• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- سنسورهای CMOS بخاطر ساختارشون کلا نویز کمتری تولید میکنند و در مقابل نور کمتر داغ میشوند. شاید منظورتون از سرعت بیشتر اینه که بخاطر نویز کمتر سنسورهای CMOS در اونها میشه از ایزوهای بالاتر (با نویز کمتر) استفاده کرد و در نتیجه از سرعت شاتر بالاتر. اما این بحث تفاوت نویز در سنسورهای CCD و CMOS خیلی زیاد نیست که تنها ملاک انتخاب دوربین قرار گیرد، شاید تفاوت عمده و قابل توجه سنسورهای CMOS و CCD در عکاسی از اسمان شب باشد که با توجه به اینکه در عکاسی از آسمان شب ازنوردهیهای طولانی چندین دقیقه حتی تا چند ساعت استفاده میشود، سنسورهای CCD به علت اینکه در نوردهیهای طولانی داغ میشوند در مقایسه با سنسورهای CMOS نویز بیشتری دارند و زیاد مناسب عکاسی اسمان شب نیستند. بهرحال باید نمونه عکسهای Canon SX1 IS در ایزوهای مختلف و مقایسه اونها با دوربینهای دیگر رو دید تا بشه نظر داد. اما Canon SX1 IS فکر میکنم وقتی به بازار بیاد قیمت بالای 600 هزارتومن داشته باشه که با این قیمت خرید SLR-LIKE به صرفه نیست.
2- زوم دوربینها رو بدین شکل مقایسه نکنید، ممکن است یک دوربین واید بیشتری داشته باشد (مثلا 18) و زوم 10 که در اینصورت تله آن میشود 180 ولی دوربین دیگری واید 28 داشته باشد با همان زوم 10 که تله آن میشود 280، بنابرین میزان واید و تله دوربینها رو مقایسه کنید و ببینید که بیشتر به واید نیاز دارید یا تله.
3- بله سایز سنسورشان یکی است.
4- نمیشه گفت که کدام نوع لرزشگیر بهتر است.
5- همانطور که خودتون گفتید، اندازه LCD خیلی مهم نیست.
6- باتریهای لیتیومی مشکلی ندارند، فکر نمیکنم نوع باتری ملاک خوبی برای انتخاب دوربین باشه.
7- در مورد کیفیت فیلمبرداری اطلاعی ندارم.
8- خوب بله، سرعت پایین شاتر میتونه استفاده هایی داشته باشه که البته به نوع عکاسی شما برمیگرده، ولی باز اون رو تنها معیار انتخاب قرار ندید.
9- استفاده از کنترل از راه دور رو برای عکاسی از سوژه هایی که میخواهید متوجه نشوند رو نفهمیدم. بیشتر استفاده ریموت در عکاسی با سرعتهای پایین و البته عکسهایی که میخواهید خودتون توی عکس باشید است.
10- از بین این مدلهایی که گفتید، وزن FZ28 و P80 از بقیه کمتره.
11- در مورد کیفیت دوربینها: برای SX 10 این ریویو رو پیدا کردم. همچنین نظرات استفاده کنندگان رو میتونید اینجا بخونید.
FZ28 دوربین خوبی است که البته یکی از دوستان همینجا به تازگی خریده به قیمت 465 هزارتومن که بنظرم گرونه چون هنوز افت قیمتش رو نکرده.
یک مقایسه ای بین SX 10 و H50 رو اینجا میتونید بخونید. نمونه عکسهای H50 در مقایسه با نمونه عکسهای SX 10 . در مورد سونی میشه گفت که کلا در دوربنیهای سونی سچوریشن عکسها بالاست اما کنون رنگهای طبیعی تری ارائه میکنه، اما افزایش سچوریشن عکسها اگرچه ممکنه که در نگاه اول زیباتر بنظر بیاد، اما باعث از دست رفتن جزئیات بخصوص در نواحی پررنگ میشه، این دو عکس (+ و +)نشاندهنده این موضوع است (به سری نخهای رنگی در سمت راست عکسها دقت کنید) . البته با ادیت در فتوشاپ به راحتی میتوان عکسهای کنون را به همان سچوریشن و یا شفافیت عکسهای سونی رساند، با این تفاوت که خروجی کنن دارای جزئیات بیشتری نسبت به خروجی سونی است. این هم مقایسه عکس دو دوربین در ایزوی 400 (سونی و کنون) و 800 (سونی و کنون) بنظر میاد، کیفیت عکس کنون در این دو نمونه بهتر باشد.
در مورد P80 هم اینجا یک توضیحی دادم.

