• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
من یه دونه sx110 خریدم ولی باطریهای روش مفت نمی ارزید....می ترسم باطری آلکالین بخرم چون فروشنده گفت ضمانت نمی دم نو باشند و بتونی باهاش صد تا شات بگیری
می خوام باطری قابل شارژ+ شارژر بگیرم یه مدل داشت 15 تومن که شارژر و یه جفت باطری بود و برای شارژ کردن هر باطری 15 ساعت زمان نیاز بود
یه مدل هم داشت 4 تایی که باطری و شارژر و کلیا چیز دیگه 35 تومن
من الان دوربین خریدم ولی 35 تومن خرید باطری ندارم....راه دیگه ای نیست مثلاً دوربین را به برق وصل کنم یا باطری آلکالین مناسب بخرم؟!

shot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من یه دونه sx110 خریدم ولی باطریهای روش مفت نمی ارزید....می ترسم باطری آلکالین بخرم چون فروشنده گفت ضمانت نمی دم نو باشند و بتونی باهاش صد تا شات بگیری
می خوام باطری قابل شارژ+ شارژر بگیرم یه مدل داشت 15 تومن که شارژر و یه جفت باطری بود و برای شارژ کردن هر باطری 15 ساعت زمان نیاز بود
یه مدل هم داشت 4 تایی که باطری و شارژر و کلیا چیز دیگه 35 تومن
من الان دوربین خریدم ولی 35 تومن خرید باطری ندارم....راه دیگه ای نیست مثلاً دوربین را به برق وصل کنم یا باطری آلکالین مناسب بخرم؟!

حتما مموری هم نخریدی میخوای با مموری داخلی خود دوربین عکس بندازی؟ ( شوخی )

دوست عزیز حتما باطری و شارژر بخر برای دوربینت , برای اینکه :

1 - اگر بخوای با باطریهای آلکالاین سر کنی باید هی پول باطری بدی و خرجت میزنه بالا .
2 - اگر بخوای به برق وصل کنی باید آداپتور مخصوص بخری . بفرض آداپتور خریدی فقط داخل خونه میتونی ازش استفاده کنی , بیرون چیکار میخوای بکنی؟

حتما باطری و شارژر بخر . اون 15 ساعت هم که بهت گفته شارژ اولیه بوده نه اینکه هر بار بخوای شارژ کنی 15 ساعت طول بکشه .

اگر از این ارزونها خریدی یادت باشه هر وقت با دوربینت کار نمیکنی باطریها رو از دوربین در بیاری چون ممکنه باطری داخل دوربین سولفاته بشه و .......

موفق باشی

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
حتما مموری هم نخریدی میخوای با مموری داخلی خود دوربین عکس بندازی؟ ( شوخی )

دوست عزیز حتما باطری و شارژر بخر برای دوربینت , برای اینکه :

1 - اگر بخوای با باطریهای آلکالاین سر کنی باید هی پول باطری بدی و خرجت میزنه بالا .
2 - اگر بخوای به برق وصل کنی باید آداپتور مخصوص بخری . بفرض آداپتور خریدی فقط داخل خونه میتونی ازش استفاده کنی , بیرون چیکار میخوای بکنی؟

حتما باطری و شارژر بخر . اون 15 ساعت هم که بهت گفته شارژ اولیه بوده نه اینکه هر بار بخوای شارژ کنی 15 ساعت طول بکشه .

اگر از این ارزونها خریدی یادت باشه هر وقت با دوربینت کار نمیکنی باطریها رو از دوربین در بیاری چون ممکنه باطری داخل دوربین سولفاته بشه و .......

