• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام دوستان

مدتي است در فكر خريد يك دوربين خوب هستم:rolleyes:

قيمت بين تا 500 يا 550 هم شايد بتوانم بپردازم :happy:

با كيفيت ;)

از همه لحاظ خوب
;)
من شنيدم دوربينهاي cannon و nikon خوب هستند ديگر اطلاعات زيادي درباره اين دوربين ها ندارم

بهترين دوربين حال حاضر موجود در بازار ايران با اين شرايط چيست؟

ممنون مي شوم اگر كمكم كنيد

شب خوش

با سلام
و با اجازه از اساتید

دوست عزیز چند پست بالاتر رو اگه ببینید استاد darya_s در پاسخ یکی از دوستان مطلب قشنگی رو در قالب سوال گفته
من همین قسمت رو اینجا کپی میکنم ""
شما باید انتظارت رو از یک دوبین و نوع استفاده تون رو مشخص کنید. مثلا آیا میخواهید همیشه همراهتون توی جیبتون باشه؟ چه نوع عکاسی میخواهید انجام بدید؟ به خود عکاسی علاقه دارید یا فقط برای ثبت خاطره ها و اینها میخواهید ازش استفاده کنید. چقدر تجربه عکاسی دارید و چقدر با عکاسی آشنا هستید؟ آیا میخواهید دوربین همه تنظیمات را بطور اتوماتیک براتون انجام بده یا نه، شما هم میخواهید امکان تنظیم دستی رو د داشته باشید؟
اگر برای عکاسی برای ثبت لحظات و اینها میخواهید و کار صرف عکاسی نمیخواهید انجام دهید، من دوربینهای کامپکت رو به شما توصیه میکنم، چون اولتراکامپکتها به دلیل اندازه کوچکشان، دارای سنسور کوچکتر، لنز کوچکتر و در نتیجه کیفیت عکس پایین تری هستند ""

جواب به این سوالات خیلی مهمه بطور خلاصه میشه :
خرید بر اساس نیاز

و در نهایت بودجه میتونه نقش تعیین کننده داشته باشه

باز هم عذر خواهی میکنم از اساتید

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
با حدود 500 الی 600 تومان چه دوربینی میتونم بگیرم که ایده آل باشه.به عکاسی علاقه دارم ولی تا به حال نتونستم به صورت حرفه ای به این مبحث بپردازم.و دوربینی میخوام که اگه زمانی خواستم وارد این قضیه بشم مجبور نباشم به زودی دوربین رو عوض کنم.مرسی.

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
من این تاپیک رو ندیدم و قبل از زدن پست برای چند نفر پیغم خصوصی فرستادم که از این بابت معذرت می خوام...
من یه دوربین نیمه حرفه ای می خوام.
می خوام تصاویر رو همون جوری که هست بندازه!یعنی خودش رنگ ها رو ویرایش نکنه(مثل سونی که یه آبرنگ بر می داره عکس رو نقاشی می کنه!)
سبکیش مهمه اما نه زیاد.
نیاز به خرید لنز های جدید نداشته باشه و لنزی که روی دوربینه همه کار بکنه
یکی sx10 canon رو پیشنهاد داده!؟
نظر شمادوستان چیه؟
ممنونم

homo

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام دوستان
من يه Fz18 پاناسونيك دارم وازش راضيم فقط بزرگه ميخام يه دوربين خوب وارزون وبخصوص كوچيك بخرم واسه عكاسيهاي مهموني وجاهايي كه زياد كيفيت مهم نيست چي پيشنهادميدين؟

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من این تاپیک رو ندیدم و قبل از زدن پست برای چند نفر پیغم خصوصی فرستادم که از این بابت معذرت می خوام...
من یه دوربین نیمه حرفه ای می خوام.
می خوام تصاویر رو همون جوری که هست بندازه!یعنی خودش رنگ ها رو ویرایش نکنه(مثل سونی که یه آبرنگ بر می داره عکس رو نقاشی می کنه!)
سبکیش مهمه اما نه زیاد.
نیاز به خرید لنز های جدید نداشته باشه و لنزی که روی دوربینه همه کار بکنه
یکی sx10 canon رو پیشنهاد داده!؟
نظر شمادوستان چیه؟
ممنونم

