• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
اساتید گرامی یه دوربین خوب میتونین معرفی کنین که بتونیم به عنوان دوربین اصلی برای ساخت موزیک ویدئو استفاده کنیم.

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
بهتر از بلک مجیک ؟

اگه بیشتر می تونی هزینه کنی 1ds کانون یا d4 نیکون هم تو فیلم برداری خیلی خوب ظاهر شدن

amirhossein7798

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود
لطفا کمکم کنید میخوام دوربین بخرم بین Canon 600D و Nikon D5200 و Nikon D3200 گیر کردم به نظر شما کدام بهتر است ؟ یا اگه دوربین بهتری هست تو همین قیمتا لطفا بگید .
ممنون :)

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
درود
تصمیم دارم طی 2 روز آینده یک دوربین تو رنج قیمتی نهایتا 950 بخرم که با 50 تومن لوازم جانبی بشه 1 میلیون .
اولویت اول کیفیت عکس و فیلم هست برای مصارف خانگی مسافرت و احیانا فیلم برداری از جشن های کوچیک خانوادگی مثل تولد و ... حداقل فریم برای فیلم میخوام 30 باشه .
تو این چند روز تحقیقاتی که کردم و نمونه فیلم ها و عکسها رو از اینترنت دیدم نهایتا رسیدم به این چند مدل :

Sony Cyber-shot DSC-HX10V

Sony Cyber shot DSC-WX200

Nikon Coolpix P310

Fujifilm XF1

حالا از دوستای با تجربه این سوال رو دارم که تو این مدل هایی که گفتم به نظر شما کدوم برای کارکرد من مناسبتره ?

و یک سوال دیگه که دوربین Nikon Coolpix P330 قیمتش چنده ؟ هرچی تو سایتا گشتم نتونستم قیمتش رو پیدا کنم . اگه p330 هم قیمتش تا 1 میلیون باشه این مدل هم به لیست بالا اضافه کنید ولی بیشتر بشه قدرت خرید ندارم .

لطفا اگه مدلی رو از قلم انداختم که تو این رنج قیمتی به نظر شما برای کار من مناسبه شما اون مدل رو پیشنهاد بدید .
منتظر نظرات مفیدتون هستم .

سپاس
من دوربین های sony رو آشنایی ندارم ولی با یک تومان می شه 1100D کنون رو بگیرید اما 24 فریم فیلم برداری داره در حالت HD
نمی دونم امکانش هست با کاهش کیفیت فیلم تعداد فریم در این دوربین افزایش پیدا کنه یا نه ولی بنظرم چون مصرف خانگی دارید مناسب باشه.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
سلام و درود
لطفا کمکم کنید میخوام دوربین بخرم بین Canon 600D و Nikon D5200 و Nikon D3200 گیر کردم به نظر شما کدام بهتر است ؟ یا اگه دوربین بهتری هست تو همین قیمتا لطفا بگید .
ممنون :)
سلام بر شما
دوستان حرفه ای تر حتما نظر می دهند اما نیازتون رو ببینید چی هست . اگر فیلم برداری هست بین مدل هایی که گفتید کنون به واسطه میکروفون استریو ، ال سی دی چرخشی و فوکوس دقیق تر بهتر است که البته در فیلم برداری 650D از 600D بهتر هست .
اما اگر نیاز عکاسی باشد نظر خود من D3200 است . توانایی بسیار خوبی در عکاسی دارد . D5200 هم مورد خیلی خوبی است اما شخصا مدل جدیدتر این رده یعنی D5300 رو می پسندم که در حال حاضر در بازار با قیمت حدود 2300 به فروش می رسد و نسبت به قیمت 1800 تومانی D5200 از نظر من بهتر و به صرفه تر است .
D5300 به نوعی می توان گفت عصاره D3200 و D5200 است که مشخصات امکاناتش گویای این مسئله است .
به هر حال از میان 3 گزینه شما شخصا D3200 رو انتخاب می کنم و چون در این سطح دوربین اختلاف ها زیاد نیست برای ارتقای تصاویر و فیلم ها ، باقی هزینه را صرف خرید لنز می کنم.

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
درود
تصمیم دارم طی 2 روز آینده یک دوربین تو رنج قیمتی نهایتا 950 بخرم که با 50 تومن لوازم جانبی بشه 1 میلیون .
اولویت اول کیفیت عکس و فیلم هست برای مصارف خانگی مسافرت و احیانا فیلم برداری از جشن های کوچیک خانوادگی مثل تولد و ... حداقل فریم برای فیلم میخوام 30 باشه .
تو این چند روز تحقیقاتی که کردم و نمونه فیلم ها و عکسها رو از اینترنت دیدم نهایتا رسیدم به این چند مدل :

Sony Cyber-shot DSC-HX10V

Sony Cyber shot DSC-WX200

Nikon Coolpix P310

Fujifilm XF1

حالا از دوستای با تجربه این سوال رو دارم که تو این مدل هایی که گفتم به نظر شما کدوم برای کارکرد من مناسبتره ?

