• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
كسي از دوستان اطلاعاي داره TZ5 وارد بازار ايران شده؟ آيا اين بانيان نمايندگي رسمي Panasonic هست؟ اگه هست پس چرا دوربين TZ5 نداره بعد از 5 ماه كه وارد بازار نشده!!

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
سلام
دوستان آهونگار این دوربین رو FinePix F100fd فوجی رو آورده و 320 میده میخواستم بدونم ارزش خرید داره یا نه؟؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من یه دوربین نمه حرفه ای تو قیمت های 300 تا 350 می خوام..چی خوبه؟
یه کم هم بالا تر بود مشکلی نداره....
اگه میشه همراه با عکس دوربین...معرفی کنید.(راهنمایی)
حمید

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
سلام
دوستان از بیناین دو دوربین برای مصرف خونگی کدوم رو پیشنهاد میکنید
Canon PowerShot SX100 IS
Canon PowerShot A720 IS
فکر کنم 50.000 تومنی با هم تفائت قیمت دارند . اما از خیلی جهات شبیه هم هستند .
عکاس حرفه ای نیستم اما دوست دارم دوربین خوبی داشته باشم .. ممنون میشم راهنمائی کنید

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
آقا سلام،
راستش ما گرافیست هستیم،
گفتیم یه دوربین معمولی بگیریم واسه کارای گرافیک و معمولی ،
پول و حوصله عکاسی حرفه ای و فاصله کانونی و الا ماشاا... رو نداریم.
من با 270 تومان پول این دو مدل رو کاندید کردم:
Canon SX100is
Sony Dsc-H3
خود من سونی رو به خاطر زوم بالاتر و پیکسل بالاتر و باطری شارژی بیشتر می پسندم.
اگر نکته ای نصیحتی پیشنهادی انتقادی چیزی هست و دوربینی هست که امکانات جالبی برای گرافیستها فرام میکنه خوشحال میشم بهم اطلاعات بیشتری بدید...
ممنون

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
من بین sx100 و 720is کنون میخواستم یکی رو انتخاب کنم، کلی تحقیق کردم و آخرش هم canon 720is خریدم

آقا سلام،
راستش ما گرافیست هستیم،
گفتیم یه دوربین معمولی بگیریم واسه کارای گرافیک و معمولی ،
پول و حوصله عکاسی حرفه ای و فاصله کانونی و الا ماشاا... رو نداریم.
من با 270 تومان پول این دو مدل رو کاندید کردم:
Canon SX100is
Sony Dsc-H3
خود من سونی رو به خاطر زوم بالاتر و پیکسل بالاتر و باطری شارژی بیشتر می پسندم.
اگر نکته ای نصیحتی پیشنهادی انتقادی چیزی هست و دوربینی هست که امکانات جالبی برای گرافیستها فرام میکنه خوشحال میشم بهم اطلاعات بیشتری بدید...
ممنون

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
خب چند تا دلیل منتقی بگید،
در ضمن بزرگترین مزیت SX100is اینه که ژاپنیش تو بازار هست.
در ضمن من بیشتر تمرکزم رویSony DSC-H3 هست.
نظر شما چیه؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
مهمترین دلیلش همینه که ژاپنی هست!!! اینکه sx100 ژاپنی هست باعث شده با وجود اینکه از نظر کیفیت عکس مثل 720is هست ولی گرونتر باشه! شما اگر تو سایت های حرفه ای ریویو یه سرچی بکنید و خودتون نمونه عکس ها رو ببینید این موضوع رو متوجه میشید. الان خیلی از دوربین های حرفه ای با قیمت میلیونی هم چینی هستن!

خب چند تا دلیل منتقی بگید،
در ضمن بزرگترین مزیت SX100is اینه که ژاپنیش تو بازار هست.
در ضمن من بیشتر تمرکزم رویSony DSC-H3 هست.
نظر شما چیه؟

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
hala sony DSC-h3 Chetore?

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
ظاهرش که خیلی قشنگه، مشخصاتش هم خیلی خوبه در ضمن تا اونجا که میدونم سونی فیلم برداریش هم خیلی خوبه. بهتره بین اونها که شک دارید نمونه عکس ها رو ببینید و مقایسه کنید.

hala sony DSC-h3 Chetore?

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
ممنون از راهنماییت...

vooroojak80

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان. من به عکاسی علاقه مندم. چند سال پیش یه دوربین Canon A95 گرفتم و الان می خوام یه دوربین بهتر بگیرم و حرفه ای تر دنبال کنم. پرس و جو کردم برای دوربینی برای شروع، به من Canon G9 و Canon 400D رو پیشنهاد کردن. با توجه با اینکه می خوام تو همین رنج حدود 500 تومن هزینه کنم چی پیشنهاد می کنید ؟ اونهایی که G9 را پیشنهاد دادن می گفتن سری SLR به دلیل حجم بالاش خسته ت می کنه و همه جا نمی بری با خودت. به نظرتون این دلیل کافیه واسه اینکه آدم از خیر لنز و کار با دوربین SLR بگذره؟ خودم حس خوبی به G9 نداشتم ..