موفق باشی
ممنون
یه شارژر باطری 4 تایی با 4 تا باطری خشک خوب چند قیمت می شه؟ چقدر طول می کشه هر بار شارژ بشه؟
چه مارکی بگیرم؟
مرسی :happy:

shot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون
یه شارژر باطری 4 تایی با 4 تا باطری خشک خوب چند قیمت می شه؟ چقدر طول می کشه هر بار شارژ بشه؟
چه مارکی بگیرم؟

پیام خصوصیتون رو چک کنید.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
من علاقه شدیدی به عکسهای پانورامیک دارم.
چنتا دوربین حرفه ای برای عکاسی پانورامیک معرفی کنید.

shot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من علاقه شدیدی به عکسهای پانورامیک دارم.
چنتا دوربین حرفه ای برای عکاسی پانورامیک معرفی کنید.

منظورتون دوربنهای مخصوص پانوراما هست؟ یا نه با دوربین معمولی میخواهید عکاسی کنید؟

shot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه دوربین معمولی که قابلیت عکسبرداری پانورامیکش عالی باشه.

دوست عزیز شما " حرفه ای " رو بولد کرده بودید من فکر کردم در فکر تجهیزات حرفه ای هستید .
بعضی دوربینهای دیجیتال مودی بنام پانوراما دارند ولی شما با دوربینهایی که این قابلیت رو ندارند هم میتونید عکس پانوراما تهیه کنید.

در این حالت چند عکس از محوطه ی مورد نظر گرفته میشه و بعدا توسط نرم افزارهای مختلفی میتونید عکسها رو به هم بچسبانید. مثل فتوشاپ

تا چقدر میخواهید هزینه کنید؟

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
دوست عزیز شما " حرفه ای " رو بولد کرده بودید من فکر کردم در فکر تجهیزات حرفه ای هستید .
بعضی دوربینهای دیجیتال مودی بنام پانوراما دارند ولی شما با دوربینهایی که این قابلیت رو ندارند هم میتونید عکس پانوراما تهیه کنید.

در این حالت چند عکس از محوطه ی مورد نظر گرفته میشه و بعدا توسط نرم افزارهای مختلفی میتونید عکسها رو به هم بچسبانید. مثل فتوشاپ

تا چقدر میخواهید هزینه کنید؟

چهارصد هزار تومان

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون
چه مارکی بگیرم؟

شارژر سونی با 4 تا باطری حدود 35 تومن - فقط از نمایندگی سونی بخرید!
اینجا رو ببینید

یه شارژر خوب خیلی از هزینه های شما رو کم میکنه اصلا فکر نکنین که این 35 تومنی که میدین هزینه هست بلکه یه سرمایه گذاری هست

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
دوستان سلام

بی زحمت خیلی فوری فوتی ادرس چند جا از معتبرترین مغازه های فروش لنز برای دوربین های دیجیتال در تهران رو بهم بدید

با تشکر

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
دوستان سلام

بی زحمت خیلی فوری فوتی ادرس چند جا از معتبرترین مغازه های فروش لنز برای دوربین های دیجیتال در تهران رو بهم بدید

با تشکر

با سلام خدمت استاد عکاسی

من این 2 تا فروشگاه رو میشناسم
1 فروشگاه کانون ابتدای بلوار کشاورز
2 فروشگاه دیجیتال طبقه 2 پایتخت

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
ببخشید ربطی به این تاپیک نداره:blush:
Canon Sx110 یه مدتیه دارم و بدون هیچ مشکلی کار می کنه ولی امروز دقیق شدم دیدم از روز اول یکی از پیکسل هاش یه جوریهhttp://************/files/rpkk6xxnhbx3pt67ame6.gif
اینجوری
http://************/files/zmpmq4n65uegy751cw6x_thumb.jpg
ولی خیلی مشخص نیست
http://************/files/6dhg5qjiv0mdagl28ffu_thumb.jpg
حتماً باید سایز اصلی عکس را دید تا متوجه شد
حالا این چی هست؟ چی کارش کنم؟
1655.gif

mehrave

Registered User
لایک‌ها
10
با1,500,000چه دوربینی میشه خرید؟یه دوربین خوب می خوام ها...:D

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
با1,500,000چه دوربینی میشه خرید؟یه دوربین خوب می خوام ها...:D

