• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

ASUSA730w

Registered User
لایک‌ها
12
از شما دو دوستی که راهنمایی کردین ممنون

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
دوستان
یه به روز رسانی برای دوربین تا سقف 300 انجام میدید؟ ( ترجیحا Cannon)

saeed_hz2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ميخواستم ببينم بين اينا کدومو پيشنهاد ميکنين

Fuji S8000FD

Kodak Z8612 IS

Canon SX110 IS

Canon A650 IS

Canon S5 IS

Sony DCS-H7

لطفا اگه کسي اطلاعاتي داره بده
لطفا دلايل ضعف برتري رو بگين

از همتون ممنونم

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام عرض می کنم به تمامی دوستانی که در بخش دوربین فعالیت می کنم

من می خواستم یک دوربین فیلمبرداری خریداری کنم تا سقف 500 تومن می خواستم ببینم کدام دوربین از همه بهتره
(چون از دوربین چیز زیادی نمی دونم ومیخواستم کامل راهنمایی کنید )

ازنظر کیفیت فیلمبرداری (ذخیره سازی .....وهرچیز دیگه که باید یک دوربین خوب دارا باشه چی هست

من یک تاپیک که توی همین قسمت بود رفتم یکی از دوستان یه مشکلی داشت که من هم همون مشکل دارم

که اگر من دوربین فیلمبرداری بخرم می تونم در حد قابل قبولی باهاش عکسبرداری بکنم یانه در چه حد هست

و با این بودجه که من دارم می تونم دوربین خوبی خریداری کنم یا نه

این دوربین رو برای مصرف خانگی می خوام ولی می خوام کیفیت ضبطش خوب باشه

Last edited:

Civil.Eng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان کسی از قیمت S5 canon اطلاعی داره ، الان حدود 410 تومان قیمت داره ، آیا تازگی بالا رفته
چون در صفحات قبل قیمت 340 رو واسش دیدم

آیا 410 می ارزد ؟

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14
فوجی s8000 که ظاهرا 8100 هم اومده تایید میشه. من یکی دارم
برای عکاسی توی شب عالیه ( شب یعنی یک اطاق که با مثلا یک لامپ روشن شده )
اگر هم بخوای از فلاش استفاده کنی فلاش خیلی پرقدرتی داره .
لرزه گیرش هم عالی است .
محاسن و معایب کامل این دوربین رو هم توی اینجا نوشته ام :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5379

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام دوستان ...

قيمت Canon EOS 1000d تو ايران جنده ؟؟

بعد با 400دي فرقش جيه ؟؟ اممم ميشه از صفحه نمايش ديد موقع عكاسي مثل دوربين هاي ديجيتال معمولي ؟؟؟

اونوقت يه لنز زووم در حد 12× براش جقدره ؟؟

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
لنز تله خوب برای دوربینهای SLR گران و سنگین است، اگر لرزشگیر دار بخواهید که خیلی گران میشود.
ارزانترین لنز خوب بدون لرزشگیر برای کنن f4 200-70 است که 750 هزارتومان است. همین لنز با لرزشگیر میشه یک میلیون تا یک و 100 (اینجا رو ببینید) وزنش هم 705 گرم است.
لنزهای ارزانتر سیگما و اینها هم فایده ندارند و اصلا کیفیت اپتیکی خوبی ندارند.

اینهم قیمت و مشخصات Canon EOS 1000d

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
ممنون از باسختون ...

آخه ديدم تو expansys ميده 1700 درهم يعني حدود 400 تومن

ولي با اينكه لنزش كَرونه فايده نداره !! من براي عكاسي از ماه ميخواهم

با همون S5 ميشه يه كارايي كرد

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
از دوستان کسی هست که تجربه کار با دوربین nikon coolpix p80 رو داشته باشه؟

تو بررسیها گفته میشه که از نظر عملکرد نرم افزاری خیلی کند هست. میخواستم بدونم این موضوع چقدر صحت داره و تو کاراییش چقدر تاثیر گذاره

ocarina4

Registered User
لایک‌ها
25
من يكي دو روز پيش يه دوربين گرفتم براي استفاده خونگي و آماتور...
a2000 canon ، ميشه توضيح بديد كه چجور دوربيني هست؟!

و بعد يه سوال ديگه با اينجور دوربين ميشه بصورت سياه و سفيد عكس برداري كرد يا نه؟!

ممنون

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
پریروزا یه دوربین w300 سونی 13.6 مگاپیکسل و 3x زوم اپتیکال و یدونه مموری 2 گیگ خریدیم 300 ، به نظرتون خوبه ؟

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
Canon
چه مدلی رو بخرم؟
بین 200 تا 300 باشه...