ببینید در عکاسی دیجیتال پردازش دیجیتالی بهرحال جزئی از پروسه عکاسی است، چیزی مانند ظهور و چاپ در عکاسی نگاتیو. این پردازش دیجیتالی یا باید توسط خود دوربین صورت گیرد (زمانی که دوربین به شما عکس با فرمت jpg تحویل میدهد) یا در دوربینهای نیمه حرفه ای و حرفه ای بصورت خام (RAW) عکاسی کنید و سپس خودتون توسط نرم افزار عکس رو پردازش کنید. بنابرین در تمام دوربینهای دیجیتال زمانی که خروجی دوربین Jpg است، پردازش توسط دوربین انجام شده، اما خوب نحوه انجام این پردازش در دوربینهای مختلف متفاوت است، همانطور که میگویید عکسهای سونی با سچوریشن بالا هستند. اگر اشتباه نکنم در تمام یا بیشتر دوربینهای دیجیتال چند پارامتر مختلف پردازش هم وجود دارد که میتوان از بین آنها انتخاب کرد.
اینکه میگید نیمه حرفه ای باشه ولی لنز اضافه نخواد و سبک باشه، من به شما دوربینهای SLR-LIKE رو پیشنهاد میکنم. برای اینکه بتونید پردازش عکس رو به بهترین شکل خودتون اونطوری که دوست دارید انجام دهید، سراغ دوربینهایی بروید که امکان عکاسی RAW را به شما میدهند. اما دوربینهای SLR-LIKE مانند دوربینهای کامپکت سبک و جمع و جور نیستند، باید بتونید با وزن زیادتر و ابعاد بزرگتر که در کیف جا نمیشوند، کنار بیایید. مثلا همین دوستمون در پست بعد از شما گفته که یک دوربین SLR_LIKE داره - fz18 - اما نمیتونه همه جا اونو ببره و برای مهمانیها و اینها به فکر خرید دوربین کوچک افتاده. باید ببینید کدام پارامتر برای شما مهم است: کیفیت و امکانات بیشتر یا اندازه و وزن کمتر.
من الان در جریان آخرین مدلهای بازار و قیمتها نیستم، اما چند مدل از SLR-LIKEهای خوب پارسال :
canon S5 IS
Panasonic FZ18
Sony H50
البته حتما مشخصات دوربینها رو چک کنید، برای اینکار میتونید از سایت dpreview.com استفاده کنید، برای بیشتر دوربینها هم ریویو دارد.
در مورد لنز هم، به میزان واید یا تله بودن لنز دوربینها و نیازتون توجه کنید.

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
با حدود 500 الی 600 تومان چه دوربینی میتونم بگیرم که ایده آل باشه.به عکاسی علاقه دارم ولی تا به حال نتونستم به صورت حرفه ای به این مبحث بپردازم.و دوربینی میخوام که اگه زمانی خواستم وارد این قضیه بشم مجبور نباشم به زودی دوربین رو عوض کنم.مرسی.

میخواستم اگه میشه یه مقدار راجع به دوربین Nikon D60 توضیح بدین که چطور دوربینی هست.طبق درخواست قبلیم به درد من میخوره یا نه.در کل دوربین خوبی هست یا نه.؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
میخواستم اگه میشه یه مقدار راجع به دوربین Nikon D60 توضیح بدین که چطور دوربینی هست.طبق درخواست قبلیم به درد من میخوره یا نه.در کل دوربین خوبی هست یا نه.؟

خوب شما اول باید بدونید که دوربین ایده آل وجود نداره!!! حداقل بگیم توی این قیمتها وجود نداره. دوربین رو باید بر مبنای نیازهای خودتون انتخاب کنید.
تا حالا به عکاسی حرفه ای نپرداختید یعنی چقدر از عکاسی سر رشته دارید؟ با تنظیمات دوربین آشنا هستید؟ تا حالا که عکاسی میکردید با دوربین کاملا اتوماتیک عکاسی میکردید یا تنظیمات شاتر و دیافراگم رو خودتون هم انجام میدادید؟
عکاسی حرفه ای یعنی چی؟ میخواهید آتلیه برنید؟ کار عکاسی خبری بکنید؟
به چه نوع عکاسی علاقه دارید؟ پرتره، خبری، نجومی، طبیعت، منظره، حیات وحش و پرندگان؟
چقدر اندازه و وزن دوربین براتون مهمه؟ چقدر مهمه که دوربین همیشه همراهتون باشه یا توی کیف جا بشه یا نه؟

ببینید همه اینها و خیلی موارد دیگه رو باید بتونید برای خودتون تعریف کنید، نیازتون رو مشخص کنید و بعد انتخاب کنید.

