• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
بچه ها سلام
یه سئوالی داشتم
دوربین Sony DSC-H9 و Sony DSC-H7 اومدن به بازار ایران؟
اگه وارد کردند کسی قیمتی ازشون داره؟
ممنون و متشکر

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
اون که مال قبلا بود! شایدم اون گارانتی نداشته. به نظرم دو سه ماه دیگه واسه خرید مناسبتر باشه! چون سوپر زومای جدید میان
چیا مثلا؟
s5700?
s4 IS?

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
البته اونا که اعلام نشدن هنوز ..ولی احتمالا بزودی میشن. H7 ,h9 سونی مثلا؛ وقتی وارد بازار شدن مقداری قیمتا تعدیل میشه.

/

دوربین Sony DSC-H9 و Sony DSC-H7 اومدن به بازار ایران؟
من که هنوز جایی ندیدم!
164.gif

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
5700 که اعلام شده!

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
اره یادم رفت!
4628.gif
کارت sd هم میخوره! ولی در مورد سنسورش(مهمترین حسن فوجی) هنوز اطلاعات دقیقی ندیدم وملوم نیس نسل چندمه!
fz8 هم عکساش ضد ونقیضا یه سری اند کیفیت یه سری نویزی

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
پس اونم نویزی میشه احتمالا!

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
FZ8 با این قیمت و این امکانات انتخاب فوق العاده ایست شک نکنید.

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من برای برادرم یه دوربین خوب میخوام بگیرم

از بین سری A الان بصرفه ترین خرید کدوم مدلشه منظورم بین a550 a 560 a570 a630 a710 ؟

والبته نظرتون در مورد W80 سونی میخوام بدوم CNET نمره خیلی خوبی بهش داده (7.6) تو رده های مختلف اون هم بالاها جاش داده نظرتون چیه با توجه به اینکه کامپکه و lcd خوبی هم داره/

ممنون از لطفتون

164.gif

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
دوستان من برای برادرم یه دوربین خوب میخوام بگیرم

از بین سری A الان بصرفه ترین خرید کدوم مدلشه منظورم بین a550 a 560 a570 a630 a710 ؟

والبته نظرتون در مورد W80 سونی میخوام بدوم CNET نمره خیلی خوبی بهش داده (7.6) تو رده های مختلف اون هم بالاها جاش داده نظرتون چیه با توجه به اینکه کامپکه و lcd خوبی هم داره/
نظر من A630 هست. اما در مورد W80 ! دوربین خوبیه ولی اونچه که مسلمه A630 دوربین کارا تری هست. تنها حسن W80 نسبت a630 کوچیکتر بودنه! اون هم نه زیاد. باید ببینین مسئله حجم دوربین چقدر واستون اهمیت داره..

اینجا و اینجا میتونین امتیاز مصرف کنندگان این دو دوربینو رو ببینید.

Elend

Registered User
لایک‌ها
30

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
نظر من A630 هست. اما در مورد W80 ! دوربین خوبیه ولی اونچه که مسلمه A630 دوربین کارا تری هست. تنها حسن W80 نسبت a630 کوچیکتر بودنه! اون هم نه زیاد. باید ببینین مسئله حجم دوربین چقدر واستون اهمیت داره..

اینجا و اینجا میتونین امتیاز مصرف کنندگان این دو دوربینو رو ببینید.

اقا ممنونم من امرزو رفتیم تو بازار اولا که A630 بزرگه ثانیا اکثر چین یا مالزی اند در مقابل تنها A710 is و دیدم زوم بالا و is و همچین ژاپنی بودنش منو جذب کرد با قیمت 300 تومن با گارانتی الرمس نظرتون چیه همینو بگیرم البته بدون این گارانتی ها که وضعشونم معلومه 260 هم گیر میاد ..

ممنون که راهنمایی میکنید :rolleyes:

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
s5Is
معرفی شد
s5is-01-001.jpg

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
اقا ممنونم من امرزو رفتیم تو بازار اولا که A630 بزرگه ثانیا اکثر چین یا مالزی اند در مقابل تنها A710 is و دیدم زوم بالا و is و همچین ژاپنی بودنش منو جذب کرد با قیمت 300 تومن با گارانتی الرمس نظرتون چیه همینو بگیرم البته بدون این گارانتی ها که وضعشونم معلومه 260 هم گیر میاد ..

