• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
لنين جان نظرتون درباره اين مدل پائين چيه؟
http://www.shop.ir/resources/products/10664-0.jpg
مشخصات کلی نوع دیجیتال تک‌لنز انعکاسی
معرفی ۱۶ نوامبر ۲۰۰۶
نام‌های دیگر
پردازشگر تصویر
فیلمبرداری خیر
عکسبرداری پیاپی ۲٫۵ تصویر در ثانیه

حسگر نوع CCD
پیکسل‌های موثر ۶ مگاپیکسل
کل پیکسل‌ها ۶٫۳ مگاپیکسل
نسبت عکس ۳ به ۲
فیلتر رنگی RGB
ابعاد ۱۵٫۵*۲۳٫۷
سازنده سونی

ذخیره‌سازی نوع کارت حافظه SD و SDHC
کارت حافظه همراه خیر
حداکثر ابعاد عکس ۲۰۰۰ * ۳۰۰۸
ابعاد کوچکتر عکس ۱۰۰۰ * ۱۵۰۴، ۱۴۹۶ * ۲۲۵۶
قالب عکس JPEG
اطلاعات همراه عکس EXIF 2.2
سطوح کیفیت عکس High, Normal, Basic
ابعاد فیلم
سرعت فیلمبرداری
مدت فیلمبرداری
قالب فیلم

لنز بزرگنمایی W بستگی به نوع لنز
بزرگنمایی T بستگی به نوع لنز
بزرگنمایی دیجیتال
لرزشگیر خیر
ضریب فاصله کانونی ۱٫۵
اتصال لنز بله
سازنده نیکون

فوکوس فوکوس اتوماتیک Nikon Multi-CAM530
فوکوس دستی بله
نقاط فوکوس
حداقل فاصله فوکوس بستگی به نوع لنز

دیافراگم تغییر قطر روزنه بستگی به نوع لنز
نورسنجی ماتریس سه‌بعدی ۲، مرکزی، نقطه‌ای

شاتر حداقل سرعت ۳۰ ثانیه و حالت باز (Bulb)
حداکثر سرعت ۱٫۴۰۰۰ ثانیه

تنظیمات تنظیم اتوماتیک بله
تقدم دیافراگم بله
تقدم شاتر بله
تنظیم دستی بله
جبران نوردهی ۵- EV تا ۵+ EV
تنظیم تراز سفیدی ۶ وضعیت و حالت دستی
تنظیم حساسیت اتوماتیک، ۲۰۰، ۴۰۰، ۸۰۰، ۱۶۰۰ (حداکثر ۳۲۰۰ به کمک افزاینده)

نمایش نوع TFT
اندازه ۲٫۵ اینچ
تعداد پیکسل‌ها ۲۳۰۰۰۰ پیکسل
چرخش خیر
نمودار هیستوگرام بله
بزرگنمایی
منظره‌یاب TTL

فلاش فلاش روی بدنه بله
عدد راهنما ۱۳ متر
وضعیت‌ها پرده مقدم، پرده موخر، کاهش قرمزی چشم، کند، کاهش قرمزی چشم کند
اتصال فلاش جانبی بله، کفشک

تبادل اطلاعات درگاه USB USB 2.0
درگاه 1394 خیر
خروجی تلویزیون بله
چاپ مستقیم PictBridge
کنترل از راه دور اختیاری (ML-L3)

سایر امکانات عکسبرداری با فواصل زمانی خیر
تایمر اتوماتیک بله
حسگر افقی/عمودی بله
اتصال سه‌پایه بله

باتری نوع Nikon EN-EL9 Lithium-Ion قابل شارژ
شارژر بله

مشخصات فیزیکی ابعاد ۶۴ * ۹۴ * ۱۲۴ میلی متر
وزن ۵۲۲ گرم
تنوع رنگ مشکی، نقره‌ای

محتویات بسته‌بندی دوربین نیکون دی۴۰
لنز ۱۸-۵۵
باتری Nikon EN-EL9 Lithium-Ion
شارژر بله
کارت حافظه خیر
بند بله
لوح فشرده نرم‌افزار بله
کابل اتصال به تلویزیون بله
کابل اتصال به کامپیوتر بله
دفترچه راهنما بله

