• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

hamidpeyk

Registered User
لایک‌ها
7
اینها همشون دوربینهای خوبی هستند. در مورد گارانتی نداشتن فوجی نظری ندارم، در مورد فیلمبرداری HD هم نظری ندارم و چیزی نمیدونم. اما این فوجی به نسبت بقیه سنسور بزرگی داره و چگالی مگاپیکسل کمتری که به لحاظ تئوری مزیت بزرگی حساب میشه. از اونور SX1 سنسور CMOS داره که باز به لحاظ تئوریک مزیت بزرگی است.
اما برای خرید دوربین توی این رنج باید حسابی تحقیق کنید و ریویوها رو بخونید. فکر میکنم یک هفته تحقیق زیاد نیست ;) سعی کنید ریویوهای این مدلها رو پیدا کنید و عکسها رو با هم مقایسه کنید. مثلا:

اینجا میتونید ریویوی SX1 رو ببینید. اینجا هم مقایسه اش با sx10 هست توی ایزوهای مختلف. این رنگ صورتی توی نمونه های عکس SX1 نمیدونم از کجا اومده، این سمپلهاش که چنگی به دل نمیزنه با وجود CMOS بودنش.
اینهم ریویوی فوجی و اینجا هم مقایسه سمپلهاش با دوربینهای دیگه در ایزوهای مختلف.

همینطور اینجا هم میتونید ریویوهای دیگه ای بخونید و عکسهای مشابه دوربینها مختلف رو با هم مقایسه کنید:
SX1
SX10
S100fs
FZ28

مثلا مقایسه یک عکس در اندازه اصلی بین چهار دوربین (SX1 , SX10 , FZ28 , S100fs)

در مقایسه این عکسها میتوان دید که بطور مثال نمونه SX1 دارای دیتیل بیشتری نسبت به S100fs است (به نخهای رنگی در دو عکس دقت کنید) حتی به نظر میرسد SX1 به نسبت FZ28 دیتیل کمی بیشتری دارد (نخهای رنگی و بخصوص سفید را دو عکس مقایسه کنید) FZ28 در اون پالت رنگ، نویز بیشتری رو نشون میده، یا رنگها رو میتونید با مقایسه رنگ مدادشمعیها با هم مقایسه کنید. در این ریویوها، چند نمونه عکس دیگه هم هست که میتونید اونها رو با هم مقایسه کنید و ریویوها رو بخونید، تا بتونید تصمیم بگیرید که کدام دوربین مناسب شماست.

سلام
ممنون از راهنمایی دوستان.
دربندرعباس جز کنن وسونی دوربین دیگری نیست واسم دوربین پاناسونیک وغیره را که می بری فروشندگان محترم تنشون کهیر میزنه! ومیگن فقط کنن!اینم ازمشکلات شهرستانی بودن دیگه.:D
دیدم بدجوری ازکاروزندگی دارم میفتم ودنبال review گشتن .بخصوص با سرعت اینترنت هندلی اینجت که مثلا ای دی اس ال است!
دیشب رفتم سراغ بازار قاچاق کالا قیمتها:
کنن SX1410تومن G10 460تومن SX1 560 toman
رفتم فروشگاه آخری SX1 ISبرداشتم با کیف و مموری 4 گیگ توشیبادیدم دوربین فاکتور کرد460 تمن!!!که سرجمع همه اش شد 495تومان!!!!!. نمی دونم فروشنده شنگول بود یا.... به هر حال از خیر فوجی گذشتیم وبه خیل کننونیون پیوستیم .
ازکلیه دوستان اگه توصیه یا لینکی درمورد استفاده بهتر از کنن SX1دارن سپاس گذار می شم بفرستن.
پیشنهاد میشه جهت پیشگیری از سردرگمی دوستان به دوربینها هم رده امتیاز داده بشه .
تو یه سایت مثلا من دیدم به فوجی 85. به کنن SX10 79 داده بود به تفکیک کیفیت عکس-کیفیت ساخت...ولی جدیدمثل FZ28,SX1خبری نبود.
البته بنده هم اگه درتجربه دوربین جدید مورد بدردبخوری بود به استحضار دوستان می رسونم.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
مبارکتون باشه و امیدوارم عکسهای خوبی باهاش بگیرید.
بهترین توصیه برای استفاده بهتر از دوربین، خوندن دفترچه راهنمای اون هست و بهترین مرجع فارسی زبان برای عکاسی سایت عکاسی است، بخصوص قسمت مقالات که بسیار آموزنده هستند. مقالات دوربین دیجیتال(تکنیکها و نکات عکاسی) و مقالات تاریکخانه (مربوط به پردازش عکس)