نوع استفاده یعنی حرفه ای (مجالس یا آتلیه) یا خانگی یا آماتور و . . .، نوع عکاسی یعنی طبیعت یا پرندگان یا منظره یا پرتره یا عکاسی در شب یا روز، Indoor یا Outdoor و سابقه و تجربه عکاسی و دوربینهایی که تا حالا باهاشون کار کردید، بفرمایید تا بشه بهتر راهنمایی کرد.

mania1920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا الان دوربين ديجيتال خوب 400-500چي پيشنهاد ميشه ؟؟
اصلا توي اين بودجه چيز بدرد بخوري هست ؟؟
ميخوام عكسهايي كه باهاش ميگيرم چاپ كنم . (خونوادگي) فيلمبرداريشم معمولي و خوب باشه.
البته بيرون و داخل خونه و كنار دريا و غروب و خلاصه فكر كنم همه جور عكسي ميگيرم ///
والا زيلد وراد نيستم اما انگار p90 نيكون خوبه . لطفا اساتيد كمك كنند يه انتخاب خوب داشته باشم.

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
این دوتا زده 400 تومان :
Model: SX10 IS .. Canon
Nikon ... Model : P90

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9051045&type=product&id=1218012527719

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9223743&type=product&id=1218062139060

نظرتون چیه ؟ همه شون رو هم قسطی میفروشه.

بعد نظرتون درباره Nikon L100 چی هست ؟ اون 280 تومان .
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9220229&type=product&id=1218061795563

SX10 کنون توی این رنج دوربینها (SLR LIKEها) یکی از بهترینهاست.
نیکون متاسفانه مدتها توی این رنج دوربین نداشته و الان P90 هم خیلی راضی کننده نبوده (در مورد این دوربین و مقایسه آن با دوربینهای دیگه توی این رنج توی همین چند صفحه آخر صحبت شده)
در رنج قیمت زیر 300 تومن هم بنظر میرسه sx110 کنون بهتر از بقیه باشه.
در ضمن توی این رنجهایی که گفتید، دوربینهای خوب دیگه ای هم هستند که توی صفحات اخیر در موردشون صحبت شده ، مثل H50 سونی یا FZ28 پاناسونیک یا . . .
توصیه میکنم صفحات اخیر (مثلا از صفحه 122 به این ور و همچنین پستهای زیر رو بخونید)
این و این و این یکی

Last edited:

hamidpeyk

Registered User
لایک‌ها
7
سلام:
بین این مدلها کدام پیشنهادمی کنید:
Fujifilm FinePix S100fs - Panasonic Lumix DMC-FZ28 -Canon PowerShot SX10 IS& SX1IS
توی سایتها امتیازات متفاوت بودو خودم می خواستم فوجی بگیرم چون امکاناتش خوب بود واختلاف قیمت $باایران خیلی کم بود. فروشنده در بندرعباس میگه فوجی خدمات نداره!
آیا راست میگه؟
کانن SX10بدون گارانتی 410تومن میدن باگارانتی 465 که به نظرم خوبه آیا SX1ارزش تفاوت قیمتش (650ت)روداره وتفاوت کیفیت فیلم برداریش عملا خیلی تفاوت داره؟
اینجا همه میگن کنن! ولی امتیاز Panasonic FZ28توی برخی سایتهاخیلی بالاتربود. اینجا نیست تهران چنده؟اگه تاییدمیکنیدازکی بخرم(بصورت غیرحضوری)؟
لطفاتکلیف رو مشخص کنیدومنو به اینوروانورحواله نکنید که کلافه شدم. الان 1هفته است بررسی میکنمو
مشکل قیمت ندارم(البته تا 700بامموری و...). ولی واقعا ارزشش وداشته باشه
ازدوبی هم قیمت گرفتم فروشکاهای معتبرش قیمتشون حدود20تومن ارزونته که با توجه به مشکل گارانتی ارزش نداره
آیا جایی دیگه ای هست در دوبی که من نمی دونمو
اگه سئوال تکراری می پرسم معذرت می خوام

