• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
با سلام به همه دوستان

من میخوام یک دوربین ارزان و کوچک زیر 300 بگیرم میدونم Canon S5IS دوربین خوبی هست اما سایزش برام مهم هست تو فرم ها و سایت های مختلفی که چرخیدم این مدل Fuji film f50 fd رو دیدم ازش تعریف می کردن

من از نزدیک ندیدمش قیمتشم حدود 290 هست تو مایه این چی هست که بگیرم ؟؟ لطفا راهنمائی کنید

مرسی

شما میگید کوچک، میشه سری کامپکت. در کامپکتها فوجی دوربین مطرحی نداره (البته در سری SLR-LIKE مثل همون SIS چرا، فوجی دوربینهای خوبی داره) اما در کامپکتها سری A کنون توصیه میشه: مثلا A720i که البته من نمیدونم الان قیمتش چند هست. ولی اگر این به بودجه تون بخوره که خیلی خوبه، اگر هم نه مدل دیگر از همین سری A فقط دقت کنید که تنظیم شاتر و دیافراگم داشته باشد.

Sarmaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
ّfuji مارک مطرحی تو دوربین عکاسی نیست.
واقعاً ؟!!!!!:blink:
شما میگید کوچک، میشه سری کامپکت. در کامپکتها فوجی دوربین مطرحی نداره (البته در سری SLR-LIKE مثل همون SIS چرا، فوجی دوربینهای خوبی داره) اما در کامپکتها سری A کنون توصیه میشه: مثلا A720i که البته من نمیدونم الان قیمتش چند هست. ولی اگر این به بودجه تون بخوره که خیلی خوبه، اگر هم نه مدل دیگر از همین سری A فقط دقت کنید که تنظیم شاتر و دیافراگم داشته باشد.
فکر نکنم هنوز هیچ کامپکتی به محبوبیت f30 و f31 فوجی -با وجود گذشت دوسال از تولید f30- رسیده باشه. البته می دونم که گیر آوردن آنها هم بعیده:cool:
این جمله رو از dpreview داشته باشید:
If anything deserves to be called a 'classic' camera in the shortlived world of digital compact cameras it would have to be the Fujifilm F30/F31fd

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
آقای sarmaee شما fuji بخر. اما الان دیگه کسی ُُُSony canon nikon olympus رو ول نمیکنه مارک های دیگه بخره.
اگرم با Dpreview بخواین پیش برید. تو قسمت Top Camera کانون اوله. Nikon دوم. در صورتی که fuji در رتبه هفتم قرار داره

http://www.dpreview.com/reviews/stats.asp

Last edited:

Sarmaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
آقای sarmaee شما fuji بخر. اما الان دیگه کسی ُُُSony canon nikon olympus رو ول نمیکنه مارک های دیگه بخره.
اگرم با Dpreview بخواین پیش برید. تو قسمت Top Camera کانون اوله. Nikon دوم. در صورتی که fuji در رتبه هفتم قرار داره

http://www.dpreview.com/reviews/stats.asp
خیلی از توضیحات فنی شما متشکرم. می بینم که با حرفه ای این کار طرفم. می بخشید که فضولی شد.
بابت لینک هم ممنون. مخصوصاً توضیح خود سایت ذیل آن روشن کننده بود:
The figures you see above are calculated based on "click throughs" to the specifications database and reviews. The percentages shown are based on a five day running total (the last five days).

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
خوب این نشون دهنده ی اینه که مردم بیشتر مشخصات دوربین کانن و نیکون رو بررسی می کنن تا فوجی.

amirfox

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان

من میخوام یک دوربین ارزان و کوچک زیر 300 بگیرم میدونم Canon S5IS دوربین خوبی هست اما سایزش برام مهم هست تو فرم ها و سایت های مختلفی که چرخیدم این مدل Fuji film f50 fd رو دیدم ازش تعریف می کردن

من از نزدیک ندیدمش قیمتشم حدود 290 هست تو مایه این چی هست که بگیرم ؟؟ لطفا راهنمائی کنید

مرسی

اگر اندازه دوبین واست مهم نیست و زوم خیلی زیاد مثلا 15x واسه شما ضرورتی نداره و اگه در کل واسه استفاده خونگی میخواین این مدل هم مدل خوبیه.
Canon Powershot SD850 IS - IXUS 950 IS

http://www.cnet.com.au/digitalcameras/cameras/0,239036184,339278386,00.htm

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
با این قیمتی که شما گفتین Canon S5IS بهترین دوربینه برای شما. اکر سایز رو در نظر نگیرید این دوربین نسبت به قیمتش خیلی عالیه. ّfuji مارک مطرحی تو دوربین عکاسی نیست.