اول از همه باید تصمیم بگیرید که یک SLR لازم دارید یا بنا بر نیازتون SLR-LIKE یا کامپکت بدرد شما میخورد؟

دوربین SLR (مثل همین نیکون D60) دردسرهایی دارد، از جمله لنز عوض کردن و در نتیجه کثیف شدن سنسور. همینطور بزرگی و سنگینی اون . مهمتر از اون لنز، که اگه بخواهید رنج گسترده ای رو پوشش بدید، از واید تا تله، حداقل دو یا سه لنز لازم دارید و لنز خوب هم ممکنه تا دو برابر خود دوربین قیمت داشته باشه. بخصوص لنز تله و بخصوص اینکه لرزشگیر هم داشته باشه. لنزهای اضافه همچنین وزن و حجم وسایل عکاسی شما رو زیاد میکنند. و همه این مسائل ممکنه که شما رو خسته و از عکاسی دلسرد کند.
باید ببینید واقعا به SLR نیاز دارید؟ برای خرید SLR باید تحقیقی هم در مورد لنزها انجام بدید، ببینید چه لنزهایی نیاز دارید و چه انتخابهایی با چه قیمتهایی دردسترس شماست.

اما من با برداشتی که از صحبتهای شما کردم، فکر میکنم شما آشنایی زیادی با عکاسی ندارید و تازه میخواهید توی این رشته وارد بشید و تجربه کسب کنید. با این اوصاف برای شما دوربینهیا SLR-LIKE رو پیشنهاد میکنم. چون هم دردسر کمتری دارند نسبت به SLR و هم اینکه تمام امکانات لازم برای یادگیری و تجربه رو در اختیار شما قرار میدهند.

باز هم میگم، اول نیاز خودتون رو بشناسید بعد انتخاب کنید.

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خوب شما اول باید بدونید که دوربین ایده آل وجود نداره!!! حداقل بگیم توی این قیمتها وجود نداره. دوربین رو باید بر مبنای نیازهای خودتون انتخاب کنید.
تا حالا به عکاسی حرفه ای نپرداختید یعنی چقدر از عکاسی سر رشته دارید؟ با تنظیمات دوربین آشنا هستید؟ تا حالا که عکاسی میکردید با دوربین کاملا اتوماتیک عکاسی میکردید یا تنظیمات شاتر و دیافراگم رو خودتون هم انجام میدادید؟
عکاسی حرفه ای یعنی چی؟ میخواهید آتلیه برنید؟ کار عکاسی خبری بکنید؟
به چه نوع عکاسی علاقه دارید؟ پرتره، خبری، نجومی، طبیعت، منظره، حیات وحش و پرندگان؟
چقدر اندازه و وزن دوربین براتون مهمه؟ چقدر مهمه که دوربین همیشه همراهتون باشه یا توی کیف جا بشه یا نه؟

ببینید همه اینها و خیلی موارد دیگه رو باید بتونید برای خودتون تعریف کنید، نیازتون رو مشخص کنید و بعد انتخاب کنید.

اول از همه باید تصمیم بگیرید که یک SLR لازم دارید یا بنا بر نیازتون SLR-LIKE یا کامپکت بدرد شما میخورد؟

دوربین SLR (مثل همین نیکون D60) دردسرهایی دارد، از جمله لنز عوض کردن و در نتیجه کثیف شدن سنسور. همینطور بزرگی و سنگینی اون . مهمتر از اون لنز، که اگه بخواهید رنج گسترده ای رو پوشش بدید، از واید تا تله، حداقل دو یا سه لنز لازم دارید و لنز خوب هم ممکنه تا دو برابر خود دوربین قیمت داشته باشه. بخصوص لنز تله و بخصوص اینکه لرزشگیر هم داشته باشه. لنزهای اضافه همچنین وزن و حجم وسایل عکاسی شما رو زیاد میکنند. و همه این مسائل ممکنه که شما رو خسته و از عکاسی دلسرد کند.
باید ببینید واقعا به SLR نیاز دارید؟ برای خرید SLR باید تحقیقی هم در مورد لنزها انجام بدید، ببینید چه لنزهایی نیاز دارید و چه انتخابهایی با چه قیمتهایی دردسترس شماست.