همچنین لطف کنید و پس از مدتی که با دوربینتون کار کردید، یک ریویو ازش بنویسید، برای راهنمایی دوستانی که مایل به خرید این دوربین هستند.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
یه دورین slr like می خوام که این مشخصات رو داشته باشه
بشه از طریق ویزور دوربین هم عکس گرفت
باتری لیتیومی
زومحداقل 10
ماکرو حدود 1 سانتی متر
قیمت تا 350 تومن

فروشنده ها گفتن فقط nikon p80 رو داریم اما تو مشخصاتش فقط از lcd میشه نگاه کرد
sx110 کنون هم خوب نبود !
بین برندهای دیگه با این مشخصات چیزی هست
ویزور و باتری لیتیوم خیلی مهمه
فقط خیلی عجله دارم امروز باید بگیرم

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
یه دورین slr like می خوام که این مشخصات رو داشته باشه
بشه از طریق ویزور دوربین هم عکس گرفت
باتری لیتیومی
زومحداقل 10
ماکرو حدود 1 سانتی متر
قیمت تا 350 تومن

فروشنده ها گفتن فقط nikon p80 رو داریم اما تو مشخصاتش فقط از lcd میشه نگاه کرد
sx110 کنون هم خوب نبود !
بین برندهای دیگه با این مشخصات چیزی هست
ویزور و باتری لیتیوم خیلی مهمه
فقط خیلی عجله دارم امروز باید بگیرم

SX110 که زیاد نمیشه بهش گفت SLR-LIKE، بیشتر کامپکته. از کنون SX10 است که فکر کنم بالاتر از بودجه شماست.
H50 سونی و FZ18 پاناسونیک هستند که فکر کنم توی رنج قیمت موردنظر شما هستند ولی اینکه ویزور هم دارن یا نه، چک نکردم.

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
من یه دوربین خوب میخوام، کیفیت عکس برام مهمه، اما محدودیت هزینه دارم، چیزی میخوام حداکثر 200 تومن، پیشنهاد شما چیه ؟ ظاهر دوربین هم بیارزه، اخه یکی از دوستان خریده بود، فک کنم سونی بود، دوربین زشتی بود...

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
من یه دوربین خوب میخوام، کیفیت عکس برام مهمه، اما محدودیت هزینه دارم، چیزی میخوام حداکثر 200 تومن، پیشنهاد شما چیه ؟ ظاهر دوربین هم بیارزه، اخه یکی از دوستان خریده بود، فک کنم سونی بود، دوربین زشتی بود...

تا 200 تومن، این تاپیک رو ببینید:
http://forum.persiantools.com/t126931-post2186557.html

blackboy_siasia

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
نظرتون در مورد دوربین کانن IXUS 990 IS چیه ؟!
قیمت الان چه حدوده ؟!
مموری که سر خودش هست چیه ؟!
افت قیمت داشته ؟! یا خواهد داشت ؟!
اگر نه! از سری دوربین های جدید چی پیشنهاد میشه ؟!
پیشاپیش ممنون.

hamidpeyk

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان
نظرتون در مورد دوربین کانن IXUS 990 IS چیه ؟!
قیمت الان چه حدوده ؟!
مموری که سر خودش هست چیه ؟!
افت قیمت داشته ؟! یا خواهد داشت ؟!
اگر نه! از سری دوربین های جدید چی پیشنهاد میشه ؟!
پیشاپیش ممنون.

IXUS990با توجه به کامپکت بودنش خیلی گران است.
اگر مسئله مالی ندارین وحال وحوصله تنظیمات دوربین را هم دوربین خوبیه عکسهای خوبی در حالت اتو می گیرد و فیلمبرداریش هم عالیه ، جم وجورهم هست ولی خوب اصلا قیمتش به قیافه اش نمی خوره!
افت قیمت صددرصد خواهد داشت چون جز مداهای جدیداست (البته درصورت ثابت بودن قیمت دلار و...)
مموری بایدبگیری وباتوجه به کیفیت فیلم برداری وحجم بالای اطلاعات که رایت میشه باید مموری خوب واصل بگیری(Hi speed)که error نده. حداقل 4 گیگ ولی به نظر من 8 گیگ بهتره با توجه به حجم بالای فیلم برداریش.
آخرین قیمتی که من داشتم حدود 420 بود.
در مورد خرید دوربین بهتره اول چندتا قرص مسکن بخوری!
بستگی داره چی بخوای پس بهتره انتظارات خودت از دوربین مثل سایز، تنظیم دستی،اهمیت فیلم برداری و.....بیان کنی وبهتره برای اینکه سرگردون نشی اگه به برندخاصی علاقه داری اونو مشخص کنی وتو همون مارک پیشنهادبگیری وگرنه هیچکس قطعی راهنمایت نمی کنه.

