• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

mardekhaste

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کلا سونی همه نمایندگی هاش یه قیمتن! ولی دوربین و لنز بهتره بری نمایندگی دنیای سونی (جمهوری روبروی پاساژ شرکا) ! 2-3 تا نماینده دیگه هم همون دور و برا هست!
تشکر فراوان. برم اونجا ببینم چه خبره!
الا تاپیک گالاکسی اسکای برای تعویض لنزاش با کنون رو دیدم دوباره دودل شدم :D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
تشکر فراوان. برم اونجا ببینم چه خبره!
الا تاپیک گالاکسی اسکای برای تعویض لنزاش با کنون رو دیدم دوباره دودل شدم :D

اخه اینقدر میگی واید واید بایدم دو دل بشی! اگر برات واید مهمه خوب کنون (نیکون نمیتونی بخری چون موتور فوکوس نداره) با توکینا 11-16 بخر! ولی عاقلانه ترین کار اینه که اگر 16-50 سونی قیمتش خوب بود اونو بخری +بدنه الفا57 و لنز روشو رد کنی و 50 اف 1.8 بخری! یه ذره پولدار شدی هم 55-200 رو بخری! یا که نه واید خیلی برات مهمه 11-18 سونی رو بخری و 18-55 خودشو نیگه داری و باز یه 50 اف 1.8 هم کنارش بخری! باز حتی بجز اینا سونی 16-105 هم هست اونم از همه اینا ارزونتره! بالاخره باید همه رو قیمت کنی تا یه کامبو بصرفه پیدا کنی!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
پس مشکل فوکوس را داره، ولی تو شب این 17-50 تامرون که گفتید بیشتر نظرم جلب کرد به نظر انتخاب خیلی بهتری هست!
نه دقیقا بر عکس . همه لنز ها با غروب خورشید اتوفکوسشون گیج میشه . حالا اگه خورشید ساعت 9 غروب کنه . لنز گرون از ساعت 8:30 فکوسش تعطیل میشه لنز ارزون از ساعت 8 .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
این 17-50 تامرون که گفتید بیشتر نظرم جلب کرد به نظر انتخاب خیلی بهتری هست!
بزار یه داستانی هم در مورد 17-50 بگم . 17-50 من دی ماه 90 خریدم زیاد باهاش عکس نگرفتم تا اینکه تیر ماه 91 با وحید رفتیم نمایشگاه خودرو . هم با 17-50 عکس گرفتم هم با 50 اف 1/8 . اومدم خونه و عکس ها رو دیدم . خلاصه که تصمیم گرفتم 17-50 رو بفروشم و دیگه سراغ لنز زوم نرم . همین کارم کردم .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بزار یه داستانی هم در مورد 17-50 بگم . 17-50 من دی ماه 90 خریدم زیاد باهاش عکس نگرفتم تا اینکه تیر ماه 91 با وحید رفتیم نمایشگاه خودرو . هم با 17-50 عکس گرفتم هم با 50 اف 1/8 . اومدم خونه و عکس ها رو دیدم . خلاصه که تصمیم گرفتم 17-50 رو بفروشم و دیگه سراغ لنز زوم نرم . همین کارم کردم .

تو رنج زیر 100 واقعا اینجوریه! اینقدر اختلاف شارپنس دارن که ادمو اذیت میکنه! اصلا ربطی به برند هم نداره! ولی بالای 100 یکم بهتر میشه! مثلا سونی 70-200 اف2.8 جی با زایس 135 اف 1.8 بعضا رقابت میکنه تو شارپنس! البته سرعت فوکوس بازم قابل قیاس نیست ولی رو 3پایه و اف 4 احساس میکنی بهم نزدیک شدن!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
نمیدونم خودت رفتی یا نه ولی من امروز پرسیدم 16-105 حدود 1200 بود! و A58 هم حدود 2200 بود (با لنز جدید)!زایس 16-80 هم حدود 2400 بود! 16-105 میصرفه! 600 دلاره! واقعا ارزششو داره! فلش هم 3مدل داشت! هم ارزونارو داشت هم گرونا! فقط 50 اف 1.8 تموم کرده بود که اونم بقیه دارن احتمالا!

mardekhaste

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
وقت نشد برم! شمام که هی گزینه(16-105) میزارید جلو:D ! به نظرتون چی بردارم میخوام a37 بردارم و 16-50 و یه 50مم و اگه شد 30مم ماکرو ، ولی این 16-50 خیلی بزرگه نمیدونم رو این بدنه چه جوری میشه!
فقط چیزی که جالب بود امروز تو فروم عکاسی یکی زده a77 با 16-50 رو 3750 تو نمایندگی!!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وقت نشد برم! شمام که هی گزینه(16-105) میزارید جلو:D ! به نظرتون چی بردارم میخوام a37 بردارم و 16-50 و یه 50مم و اگه شد 30مم ماکرو ، ولی این 16-50 خیلی بزرگه نمیدونم رو این بدنه چه جوری میشه!
فقط چیزی که جالب بود امروز تو فروم عکاسی یکی زده a77 با 16-50 رو 3750 تو نمایندگی!!