خب! من بازم 630 رو بیشتر پیشهاد میکنم! بدلیل داشتن سنسور بزرگتر و نویز کمتر! lcd متحرک و..اون چینی یا
ژاپنی بودنش هم چندان مهم نیست. A710 هم دوربین خوبیه و میتونه انتخاب بعدی باشه. در ضمن یکی از دوستان هم قبلا گارانتی الرمس گرفته بود و اصلا راضی نبود ..http://forum.persiantools.com/t72067.html
نورنگار یا آهونگار بهترن.

همین امروز معرفی شد! hot show هم گذاشتن , چه عجب!
girl_sigh.gif
ixus950 هم بود. قیمتشم تو ایران خدا میدونه!

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76

A710is با باتری و شارژر و کیف و حافظه به اندازه پاناسونیک FZ8 در می آد حدودا.(پاناسونیک هم کیف داره، هم باتری شارژر و هم مموری 512 فکر کنم). FZ8 انتخاب بسیار بهتریست.
مقایسه شون رو ببینید

amirmisagh

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام
نیاز مبرم به راهنمایی اساتید بخش و مطلعین و همراهان این تاپیک دارم.
بنده مدتیست در فکر آموزش حرفه ای هنر عکاسی هستم و اگر مشکلی پیش نیاید فراگیری آنرا از چند وقت دیگر آغاز میکنم.
اما نمیدانم چه دوربینی تهیه کنم که هم در دوره ی آموزش به دردم بیاید و چیزی کم نداشته باشد و هم بعد از آن بتواند تا مدتی نیازهای من را به عنوان یک نیمچه عکاس جواب بدهد.
ضمناً از خانه ی عکاسان و چند جای دیگر سوال کردم راهنمایی مفیدی ندادند و در جواب گفتند فرقی ندارد.
روی هم رفته هیچ اطلاعاتی در مورد انواع و اقسام دوربین ها ندارم .
لطفاً دوربینی را با لحاظ موارد بالا با امکانات خوب به بنده معرفی کنید.
قیمت هم لطفاً از 600 تومان تجاوز نکند.
با تشکر و سپاس

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
با توجه به این که می خواین عکاسی رو جدی دنبال کنین و بودجه خوبی هم در نظر گرفتین( فقط من نفهمیدم از 600 تومان بیشتر نشه یا بشه؟!) بهتر هست که یک DSLR بخرین. شما می تونید Nikon D40 بگیرین با بودجه کمتر از 600 تومان که البته با خرید کارت حافظه و کیف کمی از ششصد بیشتر می شه( چون جدی می خواین کار کنین بعدها قطعا به سه پایه هم احتیاج پیدا خواهید کرد).
D40 دوربین خوبیه، اصلا هم نگران نداشتن موتور فوکوس داخلی نباشین که لنزهای جدید نیکون همگی داخل خودشون موتور فوکوس دارند.
در مورد این دوربین اینجا بیشتر بخونید.
برای قیمت هم اینجا رو نگاه کنید.

amirmisagh

Registered User
لایک‌ها
2
با توجه به این که می خواین عکاسی رو جدی دنبال کنین و بودجه خوبی هم در نظر گرفتین( فقط من نفهمیدم از 600 تومان بیشتر نشه یا بشه؟!) بهتر هست که یک DSLR بخرین. شما می تونید Nikon D40 بگیرین با بودجه کمتر از 600 تومان که البته با خرید کارت حافظه و کیف کمی از ششصد بیشتر می شه( چون جدی می خواین کار کنین بعدها قطعا به سه پایه هم احتیاج پیدا خواهید کرد).
D40 دوربین خوبیه، اصلا هم نگران نداشتن موتور فوکوس داخلی نباشین که لنزهای جدید نیکون همگی داخل خودشون موتور فوکوس دارند.
در مورد این دوربین اینجا بیشتر بخونید.
برای قیمت هم اینجا رو نگاه کنید.
ممنون از راهنماییتون
علاوه بر نیکون d40 که قطعاً دوربین خوبیه میخواستم نظر شما و دوستان رو راجع به این دوربین هم بدونم:
Canon EOS 350D
البته 400D قیمتش خیلی بالاست و این 350 هم بالاتر از 600 تومن هست ولی این مقدار کم رو میشه یه کاریش کرد.
البته یک سوالی هم برام پیش اومده و اون اینکه چطور دوربین های دیجیتال حرفه ای هیچکدوم لرزش گیر ندارن!
تشکر مجدد

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها الان رفتم سايت نور نگار .،،سوني h9 رو آورده ، قيمتشو زده 490 تومن

نظرتون در موردش چيه؟

بالا