اما نکات دیگر:
1- چون شما مدل Canon SX1 IS رو ذکر کردید، بنظرم اومد برای خرید عجله ندارید. اگر اینطور است، اگر صبر کنید هم دوربینهای Canon SX10 IS و هم FZ28 افت قیمتشون رو خواهند کرد و هم اینکه ریویوهای بیشتری برای اونها و همچنین Canon SX1 IS ارائه خواهد شد. اگر خواستید صبر کنید، توی این مدت به دنبال مقایسه ها و ریویوها باشید.
2- یکی از نکاتی که شما بهش اشاره نکردید، فرمت RAW هست که از بین این مدلها فقط FZ28 ساپورت میکنه. همچنین قدرت فلاش است که مدلهای FZ28 و H50 به نسبت دو مدل کنون، فلاششون قدرت بیشتری داره.

خیلی ممنون از راهنمایی و توجه شما.
همونطور که گفتید من الان چون دوربین دارم میتونم تا 1-2 ماه دیگه هم صبر کنم واسه همین SX1 رو هم مدنظر دارم
مواردی که ذکر کردید برای من مفید بود خیلی ممنون.
سرعت بیشتر رو توی سایت خود کانن نوشته بود!یه دو خط هم توضیح داده.فکر کنم توی همون لینکی که فرستادم باشه.
درمورد CMOSهم باید صبر کنیم ببینیم چه عکسهایی میگیره که البته بعید به نظر میاد کانن از تکنولوژی استفاده کنه که عکسهای خوبی نگیره!.من یادم میاد که اوایل دوربینهای ارزون قیمت مثل کریتیو و جنیوس از CMOSبه جای CCD استفاده میکردند!!نمیدونم حالا چی شده دوباره کانن رفته سمت CMOS?!

در مورد فرمت RAWهم چون برای من اهمیت خاصی نداره و استفاده نمیکنم ،ذکر نکردم.قدرت فلاش رو هم درست میگید در اون دو مدل بالاتر هستند.

در مورد رنگ دوربینهای سونی هم کاملا موافقم.حداقل در مورد هندی کم که این تجربه رو خودم به چشم دارم میبینم که چقدر رنگها غیرطبیعی به نظر میاد!

سرعت شاتر رو هم من معمولا در عکاسی شب و جایی که فلاش عکسهای افتضاحی رو نتیجه میده استفاده میکنم و گاهی اوقات به دشت و بیابون هم که میریم از آسمون و این چیزا عکس میگیرم ولی با 15 ثانیه معمولا نتیجه خیلی خوب نمیشد(در تاریکی خیلی زیاد)واسه همین سرعت شاتر میتونه مزیت بزرگی باشه.

در مورد باتری هم من باز هم فکر میکنم باتری قلمی بسیار نسبت به باتریهای مخصوص هر دوربین مزیت و برتری داره.چرا که شما هرجایی میتونید در صورت اتمام باتری از باتریهای یدکی که به راحتی در دسترس هستند استفاده کنید.حتی از باتری دوربین دوستانتون.این تجربه رو من داشتم که میگم.

در مورد قیمت SX1 فکر نمیکنم اینقدر بالا باشه.چون خیلی برتری خاصی نسبت به SX10نداره مگر اینکه CMOSباعث افزایش قیمتش باشه.

