پروفسور نیکون اکثرا چینیه دفتر مرکزیشون ژاپنه : مزخرف تر از برند نیکون تو زندگیم ندیدم اکثر مدلهاش مثل اسباب بازی بچه هاست خصوصا برای تصویر برداری .
ویکی پدیا :
نیکون بسیاری از تجهیزات خطوط تولید خود را به کشور
تایلند و همچنین دوربینها و لنزهای سری پایین را به کشورهای
چین واندونزی منتقل کرده است. خط تولید نیکون در کشور تایلند تا سال ۲۰۰۴ بیش از ۸۰۰۰ کارمند در خود جای داد. از سال ۲۰۰۹ میلادی همه دوربین های سری DX نیکون در تایلند و همه مدل های FX در ژاپن تولید میشوند.البته نوع
اندونزی و چینی احتمال ترکیدن باتری و سوختن رم هم هست....
چین که طراحی و تولید نمیکنه. فقط اسمبل میکنه. دلیلشم برای همه واضح هست که چرا اوونجاس.
طبق این بیانیه ای که گذاشتی بخواهی زندگی کنی کل لوازم خونت چینی و بدرد نخورن.
در ضمن ویکیپدیا توسط افراد نوشته میشه. اوون خطی که شما گذاشتی هیچ کدوم منابع ذکر شده اش اشاره نمیکنه. تو نسخه انگلیسی ویکی هم حتی ندیدم باشه.
اینم لینک پیشنهاد بسیار عالی :general304: که به دیگران ارائه کردی .
پنتاکس k-3 طبق بررسی های منطقی وبسایت فرانسوی focus-numerique , عملکردش از نیکون هم ضعیف تره !
تا به حال نه باهاش عکس گرفتم نه تصویر برداری کردم ولی نتیجه تحقیقات عملی رو نمیشه کتمان کرد .
چرا وقتی یه نفر داره دیگران رو به جا و منطقی راهنمائی میکنه میای پارازیت میندازی :general502: !
الان این بنده خدا 3 میلیونش رو با پیشنهادت بندازه تو چاه فاضلاب تو میای خسارتش رو بدی و جبران کنی ؟
همه چی دوربین که نویز تو ایزوی بالا نیست.
اگه دلیلت این و مید این ژاپن عه بهتره خودت نظر ندی.
به جز شما که تعصب روی کانون داری و با ادعای فضلت به شعور دیگران توهین میکنی. هرجا خوندم و شنیدم گفتن ببین یا کدوم برند راحت تری برو سراغ همون. در نهایت هم فرق زیادی بینشون نیست که پول کسی بره تو فاضلاب
یه خورده دقیقتر هم متن رو میدی من توصیه نهاییم سونی بود. نه نیکون و نه پنتاکس و نه جنس پلاستیکی مثل کانون.
----
خدمت اوون دوست محترم که دعوا سر انتخابشه: نه به حرف من گوش کن نه به این اقا
نظرات ما رو بشنو برو خودت تحقیق کن ببین با فاکتورهات کدوم دوربین سازگار تره همون دوربین رو بخر.
اگر هم هیچ شناختی نداری با ساختار دوربین و انواع و اقسامش اشنا شو. بعد تحقیقتو شروع کن. میتونی از سایت ها و کتاب ها کمک بگیری.
بهترین منابعی هم که میتونی بهره ببری dpreview و dxomark هستن.
برای مقایسه snapsort
و برای مشاوره انجمن های عکاسی فارسی زبان نه جایی مثل پرشین تولز.
وقت گیر هست ولی نتیجش باعث پشیمونیت نمیشه