• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
نور پردازی مناسب شرط اول برای ثبت یک عکس بی نقصه..
برای نورپردازی جدا از تجهیزات تورپردازی احتیاج به dslr دارید (دوربینهای با قابلیت تعویض لنز)
مرحله بعد نوع عکاسی ای هست که قراره انجام بشه، ماکرو گرافی؟ صنعتی؟ تبلیغاتی؟ پرتره؟ داخل استودیو یا فضای خارج ؟

مرسی بابت پاسخ
خوب همین سواله منه این dslr ها که قابلیت تعویض لنز دارن چی دارن که برای نور پردازی لازمه و hs20 نداره ؟
نوع عکاسی هم که فکر کنم بیشتر می شه گفت تبلیغاتیه ، عکس یه سری محصول و شاید محیط کار شرکت ، البته با رزولوشن پایین و دستکاری های بعدی در فوتوشاپ

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
آقا بهزاد و آقا مرتضی خیلی ممنون از جوابهاتون خیلی کامل بود و اگه کسی اطلاعات بیشتری نسبت به من داشته باشه خیلی براش مفید می تونه باشه
اما من واقعا اطلاعاتی ندارم ، یکسری مسائل رو می گم با اینکه سخته ولی لطفا یه جواب نهایی به من بدید
اول اینکه من الان مبتدی هستم ولی بعد از خرید دوربین دنبال حرفه ای تر شدن می رم چون برای استفاده تجاری می خوام دوربین رو بخرم ، یعنی عکس هایی بگیرم که تو وب استفاده بشه ، این عکس ها نهایت روزلوشن مورد نیازشون 1600 هستش ، یعنی نهایت حجم تو وب سایت همین هستش و بیشتر مواقع کمتر از این هستش ، بیشتر عکس از یک سری محصول و شاید دفترکار باشه و عکس مستقیم میره تو فوتوشاپ و بعد از کلی کار بعدا استفاده میشه
دوم اینکه خوب وقتی اسم تجاری میاد می گید بهترین دوربین رو خوب بگیرم دیگه ولی واقعا جور کردن پولش خیلی سخته ولی اگه واقعا لازم باشه می گیرم
سوم همین طور که گفتم برای وب هست ، برای همین فکر نمی کنم به لنز واید و یا یکسری امکانات دیگه توش نیازی باشه ولی خوب به یکسری هم نیاز هستش بیشتر عکس ها تو فضای بسته گرفته می شه که احتمالا به نور پردازی خوب احتیاج داره که لطفا یه راهنمایی هم بکنید که فلاش دوربین جواب گو هست یا باید نورپردازی بشه
مرسی

سلام
ممنون.
ولی شما حرف از عکاسی حرفه ای نزدید؟اون روزی که گفتید میخوام hs20 بخرم گفتید برای یه عکاس دوربین خوبیه یا نه.من هم گفتم برای این کار گزینه ی خوبیه
ولی اگر قرار باشه حرفه ای کار کنید.احتیاج به slr دارید.و بعد تجهیزاتش.
باید بدونم از چه چیزی میخواید عکس بردارید.
حرفهای finepix عزیز رو هم تایید میکنم.
حالا یه مثال میزنم: برای عکس برداری از چهره های معروف تو محیط باز یا سالن ها شما به غیر از دوربین slr (که با حداقل هم کارتون راه میفته) دارید و جدا از اون یه فلاش حرفه ای
چون بیشتر مواقع نور مناسب نیست و اگر فلاش تنظیمات درستی نداشته باشه عکستون یا تاریک میشه یا روشن.صورت آدم ها یا سفید و نورانی میشه یا قرمز
اندازه ی عکسی رو هم که گفتید انقدر ها به حرفه ای بودن slr ربط نداره.شما با یه کامپکت معمولی یا slr-like هم میتونید عکس های خوبی تو این سایز بگیرید ولی وقتی که نور پردازی و سوژه خوب باشند.
حرف از فضای بسته یا اتاق کار زدید.که باید بهتون بگم عکس برداری از این محیط ها به جز نور پردازی خوب احتیاج به یه لنز واید هم داره.مثلا" وقتی شما میخواید کل یه اتاق رو تو کادرتون قرار بدید واید ها بیشتر از تله ها به کارتون میاد.
عمق میدان و تنظیمات دریچه ی دیافراگ باید به صورتی باشه که f بیشترین عدد رو بگیره.
و موارد دیگه
به نظر من شما یه دوربین بخر و باهاش کار کن.حالا یا slr ارزون یا like-slr که به نظرم slr ارزون بهتر باشه برای یادگیری حرفه ای
و بعد این موارد رو تو تنظیمات عکس هایی که میگیری تجربه کن.تا بعد به مشکل نخوری
و این که همون مساله ی نور پردازی هم مسایلی مثل بازتاب نور/فیلتر ها و ... رو داره که من زیاد وارد نیستم ولی اگر این مسایل به درستی رعایت نشه ترکیب رنگ ها به هم میخوره و عکس هاتون بد میشه
موفق باشید

