سلام دوستان. من به عکاسی علاقه مندم. چند سال پیش یه دوربین Canon A95 گرفتم و الان می خوام یه دوربین بهتر بگیرم و حرفه ای تر دنبال کنم. پرس و جو کردم برای دوربینی برای شروع، به من Canon G9 و Canon 400D رو پیشنهاد کردن. با توجه با اینکه می خوام تو همین رنج حدود 500 تومن هزینه کنم چی پیشنهاد می کنید ؟ اونهایی که G9 را پیشنهاد دادن می گفتن سری SLR به دلیل حجم بالاش خسته ت می کنه و همه جا نمی بری با خودت. به نظرتون این دلیل کافیه واسه اینکه آدم از خیر لنز و کار با دوربین SLR بگذره؟ خودم حس خوبی به G9 نداشتم ..
G9 و 400d در دو رده کاملا متفاوت هستند. شما اول نوع عکاسیتون رو باید مشخص کنید، شب، روز، طبیعت، پرتره، واید، تله، بیشتر کجا دوربین رو استفاده میکنید، بیشتر در خانه؟ یا میخواهید اکثر مواقع همراهتون باشه؟
G9 بنظرم برای شما زیاد جالب نباشه.
برای شروع با توجه با دوربین قبلی که شما داشتید فکر میکنم SLR-LIKE برای شما مناسب باشه. Canon S5، فوجی 9600 مثلا یا . FZ18 در مورد SLR-LIKEها توی این تاپیک خیلی صحبت شده، میتونید پیدا کنید.
البته از قیمتهای اخیر و یا مدلهای جدیدتر خبر ندارم، ولی لزومی نداره 500 تومن خرج کنید با 350-400 تومن یک SLR-LIKE خوب می توانید بگیرید.
SLR بحثش کاملا جداست. و شما علاوه بر هزینه دوربین، بعدا هزینه لنز هم خواهید داشتو. چن مثلا لنز کیت 400d علاوه بر کیفیت نه چندان خوب، رنج کمی داره و اگر بخواهید رنجی مثل SLR-LIKE های دیگه داشته باشید، یعنی فقط یک لنز تله بخواهید بخرید، یک لنز تله خوب حداقلش (بدون لرزشگیر) گرانتر از دوربینتان (500 تومن) درخواهد آمد، اگر با لرزشگیر بخواهید که هیچی، دو برابر قیمت دوربینتون باید هزینه کنید.
علاوه بر این بحث سنگینی و حجم زیاد تجهیزاتتون هم خواهد بود و اینکه همه جا نمیتونید با خودتون ببرید، کاملا درسته.
در کل بنظر من برای شما همون SLR-LIKE مناسب باشه.