hamidpeyk

Registered User
لایک‌ها
7
مبارکتون باشه و امیدوارم عکسهای خوبی باهاش بگیرید.
بهترین توصیه برای استفاده بهتر از دوربین، خوندن دفترچه راهنمای اون هست و بهترین مرجع فارسی زبان برای عکاسی سایت عکاسی است، بخصوص قسمت مقالات که بسیار آموزنده هستند. مقالات دوربین دیجیتال(تکنیکها و نکات عکاسی) و مقالات تاریکخانه (مربوط به پردازش عکس)

همچنین لطف کنید و پس از مدتی که با دوربینتون کار کردید، یک ریویو ازش بنویسید، برای راهنمایی دوستانی که مایل به خرید این دوربین هستند.

راجع بهSX1 ISکه جدیدا خریدم:
هرچی تنظیمات بیشتر عکس بهتر. مخصوصا در فضای بسته عکسهای درحالت اتو خوب نیست مخصوصا ازفاصله 3متر که ازافرادزیادی داخل خانه می خوای عکس بگیری(حالت اتو افتضاح است).
حتی تو روز بیرون اگه مثلا سلکتوررا وقتی می خواهی ازمنظره بگیری درحالت منظره بذاری بجای اتوکیفیت عکس بهتره.
درفضای بسته 1-منبع نور راتنظیم کنید. 2ایزو راحتی امقدور بیاریدپایین.(اگه نورکمه وبدون فلاش از3پایه استفاده کن)3حتی اگه میتونی قدرت فلاش را هم تنظیم کنید.
امکانات زیاد داره بهتره درحالات مختلف چندتا عکس بگیرید وپس ازانتقال به کامپیوترازحالتی که تنظیمات دوربین را درکنار عکس نشان می دهد استفاده کنید تا بفهمید عکسی که بهترشده کدام تنظیمات را داشته و آنرا یادداشت و یا بخاطربسپارید .:D

saman 99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.من دوستی دارم که یک دوربین دیجیتال واسه انجام پروژه های کاوش باستانشناسی لازم داره و تا حدود 1 میلیون تومن برای خرید در نظر گرفته لطفا چند مدل از برند های مختلف پیشنهاد بدید و بگید احتیاج به لنز اضافه داره یا نه.با تشکر

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام.من دوستی دارم که یک دوربین دیجیتال واسه انجام پروژه های کاوش باستانشناسی لازم داره و تا حدود 1 میلیون تومن برای خرید در نظر گرفته لطفا چند مدل از برند های مختلف پیشنهاد بدید و بگید احتیاج به لنز اضافه داره یا نه.با تشکر
خوب توی باستانشناسی اصولا چه نوع عکاسی بیشتر بکار میاد؟
اگر توضیحات دقیقتر بدید راحتر میشه راهنمایی کرد.

saman 99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باور کنید اگه نوع عکاسی رو میدونستم تا حالا شاید خودم چند مدل رو با سرچ کردن پیدا میکردم.

Calm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه دوربین فیلمبرداری خونگی میخوام که کیفیت تصویر مناسب داشته باشه،حافظه خور باشه و اینکه
با چه کیفیتی هم عکس بگیره مهم نیست.چون ملاک فقط فیلمبرداریه.
من مدل Sony DCR-SX40 رو در نظر دارم و چون سونی لنز کارل زایس داره،شنیده ام که
تصاویرش شفافیت و تازگی خاصی داره(خودم که ندیدم).در ضمن 4 گیگ حافظه همراه دوربین
هست.ضبط صداش هم به صورت استریو هستش.به نظر شما استریو خیلی بده؟

من همیشه از کیفیت رنگ فیلم های خانوادگی که با هندی کم گرفته میشه متنفر بودم:( .میگم میشه رو این
دوربین ها فیلتر گذاشت تا رنگ و لعاب تصویر بهتر بشه؟

دوستان اگه درباره کیفیت این دوربین اطلاعی دارند، کلا هر راهنمایی میتونید بکنید لطفا.