لول..خوب خودت علاقه داری به 16 تا 105 وگرنه من که میگم اصلا رنج خوبی نیست! ولی ریویو های کورت ماگر و بخونی تاکید میکنه یا 16-50 رو بخری یا 16-105! 16-80 اصلا رنجش خوب نیست چون داری 2برابر 16-105 پول میدی با همون کیفیت و رنج کمتر!
اگر نظر منو میخوای A58 رو بگیر و لنز واک اراند نگیر براش و از لنز رو کیتش استفاده کن! بجاش 50 اف 1.8 و 30 ماکرو رو هم بگیر! میشه روهم 3تومن!باقی پولتم یه فلش ارزون و کیف و مموری میخری! ولی اگر قراره 16-50 رو بخری اره قیمت A77 درسته! من خودمم پرسیدم همین بود تو اون مغازه دنیای سونی! تعجبی هم نداره! سری 7 سونی با دلار 1800 تومنی امده! فلش و لنز ها هم همینطور!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
در ضمن اصلا رو A37 فکر نکن! نوی A58 وقتی 2200 ائه دست دوم اون خیلی عالی بیرزه 1300-1400 ائه! تازه بازم بالا گفتم!

mardekhaste

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
a37 رو برای این میخواستم بردارم که بودجم برسه برای لنز
به هرحال رفتم و a37 موجود نداشتند منم همون a58 با یه لنز 50مم + 30مم و کیف ، سه پایه،فیلتر و یه فلاش از این کوچولوها(!) خریدم . پول زیاد همرام نبود لنز زومو گذاشتم برای بعد!
تشکر برای راهنمایی و وقتی که گذاشتید

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
a37 رو برای این میخواستم بردارم که بودجم برسه برای لنز
به هرحال رفتم و a37 موجود نداشتند منم همون a58 با یه لنز 50مم + 30مم و کیف ، سه پایه،فیلتر و یه فلاش از این کوچولوها(!) خریدم . پول زیاد همرام نبود لنز زومو گذاشتم برای بعد!
تشکر برای راهنمایی و وقتی که گذاشتید
فلاش AM20 رو خریدی؟ خیلی بدرد بخور نیست ولی چون مصرف باطری دوربینو کم میکنه بصرفه است! میخواستم بگما:دی ولی قیمتش خیلی خوبه! 150 دلاره اینجا میدن 200 تومن! هر کی میره وسوسه میشه بخره! باقی وسایلم خداکنه گرونترارو نخریده باشی و به ورژن های ارزون راضی شده باشی چون اولش تا استفاده نکنی نمیدونی چی برات مهمه و چی مهم نیست!

Last edited:

mardekhaste

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فلاش AM20 رو خریدی؟ خیلی بدرد بخور نیست ولی چون مصرف باطری دوربینو کم میکنه بصرفه است! میخواستم بگما:دی ولی قیمتش خیلی خوبه! 10 دلاره اینجا میدن 200 تومن! هر کی میره وسوسه میشه بخره! باقی وسایلم خداکنه گرونترارو نخریده باشی و به ورژن های ارزون راضی شده باشی چون اولش تا استفاده نکنی نمیدونی چی برات مهمه و چی مهم نیست!
آره همون am20 رو خریدم.یه مدل داشت am40 اگر اشتباه نکنم اون 600و خورده ای بود به درد منم نمیخورد حقیقتش!!همین am20 هم نمیخواستم زوری داد بهم:D لوازم جانبی رو که غیر از فلاش بقیشو بیرون از نمایندگی خریدم! یه کیف زپرتی رو میداد 120 تومن، دوربین خالی هم زوری توش جا میشد! لنزهارم الان فاکتور پیشم نیست ولی ارزون بودند!
راستی سه پایه هم نخریدم اشتباه نوشتم!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
کلا 3تا فلش بیشتر ندارن! AM20 حدود 200 تومن و AM43 حدود 550 و AM58 حدود 700 تومن!
چی شد بیخیال A77 شدی؟ گرون بود یا حساب کردی جانبی هیچی برات نمیمونه؟

mardekhaste

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دقیقا نمیدونم کدوم بود ولی بزرگ بود فکر کنم 43بود!
پول پیشم نبود و گرنه خوشم اومد ازش، هم خیلی خوش دست بود هم به گفته فروشنده ضد آب! ولی سنگین بود!برای من زیاد بود،همین برای شروع عالیه!

