• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

enom

Registered User
لایک‌ها
48
آقا بیخیال یه بدنه است و لنز!
اصلاً ارزش این داستانا رو نداره به خدا

صبور باشید.

ضمنی یه نکته رو هم بگم: به نظرم در حالت کلی توصیۀ برندهایی غیر از Canon یا حتی همین Nikon به عموم جالب نیست مگر اینکه خود طرف تیکش بگیره که بریم اون بدنه صورتیه رو بگیریم که خاص باشه!
یا کسی که میاد اینجا مشورت میگیره که دوربین چی بگیرم، یعنی دوربین نداشته! یعنی لنز هم نداشته! پس توصیه خرید بادی فلان که تبدیل بهمان میخوره و این جور چیزا به این دوستانِ جدیدالعَکاس یه جوریه.

موفق باشید

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
من پیشنهادم پنتاکس k-3 است که از بودجتون کمی بیشتره. جنس هم امریکاییه از این رو تو پیدا کردن لوازم ممکنه به مشکل بخورید.
خود سه تومن نیکون d7100. امکانات و کیفیت بدنه بالاتری نسبت به کانون داره منتها کیفیت های لنز نسبت به کانون کمی پایین تر است که مشهود نیست. همچنین اگر لنز انالوگ نیکونی دارید هم میتونید استفاده کنید
ارزان تر هم سونی سری nex که با یه اداپتور هر لنزی از هر برندی رو میتونید بهش متصل کنید که در نهایت توصیه من همین است.

سونی و پنتاکس سنسور بدنه هاشون دارای لرزش گیر هست که کمک شایانی به عکاسی تو محیط های کم نور میکنه، به خصوص زمانی که لنز لرزشگیر نداره

اینم لینک پیشنهاد بسیار عالی :general304: که به دیگران ارائه کردی .
پنتاکس k-3 طبق بررسی های منطقی وبسایت فرانسوی focus-numerique , عملکردش از نیکون هم ضعیف تره !
تا به حال نه باهاش عکس گرفتم نه تصویر برداری کردم ولی نتیجه تحقیقات عملی رو نمیشه کتمان کرد .

چرا وقتی یه نفر داره دیگران رو به جا و منطقی راهنمائی میکنه میای پارازیت میندازی :general502: !
الان این بنده خدا 3 میلیونش رو با پیشنهادت بندازه تو چاه فاضلاب تو میای خسارتش رو بدی و جبران کنی ؟

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
پروفسور نیکون اکثرا چینیه دفتر مرکزیشون ژاپنه : مزخرف تر از برند نیکون تو زندگیم ندیدم اکثر مدلهاش مثل اسباب بازی بچه هاست خصوصا برای تصویر برداری .
ویکی پدیا :
نیکون بسیاری از تجهیزات خطوط تولید خود را به کشور تایلند و همچنین دوربین‌ها و لنزهای سری پایین را به کشورهای چین واندونزی منتقل کرده است. خط تولید نیکون در کشور تایلند تا سال ۲۰۰۴ بیش از ۸۰۰۰ کارمند در خود جای داد. از سال ۲۰۰۹ میلادی همه دوربین های سری DX نیکون در تایلند و همه مدل های FX در ژاپن تولید می‌شوند.البته نوع اندونزی و چینی احتمال ترکیدن باتری و سوختن رم هم هست.

پ ن : باز این سناریو کودکانه تکرار شد , خواستم دوستان رو راهنمائی کنم ولی متاسفانه ...

گر تو بهتر میزنی بستان بزن
از این به بعد همه سوالات تاپیک رو جواب بده

---

دوست عزیز اگه هدفت فقط عکاسیه 760d کانن , اگه میخوای تصویر برداری مثل ساخت کلیپ یا فیلم کوتاه هم انجام بدی قطعا 70d کانن . لنز اگه نداری فعلا 18-55 تهیه کن دستت گرم بشه بعدا برای خرید لنز خوب اقدام کن .
موقع خرید مونتاژ ژاپن بگیر نه تایلند .

موفق باشی

اینم از آخرین پست بنده در این تاپیک هیچ بحثی باکسی ندارم .
مانا باشید .