در نهایت صبر میکنم تا SX1بیاد.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خیلی ممنون از راهنمایی و توجه شما.
همونطور که گفتید من الان چون دوربین دارم میتونم تا 1-2 ماه دیگه هم صبر کنم واسه همین SX1 رو هم مدنظر دارم
مواردی که ذکر کردید برای من مفید بود خیلی ممنون.
سرعت بیشتر رو توی سایت خود کانن نوشته بود!یه دو خط هم توضیح داده.فکر کنم توی همون لینکی که فرستادم باشه.
درمورد CMOSهم باید صبر کنیم ببینیم چه عکسهایی میگیره که البته بعید به نظر میاد کانن از تکنولوژی استفاده کنه که عکسهای خوبی نگیره!.من یادم میاد که اوایل دوربینهای ارزون قیمت مثل کریتیو و جنیوس از CMOSبه جای CCD استفاده میکردند!!نمیدونم حالا چی شده دوباره کانن رفته سمت CMOS?!

در مورد فرمت RAWهم چون برای من اهمیت خاصی نداره و استفاده نمیکنم ،ذکر نکردم.قدرت فلاش رو هم درست میگید در اون دو مدل بالاتر هستند.

در مورد رنگ دوربینهای سونی هم کاملا موافقم.حداقل در مورد هندی کم که این تجربه رو خودم به چشم دارم میبینم که چقدر رنگها غیرطبیعی به نظر میاد!

سرعت شاتر رو هم من معمولا در عکاسی شب و جایی که فلاش عکسهای افتضاحی رو نتیجه میده استفاده میکنم و گاهی اوقات به دشت و بیابون هم که میریم از آسمون و این چیزا عکس میگیرم ولی با 15 ثانیه معمولا نتیجه خیلی خوب نمیشد(در تاریکی خیلی زیاد)واسه همین سرعت شاتر میتونه مزیت بزرگی باشه.

در مورد باتری هم من باز هم فکر میکنم باتری قلمی بسیار نسبت به باتریهای مخصوص هر دوربین مزیت و برتری داره.چرا که شما هرجایی میتونید در صورت اتمام باتری از باتریهای یدکی که به راحتی در دسترس هستند استفاده کنید.حتی از باتری دوربین دوستانتون.این تجربه رو من داشتم که میگم.

در مورد قیمت SX1 فکر نمیکنم اینقدر بالا باشه.چون خیلی برتری خاصی نسبت به SX10نداره مگر اینکه CMOSباعث افزایش قیمتش باشه.

در نهایت صبر میکنم تا SX1بیاد.

خواهش میکنم.
اون لینک سایت کنون رو الان دیدم، ولی اون چیزی که در مورد سرعت و رابطه اش با سنسور گفتید رو پیدا نکردم (شاید هم از بی دقتی من باشه)
در مورد CMOS باید بگم کنون در دوربینهای SLRاش از CMOS استفاده میکنه و میکرد، برخلاف نیکون که در SLRهای قبلیش و SLRهای آماتور فعلیش مثل D60 از CCD استفاده میکرد و میکنه و این یک برتری برای کنون از نظر خیلی از عکاسان بود. اما در رده SLR-LIKE یا کامپکت از CMOS استفاده نکرده بود (این دوربینهای کریتیو و جنیوس رو من خبر نداشتم که سنسورشون CMOS بوده)، نمیدونم شاید دلیل تکنولوژیکی خاصی داشته یا در سنسورهای کوچکتر CMOS جواب نمیده، نمیدونم باید منتظر SX1 موند.

قیمت SX1 فکر میکنم بیشتر بخاطر فیلمبرداری HD اش گرون باشه، راستش قیمتها رو سرچ کردم، به قیمتهای حدود 600 و بالای 600 دلار برای SX1 (اینجا) و حدود 300 دلار برای SX10 (اینجا) رسیدم. بنابرین فکر میکنم تفاوت قیمت این دو مدل زیاد باشه و اگر قیمت SX1 حتی بنظرم بالای 500 تومن باشه، برای یک SLR-LIKE زیاده.

دیگه بقیه موارد رو خودتون گفتید، اما من یک نکته بنظرم رسید: نمیدونم دوربین الان شما چیه ولی با توضیحاتی که دادید، در مورد نوع عکاسیتون و اینکه گاهی از آسمان شب هم عکاسی میکنید، چرا سراغ SLR نمیرید؟ با قیمت حدود 500-600 تومن میتونید یک SLR بگیرید. البته وسوسه بزرگی است و میدونم که SLR هم دردسرهای خودش رو داره، ولی مثلا همین قابلیت سرعت پایین شاتر و اینها شاید بتونه وسوسه انگیز باشه.