MaHSa.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:happy:
با بودجه دو ملیون و کمتر برای یک آماتور چی پیشنهاد میکنید؟ بین نیکون و کانون و یا هر مدل یا مارک دیگه ای! فقط چون اولین دوربین حرفه ای هست که دارم میخرم یه چیزی میخوام که زده نشم ازش و بتونم باهاش راحت کار کنم و عکسهای خوبی بگیرم! در ضمن از کجا و با چه گارانتی تهیه کنم؟
سپاس:heart:

only_flight

Registered User
لایک‌ها
595
من یه دوربین سونی WX50 گرفتم برای عید. بد نیستش ، یه خوبی داری Full HD فیلم برداری میکنه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام:happy:
با بودجه دو ملیون و کمتر برای یک آماتور چی پیشنهاد میکنید؟ بین نیکون و کانون و یا هر مدل یا مارک دیگه ای! فقط چون اولین دوربین حرفه ای هست که دارم میخرم یه چیزی میخوام که زده نشم ازش و بتونم باهاش راحت کار کنم و عکسهای خوبی بگیرم! در ضمن از کجا و با چه گارانتی تهیه کنم؟
سپاس:heart:

امکان نداره زده نشی! اصولا ساخته میشه تو زده بشی و مدل بالاتر رو بخری! ولی بهر حال الان به نسبت قیمت 600D یا همون Kiss X5 بصرفه است! حدود 1650 ائه! باقی پولتم براش وسایل لازم (مموری-3پایه-کیف) رو میخری!

MaHSa.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امکان نداره زده نشی! اصولا ساخته میشه تو زده بشی و مدل بالاتر رو بخری! ولی بهر حال الان به نسبت قیمت 600D یا همون Kiss X5 بصرفه است! حدود 1650 ائه! باقی پولتم براش وسایل لازم (مموری-3پایه-کیف) رو میخری!
امیدوارم اینطور نباشه چون فکر نکنم به این زودی ها بتونم عوضش کنم. این دوربین که زحمت معرفیش رو کشیدید بهترین هست تو این قیمت دیگه؟ راستی کارکردن باهاش راحته برای تازه کار؟ البته من اصطلاحات و اصول عکاسی رو مطالعه کردم و دو واحد هم توی دانشگاه گذروندم بنابراین یه آشنایی کوچیک دارم برای شروع!
چون نمیخوام روی خرید ضرر کنم و این دوربین قرار هست چندین سال یار من باشه و در نهایت بتونم در آینده یه لنز مناسب براش تهیه کنم خیلی وسواس دارم تو خریدش!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
امیدوارم اینطور نباشه چون فکر نکنم به این زودی ها بتونم عوضش کنم. این دوربین که زحمت معرفیش رو کشیدید بهترین هست تو این قیمت دیگه؟ راستی کارکردن باهاش راحته برای تازه کار؟ البته من اصطلاحات و اصول عکاسی رو مطالعه کردم و دو واحد هم توی دانشگاه گذروندم بنابراین یه آشنایی کوچیک دارم برای شروع!
چون نمیخوام روی خرید ضرر کنم و این دوربین قرار هست چندین سال یار من باشه و در نهایت بتونم در آینده یه لنز مناسب براش تهیه کنم خیلی وسواس دارم تو خریدش!

ماجرا رو اشتباه گرفتید! اسونی و سختی کار با دوربین به برند و زمان ساختش نیست! شاید یکم منو ها و غیره ارگونومیک شده باشه ولی در هر حال بستگی به خود شما داره! اصول رو اگر بدونید تمام دوربین های دنیا مشترک هستن! در ضمن 600D الان به نسبت قیمت واقعا بصرفه است! هم دوربین نیمه حرفه ای حساب میشه و هم دستتون برای وسایل و لنز بازه!

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
البته برای کسی که آماتوره و احتمالا از دوربینش میخواد مصرف خانگی هم داشته باشه کنون 650 به خاطر فوکوس سریعش فکر میکنم گزینه بهتری باشه هم تو عکاسی هم تو فیلمبرداری مخصوصا که الان هم با حدود 2 تومن میتونی بخری .

بالا