آقا بهزاد و آقا مرتضی خیلی ممنون از جوابهاتون خیلی کامل بود و اگه کسی اطلاعات بیشتری نسبت به من داشته باشه خیلی براش مفید می تونه باشه
اما من واقعا اطلاعاتی ندارم ، یکسری مسائل رو می گم با اینکه سخته ولی لطفا یه جواب نهایی به من بدید
اول اینکه من الان مبتدی هستم ولی بعد از خرید دوربین دنبال حرفه ای تر شدن می رم چون برای استفاده تجاری می خوام دوربین رو بخرم ، یعنی عکس هایی بگیرم که تو وب استفاده بشه ، این عکس ها نهایت روزلوشن مورد نیازشون 1600 هستش ، یعنی نهایت حجم تو وب سایت همین هستش و بیشتر مواقع کمتر از این هستش ، بیشتر عکس از یک سری محصول و شاید دفترکار باشه و عکس مستقیم میره تو فوتوشاپ و بعد از کلی کار بعدا استفاده میشه
دوم اینکه خوب وقتی اسم تجاری میاد می گید بهترین دوربین رو خوب بگیرم دیگه ولی واقعا جور کردن پولش خیلی سخته ولی اگه واقعا لازم باشه می گیرم
سوم همین طور که گفتم برای وب هست ، برای همین فکر نمی کنم به لنز واید و یا یکسری امکانات دیگه توش نیازی باشه ولی خوب به یکسری هم نیاز هستش بیشتر عکس ها تو فضای بسته گرفته می شه که احتمالا به نور پردازی خوب احتیاج داره که لطفا یه راهنمایی هم بکنید که فلاش دوربین جواب گو هست یا باید نورپردازی بشه
مرسی
سلام
ممنون.
ولی شما حرف از عکاسی حرفه ای نزدید؟اون روزی که گفتید میخوام hs20 بخرم گفتید برای یه عکاس دوربین خوبیه یا نه.من هم گفتم برای این کار گزینه ی خوبیه
ولی اگر قرار باشه حرفه ای کار کنید.احتیاج به slr دارید.و بعد تجهیزاتش.
باید بدونم از چه چیزی میخواید عکس بردارید.
حرفهای finepix عزیز رو هم تایید میکنم.
حالا یه مثال میزنم: برای عکس برداری از چهره های معروف تو محیط باز یا سالن ها شما به غیر از دوربین slr (که با حداقل هم کارتون راه میفته) دارید و جدا از اون یه فلاش حرفه ای
چون بیشتر مواقع نور مناسب نیست و اگر فلاش تنظیمات درستی نداشته باشه عکستون یا تاریک میشه یا روشن.صورت آدم ها یا سفید و نورانی میشه یا قرمز
اندازه ی عکسی رو هم که گفتید انقدر ها به حرفه ای بودن slr ربط نداره.شما با یه کامپکت معمولی یا slr-like هم میتونید عکس های خوبی تو این سایز بگیرید ولی وقتی که نور پردازی و سوژه خوب باشند.
حرف از فضای بسته یا اتاق کار زدید.که باید بهتون بگم عکس برداری از این محیط ها به جز نور پردازی خوب احتیاج به یه لنز واید هم داره.مثلا" وقتی شما میخواید کل یه اتاق رو تو کادرتون قرار بدید واید ها بیشتر از تله ها به کارتون میاد.
عمق میدان و تنظیمات دریچه ی دیافراگ باید به صورتی باشه که f بیشترین عدد رو بگیره.
و موارد دیگه
به نظر من شما یه دوربین بخر و باهاش کار کن.حالا یا slr ارزون یا like-slr که به نظرم slr ارزون بهتر باشه برای یادگیری حرفه ای
و بعد این موارد رو تو تنظیمات عکس هایی که میگیری تجربه کن.تا بعد به مشکل نخوری
و این که همون مساله ی نور پردازی هم مسایلی مثل بازتاب نور/فیلتر ها و ... رو داره که من زیاد وارد نیستم ولی اگر این مسایل به درستی رعایت نشه ترکیب رنگ ها به هم میخوره و عکس هاتون بد میشه
موفق باشید