Last edited:

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
سلام اساتید
تازه کارم بودجه ام هم محدوده Canon Sx110 خوبه؟ 250 بودجه دارم
کاری هم به وزن زیادش و باطری قابل شارژ نبودنش ندارم فقط کیفیت چطوریه و می شه چیز بهتری توی این رده خرید یا نه؟
ممنون

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام اساتید
تازه کارم بودجه ام هم محدوده Canon Sx110 خوبه؟ 250 بودجه دارم
کاری هم به وزن زیادش و باطری قابل شارژ نبودنش ندارم فقط کیفیت چطوریه و می شه چیز بهتری توی این رده خرید یا نه؟
ممنون

توی رده کامپکت بهترین انتخاب کنون هست، از مدلهای قدیمیتر A650 کنون هست که بخاطر سنسور بزرگترش، کیفیت عکس بهتری داره، اگر توی بازار باشه و با قیمت ارزانتر از Sx 110 بنظرم با اینکه قدیمیه، میارزه که اونو بگیرید البته زومش کمتر از sx 110 است.
یک مدل قدیمیتر از Sx 110 هم sx100 است که یکی از دوستان اینجا در موردش صحبت کرده

NEWVGAc12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کدوم بهتره ؟؟؟؟
Canon EOS 450D or Nikon D90
:cool::happy:

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام
کدوم بهتره ؟؟؟؟
Canon EOS 450D or Nikon D90
:cool::happy:

برای پاسخ دادن به این سوال باید اول نیاز خودتون رو مشخص کنید. سوال یک پله بالاتر: اصلا چرا SLR؟
نوع عکاسی شما چیست؟ دوربین رو برای چه استفاده ای میخواهید؟ چقدر تجربه عکاسی دارید؟ تا حالا با چه دوربینهایی کار کردید؟

بطور کلی این دو تا دوربین 400هزارتومن اختلاف قیمت دارن (+ و +) و شاید بشه گفت توی یک رده نیستند، بنابرین شما تا نوع نیاز و نوع عکاسی و حتی نوع لنزهای موردنیازتون رو مشخص نکنید، نمیتونید تصمیم بگیرید.

NEWVGAc12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای پاسخ دادن به این سوال باید اول نیاز خودتون رو مشخص کنید. سوال یک پله بالاتر: اصلا چرا SLR؟
نوع عکاسی شما چیست؟ دوربین رو برای چه استفاده ای میخواهید؟ چقدر تجربه عکاسی دارید؟ تا حالا با چه دوربینهایی کار کردید؟

بطور کلی این دو تا دوربین 400هزارتومن اختلاف قیمت دارن (+ و +) و شاید بشه گفت توی یک رده نیستند، بنابرین شما تا نوع نیاز و نوع عکاسی و حتی نوع لنزهای موردنیازتون رو مشخص نکنید، نمیتونید تصمیم بگیرید.

اول از همه از این که نظر خودتو رو در باره این دو تا گفتی ممنون
2 این که به نظر من این دو تا دوربین به نظر من فقط از لحاظ فیلم برداری با هم فرق دارن و فرق های دیگه زیاد به چشم نمی یاد ....
بهتره سوالم رو عوض نکم .... منظور اصلی من ... نیکون یا کانون ؟؟؟؟؟؟؟
:happy:

sara_jipsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به همراه خونواده میخوایم بریم سوریه.
به نظرتون چه دوربینی بخریم؟
عکاسی تنها یا عکاسی و فیلمبرداری با هم داشته باشه؟

NEWVGAc12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

به نظر من یه چیز بخر که نیاز داشته باشی اگه واقعاً دوربین میخوای یا canon eos 1 ds MARK III بخر یا Canon EOS 50D بخر :happy:
البته اینها فقط واسه عکاسی هستن :)

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
اول از همه از این که نظر خودتو رو در باره این دو تا گفتی ممنون
2 این که به نظر من این دو تا دوربین به نظر من فقط از لحاظ فیلم برداری با هم فرق دارن و فرق های دیگه زیاد به چشم نمی یاد ....
بهتره سوالم رو عوض نکم .... منظور اصلی من ... نیکون یا کانون ؟؟؟؟؟؟؟
:happy:

اگر فرقهای دیگه اونها زیاد براتون مهم نیست، پس لزومی نداره که خرج بیشتر کنید.

