سلام:
بین این مدلها کدام پیشنهادمی کنید:
Fujifilm FinePix S100fs - Panasonic Lumix DMC-FZ28 -Canon PowerShot SX10 IS& SX1IS
توی سایتها امتیازات متفاوت بودو خودم می خواستم فوجی بگیرم چون امکاناتش خوب بود واختلاف قیمت $باایران خیلی کم بود. فروشنده در بندرعباس میگه فوجی خدمات نداره!
آیا راست میگه؟
کانن SX10بدون گارانتی 410تومن میدن باگارانتی 465 که به نظرم خوبه آیا SX1ارزش تفاوت قیمتش (650ت)روداره وتفاوت کیفیت فیلم برداریش عملا خیلی تفاوت داره؟
اینجا همه میگن کنن! ولی امتیاز Panasonic FZ28توی برخی سایتهاخیلی بالاتربود. اینجا نیست تهران چنده؟اگه تاییدمیکنیدازکی بخرم(بصورت غیرحضوری)؟
لطفاتکلیف رو مشخص کنیدومنو به اینوروانورحواله نکنید که کلافه شدم. الان 1هفته است بررسی میکنمو
مشکل قیمت ندارم(البته تا 700بامموری و...). ولی واقعا ارزشش وداشته باشه
ازدوبی هم قیمت گرفتم فروشکاهای معتبرش قیمتشون حدود20تومن ارزونته که با توجه به مشکل گارانتی ارزش نداره
آیا جایی دیگه ای هست در دوبی که من نمی دونمو
اگه سئوال تکراری می پرسم معذرت می خوام
اینها همشون دوربینهای خوبی هستند. در مورد گارانتی نداشتن فوجی نظری ندارم، در مورد فیلمبرداری HD هم نظری ندارم و چیزی نمیدونم. اما این فوجی به نسبت بقیه سنسور بزرگی داره و چگالی مگاپیکسل کمتری که به لحاظ تئوری مزیت بزرگی حساب میشه. از اونور SX1 سنسور CMOS داره که باز به لحاظ تئوریک مزیت بزرگی است.
اما برای خرید دوربین توی این رنج باید حسابی تحقیق کنید و ریویوها رو بخونید. فکر میکنم یک هفته تحقیق زیاد نیست

سعی کنید ریویوهای این مدلها رو پیدا کنید و عکسها رو با هم مقایسه کنید. مثلا:
اینجا میتونید ریویوی SX1 رو ببینید.
اینجا هم مقایسه اش با sx10 هست توی ایزوهای مختلف. این رنگ صورتی توی نمونه های عکس SX1 نمیدونم از کجا اومده، این سمپلهاش که چنگی به دل نمیزنه با وجود CMOS بودنش.
اینهم ریویوی فوجی و
اینجا هم مقایسه سمپلهاش با دوربینهای دیگه در ایزوهای مختلف.
همینطور اینجا هم میتونید ریویوهای دیگه ای بخونید و عکسهای مشابه دوربینها مختلف رو با هم مقایسه کنید:
SX1
SX10
S100fs
FZ28
مثلا مقایسه یک عکس در
اندازه اصلی بین چهار دوربین (
SX1 ,
SX10 ,
FZ28 ,
S100fs)
در مقایسه این عکسها میتوان دید که بطور مثال نمونه SX1 دارای دیتیل بیشتری نسبت به S100fs است (به نخهای رنگی در دو عکس دقت کنید) حتی به نظر میرسد SX1 به نسبت FZ28 دیتیل کمی بیشتری دارد (نخهای رنگی و بخصوص سفید را دو عکس مقایسه کنید) FZ28 در اون پالت رنگ، نویز بیشتری رو نشون میده، یا رنگها رو میتونید با مقایسه رنگ مدادشمعیها با هم مقایسه کنید. در این ریویوها، چند نمونه عکس دیگه هم هست که میتونید اونها رو با هم مقایسه کنید و ریویوها رو بخونید، تا بتونید تصمیم بگیرید که کدام دوربین مناسب شماست.