مدلي كه معرفي كرديد آيا فيلمبرداري رو با صدا انجام ميده چون من مدلهايي ديدم كه بدون صدا فيلم برميدارن!
در ضمن از اون دو مدل fuji خودتون كدمو بيشتر پيشنهاد مي كنيد .
در مقام بعد اونا چه چيزي رو پيشنهاد ميديد.
اگه لطف كنيد و با ذكر دليل بگيد ممنون مي شم .:blush:

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
لنين جان نظرتون درباره اين مدل پائين چيه؟
خب این دوربین(NIKON D40) که slr(حرفه ای!) هست! معلومه که از اونا بهتره! اون قبلی ها دوربینهای کامپکت سوپر زوم بودن یا به اصطلاح شبه slr.
قیمتش هم حدود 560 هه فکر کنم.. البته خرجهای جانبی هم داره لنز و...
مدلي كه معرفي كرديد آيا فيلمبرداري رو با صدا انجام ميده چون من مدلهايي ديدم كه بدون صدا فيلم برميدارن!
بله با صدا ضبط میکنه.. 640*480 پیکسل و 30 فریم در ثانیه..
S9600 بهتره .. البته حدود 100 تومن گرونتره ولی ارزشش رو داره.. دلیل؛ سنسور بزرگتر و بهتر, قابلیت نصب فلاش خارجی, پشتیبانی کارت حافظه CF .
در مقام بعد اونا چه چيزي رو پيشنهاد ميديد.
به ترتیب:
Canon G7
Canon S3 is
Sony H2

G7 به خاطر این بهتره که سنسور بهتری داره و کم نویزتر و حساستر. و البته 6 برابر زوم داره.(کمتر از دو تای بعدی)
اون دو تای بعدی هم تقریبا در یه سطحن از نظر کیفیت عکس ولی کلا محصول کانن بیشتر توصیه میشه..نورسنجیش بهتره و اینترفیس(نرم افزار داخلی و منوها و...) بهتری داره.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
به عنوان شبه اس ال آر؛ این پاناسونیک FZ50 هم دوربین خیلی خوبیه ها

FZ50_3q-001.jpg

این هم یه ریویو کامل ازش

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي ممنون كه راهنمائيم كردي:)
حالا بايد انتخاب كنم البته يكم شك دارم چون درباره دوربينهاي fuji چيزي نه شنيدم و نه ميدونم و به نوعي برام ريسكه بنابراين بايد روش خوب فكر كنم .:blink:

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
به عنوان شبه اس ال آر؛ این پاناسونیک FZ50 هم دوربین خیلی خوبیه ها

FZ50_3q-001.jpg

این هم یه ریویو کامل ازش

خب! لنزش که واقعا خوبه! لایکاست و ما ارادت خاص به لایکا داریم!!:D دوربین خوبیم هست! ولی دوتا مسئله هست!

یکی اینکه قیمتش چنده!
129fs3702145.gif
دوم اینکه ایا این انتخاب بهتری نیست ایا؟!!؟
129fs3702145.gif

خب حدود 100 تومن گرونتر از رقباست! این یه نکته منفی!

در مورد کیفیت؛ صفحه 13 این ریویو که لینک دادی دی پی در نهایت ناجوانمردی Fz50 رو با S9500 فوجی , محصول قدیمیه فوجی مقایسه کرده!!..در حالی که S9600 فوجی بسیار دوربین بهتریه از 9500.
حتی با این حالFz50 رقابت رو با دوربین ضعیفتر فوجی واگذار کرده!!
ببنید ادیتور دی پی در مورد ایزو 1600 در FZ50 چی گفته:
the FZ50 is far worse, with an image that looks like a giant version of a camera phone shot.

یعنی: در ایزو1600 Fz50 خیلی بدتره و با عکسی که مثل عکس دوربین های اشغال موبایل شده!!

بنابراین تنها چیز با ارزش این دوربین همانا لنز لایکا ست! البته اگر قرار باشه من فقط زیر نور خورشید عکاسی کنم با
ایزو 100 و تازه از سوژه های ثابت و پایه...خب! مسلما FZ50 رو ترجیح میدم!

