• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی کار تخصصی می‌شه، دیگه نمی‌شه همه چیز رو داشت. کسی که به طور حرفه‌ای عکاسی می‌کنه، دیگه فیلم برداری نمی‌کنه و اگر بخواد فیلم برداری کنه، با یک دوربین فیلم‌برداری حرفه‌ای این کار را انجام می‌ده.
هب نظرم این کار خیلی طبیعیه. چون نمی‌شه یک دستگاه هم فیلم خوبی بگیره و هم عکس خوبی بگیره و هم خوب موسیقی پخش کنه.
من خودم برای هر کارم سعی می‌کنم وسیله مخصوصش رو بگیرم.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
من هم بین این دوتا شک داشتم ولی با توجه به اینکه کیفیت عکسشون یکی بود و a720 کوچیکتر و قابل حمل بود و با توجه به اختلاف قیمت a720 رو انتخاب كردم. اگر یه مقدار زوم بیشتر براتون مهم نیست a720 بهتره. در ضمن a720 چینیه و sx100 ژاپنیه (البته الان خیلی از دوربین های گرون قیمت و حرفه ای هم چینی هستن!)

می خواستم بدانم ایا canon a720 بهتره یا sx100 با سایت دیجی کالا که تلفنی صحبت می کردم می گفتsx100

ودرکل ایا ارزش دادن پول بیشتر رادارد یا خیر

به نظر شما نقطه ضعفهای هر دو دوربین چیست

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
بچه ها قیمت این سایبرشات تی 200 رو کسی نداره ؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
علیرضا جان راستش دقیق میخوام ،
161fs849266.gif

آخه من شهرستانم ، میخوام زیاد تو پاچم نره ... !
161fs849266.gif

متوجهی که ؟!
161fs849266.gif

rabbit008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
خوبید؟
من تصمیم گرفتم برا عید یه دوربین بخرم

قیمت هم نهایت 400 تومن باشه

از یه جا پرسیدم گفت این 2تا دوربین زیر برات خوبه
خوشحال میشم شما هم نظراتتون رو بگید

1-w200 sony

2-canon sd950

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
سلام بچه ها
خوبید؟
من تصمیم گرفتم برا عید یه دوربین بخرم

قیمت هم نهایت 400 تومن باشه

از یه جا پرسیدم گفت این 2تا دوربین زیر برات خوبه
خوشحال میشم شما هم نظراتتون رو بگید

1-w200 sony

2-canon sd950

خوب اینجا اگر مطالعه بفرمایید بارها گفته شده موقع خرید دوربین به مگاپیکسل توجه نکنید مگاپیکسل صرفا اندازه عکس و مشخص میکنه نه کیفیت اونو

اما پیشنهادی که برا شما دارم اینکه شما میتونید با 240-250 همون کیفیتی رو بگیرید که در دوربین های بالا با 350-400 بشما میدن البته سونی و کلا از لیست انتخابتون جدا کنید چون تجربه بنده با انواع و اقسام دوربین ها نشون داده کنون در کامپکت ها حرف اول وآخر را در حال حاضر میزنه اگرم حوصله داشتید میتونید در سایت های معتبر ریویو بخونید ....

بنابراین پیشنهاد من بشما

1- کنون A720 IS بعلاوه باطری شارژر و مموری و کیف میشه تقریبا 260

2-اگر بزوم بیشتر علاقه دارید میتونید S3 IS بگیرید که دوربین واقعا تایید شده ایی هستش منتها تو بازار خیلی کم پیدا میشه جاشو به S5 داده که زیاد پیشرفتی نداره نسبت به این این دوربین هم حدود 300 خودش باید باشه با وسایل نزدیک 350 در میاد

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید این وسط من که حرفه ای نیستم میپرسم.
تو سایت http://www.dpreview.com جلو قسمت Image stabilization زده yes , Lens
اون لنز یعنی چی؟:blush:

دیگه اینکه اگه از مشخصات دوربین بخوایم بفهمیم که برا عکاسی در شب ( منظور تاریکی مطلق نیست , مثلا شب تو اتاق با نور لامپ و حتی بدون فلاش ) عکسهاش خوبه یا بد! به چی باید دقت کرد. مرسی

rabbit008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اینجا اگر مطالعه بفرمایید بارها گفته شده موقع خرید دوربین به مگاپیکسل توجه نکنید مگاپیکسل صرفا اندازه عکس و مشخص میکنه نه کیفیت اونو

اما پیشنهادی که برا شما دارم اینکه شما میتونید با 240-250 همون کیفیتی رو بگیرید که در دوربین های بالا با 350-400 بشما میدن البته سونی و کلا از لیست انتخابتون جدا کنید چون تجربه بنده با انواع و اقسام دوربین ها نشون داده کنون در کامپکت ها حرف اول وآخر را در حال حاضر میزنه اگرم حوصله داشتید میتونید در سایت های معتبر ریویو بخونید ....

بنابراین پیشنهاد من بشما

1- کنون A720 IS بعلاوه باطری شارژر و مموری و کیف میشه تقریبا 260

راستش من چیزی از اصطلاحات نمیدونم
این A720 هم خیلی ارزونتر هست و ظاهرا حتی تکمیلتر از canon sd950

فقط تنها چیزی که فهمیدم این هست که 950 ژاپنی هست
حالا واقعا عکسهاشون فرق ندارن؟

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
علیرضا جان راستش دقیق میخوام ،
161fs849266.gif

آخه من شهرستانم ، میخوام زیاد تو پاچم نره ... !
161fs849266.gif

متوجهی که ؟!
161fs849266.gif

سلام امیر جان... اونجا نمایندگی بازرگانی ایران نیست؟
تا جایی که من دیدم الان یعنی دم عید سونی 5 درصد تخفیف میده... اشاتیون رو نمیدنم...
طرفای جمهوری رفتم حتما برات قیمت رو میبینم...

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
آقا امیر شما چرا تی200 میخرید؟

این بهتر از دوربینهای دیگه هست؟

سوال خوبیه! امیرجان چرا سری T سونی؟ اونم تی200 ؟
200 از تی 20 زوم اپتیک اش 2 تا بیشتره... صفه نمایش اش بزرگ تر و فینگرتاچ ه...بجاش مصرف باتریش بیشتره
http://www.dpreview.com/news/0708/07082101sonyt200t70.asp
http://www.imaging-resource.com/PRODS/T20/T20DAT.HTM
امیر جان... یادمه قبلا ام گفتم... برای این دوربین ها باید یه باتری اضافه هم بگیری که 50 تومن برات آب میخوره...

با 400 تومن بودجه گزینه های خیلی زیادی هست...
اگر دوربین خونگی و خانوادگی میخواین لطفا پولتون رو دور نریزید و یه دوربین سری A کنن بگیرید.
مثلا:
کانن A720 + شارژر سونی + کیف + مموری 1-2گیگ = 210 + 20 + 8 + 12 = 250 !!

معمولا با 400 بودجه دیگه کسی طرف دوربین خونگی نمیره... یعنی معقول نیست... با این بودجه دوربین های UltraZoom مثل S5 کانن یا مدل های پاناسونیک و فوجی و المپوس هست...

دوربین 10000 عکسی ه من :
من چند سال پیش یه A520 گرفتم 260 + 512 رم حدود 25 تومن و یه کیف عالی 15 تومن ... در گرما و سرما! در کوه و بیابون همراه من بوده! و تا حالا نزدیک 10000 تا باهاش عکس گرفتم! این عدد رو از خودم نمیگم... شمارنده دوربین میگه!!
2006054819558092496_rs.jpg

rabbit008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده هی میپرسم

اونوقت w200 که ارزونتر از t200 هست برا خرید بهتر نیست؟

digikala گفته تی200 نویز داره عکسشوآیا واقعا اینجوری هست؟

من از صبح دارم نگاه میکنم سر درد گرفتم نمیتونم تصمیم بگیرم

این a720 هم نمیدونم چرا اینقدر ارزونه
نکنه جنس چینی نامرغوب هست؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
راستش من چیزی از اصطلاحات نمیدونم
این A720 هم خیلی ارزونتر هست و ظاهرا حتی تکمیلتر از canon sd950

