wellcan
Registered User
به نظرتون تو زومهای بالا کدوم دوربین بهتره منظورم زوم 18x هستش؟
عزیز شما چه دوربینی با 18 ایکس زوم دیدید؟؟؟ UltraZOOM ها نهایت اش 12 و 14 اند.
به نظرتون تو زومهای بالا کدوم دوربین بهتره منظورم زوم 18x هستش؟
عزیز شما چه دوربینی با 18 ایکس زوم دیدید؟؟؟ UltraZOOM ها نهایت اش 12 و 14 اند.
سلام
عزیز چنتا از کمپانی ها الان مدل های جدیدشون رو با زوم بالا اراعه میدن نمونه اش مدل جدید المپوس مدل SP560-UZ
و چند مدل دیگه که الان نتونستم لینک پیدا کنم !
ایشالا سرعتم بهتر شد میگردم بقیه رو هم پیدا میکنم
-----
راستی شما چرا نشان کاربر فعال نمیگیری ؟!
این سری خیلی داری خوب کار میکنی و اطلاعات خوبی هم در مورد کامپیوتر داری
موفق باشی
سلام
يك تحقيقي راجع به a720 كردم ... همه فروشنده ها ازش تعرف و تمجيد ميكنند كه داراي سيستم digic III هست.
من بين اين مدل و is100 مونده بودم ولي اين مدل چشمي يا viewfinder نداره و عكس هاش هم نسبت به a720 كيفيت پايين تري داره.
آيا شما هم a720 را براي عكاسي در مجلس هاي تولد عروسي و... كه نور كم هست توصيه ميكنيد ؟
يا بهتر بگم چه دوربيني را براي عكاسي در اين جور مكان ها پيشنهاد ميكنيد ؟؟؟
ممنون...
يكي هم جواب منو بده
اگر فقط یه دوربین ultra zoom 18x میخوای panasonic lumix FZ18 توی ultra zoom های فعلی بازار که موجوده جزو بهترین هاست با لنز واید و لرزشگیر قوی و بسیار کارآمد . میتونید در مورد مشخصات بیشترش توی سایت های مختلف اطلاعات کاملی بگیرید . یکی از معایبش نویز در ایزوهای بالا و نور کم هستش که تو ریویوها بهش اشاره شده .به نظرتون تو زومهای بالا کدوم دوربین بهتره منظورم زوم 18x هستش؟
سلام
يك تحقيقي راجع به a720 كردم ... همه فروشنده ها ازش تعرف و تمجيد ميكنند كه داراي سيستم digic III هست.
من بين اين مدل و is100 مونده بودم ولي اين مدل چشمي يا viewfinder نداره و عكس هاش هم نسبت به a720 كيفيت پايين تري داره.
آيا شما هم a720 را براي عكاسي در مجلس هاي تولد عروسي و... كه نور كم هست توصيه ميكنيد ؟
يا بهتر بگم چه دوربيني را براي عكاسي در اين جور مكان ها پيشنهاد ميكنيد ؟؟؟
ممنون...
سلام
دوست عزیز
همون طور که جناب wellcan هم گفتن این دو تا دوربین با هم فرق چندانی ندارن و در واقع دختر عمو ، پسر عمو هستن !!!
ولی هیچ کدوم به درد کاری که شما میخوای نمیخورن ! شما برای عکاسی تو جاهای کم نور به یه دوربین با قابلیت اتصال فلاش اکسترنال نیاز داری و همچنین یه دوربین که تو ایزو های بالا کم نویز ترین عکس رو بگیره !
شما قیمت رو بگو تا من دوربین رو پیشنهاد بدم !
خوب اگر فرق دقیقشو بخواهید میتونید اینجا برید ببینید ضمن اینکه نظر من اینکه تو رنج 720 انتخاب
واقعا خوبیه هم 6 برابر زوم اپتیکال به شما و هم اینکه کیفیت عکس های خروجی ایش نسبت به همرده هاش بالاتره بنابراین توصیه میشه A720 بگیرید![]()
یه نگاه به لینک مقایست کردم تو سایت dpreviwe نوشته a570is تقدم شاتر ودیافراگم داره ولی a720 is نداره؟من که باورم نمیشه؟ من a540 که قبلا داشتم اینارو داشت؟
واقعا a720 تقدم شاتر ودیافراگم نداره؟ یعنی نمیشه سرعت شاتر رو مثلا تا 10 ثانیه آورد پایین که تو شب عکسهای روشن گرفت مثل a540 که داشتیم.؟؟؟؟یا اینکه dpreviwe اشتباه کرده؟
اگر نداشته باشه باید گفن این کنون از سر وته دوربیناش داره چپ وراست میزنه؟چون a710 که قدیمی تر بود مثل اینکه داشت.
دوربین تو این رنج قیمت کانن پیشنهاد میشه...سلام دوستان گل !![]()
یه تبلیغ یه دوربین از سونی رو دیدم توی مجله
میخواستم ببینم شما آشنایی دارید باهاش و اینکه حدود قیمتش چقدر هست
Sony syber shot S200 8 M.P![]()
مثلف اینکه یه حالتی داره به اسمه اسمایل #$%^ ( نمیدونم چی چی !! ) که هر وقت سوژه (!) لبخند زد دوربین اوتوماتیک عکس میگیره !!![]()
کسی قیمت نداره ازش ؟![]()
دوربین تو این رنج قیمت کانن پیشنهاد میشه...
در مورد قیمت و کارایی برو جمهوری نمایندگی سونی دوربین و بگیر دستت امتحان کن.
برای خرید دوربین فیلم برداری چه چیزی شماها پیشنهاد میدید؟!
من حتما می خوام باکیفیت بالا فیلم برداری کنه هارد داشته باشه!
نظر شما در مورد Sony DVD 908 چیه؟!
از همون خوشم اومده !
حدود قیمتشو نگفتی علیرضا ، تو چه رنجی هست ؟
--
چرا یاهوو نمیای ؟!