دوست عزیز من این حرف اتون رو قبول ندارم... همون موقه که من این کانن ام رو گرفتم... دوتا از دوستان همین مدل رو با یه گارانتی دیگه گرفتن... هر دو زیر اشون زده بود ساخت ژاپن اما دستت میگرفتی... با دکمه ها کار میکردی کاملا تفاوت حس میشد... در این زمینه دوستان حرفه ای تر نظر بدن لطفا...
جواد و سما جان... اونور من تاپیک رو نصفه نیمه ول کردم... دراصل جای مشاوره خرید اینجاس...من به هر حال یه دوربین خوب خواهم خرید...اما سوال ام اینه... آیا مدل خاصی در راه ه که قابلیت و کیفیت متفاوتی ارائه میده؟ یا همین مدل ها فعلا برای 1-2 سال جدید تر نمیاد؟
ببخشید من تهران نبودم. من خودم از کامپکت کنون در ایران راضی نبودم. چند سال پیش خریدم، ولی همون مدل رو پسرخالم از انگلیس آورد، خیلی فرق داشت. از طرفی بعد از مدتی CCD اش پرید!!! الان لاشه اش تو کمده. (A310)
بنابر این Cybershot به نظرم بهتر میاد.
اونجوری که من متوجه شدم، الان داریم رو حدود 400 تومن بحث می کنیم. بی شک چند نوع دوربین میشه خرید. بستگی به سلیقه و نوع استفاده داره. 2 پیشنهاد:
1- Pocket یا همون " جیبی" ، من سعی می کنم راجع به کامپکت ها خیلی اظهار نظر نکنم، چون واقعاً شانسیه. همونجوری که عزیز دلمون گفت با یه A520 کنون 10000 تا عکس گرفته ولی من این موضوع رو در ایران بی سابقه می بینم. 50% قضیه سلیقه ای هست و بقیه اش هم قابل بحثه. پس لطفاً گزینه هایی که به سلیقه شما می خوره انتخاب کنید تا مقایسه شون کنیم.
2- شبه SLR ، این دوربین از نظر وزن و حجم بزرگتر و سنگین تر از کامپکت ها است. مثل S9600 , S6000 به نظرم دوربین های خوبی میان. کلاً شبه SLR ها خیلی بهتر از کامپکت ها هستن چون CCD بزرگتری دارن و در نهایت نویز کمتر و امکانات بیشتر برای عکاسی حرفه ای.
باز هم می گم اگر کامپکت می خواهین بخرین، 50% قضیه، سلیقه است. یکی از گزینه ها تو این رنج Canon G9 هست یکی هم Fujifilm Finepix F100fd هست و ...