اما من با برداشتی که از صحبتهای شما کردم، فکر میکنم شما آشنایی زیادی با عکاسی ندارید و تازه میخواهید توی این رشته وارد بشید و تجربه کسب کنید. با این اوصاف برای شما دوربینهیا SLR-LIKE رو پیشنهاد میکنم. چون هم دردسر کمتری دارند نسبت به SLR و هم اینکه تمام امکانات لازم برای یادگیری و تجربه رو در اختیار شما قرار میدهند.

باز هم میگم، اول نیاز خودتون رو بشناسید بعد انتخاب کنید.

مرسی از راهنماییتون.اگه میشه چند نمونه SLR-LIKE معرفی کنید که بتونم باهم مقاسه کنم و اگه بشه به صورت RAW هم عکس بگیره.مرسی.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
مرسی از راهنماییتون.اگه میشه چند نمونه SLR-LIKE معرفی کنید که بتونم باهم مقاسه کنم و اگه بشه به صورت RAW هم عکس بگیره.مرسی.

خواهش میکنم. راستش من در جریان مدلهای روز بازار نیستم، توی همین تاپیک هم اگه صفحات اخیر رو خونده باشید در مورد SLR-LIKE ها صحبت شده است.

اما مثلا چند تایی که من میشناسم، فقط میگم اینایی که من میگم لزوما بهترین و جددیترین نیستند.
کنن: s5 is
فوجی : s9600 که فکر کنم قدیمی شده اما در زمان خودش جز بهترینها بود بخاطر سنسور بزرگش.
پاناسونیک: fz18
سونی: H50

اینها فقط مثال بود و بیشتر مدلهای مطرح پارسال هستند. توی همین سایت dpreview میتونید مدلهای جدیدتر رو ببینید.

فقط نکاتی رو مدنظر داشته باشید:
برای مقایسه هم اونهایی رو که ریویو دارند بخونید.
اندازه سنسور تاثیر مستقیم رو کاهش نویز داره، به اندازه سنسور توجه کنید. ملاک رو مگاپیکسل بالاتر قرار ندهید.
به رنج لنز توجه کنید، ببینید شما به لنز تله بیشتر احتیاج دارید تا واید.
به داشتن یا نداشتن لرزشگیر توجه کنید.
قدرت فلاش هم میتونه یکی از فاکتورها باشه بخصوص اگر عکاسی indoor میکنید.
امکان عکاسی RAW رو هم که خودتون فرمودید.

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خواهش میکنم. راستش من در جریان مدلهای روز بازار نیستم، توی همین تاپیک هم اگه صفحات اخیر رو خونده باشید در مورد SLR-LIKE ها صحبت شده است.

اما مثلا چند تایی که من میشناسم، فقط میگم اینایی که من میگم لزوما بهترین و جددیترین نیستند.
کنن: s5 is
فوجی : s9600 که فکر کنم قدیمی شده اما در زمان خودش جز بهترینها بود بخاطر سنسور بزرگش.
پاناسونیک: fz18
سونی: H50

اینها فقط مثال بود و بیشتر مدلهای مطرح پارسال هستند. توی همین سایت dpreview میتونید مدلهای جدیدتر رو ببینید.

فقط نکاتی رو مدنظر داشته باشید:
برای مقایسه هم اونهایی رو که ریویو دارند بخونید.
اندازه سنسور تاثیر مستقیم رو کاهش نویز داره، به اندازه سنسور توجه کنید. ملاک رو مگاپیکسل بالاتر قرار ندهید.
به رنج لنز توجه کنید، ببینید شما به لنز تله بیشتر احتیاج دارید تا واید.
به داشتن یا نداشتن لرزشگیر توجه کنید.
قدرت فلاش هم میتونه یکی از فاکتورها باشه بخصوص اگر عکاسی indoor میکنید.
امکان عکاسی RAW رو هم که خودتون فرمودید.