قیمت ندارم کلا:
مدل ها:

Powershot S5IS
Powershot SC100IS
Powershot A580
IXU860IS

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
Canon
چه مدلی رو بخرم؟
بین 200 تا 300 باشه...

قیمت ندارم کلا:
مدل ها:

Powershot S5IS
Powershot SC100IS
Powershot A580
IXU860IS

مورد دوم که فکر میکنم منظورتون SX110 IS مورد آخر هم IXUS 860IS
خوب این دوربینهایی که نوشتید در سه رده مختلف هستند:
اولی که یک SLR-like است، آخری اولترا کامپکت، دومی و A580 هم کامپکت.

S5 IS مثلا 550 گرمه ولی اون IXUS وزنش 205 گرم است. شما باید انتظارت رو از یک دوبین و نوع استفاده تون رو مشخص کنید. مثلا آیا میخواهید همیشه همراهتون توی جیبتون باشه؟ چه نوع عکاسی میخواهید انجام بدید؟ به خود عکاسی علاقه دارید یا فقط برای ثبت خاطره ها و اینها میخواهید ازش استفاده کنید. چقدر تجربه عکاسی دارید و چقدر با عکاسی آشنا هستید؟ آیا میخواهید دوربین همه تنظیمات را بطور اتوماتیک براتون انجام بده یا نه، شما هم میخواهید امکان تنظیم دستی رو د داشته باشید؟
اگر برای عکاسی برای ثبت لحظات و اینها میخواهید و کار صرف عکاسی نمیخواهید انجام دهید، من دوربینهای کامپکت رو به شما توصیه میکنم، چون اولتراکامپکتها به دلیل اندازه کوچکشان، دارای سنسور کوچکتر، لنز کوچکتر و در نتیجه کیفیت عکس پایین تری هستند.
من الان خیلی در جریان مدلهای بازار نیستم اما از بین مدلهایی که شما نام بردید:
S5IS که فکر کنم به بودجه شما نمیخوره، IXUS 860IS هنوز توی ایران نیومده.
بین A580 و SX110 ISقیمت SX110 IS توی دیجی کالا زده 295000 تومن و A580 رو زده 159000 تومان
sx1100 کمی جدیدتر از A580 است. سنسورش کمی بزرگتر از A580 است، لرزشگیر دارد. زومش تقریبا دو برابر A580 است، برد فلاش A580 کمی بیشتر است. lcd مدل sx1100 بزرگتر است. sx1100 طول و عرضش کمی بیشتر است. sx1100 همچنین امکان تنظیم دستی شاتر و دیافراگم را داراست.

متاسفانه ریویویی از sx1100 پیدا نکردم که بتونم کیفیت عکسها رو مقایسه کنم. اما بنظر این sx110 دوربین خوبی میاد (از لحاظ مشخصات که از a580 سرتر است) و از بین این دوربینهایی که نام بردید، با توجه به نیاز شما فکر میکنم همین مورد sx1100 باشد . . . مگر اینکه تازه به بازار اومده باشه و افت قیمت خودش رو نکرده باشه، که در اینصورت یا باید یکی دو ماه صبر کنید یا سراغ یکی از مدلهای مشابه کمی قدیمیتر بروید، متاسفانه من زیاد در جریان دوربینهای الان بازار نیستم که بتونم مدل مشابه معرفی کنم، امیدوارم دوستان دیگه راهنمایی کنند.
موفق باشید

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
من يكي دو روز پيش يه دوربين گرفتم براي استفاده خونگي و آماتور...
a2000 canon ، ميشه توضيح بديد كه چجور دوربيني هست؟!

و بعد يه سوال ديگه با اينجور دوربين ميشه بصورت سياه و سفيد عكس برداري كرد يا نه؟!

ممنون

مبارکتون باشه، از روی مشخصات که نگاه کردم، دوربین بدی بنظر نمیاد. اما بزرگترین عیبی که داره اینه که امکان تنظیم دستی شاتر و دیافراگم رو نداره، درصورتیکه بخواهید کمی توی عکاسی پیشرفت کنید، خیلی زود این دوربین دلتان را خواهد زد و به فکر تعویض با یک مدل که حداقل تنظیمات دستی رو داشته باشه، خواهید افتاد.
دیگه اینکه زومش یک کمی کم است.
کاش میگفتید چند خریدید.
گزینه سیاه و سفید هم حتما بایدتوی منوهاش باشه، دفترچه اش رو یک نگاهی بندازید. همینطور میتونید با فتوشاپ عکس رو سیاه و سفید کنید.