دوست عزیز نیکون و کنون هر دو شرکتهای ژاپنی هستن. اما بنا به سیاستهای خودشون اکثر مدلهای خودون رو تو تایلند و چین تولید میکنن. شما به نیکون میگید آشغال چینی بعد خبر ندارید همین کنن هم داره تو چین دوربی تولید میکنه؟ درضمن هر دو شرکت مدلهای تک رقمی خودشون رو هنوز تو ژاپن تولید میکنن. اگه چینی بودن رو بنا بر بی کیفیتی بدونیم پس الان هیچ کس تو دنیا نباید گوشی اپل بخره چون ساخت چین هستن.
شما الان نگاه کنید با این مشاوره دادن یک طرفه تون دارید صدای همه رو در میارید.
با یه نگاه به چند صفحه قبل میشه متوجه هر آنچه که شما اسم اونو مشاوره گذاشتید خلاصه شده به اینکه بگید دوربینهای نیکون آشغال هستن و ارزش خرید ندارن و بیاید کنون بخرید. اینم از وضع مشاوتون میگید دوربین 70دی بخرید با لنز 18-55 خداییش به هرگی بگین خندش میگیره.
دوست عزیز برای بار هزارم میگم این لنزه که تصویر رو میسازه دوربین کارش ثبت اون تصویره. هر آنچه که مربوط به کیفیت لنز میشه مثل شارپنس- عمق میدان- کنتراست- ca و حتی رنگ هم تا حدودی جزئیات تصویر همه مربوط به لنز میشه. نهایت پیشنهادتون هم لنز 18-135 هست که یه لنز کیته.

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
چرا وقتی یه نفر داره دیگران رو به جا و منطقی راهنمائی میکنه میای پارازیت میندازی :general502: !
الان این بنده خدا 3 میلیونش رو با پیشنهادت بندازه تو چاه فاضلاب تو میای خسارتش رو بدی و جبران کنی ؟
اینم از وضع ادبیاتتون.
تصویر پایین رو نگاه کنید آقای چگینی از کاربرای با سابقه سایت عکاسی هستن و اتفاقا کل عمرشون رو کاربر دوربینهای کنون بودن. اما در جواب شخصی که بین انتخاب بدو دوربین نیکون گیر کرده. نمیان با ادبیات کوچه بازاری بگن دوربین نیکون آشغاله بیا بهت کنون بدم. نهایتا اگه ببخوان دوربین دیگه ای غیر از نیکون پیشنهاد بدن بنا به نیازهای شخص سوال کننده مثل فیلمبرداری و با دلایل علمی این کار رو انجام میدن. خودم بارها به کاربرای دیگه برحسب نیازهاشون دوربینهای کنون رو پیشنهاد دادم.
راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR - صفحه 877.png
درضمن دوربینهای پنتاکس درحال حاظر تکنولوژی هایی دارن که کنون و نیکون تا ده سال دیگه هم شاید تو دوربینهاشون نزارن. حداقلش اینه که بدنه هاش مثل کنون پلاستیک بازیافتی نیست.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
میگید دوربین 70دی بخرید با لنز 18-55 خداییش به هرگی بگین خندش میگیره.
کجاش خنده داره ؟ و این هرکسی ها میتونند به هرجائی بخوان بخندند , گناه من چیه ؟!
با توجه به بودجه ایی که دارند توصیه کردم 18-55 با بادی خوب بخرند و بعد از مدتی لنزهای آنالوگ m42 تهیه کنند که در پستهای قبلیم میتونی مطالعه کنی .
یک میلیون سیصد هزار تومن پول کمیه ؟! در مقایسه با 300 تومن 18-55 که طرف میتونه تهیه کنه و بعدا لنزی که نیاز داره بخره نه 18-135 رو فروشنده بهش قالب کنه .
دوست عزیز برای بار هزارم میگم این لنزه که تصویر رو میسازه دوربین کارش ثبت اون تصویره. هر آنچه که مربوط به کیفیت لنز میشه مثل شارپنس- عمق میدان- کنتراست- ca و حتی رنگ هم تا حدودی جزئیات تصویر همه مربوط به لنز میشه. نهایت پیشنهادتون هم لنز 18-135 هست که یه لنز کیته.
من جائی نوشتم بادی تصویر رو میسازه !!!!!!! نوشتم به جای 700d خریدن با لنز 135 بهتره 760d با لنز 55 تهیه کنه که بادی بهتری داشته باشه
18-55 و 18-135 هر دو افتضاحن ولی وقتی بودجه نیست , کاربر آماتور باید چیکار کنه ؟ استکان چائی رو جای لنز استفاده کنه ؟
با یه نگاه به چند صفحه قبل میشه متوجه هر آنچه که شما اسم اونو مشاوره گذاشتید خلاصه شده به اینکه بگید دوربینهای نیکون آشغال هستن
از این به بعد شما وقت بزارید و سوالهای 3 صفحه قبل رو پاسخ بدید تا بنده هم به اطلاعاتم اضافه بشه .

