• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
سلام دوست عزیز
من دوربین های سونی رو بیشتر برای استفاده های خونوادگی جالب میدونم ... خروجی چشم نوازتری و بدون نیاز به دستکاری بعدی دارند ...
به عنوان مثال این مدل که از لنز خوب سری G بهره میبره :
Sony Cyber-Shot DSC-H70 - دوربین دیجیتال سونی سایبرشات دی اس سی-اچ 70

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
ممنونم
عکاسی حرفه من نیست دوست عزیز...
تفریحی انجام میدمو واسم لذت بخشه
همیشه هم دوست دارم ادامه بدم

پس این شد که یکی از لنزهای بالا رو انتخاب کنم
ویژگی های هر کدومش رو نمیگین دوستان؟
بعد از لحاظ سازگاری با این دوربین که مشکلی نداره!؟

به نظرم بهترین گزینه برای شما 24-70(http://www.prophotocom.com/lenses/sigma/24-70hsm.asp)دیافراگم ثابته سیگما باشه لنز دوست داشتنی و پرطرفداریه البته اصلا قیمت دستم نیست قدیما دورو بر 500 بود.من خودم یه 18-200 سیگما خریدم اونموقع که همه نیازهامو جواب میداد اگه لنز سری ال میخریدم با 3 برابر قیمت همین عکسا رو میگرفتم چون صرفا به خاطر عکاسی دست به اقدام خاصی نزدم یا نمیزنم که بخوام براش بیشتر هزینه کنم.
3 ساعت برای جستجو بذارید البته اگه با مفاهیم و اصطلاحات اشنا باشید تو این فروم ها و سایتها انقدر راهنمایی هست که بهتر از همه میتونید نتیجه بگیرید

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
سلام دوست عزیز
من دوربین های سونی رو بیشتر برای استفاده های خونوادگی جالب میدونم ... خروجی چشم نوازتری و بدون نیاز به دستکاری بعدی دارند ...
به عنوان مثال این مدل که از لنز خوب سری G بهره میبره :
Sony Cyber-Shot DSC-H70 - دوربین دیجیتال سونی سایبرشات دی اس سی-اچ 70

ممنون از راهنماییتون دوست من.
راستش من با دستکاری بعد عکاسی مشکلی ندارم. فتوشاپم خوبه. کارهای گرافیکی انجام میدم.
در مورد عکاسی هم یه زمانی عکاسی حرفه ای می کردم. با آنالوگ. ولی از وقتی دیجیتالی ها اومدن دیگه منم به کار و زندگی سرم گرم شد و کلا از قافله تکنولوژی در این مورد عقب موندم.
این سونی به دلم نچسبید. مشخصاتش در مقایسه با F500 فوجی منو وسوسه نکرد. درسته به برند سونی خودم علاقه دارم ولی نه با این رنج قیمت. اگه نمیخواستم کامپکت بگیرم و بودجه بیشتری در اختیار بود حتما یکی از مدلهای آلفا رو انتخاب میکردم.
به نظرم در رنج قیمتهای پایین فوجی بهتر باشه.
این نظر من بود. حالا نمیدونم چقدر درست باشه یا اشتباه.
بازم ممنون از راهنماییتون.

Last edited:

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
سلام . دوستان عزیز من به عکاسی خیلی علاقه دارم و اصلا هم بلد نیستم . دو تا دوربین دارم یکی a100 و یکی دیگه نیکون(مدل پایین) که البته یک جک مضحک هستن تا دوربین!!!!!!! با دست کاری کردن و تنظیم دستی مشکلی ندارم حتی اگه سخت باشه . میخوام تا 500 هزینه کنم . برای مصارف خودم و شروع. دوست دارم تا سطح بالا ادامه بدم . از عکس گرفتن از فاصله نزدیک اشیا که جزییات معلوم بشه خیلی لذت میبرم.چی پیشنهاد میدید که انتظارات منو براورده کنه.

مرسی از همه.

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
ممنون از راهنماییتون دوست من.
راستش من با دستکاری بعد عکاسی مشکلی ندارم. فتوشاپم خوبه. کارهای گرافیکی انجام میدم.
در مورد عکاسی هم یه زمانی عکاسی حرفه ای می کردم. با آنالوگ. ولی از وقتی دیجیتالی ها اومدن دیگه منم به کار و زندگی سرم گرم شد و کلا از قافله تکنولوژی در این مورد عقب موندم.
این سونی به دلم نچسبید. مشخصاتش در مقایسه با F500 فوجی منو وسوسه نکرد. درسته به برند سونی خودم علاقه دارم ولی نه با این رنج قیمت. اگه نمیخواستم کامپکت بگیرم و بودجه بیشتری در اختیار بود حتما یکی از مدلهای آلفا رو انتخاب میکردم.
به نظرم در رنج قیمتهای پایین فوجی بهتر باشه.
این نظر من بود. حالا نمیدونم چقدر درست باشه یا اشتباه.
بازم ممنون از راهنماییتون.
خواهش میکنم دوست عزیز ...
با این تفاسیر و در این صورت بله من هم fujifilm رو پیشنهاد میدم ... کارایی و کیفیت بسیار خوبی دارند ...
اگر به ادیت عکس هم نیم نگاهی دارید امکان عکسبرداری RAW رو هم در نظر داشته باشید ...