ممنون از کمکتون.مارک دوربین زیاد برام مهم نیست و بیشتر میخوام دوربین به روز باشه یعنی 2008 به بالا.من چند مدل رو در نظر گرفتم اگه میشه کمک کنید وبهترین رو معرفی کنید.
FZ28
H50 البته 2008 نیست
Panasonic Lumix DMC-LX3
FZ18
البته اگه دوستان مدلهای جدید دوربینهای SLR_LIKE رو میدونن معرفی کنن که به من کمک کنن.مرسی.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
با 300 تومن چه دوربینی بخرم؟
کانون باشه.
نیمه حرفه ای.
مدل؟
مرسی:happy:

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ممنون از کمکتون.مارک دوربین زیاد برام مهم نیست و بیشتر میخوام دوربین به روز باشه یعنی 2008 به بالا.من چند مدل رو در نظر گرفتم اگه میشه کمک کنید وبهترین رو معرفی کنید.
FZ28
H50 البته 2008 نیست
Panasonic Lumix DMC-LX3
FZ18
البته اگه دوستان مدلهای جدید دوربینهای SLR_LIKE رو میدونن معرفی کنن که به من کمک کنن.مرسی.

FZ18 یکی از دوربینهای خوب پارسال بود. نقطه قوتش لرزشگیر خوبشه. یک کم نویزش بالاست.
قیمتش رو نتونستم پیدا کنم، نمیدونم هنوز توی بازار هست یا نه.

FZ28 هم که در حقیقت ورژن جدید اون FZ18 است، دیجی کالا زده هنوز وارد بازار نشده.

یک مقایسه ای بین این دو تا اگه داشته باشیم:
مگاپیکسل FZ28 بیشتر است و سنسورش هم بزرگتر، اما با اینحال چگالی پیکسل FZ18 کمی کمتر است که به لحاط تئوریک باید باعث نویز کمتری شود (البته عوامل دیگری هم در این موضوع دخیل هستند) که ریویو مقایسه ای بین این دو ندیدم که بشه نویز رو مقایسه کرد اما عکسها و تستها توی یک ریویو که از FZ28 دیدم نتایج خوبی داشتند.
واید FZ28 کمی بیشتر از FZ18 است.
lcd در مدل fz28 کمی بزرگتر است.
در FZ28 لرزشگیر روی سنسور است. گرچه نمیشه گفت کدام نوع لرزشگیر بهتر است.
گرچه توی دیجی کالا قیمتش رو نزده، اما قیمتش رو توی اینترنت حدود 300 دلار پیدا کردم که اگر اینجا هم همین حدود یا کمی بیشتر باشد، کاملا میارزد.
پس اگر تصمیمتون به خرید پاناسونیک رفت، اگر این دو دوربین تفاوت قیمت زیادی داشتند، میتونید FZ18 رو انتخاب کنید یاصبر کنید FZ28 افت قیمتش رو بکند، چون ممکنه که FZ28 وقتی تازه میاد به بازار افت قیمتش رو نکرده باشه و بیخودی گرون باشه . اگر اختلاف قیمت کم بود حتما مدل جدیدتر یعنی همون FZ28 رو بگیرید.

این Panasonic Lumix DMC-LX3 یک کامپکت خوب حساب میشود اما با قیمت بسیار گران البته با زوم کم. چطور از SLR رسیدید به کامپکت؟ بهرحال مقایسه این دوربین با SLR-LIKEها درست نیست. اگر بجای SLR-LIKE تصمیم به خرید کامپکت گرفتید باید مدلهای دیگه رو هم مدنظر قرار بدید.

H50 دوربین خوبیه، قیمتش هم باید نسبت به پارسال ارزونتر شده باشه اما وزنش و اندازه اش از FZ18 و FZ28 بیشتره. و البته اینجا گفته که مال سال 2008 است.
متاسفانه ریویویی براش پیدا نکردم که بتونم عکسها رو با FZ28 مقایسه کنم.