Last edited:

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
اینم از وضع ادبیاتتون.
تصویر پایین رو نگاه کنید آقای چگینی از کاربرای با سابقه سایت عکاسی هستن و اتفاقا کل عمرشون رو کاربر دوربینهای کنون بودن. اما در جواب شخصی که بین انتخاب بدو دوربین نیکون گیر کرده. نمیان با ادبیات کوچه بازاری بگن دوربین نیکون آشغاله بیا بهت کنون بدم. نهایتا اگه ببخوان دوربین دیگه ای غیر از نیکون پیشنهاد بدن بنا به نیازهای شخص سوال کننده مثل فیلمبرداری و با دلایل علمی این کار رو انجام میدن. خودم بارها به کاربرای دیگه برحسب نیازهاشون دوربینهای کنون رو پیشنهاد دادم.
مشاهده پیوست 844318
درضمن دوربینهای پنتاکس درحال حاظر تکنولوژی هایی دارن که کنون و نیکون تا ده سال دیگه هم شاید تو دوربینهاشون نزارن. حداقلش اینه که بدنه هاش مثل کنون پلاستیک بازیافتی نیست.
ادبیاتم چه وضعی داره وقتی دارم راهنمائی میکنم و یه عده تو این گرما گوله برف میشن ؟!
از این دست افراد مثل آقای چگینی و ... تو زندگیم زیاد دیدم , و اصلا برام وحی منزل نیستند .
تجربه شخصیم بهم ثابت کرده دوربینهای نیکون افتضاحن خصوصا در تصویر برداری .
ایشون هم چشم بسته غیب گفته که بین 5100 , 5200 شک نکنید و 5200 بخرید :general304:
اگه مطالعه کرده بودی متوجه میشدی که توصیه هام بر اساس منطق و نوع کاربری و خصوصا بودجه هست .

در ضمن دوربین پنتاکسی که معرفی شده از نیکون هم ضعیف تره داخل لینک هم نتیجه مقایسه نوشته شده
شما بودجه خرید رو بهشون بدید تا بنده هم دوربین بهتر معرفی کنم .

تشریف داشته باشید از این به بعد دوستان رو هم راهنمائی کنید منتها طبق بودجه ایی که دارند .

مانا باشید

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
پروفسور نیکون اکثرا چینیه دفتر مرکزیشون ژاپنه : مزخرف تر از برند نیکون تو زندگیم ندیدم اکثر مدلهاش مثل اسباب بازی بچه هاست خصوصا برای تصویر برداری .
ویکی پدیا :
نیکون بسیاری از تجهیزات خطوط تولید خود را به کشور تایلند و همچنین دوربین‌ها و لنزهای سری پایین را به کشورهای چین واندونزی منتقل کرده است. خط تولید نیکون در کشور تایلند تا سال ۲۰۰۴ بیش از ۸۰۰۰ کارمند در خود جای داد. از سال ۲۰۰۹ میلادی همه دوربین های سری DX نیکون در تایلند و همه مدل های FX در ژاپن تولید می‌شوند.البته نوع اندونزی و چینی احتمال ترکیدن باتری و سوختن رم هم هست....

چین که طراحی و تولید نمیکنه. فقط اسمبل میکنه. دلیلشم برای همه واضح هست که چرا اوونجاس.
طبق این بیانیه ای که گذاشتی بخواهی زندگی کنی کل لوازم خونت چینی و بدرد نخورن.
در ضمن ویکیپدیا توسط افراد نوشته میشه. اوون خطی که شما گذاشتی هیچ کدوم منابع ذکر شده اش اشاره نمیکنه. تو نسخه انگلیسی ویکی هم حتی ندیدم باشه.

اینم لینک پیشنهاد بسیار عالی :general304: که به دیگران ارائه کردی .
پنتاکس k-3 طبق بررسی های منطقی وبسایت فرانسوی focus-numerique , عملکردش از نیکون هم ضعیف تره !
تا به حال نه باهاش عکس گرفتم نه تصویر برداری کردم ولی نتیجه تحقیقات عملی رو نمیشه کتمان کرد .