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
خب این پست هم از 14 صفحه قبل در این مورد:
این هم یک مقایسه بین10mpix Panasonic DMC-FZ50 وcanon350d 8 mpix :blink: (ایزو 1600)
Panasonic DMC-FZ50 -----------------------------------------------------------Canon350d
EOS350D_ISO1600-crop.jpg
FZ50_ISO1600-crops.jpg

(ممکنه این مقایسه غیر عادلانه به نظر بیاد ولی از نظر قیمت عادلانه ست!:eek: )
girl_sigh.gif

خيلي ممنون كه راهنمائيم كردي:)
حالا بايد انتخاب كنم البته يكم شك دارم چون درباره دوربينهاي fuji چيزي نه شنيدم و نه ميدونم و به نوعي برام ريسكه بنابراين بايد روش خوب فكر كنم .:blink:
خب!
3550.gif
ببین اگه شک داری, سایتی معتبر تر از dpreviewو در زمینه دوربینهای عکاسی کامپکت نداریم..
این صفحاتش رو بخون و خودت قضاوت کن..گرچه که تمام منابع هم همینو گفتن؛
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilms6000fd/page6.asp
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilms6000fd/page11.asp

اینم بد نیست ببنید!!
3550.gif

130fs1879658.jpg

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
وقتتون بخیر
یه سئوال داشتم
چطوری میشه فهمید که یک دوربین در یک ثانیه چند تا عکس می گیره؟ عکس ها پیاپی رومی گم
از روی مشخصات چطوری می شه فهمید (معادل انگلیسیش چی میشه؟)
مثلا دوربین جدید H9 سونی رو می تونین بگید چند تا عکس در یک ثانیه می گیره؟
ممنون
اگر قبلا هم توضیحش رو دادید بگین می رم می خونم:blush:

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
وقتتون بخیر
یه سئوال داشتم
چطوری میشه فهمید که یک دوربین در یک ثانیه چند تا عکس می گیره؟ عکس ها پیاپی رومی گم
از روی مشخصات چطوری می شه فهمید (معادل انگلیسیش چی میشه؟)
مثلا دوربین جدید H9 سونی رو می تونین بگید چند تا عکس در یک ثانیه می گیره؟
ممنون
اگر قبلا هم توضیحش رو دادید بگین می رم می خونم:blush:
معمولا در مشخصات به عنوان Continuous Drive یا Continuous mode یا Continuous Shooting یا Burst Mode ذکر میشه!
300.gif

واحدش هم fps یا frame per second (فریم در ثانیه) هست.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
خب! لنزش که واقعا خوبه! لایکاست و ما ارادت خاص به لایکا داریم!!:D دوربین خوبیم هست! ولی دوتا مسئله هست!

یکی اینکه قیمتش چنده!
129fs3702145.gif
دوم اینکه ایا این انتخاب بهتری نیست ایا؟!!؟
129fs3702145.gif

خب حدود 100 تومن گرونتر از رقباست! این یه نکته منفی!

در مورد کیفیت؛ صفحه 13 این ریویو که لینک دادی دی پی در نهایت ناجوانمردی Fz50 رو با S9500 فوجی , محصول قدیمیه فوجی مقایسه کرده!!..در حالی که S9600 فوجی بسیار دوربین بهتریه از 9500.
حتی با این حالFz50 رقابت رو با دوربین ضعیفتر فوجی واگذار کرده!!
ببنید ادیتور دی پی در مورد ایزو 1600 در FZ50 چی گفته:

یعنی: در ایزو1600 Fz50 خیلی بدتره و با عکسی که مثل عکس دوربین های اشغال موبایل شده!!

بنابراین تنها چیز با ارزش این دوربین همانا لنز لایکا ست! البته اگر قرار باشه من فقط زیر نور خورشید عکاسی کنم با
ایزو 100 و تازه از سوژه های ثابت و پایه...خب! مسلما FZ50 رو ترجیح میدم!