بین کنون و نیکون هم واقعا نمیشه گفت کدوم بهتره، هر کدوم طرفداران خودشون رو دارند و البته اگر بخواهیم مقایسه کنیم باید مورد به مورد و دوربینهای در یک رده اونها رو با یکدیگر مقایسه کنیم.
باز هم تاکید میکنم اول نیازهاتون رو و نوع عکاسیتون رو مشخص کنید تا بتونید تصمیم بگیرید، اول از همه ببینید واقعا SLR لازم دارید یا خیر. در صورتیکه جواب بله بود، باید برید سراغ لنزهایی که لازم دارید و سپس ببینید که کدوم برند، لنزهای موردنیاز شما رو با رنج مناسب و قیمت مناسبتر میتونه در اختیارتون بگذاره، در خرید SLR یکی از فاکتورهای انتخاب لنزهایی است که بعدا میخواهید برای دوربینتون بخرید.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام

فکر میکنم برای کار شما دوربین کامپکت مناسب باشه، مدلهای خوبی که توی همین تاپیک هم در موردشون صحبت شده:

توی رده کامپکت بهترین انتخاب کنون هست، از مدلهای قدیمیتر A650 کنون هست که بخاطر سنسور بزرگترش، کیفیت عکس بهتری داره، اگر توی بازار باشه و با قیمت ارزانتر از Sx 110 بنظرم با اینکه قدیمیه، میارزه که اونو بگیرید البته زومش کمتر از sx 110 است.
یک مدل قدیمیتر از Sx 110 هم sx100 است که یکی از دوستان اینجا در موردش صحبت کرده

Mamad_Javad

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

میخواستم یه دوربین نه چندان حرفه ای بخرم , کار باهاش خیلی خیلی سخت نباشه و تنظیمات خیلی زیادی نداشته باشه در عین حال کیفیت خوبی داشته باشه !

وزن و قیافه و گارانتی برام مهم نیست قیمت هم زیر 400 تومن باشه ( میخوام از خارج از کشور بخرم )

فیلمبرداری چندان واسم مهم نیست ولی عکس در شب و فلاش نسبتا مهمه

نظرتون در مورد CyberShot DSC-H50 چیه ؟ G9 چه طور ؟( نسبت به قیمتشون )

ممنون

Last edited:

NEWVGAc12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

میخواستم یه دوربین نه چندان حرفه ای بخرم , کار باهاش خیلی خیلی سخت نباشه و تنظیمات خیلی زیادی نداشته باشه در عین حال کیفیت خوبی داشته باشه !

وزن و قیافه و گارانتی برام مهم نیست قیمت هم زیر 400 تومن باشه ( میخوام از خارج از کشور بخرم )

فیلمبرداری چندان واسم مهم نیست ولی عکس در شب و فلاش نسبتا مهمه

نظرتون در مورد CyberShot DSC-H50 چیه ؟ G9 چه طور ؟( نسبت به قیمتشون )

ممنون

دوست عزیز به نظر من هر چی میگیری بگیر فقط صونی نگیر ....
همه دوربین های صونی حتی Alpha 700 کیفیت خیلی پایینی دارن و عکس هایی که میگیرن هم رنگشون اصلاً طبیعی نیست هم مشخصه که روزولیشن عکس های گرفته شده با این دوربین ها با تکنولوژی بیسکوئیت دو برابر میشه به صورتی که اگه یک عکس گرفته شده با دوربین Alpha 700 رو روی اندازه اصلی با یه دوربین ارزان قیمت کانون یا نیکون مقایسه کنی به راحتی میشه گفت خرید صونی پول هدر دادنه.....
کیفیته رنگش هم به همین صورت اگه از گل باهاش عکس بگیری کنتراست رو خیلی بالا می بره البته عکس تقریباً قشنگ میشه ولی ...... هیچ وقت رنگ طبیعی رو بهت نمی ده :(
من H9 صونی دارم ...آشغاله