همه چی دوربین که نویز تو ایزوی بالا نیست.
اگه دلیلت این و مید این ژاپن عه بهتره خودت نظر ندی.

به جز شما که تعصب روی کانون داری و با ادعای فضلت به شعور دیگران توهین میکنی. هرجا خوندم و شنیدم گفتن ببین یا کدوم برند راحت تری برو سراغ همون. در نهایت هم فرق زیادی بینشون نیست که پول کسی بره تو فاضلاب
یه خورده دقیقتر هم متن رو میدی من توصیه نهاییم سونی بود. نه نیکون و نه پنتاکس و نه جنس پلاستیکی مثل کانون.

----
خدمت اوون دوست محترم که دعوا سر انتخابشه: نه به حرف من گوش کن نه به این اقا
نظرات ما رو بشنو برو خودت تحقیق کن ببین با فاکتورهات کدوم دوربین سازگار تره همون دوربین رو بخر.
اگر هم هیچ شناختی نداری با ساختار دوربین و انواع و اقسامش اشنا شو. بعد تحقیقتو شروع کن. میتونی از سایت ها و کتاب ها کمک بگیری.

بهترین منابعی هم که میتونی بهره ببری dpreview و dxomark هستن.
برای مقایسه snapsort
و برای مشاوره انجمن های عکاسی فارسی زبان نه جایی مثل پرشین تولز.
وقت گیر هست ولی نتیجش باعث پشیمونیت نمیشه

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
آقا بیخیال یه بدنه است و لنز!
اصلاً ارزش این داستانا رو نداره به خدا

صبور باشید.

ضمنی یه نکته رو هم بگم: به نظرم در حالت کلی توصیۀ برندهایی غیر از Canon یا حتی همین Nikon به عموم جالب نیست مگر اینکه خود طرف تیکش بگیره که بریم اون بدنه صورتیه رو بگیریم که خاص باشه!
یا کسی که میاد اینجا مشورت میگیره که دوربین چی بگیرم، یعنی دوربین نداشته! یعنی لنز هم نداشته! پس توصیه خرید بادی فلان که تبدیل بهمان میخوره و این جور چیزا به این دوستانِ جدیدالعَکاس یه جوریه.

موفق باشید
دوست عزیز از سر دلسوزی برای دیگران که پولشون هدر نره دارم راهنمائی میکنم .
دو میلیون و سه میلیون هزینه ایی نیست که اکثرا پرداخت کنند و بعدا باعث پشیمونی نشه چون عموم مردم وضعیت اقتصادی جالبی ندارند .
با دوربین نیکون میشه عکس خوب گرفت ولی کانن در اکثر مقایسه ها خصوصا پائین رده و میان رده یه سروگردن از نیکون بهترند .
خصوصا بهم ثابت شده عمر مفید کانن بسیار بهتر از نیکونه و احتمال سوختن پیکسلها در کارکرد بالا بسیار کمتره
مسئله مهم دیگه ایی که هست کانن قابلیت تصویر برداری بسیار خوبی داره و خیلی از افراد ممکنه بعدا بخوان برای ساخت کلیپ , فیلم یا ... ازش استفاده کنند .
این هم توصیه کلی بنده که در صفحات قبل موجوده و میتونید مطالعه کنید :
توصیه کلی که برحسب تجربه شخصی و مطالعه کسب کردم
1 - دوربین دست دوم تا جائی که امکانش هست نخرید چون به احتمال زیاد بعد از مدتی به مشکل پیکسل سوخته و مشکل باطری برمیخورید .
برندهای زیر به ترتیب میتونه بهترین انتخاب برای خرید با هدف تصویر برداری و عکاسی باشه (از مبتدی تا حرفه ایی با بودجه زیر 10 تومن)
1- سونی (هم برای عکاسی و هم تصویر برداری)
2- کانن (هم برای عکاسی و هم تصویر برداری)
3- نیکون ( اصلا مناسب تصویر برداری نیست خصوصا رده های پائین )
برندهای زیادی در بازار هست از فوجی فیلم تا ... که آشنائی چندانی باهاشون ندارم , فقط چند مورد مثل بلک مجیک رو باهاش تصویر گرفتم که نصبت به قیمتش قابل قبول بود .