با آرزوی خریدی خوب ...

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
سلام . دوستان عزیز من به عکاسی خیلی علاقه دارم و اصلا هم بلد نیستم . دو تا دوربین دارم یکی a100 و یکی دیگه نیکون(مدل پایین) که البته یک جک مضحک هستن تا دوربین!!!!!!! با دست کاری کردن و تنظیم دستی مشکلی ندارم حتی اگه سخت باشه . میخوام تا 500 هزینه کنم . برای مصارف خودم و شروع. دوست دارم تا سطح بالا ادامه بدم . از عکس گرفتن از فاصله نزدیک اشیا که جزییات معلوم بشه خیلی لذت میبرم.چی پیشنهاد میدید که انتظارات منو براورده کنه.

مرسی از همه.
اگه منظورتون از آ100 همون سری آلفا سوونی هست که خیلی عالیه فقط باید لنز ماکرو براش بگیری . شما اصلا مشخص نکردید که دقیقا دوربینهایی که دارین چی هستند و چی میخواین .

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
ممنون از شما . دوربین های من Canon a1000 هستند و Nikon Coolpix L19 . میدونم خیلی داغون هستند و همون طور که عرض کردم میخوام بهترین انتخاب رو تا 500 تومن داشته باشم . همون طور که عرض کردم مصرفم شخصی هست نه حرفه ای ؛ با این وجود با این که عکاس نیستم ولی عکاسی رو دوست دارم(به یاد جمله معروف!).عکاسی از فاصله خیلی نزدیک و نشان دادن جزییات رو خیلی دوست دارم.دوربینی که پیشنهاد میدید چی هست ؟

ممنون.

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
FUJI HS20 رو پیشنهاد میکنم با اینکه بودجه یه کم بیشتر میخواد .

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
سلام
کسی تجربه کار با canon sx30 رو داشته ؟

عکسهایی که میگیرم حتی روی حالت auto بیشتر اوقات زرد رنگ میشه ....! کسی علتشو میدونه ؟!!

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
FUJI HS20 رو پیشنهاد میکنم با اینکه بودجه یه کم بیشتر میخواد .

ممنون از پیشنهادتون اما این مدل بزرگه و من دنبال مدل های کوچک هستم . مثلا canon s95 و fujifilm f600 و canonsx230is . البته منظورم از اینها اندازشون بود و میخوام بدونم با این قیمت و این اندازه بهترین دوربین چیه ؟ از بین این 3 تا کدوم بهتره ؟ اول ؟ دوم ؟

بازم ممنون .

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
تو این رنج کنون 230 خوب از آب در اومده . برند فوجی کلا ضعیفتر از کنونه مگر اینکه مشخصات بالایی داشته باشه .

shober

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
احتیاج به راهنمایی دارم برای خرید دوربین عکاسی تا3.000.000 تومان هم میتونم هزینه کنم
ترجیحا هم دنبال نیکون هستم ممنون میشم چند مدل پیشنهاد بدین .

reza_nana

Registered User
لایک‌ها
0
سلام فوری احتیاج به راهنمائی دارم
میخوام این دوربینو بدون گارانتی 500 بگیرم بنظرتون دوربین خوبیه قیمتش که مناسب در میاد
[h=1]Olympus SP-810UZ (Black) 14MP 36X Zoom 3" LCD Digital Camera[/h]

shober

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی هیچ کس نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟:questionm

amirrh1

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان این دوربین Lumix FS18 تو بازار هست و قیمتش چنده؟ دیدم 270 |!!!!! و با Sony W510 که قیمتش 108 تومن هست کدوم ارزنده تر هستند؟ آیا سونی با این قیمت مفت نیست؟ و ارزنده؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
دوستان این دوربین Lumix FS18 تو بازار هست و قیمتش چنده؟ دیدم 270 |!!!!! و با Sony W510 که قیمتش 108 تومن هست کدوم ارزنده تر هستند؟ آیا سونی با این قیمت مفت نیست؟ و ارزنده؟

عیدتون مبارک
دوست عزیز قیمت هاتون احتمالا قدیمی هست
w510 قیمتش الان تو بازار قبل از عید 150 تا 160 بود با گارانتی
آمار پاناسونیک رو ندارم متاسفانه

amirrh1

Registered User
لایک‌ها
1
عیدتون مبارک
دوست عزیز قیمت هاتون احتمالا قدیمی هست
w510 قیمتش الان تو بازار قبل از عید 150 تا 160 بود با گارانتی
آمار پاناسونیک رو ندارم متاسفانه

دوست عزیز قیمت سونی رو من 29 ام گرفتم از میدان انقلاب با گارانتی

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
سلام رفقا.
یه دوربین تو حدودای 800 تومان میخوام تهیه کنم.چی بگیرم بهتره؟نظرتون درباره ی جی12 چیه؟
یا اس ایکس 40.کلا گیجم یک کم.
دوربین جی9 هم دستم هست.ولی کیفیتش راضیم نمیکنه.اصلا با این پول میشه همچین دوربینی که مد نظر من هست تهیه کرد؟
ممنون

بالا