در ضمن برای انتخاب دوریبن از روی خصوصیات میتونی از این کمک بگیری ....
http://www.dpreview.com/reviews/compare.asp

Last edited:

7aseman

Registered User
لایک‌ها
0
وقتی می خواییم یه دوربین بخریم به چه نکاتی توجه کنیم و بعد خرید چیا براش بخریم؟

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611

با سلام
دوست عزیز اگه پستهای استادdarya_s
رو در این 3 صفحه گذشته نگاه کنید جواب بخش اعظمی از سوالتون رو خواهید گرفت

habibi1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض پوزش از اساتيد محترم
يك دوربين عكاسي براي مصارف خانگي و غير حرفه اي ( مثل عكس جشن تولد وساير جشن ها و مسافرت و طبيعت )مي خواستم كه بشه با اون فيلم هم گرفت كه احتمالا بايد رم نيز بخورد و اگر شارژي است زمان شارز مناسبي داشته باشه وداراي كيفيت خوبي باشد بخصوص در نور كم منزل و از فاصله كم مثلا 40 تا 50 سانتي و اگر از فلاش استفاده كنم عكس دورش تيره نشه و وسط عكس روشن باشه
قيمت هم در حد 300 هزار تومان
ازمطالب قبلي شما دوستان استفاده كردم و چند مدل را انتخاب كردم مي خواستم اگه مي شه راهنمايي كنيد كه نهايتا كدوم رو بگيرم:
IXUS 960 IS يا870 يا 90
Sx110
نيكون p80
بیشتر دو مدل آخر را پیشنهاد دادند اما درمرد کشور سازنده که sx110 چینی است و p80که نمی دانم مال کجاست و نوع باتری آن که نمی دانم چجوری و گیر میاید یانه شک دارم اگه میشه دوستان نظر آخرشون رو بدند با تشکر

Last edited:

NEWVGAc12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اول نیاز !!! اول از همه باید ببینی چی نیاز داری
2 باید ببینی تو ایران چغدر پشتیبانی میشه
3 باید ببینی چغدر $ داری
4 باید ببینی وسایل جانبیش چغدر $ میخواد
5 یه مارک خوب انتخاب کنی (مثلاً کانن -نیکون - پنتاکس ....) صونی تا حالا یه دوربین حرفه ای درست نکرده حتی سری آلفا هم فقط یه اسباب بازیه...:hmm:
به نظر من باید بیین کانون و نیکون یکی رو انتخاب کنی ... فکر می کنم این سایت بتونه بهت کمک کنه .. http://www.dpreview.com/reviews/compare.asp :happy:

habibi1374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول نیاز !!! اول از همه باید ببینی چی نیاز داری
2 باید ببینی تو ایران چغدر پشتیبانی میشه
3 باید ببینی چغدر $ داری
4 باید ببینی وسایل جانبیش چغدر $ میخواد
5 یه مارک خوب انتخاب کنی (مثلاً کانن -نیکون - پنتاکس ....) صونی تا حالا یه دوربین حرفه ای درست نکرده حتی سری آلفا هم فقط یه اسباب بازیه...:hmm:
به نظر من باید بیین کانون و نیکون یکی رو انتخاب کنی ... فکر می کنم این سایت بتونه بهت کمک کنه .. http://www.dpreview.com/reviews/compare.asp :happy:

باتشکر
اولا نیازمو که گفتم دوما $ که تعین کردم حدود 300 اون نمونه هایی که نام بردم کانن و نیکون بودند
حالا آخرش sx110 یا نیکون p80 یا مدل دیگری که مد نظر شماست رو بگیرم
ظاهرا p80 مالزی هستش و کیفیت فیلم هردو یکی ولی نمی دونم در حد vcd هست یا نه و باطری p80 مشکل ساز نیست و گیر میآید .
با احترام

بالا