لنز از دوربین بسیار مهم تره در انتخاب و خرید لنز دقت کنید .
بهترین توع لنزها برای آموزش عکاسی 18-55 و 18-135 کانن هستند .
توصیه میکنم اول با لنز 18-55 عکاسی رو یاد بگیرید و بعدا برای خرید لنز اقدام کنید .
قیمت 18-55 در بازار حدودا 300 الی 350 ت هست
قیمت 18-135 در بازار حدودا 1200 الی 1350 ت که بستگی به انصاف فروشنده داره

اگه قصد خرید دوربین dslr دارید یکی از بهترین گذینه ها که تست کردم 760d کانن هست که حدودا 2 ت بادیش (بدون لنز قیمت داره ) طرف 700d نرید چون اختلاف قیمت بسیار کمی با 760d داره و از اون طرف تفاوت زیادی .

اگه بودجتون حدودا 3 تومن هست 70d گذینه خوبیه

اگه بالای 6 تومن بودجه دارید a7s سونی و 5d مارک 3 گذینه های خوبی هست .

پ ن : موارد بالا اگه با سلیقه و تجربه شما (خصوصا نیکونی ها) همخوانی نداره لطفا جبهه گیری نکنید از زمین تا آسمون خدا بین دوربین ژاپنی و چینی تفاوت بوده و هست . در این خصوص بهتره خودتون مطالعه کنید یا هزینه کنید و بعد پشیمون بشید.

مانا باشید

نوشتم : توصیه میکنم اول با لنز 18-55 عکاسی رو یاد بگیرید و بعدا برای خرید لنز اقدام کنید .
که پولشون هدر نره , یه عده از راه رسیده و نرسیده نمیدونم چی دیدند که خندشون گرفته !!!
خنده داره براشون که کسی یک میلیون پولش رو هدر نده ؟!!!!!!!!!
و سایر موارد که میتونید مطالعه کنید .

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
چین که طراحی و تولید نمیکنه. فقط اسمبل میکنه. دلیلشم برای همه واضح هست که چرا اوونجاس.
طبق این بیانیه ای که گذاشتی بخواهی زندگی کنی کل لوازم خونت چینی و بدرد نخورن.
در ضمن ویکیپدیا توسط افراد نوشته میشه. اوون خطی که شما گذاشتی هیچ کدوم منابع ذکر شده اش اشاره نمیکنه. تو نسخه انگلیسی ویکی هم حتی ندیدم باشه.
من نوشتم چین طراحی و تولید میکنه ؟
کیفیت دوربین کانن بسیار بهتر از نیکونه و این مسئله بهم اثبات شده .
کدوم بیانیه ؟! جائی نوشتم ویکی پدیا توسط ربات یا رئیس جمهور آمریکا نوشته میشه ؟
به احتمال زیاد از نیکون استفاده میکنه و به همین دلیل همه دنیا هم باید از این برند مزخرف و یک بار مصرف استفاده کنند .

به جز شما که تعصب روی کانون داری و با ادعای فضلت به شعور دیگران توهین میکنی. هرجا خوندم و شنیدم گفتن ببین یا کدوم برند راحت تری برو سراغ همون. در نهایت هم فرق زیادی بینشون نیست که پول کسی بره تو فاضلاب
یه خورده دقیقتر هم متن رو میدی من توصیه نهاییم سونی بود. نه نیکون و نه پنتاکس و نه جنس پلاستیکی مثل کانون.
صفحه قبل رو اگه مطالعه میکردی به وضوح میدیدی که سونی رو در اولویت نوشتم :

1 - دوربین دست دوم تا جائی که امکانش هست نخرید چون به احتمال زیاد بعد از مدتی به مشکل پیکسل سوخته و مشکل باطری برمیخورید .
برندهای زیر به ترتیب میتونه بهترین انتخاب برای خرید با هدف تصویر برداری و عکاسی باشه (از مبتدی تا حرفه ایی با بودجه زیر 10 تومن)
وقتی سونی رو در اولویت اول نوشتم یعنی روی کانن تعصب دارم ؟!!!
در نهایت کانن تفاوت بسیار زیادی با نیکون داره و به نظر بنده پولی که صرف خرید نیکون بشه هدر میره
بر حسب منطق با هر دوربینی که کار کنند تبدیل میشه به عادت و با همون برند احساس راحتی بیشتری میکنند .