اولا: لنین جان به عنوان کسی که دوربین دیجیتال سرش می شه خیلی قبولت دارم. :)
در مورد پاناسونیک FZ50:
1. قیمت: قیمت گرونتر پاناسونیک از دو جهت قابل توجیه؛
الف: پاناسونیک باتری لیتیوم قابل شارژ با خودش داره و در مقایسه با فوجی که اون رو نداره، و اگه حساب کنی پول 8 تا باتری شارژی(4تا واسه زاپاس) و یه شارژ خوب یه چهل پنجاه تومنی در می آد واسه ات.
ب:
پاناسونیک اس دی می خوره و فوجی ایکس دی، و اگر حساب کنی واسه یه دوربین 9 مگاپیکسلی حداقل یه کارت 1 گیگ بگیری، کارت پاناسونیک خیلی ارزونتر در می آد.
.................
2. در مورد پاناسونیک یه خورده بی انصافی کردی لنین عزیز. درسته که این دوربین نویزی تره، که همه به این قضیه معترف اند. ولی حسن اش در مقابل فوجی فقط لنز بهترش نیست؛ پاناسونیک یه لرزش گیر مشتی هم داره که فوجی ازش بی بهره است در حالی که واسه یه دوربین با چنین رنج زومی لرزش گیر از واجباته.
............
بهرحال این سایت جزو معتبرترین سایت های ارزش یابی دوربین هاست و نظرت رو به امتیاز نهایی پاناسونیک جلب می کنم که از دید سایت dpreview نمره خیلی بالایی بهش تعلق گرفته و اون رو Highly Recommended ارزیابی کرده.
dpr_highly_recommended_fina.gif

با همه این احوالات انتخاب بین این دو دوربین واقعا کار سختیه، من هم اون فوجی رو خیلی دوست دارم:happy:

golbon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه وبه خصوص لنین عزیز
من قبل از عید قرار بود یک دوربین بخرم وبا راهنمائی لنین به این نتیجه رسیدم که کنون جی 7 بخرم.قبل از عید رفتم آبرنگ مشهد فقط یک دونه با گارانتی آفومار داشت می داد 530.گفتم باشه برم نمایندگی کنون توی سناباد رفتم اونا گفتند تموم کردیم.دوباره برگشتم آبرنگ واونا فروخته بودند در نتیجه عید بدون دوربین موندیم.بقیه جاها هم اصلا اسمش رو نشنیده بودند ومی گفتند حتما با یک شماره دیگه اشتباه گرفتی!!
خلاصه ما دیدیم این آفومار بیمه هم داره گفتیم از این گارانتی بخریم ویکی از آشناها رو توی تهران فرستادیم جمهوری از فروشگاه اخوان خریده واونها بهش گفتند که این گارانتی آفومار داره.بعد براش امتحان کردند ،با یک کارت دو گیگ ویک محافظ ال سی دی و دو تا کیف.بعد من بهش زنگ زدم گفتم یادت باشه کارت ضمانت نامه وبیمه نامه سامان رو داشته باشه،اونوقت فروشنده بهش گفته این آفوماره ولی هنوز کارتهاش نیومده!!!!وپائین فاکتورش نوشته که این دوربین تا یک سال گارانتی داره ومهر فروشگاهش رو زده!این آشنا هم امروز با پست پیشتاز برام فرستاده!ولی خیلی حالم بد شد.حدسم اینه که طرف با گارانتی خودش داده نه با گارانتی آفومار .
حالا نمی دونم چی از آب دربیاد،اما این دوست ما می گفت که آک بوده وتازه از جعبه ش در آورده ومشکلی نداشته.راستی قیمتش هم با همین وسایل جانبی که گفتم
شده 572000 تومان.قیمت دوربین رو هم 505000 حساب کرده.لنین جان ازت خیلی ممنونم که منو راهنمائی کردی.
بس که من شانس دارم :wacko: می ترسم یا توی پست گم شه یا بلایی سرش بیاد:( .

