Canon
چه مدلی رو بخرم؟
بین 200 تا 300 باشه...
قیمت ندارم کلا:
مدل ها:
Powershot S5IS
Powershot SC100IS
Powershot A580
IXU860IS
مورد دوم که فکر میکنم منظورتون SX110 IS مورد آخر هم IXUS 860IS
خوب این دوربینهایی که نوشتید در سه رده مختلف هستند:
اولی که یک SLR-like است، آخری اولترا کامپکت، دومی و A580 هم کامپکت.
S5 IS مثلا 550 گرمه ولی اون IXUS وزنش 205 گرم است. شما باید انتظارت رو از یک دوبین و نوع استفاده تون رو مشخص کنید. مثلا آیا میخواهید همیشه همراهتون توی جیبتون باشه؟ چه نوع عکاسی میخواهید انجام بدید؟ به خود عکاسی علاقه دارید یا فقط برای ثبت خاطره ها و اینها میخواهید ازش استفاده کنید. چقدر تجربه عکاسی دارید و چقدر با عکاسی آشنا هستید؟ آیا میخواهید دوربین همه تنظیمات را بطور اتوماتیک براتون انجام بده یا نه، شما هم میخواهید امکان تنظیم دستی رو د داشته باشید؟
اگر برای عکاسی برای ثبت لحظات و اینها میخواهید و کار صرف عکاسی نمیخواهید انجام دهید، من دوربینهای کامپکت رو به شما توصیه میکنم، چون اولتراکامپکتها به دلیل اندازه کوچکشان، دارای سنسور کوچکتر، لنز کوچکتر و در نتیجه کیفیت عکس پایین تری هستند.
من الان خیلی در جریان مدلهای بازار نیستم اما از بین مدلهایی که شما نام بردید:
S5IS که فکر کنم به بودجه شما نمیخوره، IXUS 860IS هنوز توی ایران نیومده.
بین A580 و SX110 ISقیمت SX110 IS توی دیجی کالا زده 295000 تومن و A580 رو زده 159000 تومان
sx1100 کمی جدیدتر از A580 است. سنسورش کمی بزرگتر از A580 است، لرزشگیر دارد. زومش تقریبا دو برابر A580 است، برد فلاش A580 کمی بیشتر است. lcd مدل sx1100 بزرگتر است. sx1100 طول و عرضش کمی بیشتر است. sx1100 همچنین امکان تنظیم دستی شاتر و دیافراگم را داراست.
متاسفانه ریویویی از sx1100 پیدا نکردم که بتونم کیفیت عکسها رو مقایسه کنم. اما بنظر این sx110 دوربین خوبی میاد (از لحاظ مشخصات که از a580 سرتر است) و از بین این دوربینهایی که نام بردید، با توجه به نیاز شما فکر میکنم همین مورد sx1100 باشد . . . مگر اینکه تازه به بازار اومده باشه و افت قیمت خودش رو نکرده باشه، که در اینصورت یا باید یکی دو ماه صبر کنید یا سراغ یکی از مدلهای مشابه کمی قدیمیتر بروید، متاسفانه من زیاد در جریان دوربینهای الان بازار نیستم که بتونم مدل مشابه معرفی کنم، امیدوارم دوستان دیگه راهنمایی کنند.
موفق باشید