خدمت اوون دوست محترم که دعوا سر انتخابشه: نه به حرف من گوش کن نه به این اقا
نظرات ما رو بشنو برو خودت تحقیق کن ببین با فاکتورهات کدوم دوربین سازگار تره همون دوربین رو بخر.
اگر هم هیچ شناختی نداری با ساختار دوربین و انواع و اقسامش اشنا شو. بعد تحقیقتو شروع کن. میتونی از سایت ها و کتاب ها کمک بگیری.
بنده دعوائی با شما و دیگران ندارم وقتش رو هم ندارم .
زیر بار حرف غیر منطقی نمیرم .
به هر شخصی دوربین پیشنهاد کردم از سر دلسوزی بوده و هست که بعدا باعث پشیمونی نشه .
به حرف تو اگه بخواد گوش بده که چی بشه :general304: رسیده و نرسیده پیشنهاد دادی پنتاکس k-3 ؟!!!
تا 3 میلیون بودجه برای ایشون بهترین گزینه 70d کانن با کیت 18-55 هست .

Last edited:

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
برندهای زیادی در بازار هست از فوجی فیلم تا ... که آشنائی چندانی باهاشون ندارم , فقط چند مورد مثل بلک مجیک رو باهاش تصویر گرفتم که نصبت به قیمتش قابل قبول بود .

لنز از دوربین بسیار مهم تره در انتخاب و خرید لنز دقت کنید .
بهترین توع لنزها برای آموزش عکاسی 18-55 و 18-135 کانن هستند .
توصیه میکنم اول با لنز 18-55 عکاسی رو یاد بگیرید و بعدا برای خرید لنز اقدام کنید .
قیمت 18-55 در بازار حدودا 300 الی 350 ت هست
قیمت 18-135 در بازار حدودا 1200 الی 1350 ت که بستگی به انصاف فروشنده داره

اگه قصد خرید دوربین dslr دارید یکی از بهترین گذینه ها که تست کردم 760d کانن هست که حدودا 2 ت بادیش (بدون لنز قیمت داره ) طرف 700d نرید چون اختلاف قیمت بسیار کمی با 760d داره و از اون طرف تفاوت زیادی .

اگه بودجتون حدودا 3 تومن هست 70d گذینه خوبیه

اگه بالای 6 تومن بودجه دارید a7s سونی و 5d مارک 3 گذینه های خوبی هست .

پ ن : دوربین نیکون تهیه نکنید چون کیفیت و عمر مفید جالبی نداره .

مانا باشید

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
سلام به خاطر علاقه به عکاسی میخواستم یه دوربین Dlsr بخرم برند کانن مد نظرمه بودجم نهایت تا 1500 در نظر بگیریدیه دوربین با کیفیت خوب میخوام خودم 600d مد نظرمه شما چی پیشنهاد میدید و البته برای شروع بهترهچه لنزی بگیرم 18-55 با 18-135خوبه؟

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
ماشالله اینجا دوستان شدند مبلغ برند کنون.
کاش این تاپیک رو زودتر دیده بودم.
یه چند نکته رو عرض کنم خدمت دوستان.
1-حرفهای بنده صرفا تجربه شخصی هست زیاد به منابع کاری ندارم.
2-تجربیات شخصیم رو تو 15 سال اخیر جمع کردم به عنوان یک عکاس بسیار اماتور هیچ ادعایی هم ندارم. فقط قصدم قرار دادن تجربم در اختیار دیگر دوستان هست و بس.

تجربه ای که من کسب کردم تو این چند سال باعث شده کوچ کنم به نبکون. شما هم تقریبا تو هر فروم ایرانی و خارجی(مثلا فروم عکاسی) سوال کنید دیگه کسی هنگام توصیه با ادبیات محکم نمیتونه بگه نیکون یا کنون.
چیزی که من دیدم در این چند ساله برتری نیکون هست خصوصا در عکاسی اسمان شب. منتها یه نکته بسیار مهم وجودداره. و اون هم این هست که بخاطر بسیار بیشتر بودن هزینه های لنز نسبت به بنده اکثر دوستان نیمه حرفه ای و برخی اوقات حرفه ای که از یک برند و مجموعه لنز استفاده میکنند خیلی سخته کوچ کنند به برند دیگه.
این کوچ کردن هزینه سنگین مادی داره ، صرفنظر از عادت کردن به بادی و جای دکمه ها و ...
اگر بدنبال اثبات مدعا در سایتهای عکاسی هم بگردیم برند نیکون در تست ایزو و شارپنس کاملا پیشتاز بوده در چند سال اخیر ولی قبول دارم فیلمبردای دلچسبی نداره.
نمیگم نمیتونه فیلم بگیره ، ولی کسی که میخواد مستند بسازه کنون مارک3 فایو دی بگیره خیلی بهتره یا d810 نیکون.
ولی در مورد شارپ تر بودن تصاویر و لنز ، و خصوصا الگوریتم پردازش تصاویر نیکون جلوتر هست چند قدم.
منتها از جایی که در سالیان گذشته خیلی از حرفه ایها از بادی کنون استفاده میکردند طبعا همون برند رو هم پیشنهاد میدن.