فقط تنها چیزی که فهمیدم این هست که 950 ژاپنی هست
حالا واقعا عکسهاشون فرق ندارن؟

دیگه الان ساخت کجا بودن اهمیت نداره برند کنون همیشه کنونه ضمن این که قیمت دوربین بدون باطری و شارزر هست که بهش اضافه میشه
مطمئن باشید از خریدتون تو این رنج کاملا راضی میشید کیفیتشم حرف نداره چون شخصا تست کردم ..

950 هم دوربین خوبیه منتها اولا امکانات کمتری داره و هم اینکه قیمتش نا معقوله دوربین 240 دلاری اینجا 320 میخرید در حالی که 720 A قیمت 200 دلاری داره و قیمت 215 تو ایران بنابراین مشخصه کدوم ارزش خرید داره

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
دیگه الان ساخت کجا بودن اهمیت نداره برند کنون همیشه کنونه ضمن این که قیمت دوربین بدون باطری و شارزر هست که بهش اضافه میشه
مطمئن باشید از خریدتون تو این رنج کاملا راضی میشید کیفیتشم حرف نداره چون شخصا تست کردم ..

950 هم دوربین خوبیه منتها اولا امکانات کمتری داره و هم اینکه قیمتش نا معقوله دوربین 240 دلاری اینجا 320 میخرید در حالی که 720 A قیمت 200 دلاری داره و قیمت 215 تو ایران بنابراین مشخصه کدوم ارزش خرید داره
دوست عزیز من این حرف اتون رو قبول ندارم... همون موقه که من این کانن ام رو گرفتم... دوتا از دوستان همین مدل رو با یه گارانتی دیگه گرفتن... هر دو زیر اشون زده بود ساخت ژاپن اما دستت میگرفتی... با دکمه ها کار میکردی کاملا تفاوت حس میشد... در این زمینه دوستان حرفه ای تر نظر بدن لطفا...

جواد و سما جان... اونور من تاپیک رو نصفه نیمه ول کردم... دراصل جای مشاوره خرید اینجاس...من به هر حال یه دوربین خوب خواهم خرید...اما سوال ام اینه... آیا مدل خاصی در راه ه که قابلیت و کیفیت متفاوتی ارائه میده؟ یا همین مدل ها فعلا برای 1-2 سال جدید تر نمیاد؟

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز من این حرف اتون رو قبول ندارم... همون موقه که من این کانن ام رو گرفتم... دوتا از دوستان همین مدل رو با یه گارانتی دیگه گرفتن... هر دو زیر اشون زده بود ساخت ژاپن اما دستت میگرفتی... با دکمه ها کار میکردی کاملا تفاوت حس میشد... در این زمینه دوستان حرفه ای تر نظر بدن لطفا...

جواد و سما جان... اونور من تاپیک رو نصفه نیمه ول کردم... دراصل جای مشاوره خرید اینجاس...من به هر حال یه دوربین خوب خواهم خرید...اما سوال ام اینه... آیا مدل خاصی در راه ه که قابلیت و کیفیت متفاوتی ارائه میده؟ یا همین مدل ها فعلا برای 1-2 سال جدید تر نمیاد؟

ببخشید من تهران نبودم. من خودم از کامپکت کنون در ایران راضی نبودم. چند سال پیش خریدم، ولی همون مدل رو پسرخالم از انگلیس آورد، خیلی فرق داشت. از طرفی بعد از مدتی CCD اش پرید!!! الان لاشه اش تو کمده. (A310)
بنابر این Cybershot به نظرم بهتر میاد.