از نظر فاکتور قیمت بطور کلی فکر میکنم حداکثر 400 تومن برای SLR-LIKE خرج کنید نه بیشتر، (حتی نظر شخصی من روی 370-360 تومن هست نه بیشتر)

دوربینهای SLR-LIKE جدیدتر رو هم که توی رنج قیمت مناسبی باشند، پیدا نکردم.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام
با 300 تومن چه دوربینی بخرم؟
کانون باشه.
نیمه حرفه ای.
مدل؟
مرسی:happy:

چرا حتما کنن باشه؟ نیمه حرفه ای یعنی SLR-LIKE میخواهید؟ 300 تومن بدون سایر تجهیزات یعنی کیف و کارت حافظه و احیانا سه پایه دیگه نه؟ چون زیر 300 تومن دوربین SLR-LIKE فکر نکنم باشه.
توی رده SlR-LIKE ها توی همین صفحه چند مدل معرفی شده؛ قیمتها رو نمیدونم مثلا FZ18 پاناسونیک هست که اگه قیمتش تا 300 تومن باشه، کاملا میارزه. از کنن هم مدل S5IS هست که اونهم اگه زیر 300 تومن باشه کاملا میارزه. اینها مدلهای SLR_LikE خوب پارسال هستند که اگر توی بازار پیدا بشوند دیگه افت قیمتش خودشون رو کرده اند.
فقط به اندازه و وزن SLR-LIKE ها توجه کنید، اینها در کیف جا نمیشوند و باید بطور جداگانه آنها رو حمل کنید، به این نکته دقت کنید تا بعدا پشیمون نشید.

اگر هم کامپکت میخواهید برید سراغ سری A کنن و اونهایی رو مدنظر داشته باشید که سنسور نسبتا بزرگتر داشته باشند، مد تقدم شاتر و دیافراگم (حداقل تنظیمات دستی) رو دارا باشند و البته زوم لنزشون هم زیاد باشه.

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها

دوربین المپیوس 1030sw خوبه بخرم ؟

امکانات خوبی هم داره ضد اب-10 مگا پیکسل از نظر لنز حرف نداره

درکل خوبه

نظر شماها میخوام بدونم

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام بچه ها

دوربین المپیوس 1030sw خوبه بخرم ؟

امکانات خوبی هم داره ضد اب-10 مگا پیکسل از نظر لنز حرف نداره

درکل خوبه

نظر شماها میخوام بدونم

فقط در صورتیکه برای عکاسی زیرآب میخواهید استفاده کنید، خرید این دوربین با قیمت 400 هرارتومن توجیه پیدا میکند.

در غیر اینصورت برای استفاده خارج از آب!!! دوربین ضعیفی است:
زوم لنز کم است، ابتدایی ترین تنظیمات را ندارد (تقدم شاتر و دیافراگم)، کارت sx میخورد. min سرعت شاتر فقط نیم ثانیه است، لرزشگیر ندارد، . . .

من متوجه نمیشم بجز اینکه میفرمایید ضد آب است، چه امکانات خوبی دارد؟ چه چیز لنزش حرف ندارد؟

در ضمن توی نظرات استفاده کنندگان سایت dpreview به چند مورد برخوردم:
یکی اینکه عکسهای indoor اش خیلی بده، اینجا
دیگه اینکه مطرح کرده اند عکسهای 10 مگاپیکسلش خیلی سافت است و کیفیت خوبی ندارد، اینجا و اینجا
یکی هم گفته بود که sealing این دوربین هر سال باید تجدید بشه و هزینه ها و مشکلات این رو بیان کرده بود
همینطور اینجا

نظرات دیگه رو هم میتونید اینجا بخونید

Last edited:

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
FZ18 یکی از دوربینهای خوب پارسال بود. نقطه قوتش لرزشگیر خوبشه. یک کم نویزش بالاست.
قیمتش رو نتونستم پیدا کنم، نمیدونم هنوز توی بازار هست یا نه.

FZ28 هم که در حقیقت ورژن جدید اون FZ18 است، دیجی کالا زده هنوز وارد بازار نشده.

یک مقایسه ای بین این دو تا اگه داشته باشیم:
مگاپیکسل FZ28 بیشتر است و سنسورش هم بزرگتر، اما با اینحال چگالی پیکسل FZ18 کمی کمتر است که به لحاط تئوریک باید باعث نویز کمتری شود (البته عوامل دیگری هم در این موضوع دخیل هستند) که ریویو مقایسه ای بین این دو ندیدم که بشه نویز رو مقایسه کرد اما عکسها و تستها توی یک ریویو که از FZ28 دیدم نتایج خوبی داشتند.
واید FZ28 کمی بیشتر از FZ18 است.
lcd در مدل fz28 کمی بزرگتر است.
در FZ28 لرزشگیر روی سنسور است. گرچه نمیشه گفت کدام نوع لرزشگیر بهتر است.
گرچه توی دیجی کالا قیمتش رو نزده، اما قیمتش رو توی اینترنت حدود 300 دلار پیدا کردم که اگر اینجا هم همین حدود یا کمی بیشتر باشد، کاملا میارزد.
پس اگر تصمیمتون به خرید پاناسونیک رفت، اگر این دو دوربین تفاوت قیمت زیادی داشتند، میتونید FZ18 رو انتخاب کنید یاصبر کنید FZ28 افت قیمتش رو بکند، چون ممکنه که FZ28 وقتی تازه میاد به بازار افت قیمتش رو نکرده باشه و بیخودی گرون باشه . اگر اختلاف قیمت کم بود حتما مدل جدیدتر یعنی همون FZ28 رو بگیرید.