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام به همه وبه خصوص لنین عزیز
من قبل از عید قرار بود یک دوربین بخرم وبا راهنمائی لنین به این نتیجه رسیدم که کنون جی 7 بخرم.قبل از عید رفتم آبرنگ مشهد فقط یک دونه با گارانتی آفومار داشت می داد 530.گفتم باشه برم نمایندگی کنون توی سناباد رفتم اونا گفتند تموم کردیم.دوباره برگشتم آبرنگ واونا فروخته بودند در نتیجه عید بدون دوربین موندیم.بقیه جاها هم اصلا اسمش رو نشنیده بودند ومی گفتند حتما با یک شماره دیگه اشتباه گرفتی!!
خلاصه ما دیدیم این آفومار بیمه هم داره گفتیم از این گارانتی بخریم ویکی از آشناها رو توی تهران فرستادیم جمهوری از فروشگاه اخوان خریده واونها بهش گفتند که این گارانتی آفومار داره.بعد براش امتحان کردند ،با یک کارت دو گیگ ویک محافظ ال سی دی و دو تا کیف.بعد من بهش زنگ زدم گفتم یادت باشه کارت ضمانت نامه وبیمه نامه سامان رو داشته باشه،اونوقت فروشنده بهش گفته این آفوماره ولی هنوز کارتهاش نیومده!!!!وپائین فاکتورش نوشته که این دوربین تا یک سال گارانتی داره ومهر فروشگاهش رو زده!این آشنا هم امروز با پست پیشتاز برام فرستاده!ولی خیلی حالم بد شد.حدسم اینه که طرف با گارانتی خودش داده نه با گارانتی آفومار .
حالا نمی دونم چی از آب دربیاد،اما این دوست ما می گفت که آک بوده وتازه از جعبه ش در آورده ومشکلی نداشته.راستی قیمتش هم با همین وسایل جانبی که گفتم
شده 572000 تومان.قیمت دوربین رو هم 505000 حساب کرده.لنین جان ازت خیلی ممنونم که منو راهنمائی کردی.
بس که من شانس دارم :wacko: می ترسم یا توی پست گم شه یا بلایی سرش بیاد:( .
خواهش میکنم.. مبارکه!
18.gif
فقط نمونه عکس یادت نره ها!!
21.gif

اولا: لنین جان به عنوان کسی که دوربین دیجیتال سرش می شه خیلی قبولت دارم. :)
در مورد پاناسونیک FZ50:
1. قیمت: قیمت گرونتر پاناسونیک از دو جهت قابل توجیه؛
الف: پاناسونیک باتری لیتیوم قابل شارژ با خودش داره و در مقایسه با فوجی که اون رو نداره، و اگه حساب کنی پول 8 تا باتری شارژی(4تا واسه زاپاس) و یه شارژ خوب یه چهل پنجاه تومنی در می آد واسه ات.
ب:
پاناسونیک اس دی می خوره و فوجی ایکس دی، و اگر حساب کنی واسه یه دوربین 9 مگاپیکسلی حداقل یه کارت 1 گیگ بگیری، کارت پاناسونیک خیلی ارزونتر در می آد.
.................

بهرحال این سایت جزو معتبرترین سایت های ارزش یابی دوربین هاست و نظرت رو به امتیاز نهایی پاناسونیک جلب می کنم که از دید سایت dpreview نمره خیلی بالایی بهش تعلق گرفته و اون رو Highly Recommended ارزیابی کرده.

:happy:

مرسی..
birgits_snill.gif

/
البته S9600 کارت CF II هم میخوره.. و کارت رایج و ارزونتری هست..

/ یادم رفت به واید تر بودن لنز فوجی اشاره کنم..28 میلیمت! و لنز پاناسونیک 35 میلیمتر! که چون دیگه قابلیت تعویض لنز وجود نداره امتیاز مهمیه..
/
درسته که این دوربین نویزی تره، که همه به این قضیه معترف اند. ولی حسن اش در مقابل فوجی فقط لنز بهترش نیست؛ پاناسونیک یه لرزش گیر مشتی هم داره که فوجی ازش بی بهره است در حالی که واسه یه دوربین با چنین رنج زومی لرزش گیر از واجباته.
خب من که گفتم لنز! لرزشگیر هم جزو مجوعه لنز هست!:D و لرزشگیر واقعا خوبی هم هست.
با همه این احوالات انتخاب بین این دو دوربین واقعا کار سختیه، من هم اون فوجی رو خیلی دوست دارم
بله واقعا سخته ! البته باید دقیق تفاوتها رو دید و نسبت به نیاز هر نفر سنجید!
mornincoffee.gif

قیمت Fz50 هم لب مرز هست!!
یعنی با حدود 20 تومن بیشتر میشه... یه دوربین حرفه ای عالی به نام nikon D40 'گرفت!
_slowdance__by_serge.gif
با لنز 55-18 و باطری.. تا مدتها هم نیازی به ارتقاع دوربین نیست چون اصل کار لنزه که میشه تغییرش داد.همین مسئله من نوعی رو از خرید Fz50 منصرف میکنه!
306.gif
البته D40 خیلی گرونتر بود و تازگیا ارزون شده!

