hamidpeyk
Registered User
اینها همشون دوربینهای خوبی هستند. در مورد گارانتی نداشتن فوجی نظری ندارم، در مورد فیلمبرداری HD هم نظری ندارم و چیزی نمیدونم. اما این فوجی به نسبت بقیه سنسور بزرگی داره و چگالی مگاپیکسل کمتری که به لحاظ تئوری مزیت بزرگی حساب میشه. از اونور SX1 سنسور CMOS داره که باز به لحاظ تئوریک مزیت بزرگی است.
اما برای خرید دوربین توی این رنج باید حسابی تحقیق کنید و ریویوها رو بخونید. فکر میکنم یک هفته تحقیق زیاد نیستسعی کنید ریویوهای این مدلها رو پیدا کنید و عکسها رو با هم مقایسه کنید. مثلا:
اینجا میتونید ریویوی SX1 رو ببینید. اینجا هم مقایسه اش با sx10 هست توی ایزوهای مختلف. این رنگ صورتی توی نمونه های عکس SX1 نمیدونم از کجا اومده، این سمپلهاش که چنگی به دل نمیزنه با وجود CMOS بودنش.
اینهم ریویوی فوجی و اینجا هم مقایسه سمپلهاش با دوربینهای دیگه در ایزوهای مختلف.
همینطور اینجا هم میتونید ریویوهای دیگه ای بخونید و عکسهای مشابه دوربینها مختلف رو با هم مقایسه کنید:
SX1
SX10
S100fs
FZ28
مثلا مقایسه یک عکس در اندازه اصلی بین چهار دوربین (SX1 , SX10 , FZ28 , S100fs)
در مقایسه این عکسها میتوان دید که بطور مثال نمونه SX1 دارای دیتیل بیشتری نسبت به S100fs است (به نخهای رنگی در دو عکس دقت کنید) حتی به نظر میرسد SX1 به نسبت FZ28 دیتیل کمی بیشتری دارد (نخهای رنگی و بخصوص سفید را دو عکس مقایسه کنید) FZ28 در اون پالت رنگ، نویز بیشتری رو نشون میده، یا رنگها رو میتونید با مقایسه رنگ مدادشمعیها با هم مقایسه کنید. در این ریویوها، چند نمونه عکس دیگه هم هست که میتونید اونها رو با هم مقایسه کنید و ریویوها رو بخونید، تا بتونید تصمیم بگیرید که کدام دوربین مناسب شماست.
سلام
ممنون از راهنمایی دوستان.
دربندرعباس جز کنن وسونی دوربین دیگری نیست واسم دوربین پاناسونیک وغیره را که می بری فروشندگان محترم تنشون کهیر میزنه! ومیگن فقط کنن!اینم ازمشکلات شهرستانی بودن دیگه.
دیدم بدجوری ازکاروزندگی دارم میفتم ودنبال review گشتن .بخصوص با سرعت اینترنت هندلی اینجت که مثلا ای دی اس ال است!
دیشب رفتم سراغ بازار قاچاق کالا قیمتها:
کنن SX1410تومن G10 460تومن SX1 560 toman
رفتم فروشگاه آخری SX1 ISبرداشتم با کیف و مموری 4 گیگ توشیبادیدم دوربین فاکتور کرد460 تمن!!!که سرجمع همه اش شد 495تومان!!!!!. نمی دونم فروشنده شنگول بود یا.... به هر حال از خیر فوجی گذشتیم وبه خیل کننونیون پیوستیم .
ازکلیه دوستان اگه توصیه یا لینکی درمورد استفاده بهتر از کنن SX1دارن سپاس گذار می شم بفرستن.
پیشنهاد میشه جهت پیشگیری از سردرگمی دوستان به دوربینها هم رده امتیاز داده بشه .
تو یه سایت مثلا من دیدم به فوجی 85. به کنن SX10 79 داده بود به تفکیک کیفیت عکس-کیفیت ساخت...ولی جدیدمثل FZ28,SX1خبری نبود.
البته بنده هم اگه درتجربه دوربین جدید مورد بدردبخوری بود به استحضار دوستان می رسونم.