دوست عزیز این حرف رو زدی ولی اصلا درست نیست
مشکل اینجاست که فوجی مال مریکائیهاست(نمیگم تو آمریکا تولید میشه) و اصلا اجازه فروش به ایران رو ندارند اون چند تائی هم که شما تو بازار میبینی تک و توک از دوبی میاد
فوجی جزو بهترینهای دنیاست تحقیق کن به نتایج خوبی میرسی

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز این حرف رو زدی ولی اصلا درست نیست
مشکل اینجاست که فوجی مال مریکائیهاست(نمیگم تو آمریکا تولید میشه) و اصلا اجازه فروش به ایران رو ندارند اون چند تائی هم که شما تو بازار میبینی تک و توک از دوبی میاد
فوجی جزو بهترینهای دنیاست تحقیق کن به نتایج خوبی میرسی

برای تحقیق میتونی سر به آتلیه ها حرفه ای ترین عکاس ها بزنید تا ببینید کسی فوجی استفاده نمی کنه

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
برای تحقیق میتونی سر به آتلیه ها حرفه ای ترین عکاس ها بزنید تا ببینید کسی فوجی استفاده نمی کنه

جالبه...
چون نمیدونستم که ملاک دوربین ها رو باید تو آتلیه ها پیدا کرد..
دوست من این عکاسه که عکس رو خلق میکنه البته با دوربین>>>>>>
چه بسیار عکاسانی که بهترین عکس ها را با بدترین دوربین ها گرفته اند>>>البته بدترین درست نیست نمیدونم چه کلمه ائی رو بکار ببرم نمیدونم موقعه اوی که این دوربین های پیشرفته نبودند عکاسان چه میکردند>>>

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
الان که قدیم نیست آقا. افراد حرفه ای باید ابزار حرفه ای هم داشته باشند. ما بحث عکس نداریم. بحث کدامیک بهتر است بود که ما گفتیم کانون و نیکون خیلی بهتر از فوجیه. تمام شد رفت.

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
الان که قدیم نیست آقا. افراد حرفه ای باید ابزار حرفه ای هم داشته باشند. ما بحث عکس نداریم. بحث کدامیک بهتر است بود که ما گفتیم کانون و نیکون خیلی بهتر از فوجیه. تمام شد رفت.

شما که اینو رو میدونی چرا آدرس حرفه ائی ها رو میدی؟؟؟؟

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
فرمودی تحقیق کن. من هم تحقیقمو کردم قبلا و به شما آدرس دادم تا از نزدیک ببینید :D

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
کنون 400D و نیکون D60 الان قیمت دقیقشون چنده؟
یعنی کسی قیمت روز اینا رو نداره؟
2i6fehs.gif

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
Last edited:

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
واسه دوربین های DSLR اگر وزن کم باشه کنترلش سخت تره یه جور شل میشه تو دست آدم. اما یکم سنگین تر باشه ثابت تره. این پولی که میخواهید خرج کنید فقط برای بدنه دوربین هست با لنز هم میخوای بگیری. چون تو دوربین های DSLR بدون لنز مناسب نتیجه ی خیلی خوبی رو نمی توننین انتظار داشته باشین. اما کلا با این مبلغ من بودم یه Canon EOS 40D می گرفتم با یک لنز مناسب برای شوتینگ مدل.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دنبال يک دوربين DSLR هستم که رنج ايسو بالا داشته باشه
برا مدل شوتينگ خوب باشه و تشخيص رنگ خوبی هم داشته باشه

قيمت تا 1200 يورو
وزن تا 600گرم

این محدودیت قیمت و وزنی که گفتید، برای فقط بدنه است یا بده + لنز؟ چون لنز خوب هم سنگین است و هم گران.
فکر میکنم شما برای کارتان ابتدا باید نوع لنز(های) مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید و بعدش ببینید اون لنز(ها) در کدام برند بهتر پیدا میشه و سپس بر اساس اون بدنه تون رو انتخاب کنید. چون کارتون خیلی خاص هست، اینو میگم.

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
ممنون از راهنمايی - منظور من هم قيمت و وزن بدون لنز اضافی بود
با اين خصوصيات چه چيزای ديگه رو شما پيشنهاد ميکنيد؟

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
اگر مشخص کنید که چه برندهایی رو در نظر دارید هم انتخاب بهتری میشه کرد. اما حیفه به غیر از کنون و نیکون انتخاب دیگری داشته باشید. همانقدر که به خود بدنه فکر میکنید به لنز هم همان اندازه دقت خرج کنید.

Canon EOS 40D
Canon EOS 30D
Canon EOS 400D
Canon EOS 450D

Nikon D80
Nikon D200

این بدنه ها با توجه به پول مورد نظر میشه انتخاب کرد که بستگی داره کانون باز باشید یا نیکون.البته این انتخاب با توجه به اینکه لنز هم باید خریده بشه گفتم. بعضی از این دوربین ها لنز خوبی هم به صورت Kit روشون نصب هست که بازم بسته به سلیقه و کاری که می خواین انجام بدین داره.

دوربین های DSLR که وزنشون زیر 600 گرمه.
Canon EOS 1000D / Digital Rebel XS
Olympus E-520
Olympus E-420
Nikon D60
Canon EOS 450D / Digital Rebel XSi
Sony DSLR-A200
Panasonic Lumix DMC-L10
Nikon D40X
Olympus E-510
Olympus E-410
Nikon D40