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
آقا مرتضی الان هم نمی گم عکاسی حرفه ای ، می گم عکاسی تجاری ، عکاسی از یکسری محصول خاص و شاید محیط دفتر برای قرار دادن در بخش درباره ما سایت ها ، خیلی حرفه ای هم نبود نبود ، ولی خوب قراره ازش پول دربیاد

حرف از فضای بسته یا اتاق کار زدید.که باید بهتون بگم عکس برداری از این محیط ها به جز نور پردازی خوب احتیاج به یه لنز واید هم داره.مثلا" وقتی شما میخواید کل یه اتاق رو تو کادرتون قرار بدید واید ها بیشتر از تله ها به کارتون میاد.

واید هم بیخیال کلا پولش رو ندارم :D یعنی در اصل فقط به خاطر واید بودن دوربین دیگه ای نمی گیرم

الان اینی که اینجاگفتید :
عمق میدان و تنظیمات دریچه ی دیافراگ باید به صورتی باشه که f بیشترین عدد رو بگیره.

این چیزا رو مثلا میشه با hs20 اندازه گیری کرد ؟ یعنی تا این حد چیزای حرفه ای داره ؟

و در آخر میشه یه چندتا slr ارزون معرفی کنید که البته تولید بشند ...
خیلی ممنون

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
بله .اون موارد رو hs 20 هم داره.در حد قابل قبولی هم هست
ارزون ترین slr ها(البته بدنه با یه لنز 18-55) میتونم بگم d3100 nikon و 1100d canon هست.فکر کنم 550d هم قیمت خوبی داشته باشه
این ها در حدود 700 و خورده ای هست.میتونید قیمت هاش رو در دیجی کالا یا چاره ببینید
در اخر میگم شما با یه slr ارزون هم کارت راه میفته.حتی با همین hs20 یا g12 canon
ولی باید از نور طبیعی استفاده کنی.اتاق ها باید به نحوی باشه که نور یکسانی داشته باشند.مثلا" هیچ وقت توی ظهر یا دم غروب عکس نگیری(البته این موضوع 100 درصد نیست)
بیشتر مواقع اول صبح یا کمی بعد از ظهر.باید نسبت به مکان ساعت رو انتخاب کنی
موفق باشی

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
یا خدا !! اینهمه می گید لنز ، لنز من فکر کردم 10-20 تومنه ، پول لنز که اندازه پول یه دوربینه
می گم این hs20 عجب دوربین خوبیه همین رو میگیرم :D
با تشکر از راهنماییهاتون فکر می کنم hs20 جواب گو نیاز هام باشه و همین رو می گیرم

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
به نظرتون برای عکاسی های فشن کدوم مناسب تر هست ؟

Mark II یا 7D ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
به نظرتون برای عکاسی های فشن کدوم مناسب تر هست ؟

Mark II یا 7D ؟

سلام
ببخشید که دیر جواب میدم چون تخصصی در این مورد ندارم(مثل بقیه ی موارد)
منظورتون از عکاسی فشن چیه؟
اگر رنگ های متعددی توی عکس ها هست و میخواید با فوتوشاپ روش کار کنید فکر کنم مدل هایی با فوکوس پوینت زیادتر میتونه براتون بهتر باشه.
البته باید اساتید رای بدند.فکر کنم اگر تو فروم های حرفه ای مثل عکاسی عنوان کنید بهتر راهنمایی میشید.و زودتر به جواب میرسید.چون این جا یه کم سوت و کوره
موفق باشید