مطلقا هم 18-55 رو بخاطر کمینه زوم پیشنهاد نمیدم. بخاطر اینکه محدوده بسیار کم جابجایی لنز ممکنه عکاس تازه کار رو کلا زده کنه از کار. برای شروع من در رده کنون 18-135 و نیکون 18-105 یا 18-140 رو پیشنهاد میدم.
18 -105 شارپنس حدود 10 درصد بالاتر هم داره ولی این به معنای بد بودن 18-140 نیست.

در محدوده 1500 هم یکمقدار دست انسان بسته میشه برای راهنمایی.
اگر فکر میکنید میخواید دلی عکاسی کنی وهر از گاهی فرقی نداره چه برندی ولی 18-55 رو انتخاب نکنید.
انتخاب شخصی من d5300 , 18-140 نیکون. هست که حدود یک میلیون بالاتره. ولی ارزشش رو داره. غیر از این در رده نیکون سری 3 هم بادیهای خوبی داره برای آماتورها.
در مورد کنون انشالله اساتید نظر بدن.

enom

Registered User
لایک‌ها
48
حرفتونو دربارۀ 18-55 قبول ندارم.

با توجه به شرایط اقتصادیِ عموم افراد، خریدارانی که میان و مشورت میگیرن تا اونجاکه میشه باید به فکر وادارشون کرد تا بدونن دنبال چه نوع عکاسی هستند و چه لنزی به کارشون میاد. که در اغلب مواقع معمولاً بعداز چندماه عکاسی (یا حتی سال!) تازه دستگیرشون میشه که واقعاً تو کدوم زمینه میخوان کار کنن.

18-55 یه حسن بزرگ داره، نسبتاً ارزونه! (خدا بیامرز یه زمانی 40-50 تومان بود!!!!) الان فرض کنیم 350 باشه. اگر کسی بعد از یک مدت پشیمون شد و خواست عوض کن با 100 تومان ضرر میفروشتش. یعنی عملاً ضررش در اصل قضیه بی‌تأثیره...
اما این رقم در اغلب مواقع برای لنزهای دیگر خیلی بیشتر خواهد بود.

* کلاً به نظرم (شاید بسیار شخصی) 18-55 را نباید فروخت! گاهی به خاطر قیافه کوچیکش و وزن نسبتاً کمش به درد میخوره و واسه موقعیت‌های دمه دستی جواب کارو میده...

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
مهم ارزونی نیست دوست گرامی. مهم کاربرد لنزه.
اکثر کسانی که برای اولین بار میخوان یه dslr بگیرن. دو حالت بیشتر نداره وضعیت قبلیشون. یا دوربین کامپکت داشتن یا نداشتن. در صورت داشتن دوربین کامپکت به نظر بنده 18-55 شدیدا ناامیدشون میکنه. الان اکثر کامپکتها زوم حداقل 10 دارند.
اگر با موبایل عکاسی میکرده اندقبل از این ممکنه بتونند 18-55 رو تحمل کنند.
کلا به نظر من 18-55 به نظر من یه جور جوری جنسه برای داشتن یک لنز روی بادی و بیشترین کاربردش برای پرتره های دسته جمعی هست و تقریبا در پرتره های خانگی هم با 15-85 و یه پله اونورتر 18-135 برای کنون و 18-105 و 18-140 بروی نیکون اصلا قابل قیاس نیست.
.این صحبت رو هم که مکمل 55-20 یا 55-300 هست رو اصلا قبول ندارم.به عنوان نظر شخصی.
18-55 جای یه لنز پرایم رو هم نمیگیره. تنها مزیتش اینه که ارزونه و میشه بست رو بادی باهاش عکس گرفت. ( باز هم نظر شخصی منه فقط)
با نظرتون در رابطه با نفروختنش موافقم منتها انتخاب اول من بادی با یه لنز واک اروند هست تا این لنز.

پیروز باشید.