این Panasonic Lumix DMC-LX3 یک کامپکت خوب حساب میشود اما با قیمت بسیار گران البته با زوم کم. چطور از SLR رسیدید به کامپکت؟ بهرحال مقایسه این دوربین با SLR-LIKEها درست نیست. اگر بجای SLR-LIKE تصمیم به خرید کامپکت گرفتید باید مدلهای دیگه رو هم مدنظر قرار بدید.

H50 دوربین خوبیه، قیمتش هم باید نسبت به پارسال ارزونتر شده باشه اما وزنش و اندازه اش از FZ18 و FZ28 بیشتره. و البته اینجا گفته که مال سال 2008 است.
متاسفانه ریویویی براش پیدا نکردم که بتونم عکسها رو با FZ28 مقایسه کنم.

از نظر فاکتور قیمت بطور کلی فکر میکنم حداکثر 400 تومن برای SLR-LIKE خرج کنید نه بیشتر، (حتی نظر شخصی من روی 370-360 تومن هست نه بیشتر)

دوربینهای SLR-LIKE جدیدتر رو هم که توی رنج قیمت مناسبی باشند، پیدا نکردم.

خوب با این اوصاف fz28 رو اگه بتونم گیر بیارم تو اولویت قرار میدم.چند مدل دیگه هم دیدم اگه میشه در مورد اینهاهم یه راهنمایی بکنید.مرسی.
Fujifilm FinePix S100fs
Nikon P80
g10 canon که بعضی جاها دیدم که نوشته compact بعضی جاها slr-like

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
چرا حتما کنن باشه؟ نیمه حرفه ای یعنی SLR-LIKE میخواهید؟ 300 تومن بدون سایر تجهیزات یعنی کیف و کارت حافظه و احیانا سه پایه دیگه نه؟ چون زیر 300 تومن دوربین SLR-LIKE فکر نکنم باشه.
توی رده SlR-LIKE ها توی همین صفحه چند مدل معرفی شده؛ قیمتها رو نمیدونم مثلا FZ18 پاناسونیک هست که اگه قیمتش تا 300 تومن باشه، کاملا میارزه. از کنن هم مدل S5IS هست که اونهم اگه زیر 300 تومن باشه کاملا میارزه. اینها مدلهای SLR_LikE خوب پارسال هستند که اگر توی بازار پیدا بشوند دیگه افت قیمتش خودشون رو کرده اند.
فقط به اندازه و وزن SLR-LIKE ها توجه کنید، اینها در کیف جا نمیشوند و باید بطور جداگانه آنها رو حمل کنید، به این نکته دقت کنید تا بعدا پشیمون نشید.

اگر هم کامپکت میخواهید برید سراغ سری A کنن و اونهایی رو مدنظر داشته باشید که سنسور نسبتا بزرگتر داشته باشند، مد تقدم شاتر و دیافراگم (حداقل تنظیمات دستی) رو دارا باشند و البته زوم لنزشون هم زیاد باشه.

ممنون!
الزامی نداره کنن باشه!
SLR-LIKE هم اصلا نمیدونم چی هست:p
آره، بدون سه پایه، کیف و لوازم جانبی...

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
فقط در صورتیکه برای عکاسی زیرآب میخواهید استفاده کنید، خرید این دوربین با قیمت 400 هرارتومن توجیه پیدا میکند.

در غیر اینصورت برای استفاده خارج از آب!!! دوربین ضعیفی است:
زوم لنز کم است، ابتدایی ترین تنظیمات را ندارد (تقدم شاتر و دیافراگم)، کارت sx میخورد. min سرعت شاتر فقط نیم ثانیه است، لرزشگیر ندارد، . . .