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اصلا نمیشه یه برند رو بگین بهترینه . اگر اینطور بود مردم چرا میرفتن از برند های دیگه میخریدن ؟ یا اونا اصلا دیگه برای چی میساختن ؟ نیکون و کنون معمولا حتی مدل به مدل برای هم رقیبن و هر کدوم برتری های به دیگری داره . و اینکه بالاخره کدوم رو بخری برمیگرده به استفاده ای که طرف از دوربین میکنه و اینکه کدوم خصوصیت بیشتر براش مهمه .
مثلا تو ارزانها نیکون دارای فوکوس ممتد موقع فیلمبرداریه ولی عوضش موتور فوکوس تو بدنه نداره و خیلی لنزهارو نمیشه روش بست . مطمئنن کسی که به همون لنزها قانع باشه میره نیکون میخره و در غیر اینصورت کنون .

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
نیکون با کیفیت ترین نوع دوربین موجود تو بازاره

مهاجرت به کانادا

يا خدا
رو هوا يه چيزي انداختين ها
لطفا دوستان با اطلاعات نظر بدن
بدنه لنز فلاش هر كدوم يه تايپ هستن
ساختار هر كدوم باز يه سري زير شاخه داره
تازه در كنار زير شاخه هم نميتونيد اونها رو با هم مقايشه كنيد چه برسه به يه برند كلي
بيشتر دقت كنيد

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
فردا می خرم برم دوربین بخرم ، یه سوال آقا این گارانتی های دوربین مثل گوشی الکیه یا ارزش داره ؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
فردا می خرم برم دوربین بخرم ، یه سوال آقا این گارانتی های دوربین مثل گوشی الکیه یا ارزش داره ؟

باری سونی بازگانی ایران بگیرید و بقیه مارک ها هم ایده آل
بیمه هم ترجیحی هست خدوتون مختارید
خیلی از دوستان وسایل خودشون رو بیمه میکنن خیلی ها هم مثل خودم با این که قیمت لوازمم حدود 2 ملیون هست پول بیمه ندادن
اگر میخواید خیالتون راحت باشه بیمه هم کنید

با عرض جسارت من پست های شما و جواب های دوستان رو خوندم
یه پیشنهاد دارم بیشتر به g12 فکر کنید فکر میکنم بیشتر به کارتون بیاد
البته دوربین قبلی خودم فوجی بود و عکس های خوبی باهاش میگرفتم در مجموع به نسبت قیمتش بد نیست اما خب به هر حال هر کس به نسبت کارایی و استفاده انتخاب ها و معیار هایی داره فکر نمیکنم باری شما یه دوربین سوپر زوم نیازی باشه dslr هم که از پس هزینه های بعدش اونطور که گفتین بر نمیاین
اگر بودجه تون بیشتر هست من مایرور لس ها پیشنهاد میدم پیشنهاد های اصلیم به ترتیب اولویت
nex5 sony ,
sony nex3
canon g12
hs20

موفق باشید

Last edited:

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
باری سونی بازگانی ایران بگیرید و بقیه مارک ها هم ایده آل
بیمه هم ترجیحی هست خدوتون مختارید
خیلی از دوستان وسایل خودشون رو بیمه میکنن خیلی ها هم مثل خودم با این که قیمت لوازمم حدود 2 ملیون هست پول بیمه ندادن
اگر میخواید خیالتون راحت باشه بیمه هم کنید

با عرض جسارت من پست های شما و جواب های دوستان رو خوندم
یه پیشنهاد دارم بیشتر به g12 فکر کنید فکر میکنم بیشتر به کارتون بیاد
البته دوربین قبلی خودم فوجی بود و عکس های خوبی باهاش میگرفتم در مجموع به نسبت قیمتش بد نیست اما خب به هر حال هر کس به نسبت کارایی و استفاده انتخاب ها و معیار هایی داره فکر نمیکنم باری شما یه دوربین سوپر زوم نیازی باشه dslr هم که از پس هزینه های بعدش اونطور که گفتین بر نمیاین
اگر بودجه تون بیشتر هست من مایرور لس ها پیشنهاد میدم پیشنهاد های اصلیم به ترتیب اولویت
nex5 sony ,
sony nex3
canon g12
hs20