Last edited:

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
18-55 از نظر من دو کاربرد بیشتر نداره. اول استفاده به عنوان لنز معکوس جهت ماکروگرافی و دوم استفاده در فوکال 18 برای عکاسی منظره واسه کسایی که لنز واید ندارن. نمونه عکسهای ماکرو و منظره ای که با این لنز گرفته شده رو میتونید تو اینترنت ببینید.
مال خودم از وقتی که 50/1.8 G گرفتم افتاده یه کنار و فکر نکنم حالا حالاها بخوام ازش استفاده کنم.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
دوستان عزیز لطفا ادب و احترام همدیگه رو رعایت کنند و بحث رو فنی نگه دارند، نه دعوای شخصی و تو سر و کله همدیگه زدن...

enom

Registered User
لایک‌ها
48
بحث لنز فیکس و دیافراگمِ بسیار عالیش (مخصوصاً 50 1.8 با توجه به فاکتور قیمت) و لذت عکاسی باهاش یه چیز دیگست. مزایایی داره که قطعاً 18-55 که هیچی 15-85 و کلاً لنزهای زوم عادی ندارند.

کسی که میاد سراغ DSLR اگر صرفاً دنبال زوم بالا باشه حرف شما کاملاً متینه. اما قبول دارید که 18-55 روی DSLR به خاطر موارد دیگه، حداقل به خاطر سایز سنسور، اصلاً با کامپکت قابل مقایسه نیست. یعنی جنس عکس و حس عکاسیش دنیای دیگری است.
من هم نمیگم صرفاً چون ارزونه حتماً باید خریدش. عرضم اینه که این ارزون بودن دست کاربر تازه‌کارو برای انتخاب‌های بعدی راحت‌تر میکنه.
با این پیش‌شرط که کسی که الآن دنبال مشورته به احتمال زیاد تجربۀ خاصی تو عکاسی نداره، ایا ترجیح این نیست که این لنز را بخرد و بعداً لنز تخصصی‌تری مثل 70-200 را بخرد یا با قاطعیت بیشتری برای خرید یک زومِ همراه مناسب‌ تصمیم بگیرد؟
ضمن اینکه وقتی به عنوان کیت خریده میشه قیمت کمتری داره تا جداگانه....

* این نظر منه، که فکر می‌کنم ضرری هم برای خریدار جدید نداره. یعنی گمراه‌کننده نیست.
* با این حال اگر الآن کسی بیاد و بگه X تومان پول دارم و تا مدت‌ها هم نمی‌خوام دوباره هزینه کنم، بدون شک پیشنهادم بادی ارزان‌تر و شاید حتی یک رده پایین‌تر ـ البته اگر با ارگونومیِ بدنه مشکل نداشته باشه ـ و قطعاً لنز بهتری است.

موفق باشید

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
حرفتون کاملا متینه دوست عزیز.
به نظر حقیر این بحث انتخاب لنز برای شروع کاملا سلیقه ای هست، منتها دید شما دید کاربر حرفه ای هست نسبت به لنز بنده سعی کردم از دید یک استفاده کننده آماتور نکاه کنم به قضیه.
پیشنهاد من به همه کسانی که میخوان برای اولین بار DSLR بگیرند اینه که لااقل یکبار تشریف ببرند با دوستی آشنایی که داره چند دقیقه با بادی کار کنند شاید اصلا چیزی که فکرش رو میکنند نباشه.
یکی از دوستان بنده سال پیش خریده بود از نحوه زوم شکه شده بود. تصورش زوم اتومات مثل کامپکت بود. زنگ زده بود به بنده میگفت این دکمه زومش کجاست؟:)
ضمن اینکه دوستان دقت کنند کنار چنین دوربینی یک رم پر سرعت شدیدا لازمه. رنج رم خوب 32 گیگ فکر کنم 120 به بالا باشه.
این نکته فراموش نشه. جزء هزینه های 100% هست.

Last edited:

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
سلام با تشکر از همگی خیلی گیج شدم هدف از خرید دوربین گرفتن سوژه ها ی ورزشی و عکاسی از طبیعت و گهگداری عکاسی از اشخاص خانه می باشد الان دوربین کامپکت سونی دارم زوم دیجیتال 10 اپتیکال داره که در زمان خود اوجوبه ای بود برا خودش برای این کارم چه لنزی مناسبه

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
شما ماشالله همه چیز رو با هم میخواید.:D
قبل از این کار شما باید بادی رو انتخاب کنید. نیکون یا کنون. بودجتون رو هم لطف کنید که بشه پیشنهاد داد.

بالا