پریروزا یه دوربین w300 سونی 13.6 مگاپیکسل و 3x زوم اپتیکال و یدونه مموری 2 گیگ خریدیم 300 ، به نظرتون خوبه ؟

مبارکتون باشه، بنظر من زومش که، اندازه سنسور نسبتا خوبی داراد به نسبت مدلهایی که دوستان توی همین صفحه نام بردند، اما شما بیشتر هزینه ای که پرداختید فکر میکنم بخاطر مگاپیکسل بالا باشه، که دوستان باید توجه کنند مگاپیکسل بالاتر لزوما باعث کیفیت بهتر عکس نمیشه. بخصوص در دوربینهای کامپکت که بخاطر طبیعت سنسور کوچکشان، افزایش پیکسلها باعث به هم چسبیده شدن آنها میشود و باعث افزایش نویز، البته متاسفانه ریویویی ازش پیدا نکردم که کیفیت عکسها و رفتار نویزیشو ببینم و مقایسه کنم.
متاسفانه امکان تنظیمات دستی شاتر و دیافراگم رو هم ندارد.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
عالی و کامل!!!
مرسی...:happy:

--

بودجه: 200-300
مصرف: خونگی با کیفیت بالا (یعنی نیمه حرفه ای)

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
مبارکتون باشه، بنظر من زومش که، اندازه سنسور نسبتا خوبی داراد به نسبت مدلهایی که دوستان توی همین صفحه نام بردند، اما شما بیشتر هزینه ای که پرداختید فکر میکنم بخاطر مگاپیکسل بالا باشه، که دوستان باید توجه کنند مگاپیکسل بالاتر لزوما باعث کیفیت بهتر عکس نمیشه. بخصوص در دوربینهای کامپکت که بخاطر طبیعت سنسور کوچکشان، افزایش پیکسلها باعث به هم چسبیده شدن آنها میشود و باعث افزایش نویز، البته متاسفانه ریویویی ازش پیدا نکردم که کیفیت عکسها و رفتار نویزیشو ببینم و مقایسه کنم.
متاسفانه امکان تنظیمات دستی شاتر و دیافراگم رو هم ندارد.
حالا کلا از نظر امکانات به نظر شما خوب هست یا نه ؟

ocarina4

Registered User
لایک‌ها
25
مبارکتون باشه، از روی مشخصات که نگاه کردم، دوربین بدی بنظر نمیاد. اما بزرگترین عیبی که داره اینه که امکان تنظیم دستی شاتر و دیافراگم رو نداره، درصورتیکه بخواهید کمی توی عکاسی پیشرفت کنید، خیلی زود این دوربین دلتان را خواهد زد و به فکر تعویض با یک مدل که حداقل تنظیمات دستی رو داشته باشه، خواهید افتاد.
دیگه اینکه زومش یک کمی کم است.
کاش میگفتید چند خریدید.
گزینه سیاه و سفید هم حتما بایدتوی منوهاش باشه، دفترچه اش رو یک نگاهی بندازید. همینطور میتونید با فتوشاپ عکس رو سیاه و سفید کنید.
ممنون از راهنماييتون....
من مشهدم ، دوربين رو گرفتم 270 تومن با گارانتي 15 ماهه ايده آل + يه رم 8 گيگ( 35 تومن)
يه سه پايه هم اشانتوين دادن:blink:

و بعد يه سوال ديگه ، فروشنده گفت يه جفت باطري قلمي شارژي خوب براش بگير... (ميتونيد راهنمايي كنيد چه مارك باطري خوبه ، با چه ميلي آمپري)

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
حالا کلا از نظر امکانات به نظر شما خوب هست یا نه ؟

گفتم که تنظیم دستی شاتر و دیافراگم نداره و زومش هم کمه.

ممنون از راهنماييتون....
من مشهدم ، دوربين رو گرفتم 270 تومن با گارانتي 15 ماهه ايده آل + يه رم 8 گيگ( 35 تومن)
يه سه پايه هم اشانتوين دادن:blink:

و بعد يه سوال ديگه ، فروشنده گفت يه جفت باطري قلمي شارژي خوب براش بگير... (ميتونيد راهنمايي كنيد چه مارك باطري خوبه ، با چه ميلي آمپري)

مبارکتون باشه، راستش من از باتری قلمی شارژی سر در نمیارم. ولی میدونم که باید بگردید اصل پیدا کنید، چون تقلبیها به هیچ درد نمیخورند. اینجا رو ببینید، خیلی کمکتان خواهد کرد. اگه وقت داشتید همش رو بخونید.

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
سلام دوستان

مدتي است در فكر خريد يك دوربين خوب هستم:rolleyes:

قيمت بين تا 500 يا 550 هم شايد بتوانم بپردازم :happy:

با كيفيت ;)

از همه لحاظ خوب
;)
من شنيدم دوربينهاي cannon و nikon خوب هستند ديگر اطلاعات زيادي درباره اين دوربين ها ندارم

بهترين دوربين حال حاضر موجود در بازار ايران با اين شرايط چيست؟

ممنون مي شوم اگر كمكم كنيد

شب خوش

Last edited:
بالا