من متوجه نمیشم بجز اینکه میفرمایید ضد آب است، چه امکانات خوبی دارد؟ چه چیز لنزش حرف ندارد؟

در ضمن توی نظرات استفاده کنندگان سایت dpreview به چند مورد برخوردم:
یکی اینکه عکسهای indoor اش خیلی بده، اینجا
دیگه اینکه مطرح کرده اند عکسهای 10 مگاپیکسلش خیلی سافت است و کیفیت خوبی ندارد، اینجا و اینجا
یکی هم گفته بود که sealing این دوربین هر سال باید تجدید بشه و هزینه ها و مشکلات این رو بیان کرده بود
همینطور اینجا

نظرات دیگه رو هم میتونید اینجا بخونید

مرسي از راهنمايي كاملتون

به نظر شما چه دوربيني در رنج قيمت 300 الي 400 خوبه بخرم كه امكانات خوبي هم داشته باشه حرفه اي هم نميخوام دوربين سايبرشات باشه كه بشه در مگاپيكسل هاي مختلف باكيفيت عكس بگيره و رزولوشن لنز خوب جواب بده

پيشنهادتون چه دوربيني هست ؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب با این اوصاف fz28 رو اگه بتونم گیر بیارم تو اولویت قرار میدم.چند مدل دیگه هم دیدم اگه میشه در مورد اینهاهم یه راهنمایی بکنید.مرسی.
Fujifilm FinePix S100fs
Nikon P80
g10 canon که بعضی جاها دیدم که نوشته compact بعضی جاها slr-like

من هم فکر میکنم FZ28 اگه توی بازار باشه و قیمت نجومی نداشته باشه، انتخاب مناسبیه.

Fujifilm FinePix S100fs دوربین خوبیه، اما قیمتش نزدیک به 600 هزارتومنه که خوب توی این قیمت اصلا نمیصرفه که شما یک SLR-LIKE بخرید. در ضمن اندازه اش هم بزرگه و وزنش هم نزدیک یک کیلو است که میشه حدود دو برابر وزن SLR-LIKEهای مشابه.

نیکون p80 ، میشه گفت بعد از مدتها نیکون دوباره یک SLR-LIKE زده. متاسفانه جدول اطلاعاتش توی dpreview خیلی کامل نبود. یک ریویو براش دیدم: اینجا که نویسنده اش خیلی از رنگ و نویز عکسها و همچنین فلاش راضی نبوده. متاسفانه ریویوی دیگه ای که کیفیت عکسهای اینو مثلا با fz18 مقایسه کنه، پیدا نکردم. قیمتش رو هم پیدا نکردم.

g10 کنن هم در حقیقت در رده اون Panasonic Lumix DMC-LX3 که توی پست قبل گفتید، هست. یک کامپکت بسیار گران (نزدیک 500 هزارتومان)

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ممنون!
الزامی نداره کنن باشه!
SLR-LIKE هم اصلا نمیدونم چی هست:p
آره، بدون سه پایه، کیف و لوازم جانبی...

شما گفتید نیمه حرفه ای میخوام، گفتم شاید منظورتون SLR-LIKE هست. چون خیلیها منظورشون از نیمه حرفه ای این نوع دوربینهاست. دوربینهای SLR-LIKE مدل کمی حرفه ای تر کامپکتها هستند که ازسنسور بزرگتر، لنز بزرگتر و بهتر، امکانات بیشتر بهره میبرند و بیشتر برای کسانی که علاقمندند عکاسی یاد بگیرند، طراحی میشوند.
حالا چقدر براتون مهمه که دوربین توی کیف جا بشه و همیشه همراهتون باشه؟ و یا اینکه چقدر عکسهاتون رو با تنظیمات اتوماتیک میگیرید و چقدر میخواهید خودتون تنظیمات رو انجام بدید، چقدر یادگیری عکاسی براتون مهمه یا به خود عکاسی صرفنظر از گرفتن عکسهای یادگاری و اینها علاقه دارید، نوع نیازتون رو مشخص میکنه.

اگر میخواهید دوربین توی کیفتون جا بشه و همیشه همراهتون باشه، من دوربینهای کامپکت رو توصیه میکنم. که زیر 300 تومن دوربینهای خوبی میتونید بگیرید.

بالا