موفق باشید

سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون ، امروز هم نمیرم دوربین بگیرم ، یعنی فعلا عجله ای نداشتم اما چون دلار رفت بالا ترسیدم گرون بشه و حول شدم که زودتر بخرم
ببینید مسلما دوربین هایی که معرفی کردید بهتر هستند اما به یک علت شاید مسخره نظر من عوض شده و می خوام سوپر زوم بگیرم
اون علت هم اینه که دوربین های سوپر زوم برای کسایی که از عکاسی سر رشته ندارن مثل دوربین های حرفه ای می مونه ولی من اگه با یه کامپکت برم برای عکاسی یارو شاید به مسخره بگه من خودم از این دوربین ها دارم ، مثلا دوربین 150 تومنیش رو با اون مقایسه می کنه
برای همین می خوام سوپر زوم بگیرم

یه دوربین جدید دیدم خیلی نظرم رو جلب کرد Sony Cyber-Shot DSC-HX100V
به نظرتون این دوربین چقدر از hs20 بهتره ؟ فقط نوشته فلاش نمی شه روش وصل کرد گویا ! یعنی هیچ رقمه راهی نداره ؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
اگر مد نظرتون اين هست كه بدنه بيشتر تو چشم باشه همين فوجي رو بگيريد اما من كيفيت تمام اين مدل هايي كه گفتم رو از نزديك خودم ديدم بدون اغراق ميگم دوربين هاي nex برتري چشم گيري دارن در كيفيت يادتون نره اين سري دوربين هاي dslr هستن بدون آينه قابل مقايسه نيستن با دوربين هاي اس ال آر لايك
ايمد وارم هر انتخابي ميكنيد بهترين بازدهي رو واستون داشته باشه
اين هم لينك مقايسه Side by Side Comparison: Digital Photography Review

در مورد فلاش هات شو هم گاها قيمت هاي فلاش از 100 تا 600 هزار تومان هست بستگي به مدل و مارك فلاش مورد نظر
صرف استفاده از فلاش هات شو خارجي حتي در دوربين هاي اس ال آر استفاده از قدرت بيشتر براي تنظيم نور سنجي بهتر به وسيله سيستم Ttl كه شاخه هاي مختلف داره و مرحله دوم هم ميزان شدت نوري بشتر در موارد مورد نياز
فلاش هاي ارزان قيمت هيچ كدوم به خوبي هوشمند نيستن و خيلي هم قدرتمند نيستن پس بايد خودتون آشنايي به تنظيمات نور داشته باشين و كلا چندان سفارش نيمشن فلاش هاي اين چنيني
بحث فلاش اسلو و سينكي هم كه مبحثي جدا دارد كه مربوط به كار شما نميشه و بيشتر باري آتليه كاربرد دارد
در مجموع قيافه بدنه فوجي بهتر از سوني هست و فلاش هاشون در يه حد هست به گزينه فلاش هات شو هم حسابي نكنيد
موفق وپيروز باشيد

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
مطمئن باشید یه دوربین NEX یا G12 خیلی جلوه بهتری از دوربینهای سوپرزوم دارن .

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
راست می گید با این اندازه سنسور nex5 اصلا قابل مقایسه نیست ، ولی قیمتش هم خیلی بالاست

باز معیار هام تغییر کرد :D
ممنون میشم بازم دوربین معرفی کنید

زوم خیلی مهم نیست ولی اگه حداقل 6 باشه بهتره ( 3 ذاغارته یه نمه )
آخرت بودجه 700 تومنه
حسگر بزرگ باشه ، لنز اضافه نشد هم نشد
نوع باتری ، قابلیت فیلم برداری ، شرکت و .. اصلا مهم نیست

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479

مرسی
ولی یه چیزی ، اینا چشمی ندارن باعث نمیشن که یک بخشی از عکاسی رو از دست بده آدم ؟ مثلا بعدا ( اگه )حرفه ای شدم اون موقع بلد نیستم اصلا با چشمی کار کنم ؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
چشمی فقط برای اینه که باطری کمتر مصرف بشه و یا حواست جمع کادر بشه و فکر نمیکنم کاربرد دیگه ای داشته باشه .

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
چشمی فقط برای اینه که باطری کمتر مصرف بشه و یا حواست جمع کادر بشه و فکر نمیکنم کاربرد دیگه ای داشته باشه .

ولی من فکر کنم ، چشمی خیلی کارایی داشته باشه ها !!!!!

بالا