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام:
بین این مدلها کدام پیشنهادمی کنید:
Fujifilm FinePix S100fs - Panasonic Lumix DMC-FZ28 -Canon PowerShot SX10 IS& SX1IS
توی سایتها امتیازات متفاوت بودو خودم می خواستم فوجی بگیرم چون امکاناتش خوب بود واختلاف قیمت $باایران خیلی کم بود. فروشنده در بندرعباس میگه فوجی خدمات نداره!
آیا راست میگه؟
کانن SX10بدون گارانتی 410تومن میدن باگارانتی 465 که به نظرم خوبه آیا SX1ارزش تفاوت قیمتش (650ت)روداره وتفاوت کیفیت فیلم برداریش عملا خیلی تفاوت داره؟
اینجا همه میگن کنن! ولی امتیاز Panasonic FZ28توی برخی سایتهاخیلی بالاتربود. اینجا نیست تهران چنده؟اگه تاییدمیکنیدازکی بخرم(بصورت غیرحضوری)؟
لطفاتکلیف رو مشخص کنیدومنو به اینوروانورحواله نکنید که کلافه شدم. الان 1هفته است بررسی میکنمو
مشکل قیمت ندارم(البته تا 700بامموری و...). ولی واقعا ارزشش وداشته باشه
ازدوبی هم قیمت گرفتم فروشکاهای معتبرش قیمتشون حدود20تومن ارزونته که با توجه به مشکل گارانتی ارزش نداره
آیا جایی دیگه ای هست در دوبی که من نمی دونمو
اگه سئوال تکراری می پرسم معذرت می خوام

اینها همشون دوربینهای خوبی هستند. در مورد گارانتی نداشتن فوجی نظری ندارم، در مورد فیلمبرداری HD هم نظری ندارم و چیزی نمیدونم. اما این فوجی به نسبت بقیه سنسور بزرگی داره و چگالی مگاپیکسل کمتری که به لحاظ تئوری مزیت بزرگی حساب میشه. از اونور SX1 سنسور CMOS داره که باز به لحاظ تئوریک مزیت بزرگی است.
اما برای خرید دوربین توی این رنج باید حسابی تحقیق کنید و ریویوها رو بخونید. فکر میکنم یک هفته تحقیق زیاد نیست ;) سعی کنید ریویوهای این مدلها رو پیدا کنید و عکسها رو با هم مقایسه کنید. مثلا:

اینجا میتونید ریویوی SX1 رو ببینید. اینجا هم مقایسه اش با sx10 هست توی ایزوهای مختلف. این رنگ صورتی توی نمونه های عکس SX1 نمیدونم از کجا اومده، این سمپلهاش که چنگی به دل نمیزنه با وجود CMOS بودنش.
اینهم ریویوی فوجی و اینجا هم مقایسه سمپلهاش با دوربینهای دیگه در ایزوهای مختلف.

همینطور اینجا هم میتونید ریویوهای دیگه ای بخونید و عکسهای مشابه دوربینها مختلف رو با هم مقایسه کنید:
SX1
SX10
S100fs
FZ28

مثلا مقایسه یک عکس در اندازه اصلی بین چهار دوربین (SX1 , SX10 , FZ28 , S100fs)

در مقایسه این عکسها میتوان دید که بطور مثال نمونه SX1 دارای دیتیل بیشتری نسبت به S100fs است (به نخهای رنگی در دو عکس دقت کنید) حتی به نظر میرسد SX1 به نسبت FZ28 دیتیل کمی بیشتری دارد (نخهای رنگی و بخصوص سفید را دو عکس مقایسه کنید) FZ28 در اون پالت رنگ، نویز بیشتری رو نشون میده، یا رنگها رو میتونید با مقایسه رنگ مدادشمعیها با هم مقایسه کنید. در این ریویوها، چند نمونه عکس دیگه هم هست که میتونید اونها رو با هم مقایسه کنید و ریویوها رو بخونید، تا بتونید تصمیم بگیرید که کدام دوربین مناسب شماست.

Last edited:
بالا