اونجوری که من متوجه شدم، الان داریم رو حدود 400 تومن بحث می کنیم. بی شک چند نوع دوربین میشه خرید. بستگی به سلیقه و نوع استفاده داره. 2 پیشنهاد:

1- Pocket یا همون " جیبی" ، من سعی می کنم راجع به کامپکت ها خیلی اظهار نظر نکنم، چون واقعاً شانسیه. همونجوری که عزیز دلمون گفت با یه A520 کنون 10000 تا عکس گرفته ولی من این موضوع رو در ایران بی سابقه می بینم. 50% قضیه سلیقه ای هست و بقیه اش هم قابل بحثه. پس لطفاً گزینه هایی که به سلیقه شما می خوره انتخاب کنید تا مقایسه شون کنیم.
2- شبه SLR ، این دوربین از نظر وزن و حجم بزرگتر و سنگین تر از کامپکت ها است. مثل S9600 , S6000 به نظرم دوربین های خوبی میان. کلاً شبه SLR ها خیلی بهتر از کامپکت ها هستن چون CCD بزرگتری دارن و در نهایت نویز کمتر و امکانات بیشتر برای عکاسی حرفه ای.

باز هم می گم اگر کامپکت می خواهین بخرین، 50% قضیه، سلیقه است. یکی از گزینه ها تو این رنج Canon G9 هست یکی هم Fujifilm Finepix F100fd هست و ...

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام جواد جان... این A310 که گفتی قدیمی نیست؟ مدل های جدید سری A کانن رو تست کردید ببینید همین مشکل رو داره یا نه؟
سری A تنوع و قیمت خیلی خوبی داره و برای مصرف خونگی طراحی شده...

rabbit008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
ممنون که به منم کنک میکنید

1- Pocket یا همون " جیبی" ، من سعی می کنم راجع به کامپکت ها خیلی اظهار نظر نکنم، چون واقعاً شانسیه. همونجوری که عزیز دلمون گفت با یه A520 کنون 10000 تا عکس گرفته ولی من این موضوع رو در ایران بی سابقه می بینم. 50% قضیه سلیقه ای هست و بقیه اش هم قابل بحثه. پس لطفاً گزینه هایی که به سلیقه شما می خوره انتخاب کنید تا مقایسه شون کنیم

من نظرم رو این مدلها هست به ترتیب که توسایتها دیدم

اطلاعاتم هم از دیجی کالا و ستاره های سایت dpreview.com استنباط کردم:p

1-
Canon PowerShot SD950

2-
Sony Cyber-shot DSC-W200

3-
sony Cyber-shot DSC-T200

من نمیدونم چرا از این کانن خوشم میاد
بدون دلیل احساس میکنم خوبه

rabbit008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

1445 من نیگا کردم از 325 دلار تا 522 دلار زده
اگه 2تاش کانن نبودن شک نمیکردم

ولی این که کنن گرون بهتر از کنن ارزون هست
موندم هست یا نیست
میترسم چون چینی هست واسه اون ارزونه؟:blush:

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
1445 من نیگا کردم از 325 دلار تا 522 دلار زده
اگه 2تاش کانن نبودن شک نمیکردم

ولی این که کنن گرون بهتر از کنن ارزون هست
موندم هست یا نیست
میترسم چون چینی هست واسه اون ارزونه؟:blush:

شما هر کدوم از نظر روانی مد نظرتون هست بگیرید 950 ظاهر جالبتر و باطری شارژی داره بنابراین با خیال راحت همینو بگیرید

چینی بودن که ملاک کیفیت نیست الان جنس های چند میلیونی چینی اند شما بپرسید دوربین های پیشرفته 2-3 میلیونی نیکون تایلندیه ؟/ دلیل میشه کیفیت پایین باشه ؟ نه فقط بخاطر مسائل اقتصادی و کم کردن قیمت در چین تولید میشه یا کشورهای اینطوری .....

بالا