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان. من به عکاسی علاقه مندم. چند سال پیش یه دوربین Canon A95 گرفتم و الان می خوام یه دوربین بهتر بگیرم و حرفه ای تر دنبال کنم. پرس و جو کردم برای دوربینی برای شروع، به من Canon G9 و Canon 400D رو پیشنهاد کردن. با توجه با اینکه می خوام تو همین رنج حدود 500 تومن هزینه کنم چی پیشنهاد می کنید ؟ اونهایی که G9 را پیشنهاد دادن می گفتن سری SLR به دلیل حجم بالاش خسته ت می کنه و همه جا نمی بری با خودت. به نظرتون این دلیل کافیه واسه اینکه آدم از خیر لنز و کار با دوربین SLR بگذره؟ خودم حس خوبی به G9 نداشتم ..

G9 و 400d در دو رده کاملا متفاوت هستند. شما اول نوع عکاسیتون رو باید مشخص کنید، شب، روز، طبیعت، پرتره، واید، تله، بیشتر کجا دوربین رو استفاده میکنید، بیشتر در خانه؟ یا میخواهید اکثر مواقع همراهتون باشه؟

G9 بنظرم برای شما زیاد جالب نباشه.
برای شروع با توجه با دوربین قبلی که شما داشتید فکر میکنم SLR-LIKE برای شما مناسب باشه. Canon S5، فوجی 9600 مثلا یا . FZ18 در مورد SLR-LIKEها توی این تاپیک خیلی صحبت شده، میتونید پیدا کنید.
البته از قیمتهای اخیر و یا مدلهای جدیدتر خبر ندارم، ولی لزومی نداره 500 تومن خرج کنید با 350-400 تومن یک SLR-LIKE خوب می توانید بگیرید.
SLR بحثش کاملا جداست. و شما علاوه بر هزینه دوربین، بعدا هزینه لنز هم خواهید داشتو. چن مثلا لنز کیت 400d علاوه بر کیفیت نه چندان خوب، رنج کمی داره و اگر بخواهید رنجی مثل SLR-LIKE های دیگه داشته باشید، یعنی فقط یک لنز تله بخواهید بخرید، یک لنز تله خوب حداقلش (بدون لرزشگیر) گرانتر از دوربینتان (500 تومن) درخواهد آمد، اگر با لرزشگیر بخواهید که هیچی، دو برابر قیمت دوربینتون باید هزینه کنید.
علاوه بر این بحث سنگینی و حجم زیاد تجهیزاتتون هم خواهد بود و اینکه همه جا نمیتونید با خودتون ببرید، کاملا درسته.
در کل بنظر من برای شما همون SLR-LIKE مناسب باشه.

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام
من می خوام یه دوربین بخرم چی چی بخرم باسم خوبه؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
دوربین که زیاد هست بستگی به نیاز و پول شما داره ولی اگر مثل خودم فقط میخواید یه دوربین معمولی و خوب بخرید فکر کنم canon 720is خوب باشه.

سلام
من می خوام یه دوربین بخرم چی چی بخرم باسم خوبه؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
ارزون باشه
ورودی A/V داشته باشه (می خوام از تلویزیون برنامه ضبط کنم)
کیفیتش قابل قبول باشه
canon 720is چنده؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
خروجی av برای اینه که مثلا اگر کامپیوتر در دسترس نبود بشه تصاویر رو مثل اسلاید رو تلوزیون پخش کرد ولی اینکه شما میگید یعنی مثل کارت کپچر عمل کنه؟ راستش من تاحالا ورودی av رو دوربین عکاسی ندیدم. مگه همچین چیزی هم هست؟

ارزون باشه
ورودی A/V داشته باشه (می خوام از تلویزیون برنامه ضبط کنم)
کیفیتش قابل قبول باشه
canon 720is چنده؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
خروجی av برای اینه که مثلا اگر کامپیوتر در دسترس نبود بشه تصاویر رو مثل اسلاید رو تلوزیون پخش کرد ولی اینکه شما میگید یعنی مثل کارت کپچر عمل کنه؟ راستش من تاحالا ورودی av رو دوربین عکاسی ندیدم. مگه همچین چیزی هم هست؟
دوربین عکاسی نه! دوربین فیلمبرداری
دقیقا یعنی همین که مثل کارت کپچر عمل کنه

راستش خودم یک سرچی کردم فهمیدم از این چیزها که من می خوام خیلی گرونه .... بی خیال شدم

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام به همه دوستان

من میخوام یک دوربین ارزان و کوچک زیر 300 بگیرم میدونم Canon S5IS دوربین خوبی هست اما سایزش برام مهم هست تو فرم ها و سایت های مختلفی که چرخیدم این مدل Fuji film f50 fd رو دیدم ازش تعریف می کردن

من از نزدیک ندیدمش قیمتشم حدود 290 هست تو مایه این چی هست که بگیرم ؟؟ لطفا راهنمائی کنید

مرسی

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام به همه دوستان

من میخوام یک دوربین ارزان و کوچک زیر 300 بگیرم میدونم Canon S5IS دوربین خوبی هست اما سایزش برام مهم هست تو فرم ها و سایت های مختلفی که چرخیدم این مدل Fuji film f50 fd رو دیدم ازش تعریف می کردن

من از نزدیک ندیدمش قیمتشم حدود 290 هست تو مایه این چی هست که بگیرم ؟؟ لطفا راهنمائی کنید

مرسی

با این قیمتی که شما گفتین Canon S5IS بهترین دوربینه برای شما. اکر سایز رو در نظر نگیرید این دوربین نسبت به قیمتش خیلی عالیه. ّfuji مارک مطرحی تو دوربین عکاسی نیست.

بالا