راستی مامان جونم هم تازگی داره میره ترکیه:p نظر شما چیه بگم از اونجا بخره برام؟

Sunflowe85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با خدمت دوستان عزيز
خيلي خوشحالم كه همه خيلي فعال هستند و به طور كاربردي ميشه نظرات دوستان را دانست.

من خيلي تعريف دوربين هاي كانن را شنيده ام ولي هر چه عكس از اين دوربين ها ديده ام در فضاي خانه تاريك است ( البته فقط بجز سوژه مورد نظرمان ) . من هم هدفم از خريد دوربين اين است كه از دخترم كه يكسال و نيم دارد عكس بگيرم مخصوصا از شيرين كاري هايش .

حالا دو مدل پيدا كرده ام كه تقريبا هم قيمت هستند حدود 400 هزار تومان
1- Sony Cybershot DSC-T900
2-Canon PowerShot SX200 IS

مشخصات كانن بهتره ولي از اينكه عكس هاي تاريك بگيره مرددم كرده . لطفا در تصميم گيري كمكم كنيد .

در ضمن مدل سوني در حين فيلم برداري زوم مي كنه و در مورد كانن نمي دانم . اگه كسي مي دونه بهم بگه .

پيشاپيش از همه تون متشكرم .

Sunflowe85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
مبارك باشه ولي من همين قضيه دوربين هاي كانن كه توي خانه تاريك عكس مي گيره خيلي مسئله ساز شده و نمي دونم دوربين كانن بخرم يا سوني . شما كه تجربه اش را داريد لطفا كمكم كنيد .

كدامشان را بخرم ؟ با تشكر

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
با سلام
مبارك باشه ولي من همين قضيه دوربين هاي كانن كه توي خانه تاريك عكس مي گيره خيلي مسئله ساز شده و نمي دونم دوربين كانن بخرم يا سوني . شما كه تجربه اش را داريد لطفا كمكم كنيد .

كدامشان را بخرم ؟ با تشكر
دوربين هاي مد نظر شما از دو رده مختلف هستند. Sony T900 الترا كامپكت و Canon SX200 يه سوپر زوم كامپكت. ولي به نظر مياد شما به فيلمبرداري هم اهميت ميديد، در اين صورت Canon SX200 با لنز بزرگتر براي فيلمبرداري مناسبتره ولي متاسفانه زوم اپتيك اين دوربين هنگام فيلمبرداري كار نمي كنه ولي پيشنهاد من روي يكي از دو مورد Panasonic Lumix ZS1 و يا Lumix ZS3 هست. اين دو دوربين در تست انجام شده كيفيت بهتري نسبت به Canon SX200 در تاريكي نشون دادند و البته زوم اپتيك هم هنگام فيلمبرداري دارند. فرق اين دو مدل هم در اندازه سنسور و كيفيت فيلمبرداريه كه ZS3 نسبت به SZ1 سنسور بزرگتري داره و بصورت HD فيلمبرداري مي كنه. اگر دنبال گزينه اقتصادي مي گرديد Lumix ZS1 گزينه مناسبيه.

Calm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا دم همتون گرم.ای ول.یعنی هیشکی پیدا نمیشه جواب یه خانم رو بده.نکنه تازه واردم حسابم نمیکنید:hmm:
من صفحه 129 یه سوال کردما.

Last edited:

baggio

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . من یه دوربین عکاسی می خوام . تو مایه های 300 تا 350 . ترجیحا کنون . فقط عکس برام مهمه. برای گرفتن عکسای خونوادگی نمی خوام. کلا به عکاسی علاقه دارم. دوست دارم عکسای بدون نویز و با کیفیت بالا بگیره. به خصوص فضاهای باز .

خلاصه گفتم...
عجله دارم...

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام . من یه دوربین عکاسی می خوام . تو مایه های 300 تا 350 . ترجیحا کنون . فقط عکس برام مهمه. برای گرفتن عکسای خونوادگی نمی خوام. کلا به عکاسی علاقه دارم. دوست دارم عکسای بدون نویز و با کیفیت بالا بگیره. به خصوص فضاهای باز .

خلاصه گفتم...
عجله دارم...
از كانن بهترين دوربيني كه ميشه معرفي كرد:Canon SX110 IS

-زوم اپتيك 10 برابر (اگر چه لنز وايدي نداره!)
-لرزشگير روي لنز
-تنظيمات دستي كامل
- قيمت ديجي كالا 260.000

shimist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من موندم چرا هیچ کدو متو ن از المپوس حرفی نمی زنید؟
من m 1010 رو دارم خیلی ازش راضیم.لنزی که اون داره حتی کانن هم جرات نکرده که بزنه.

بالا