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
سلام لنين جان از لطفت ممنون اونارو ديدم .:)
قضيه گرون بودن كارت مموريش چيه ؟
يه سوال :
دو مدلي كه گفتين يكي حدود 100 هزارتومان از اونيكي گرونتره شما فكر مي كنين كه اين مدل از نظر كيفي ارزش اين اضافه پرداخت رو داره يا نه؟:blink:

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
يه سوال :
دو مدلي كه گفتين يكي حدود 100 هزارتومان از اونيكي گرونتره شما فكر مي كنين كه اين مدل از نظر كيفي ارزش اين اضافه پرداخت رو داره يا نه؟:blink:
سلام
veiledsmile1.gif

s6000fd کارت XD میخوره که حدود 20 تومن گرونتره از اس دی!... ولی S9100 علاوه بر XD کارت CF هم میخوره که ارزونتره و راحت گیر میاد . و اون مشکل رو نداره!!
consoling2.gif
در ضمن شما فقط یه بار برای مموری کارت هزینه میکنین!
300.gif

و مموری کارت اصلا ملاک مهمی برای انتخاب نیست!
kos.gif

در مورد سوال دوم.. بله ارزش داره به نظر من!:

بهتره .. البته حدود 100 تومن گرونتره ولی ارزشش رو داره.. دلیل؛ سنسور بزرگتر و بهتر, قابلیت نصب فلاش خارجی, پشتیبانی کارت حافظه CF .
girl_sigh.gif

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
يه سوال :
راستی!! میتونی بدجه ت رو برسونی به حداکثر 600 تومن؟
129fs3702145.gif

اون موقع میتونی یه دوربین عالی حرفه ای بگیری که از همه اینها عالی تره! و تا مدتها نیازی به ارتقا نداری!
287.gif
چون لنز عوض میشه..و ... البته اگه به عکاسی علاقه داری و فقط برای کارای خونگی نمیخوای!
3550.gif

Nikon D50 رو میگم... با لنز کیت و باقی لوازم میشه همین حدود..600 تومن!
Nikon D50 Review

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
نمی دونم,:eh: باید روش فکر کرد
این امکان داره که وقتی داره با سرعت B عکاسی میکنه تصویر رو روی lcd ببینی:blink:

onikzeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من دیروز پس از کلی رویو خوندن و تحقیق و ... یه Canon A710 IS خریدم 270 تومن ....
ولی الان کاملا ناراضیم !!!!:mad:

من قبلا یه canon 3 مگا پیکسلی داشتم و کلی عکس با اون گرفتم . وقتی عکسایی که با اون گرفتم رو 100% میکنم هیچ نویزی توش نیست ! :rolleyes: ولی این یکی بی انصاف .... پر از نویزه!!!! اگر ISO رو از 200 بالاتر ببرید واویلاس! این لینک رو ببینید :
http://www.dpreview.com/reviews/canona710is/page6.asp
وقتی از ایزو 200 به بالا اصلا نمیشه استفاده کرد ، خوب این چه کاریه که تا 800 هم داره؟؟؟؟؟؟ :weird:
این یکی رو هم ببینید :
http://whatdigitalcamera.com/gallery/Canon-PowerShot-A710/zcanonpowershota710img_0035?full=1
در ضمن من اصلا حرفه ای نیستم و همیشه با مد های خود دوربین (منظورم غیر از منواله) عکس میگیرم.

میشه خواهشن یکی برام توضیح بده که چرا اون 3 مگا پیکسلیه اصلا نویز نداشت و این 7 مگا پیکسلیه پر از نویزه؟
من همه مد هاشو هم امتحان کردم .... :(

به هر حال میخوام اینو ردش کنم و یه دوربین دیگه بگیرم! چی پیشنهاد میکنید که نویز نداشته باشه؟؟؟؟
من کلا از این نویز متنفرم و فعلا واقعا تنها معیارم شده نداشتن نویز!!!!!حالا هر جوری که میخواد حذف شه ! سافتوری ... هاردوری ....

مرسی

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من دیروز پس از کلی رویو خوندن و تحقیق و ... یه Canon A710 IS خریدم 270 تومن ....

من قبلا یه canon 3 مگا پیکسلی داشتم و کلی عکس با اون گرفتم . وقتی عکسایی که با اون گرفتم رو 100% میکنم هیچ نویزی توش نیست ! :rolleyes: ولی این یکی بی انصاف .... پر از نویزه!!!! اگر ISO رو از 200 بالاتر ببرید واویلاس! این لینک رو ببینید :
وقتی از ایزو 200 به بالا اصلا نمیشه استفاده کرد ، خوب این چه کاریه که تا 800 هم داره؟؟؟؟؟؟ :weird:
این یکی رو هم ببینید :
http://whatdigitalcamera.com/gallery/Canon-PowerShot-A710/zcanonpowershota710img_0035?full=1
در ضمن من اصلا حرفه ای نیستم و همیشه با مد های خود دوربین (منظورم غیر از منواله) عکس میگیرم.

میشه خواهشن یکی برام توضیح بده که چرا اون 3 مگا پیکسلیه اصلا نویز نداشت و این 7 مگا پیکسلیه پر از نویزه؟

به هر حال میخوام اینو ردش کنم و یه دوربین دیگه بگیرم! چی پیشنهاد میکنید که نویز نداشته باشه؟؟؟؟
من کلا از این نویز متنفرم و فعلا واقعا تنها معیارم شده نداشتن نویز!!!!!حالا هر جوری که میخواد حذف شه ! سافتوری ... هاردوری ....

مرسی
شما اگه با نویز مشکل داشتی و کانن میخواستی باید A630 میگرفتی! گفته بودم قبلا!
126fs4087999.gif
ولی اونم باز نویزش کم نیست!
بودجتون چقدره؟!
coffee%281%29.gif
واسه حدود 340 تومن یه چیز عالی هست!
tooth.gif

/
راستی! A710 رو بذارین روی مد P عکسبرداری و ایزو رو 80 انتخاب کنین! شاید روی حالت Auto iso حساسیت رو خودش خیلی میبره بالا!! وگرنه نباید اینقد نویز داشته باشه!!
3550.gif
ه نمونه عکس هم شد بذارین ازش!
3550.gif
.

اینجانب

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

این یکی رو هم ببینید :

مرسی
دوربینهای در این محدوده قیمت اکثرا در ایزو 200 نویز کاملا محسوسی دارند. سعی کنید ایزوتون از 100 بالاتر نره. میتونید بطور دستی ایزو را روی 100 تنظیم کنید (که شاید لازم بشود از سه پایه استفاده کنید) یا از فلاش استفاده کنید.​

onikzeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اول از همه ... خیلی ممنون بابت جواب ها تون :rolleyes:

بودجتون چقدره؟! واسه حدود 340 تومن یه چیز عالی هست!

والا تا 360 هم حاضرم بدم ... لطفا معرفی کنید ....

راستی! A710 رو بذارین روی مد P عکسبرداری و ایزو رو 80 انتخاب کنین! شاید روی حالت Auto iso حساسیت رو خودش خیلی میبره بالا!! وگرنه نباید اینقد نویز داشته باشه!! نمونه عکس هم شد بذارین ازش!

حتما این رو امتحان میکنم ...عکس هم میگذارم ... مرسی

دوربینهای در این محدوده قیمت اکثرا در ایزو 200 نویز کاملا محسوسی دارند.

من مشکلم همین جاس! خوب اگه تو این محدوده قیمت اینطوریه ، بابا این سازنده ها برای چی ایزو مثلا 800 هم براش میگذارند؟؟؟؟؟ من با سه پایه هم تست کردم همون جوره!!!! :( خوب تو این رنج قیمت بگن فقط ایزو 80 یا 50 داری و خلاص!!!!!! من نمیفهمم چطور ممکنه با این نویز بالا کسی عکسی با مثلا ایزو 400 یا حتی همون 200 بگیره و راضی هم باشه :eek: ؟؟؟ تو رو خدا یکی برام توضیح بده.... :blink: شاید من خیلی از مرحله پرتم!!!!

ولی از یه چیز این دوربین انصافا خوشم اومد! اونم اینه که مجبورم کرد کتاب بخونم راجع به عکاسی و یه مقدار اطلاعاتم بیشتر بشه! :happy: من قبلا کلا از مد منوال فراری بودم ... ولی الان یه چیزایی یاد گرفتم و صادقانه بگم از عکاسی یه جور دیگه داره خوشم میاد .... :lol: شاید منم یه روزی مثل شماها بتونم عکس بگیرم!!!!! ;)

باز هم ممنون ....

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
بالا