و یک سوال دیگه که دوربین Nikon Coolpix P330 قیمتش چنده ؟ هرچی تو سایتا گشتم نتونستم قیمتش رو پیدا کنم . اگه p330 هم قیمتش تا 1 میلیون باشه این مدل هم به لیست بالا اضافه کنید ولی بیشتر بشه قدرت خرید ندارم .

لطفا اگه مدلی رو از قلم انداختم که تو این رنج قیمتی به نظر شما برای کار من مناسبه شما اون مدل رو پیشنهاد بدید .
منتظر نظرات مفیدتون هستم .

سپاس
نمیدونم چرا تو ایران یه چیز گرون میشه همه میرن دنبالش برعکس یه چیز که ارزون میشه ...
بابا CANON S110 رو که تابستون قیمتش 1150 بود و ارزشش از تمام مدلهایی که نام بردین بهتره الان دارن 670 تومن میفروشن اونوقت 900 تومن به اینا میخواین پول بدین. وقتی قیمتش اینقدر شد انتظار داشتم اگه با اتوبوس بری جمهوری بهت نرسه حتما با تاکسی بری که زودتر برسی که بهت برسه !!! اتفاقا یکی از دوستانم هم خرید 670 با گارانتی ایده آل خیلی هم ازش راضیه .

• Like
Reactions: poq

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
بهتر از بلک مجیک ؟

اگه بیشتر می تونی هزینه کنی 1ds کانون یا d4 نیکون هم تو فیلم برداری خیلی خوب ظاهر شدن

سلام

عزیز شما با بلک مجیک کار کردید ؟ راستش من تو فکر خریدش هستم منتها همون مدل پاکت سینماش رو
داداشم گارانتی نداره بگیرم به نظر شما ؟
بین 6d و این موندم اگه خدا بخواد یه وام هست بگیرم برای خرید اقدام کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
سلام بر شما
دوستان حرفه ای تر حتما نظر می دهند اما نیازتون رو ببینید چی هست . اگر فیلم برداری هست بین مدل هایی که گفتید کنون به واسطه میکروفون استریو ، ال سی دی چرخشی و فوکوس دقیق تر بهتر است که البته در فیلم برداری 650D از 600D بهتر هست .
اما اگر نیاز عکاسی باشد نظر خود من D3200 است . توانایی بسیار خوبی در عکاسی دارد . D5200 هم مورد خیلی خوبی است اما شخصا مدل جدیدتر این رده یعنی D5300 رو می پسندم که در حال حاضر در بازار با قیمت حدود 2300 به فروش می رسد و نسبت به قیمت 1800 تومانی D5200 از نظر من بهتر و به صرفه تر است .
D5300 به نوعی می توان گفت عصاره D3200 و D5200 است که مشخصات امکاناتش گویای این مسئله است .
به هر حال از میان 3 گزینه شما شخصا D3200 رو انتخاب می کنم و چون در این سطح دوربین اختلاف ها زیاد نیست برای ارتقای تصاویر و فیلم ها ، باقی هزینه را صرف خرید لنز می کنم.

والا تمام این مزیت هایی که در مورد کانون گفتی D5200 هم داره میکروفون استریو صفحه اسکرین چرخشی ، و اگه برای فیلم برداری تو اون سری 700D به خاطر صفحه ی تاچ باعث می شه که فکوس بهتری بگیرید و لرزش های احتمالی برای تغییر نقطه ی فکوس به حداقل می رسه .
d5300 هم فقط ماژول وایرلس توش اضافه شده و چند تا وایت بالانس اگه نه تغییر انچنانی با سری قبلیش نکرده که البته می گند که پروسسورش به نسل جدید ارتقاع یافته که می گند کیفیت عکسش به D7100 بسیار نزدیکه درحالی که برای d5200 هم همین حرفو رو می زدن .

در انتخاب D3200 کاملا با شما هم عقیده هستم بهترین دوربین برای استارت هاست و الخصوص d3300 که برای این هم می گند سنسورش D7100 می باشد .
فکوس سریع استفاده از لنز جدید 18-55 vrii که خیلی سبک تر از قبل شده و بدنه ی پلاستیکی مقاوم باتری خوب .

و مابقی پولی که باقی می مونه رو ترجیه می دم که یک لنز 55 1.8D بخرم و یک باتری گریپ

سلام

عزیز شما با بلک مجیک کار کردید ؟ راستش من تو فکر خریدش هستم منتها همون مدل پاکت سینماش رو
داداشم گارانتی نداره بگیرم به نظر شما ؟
بین 6d و این موندم اگه خدا بخواد یه وام هست بگیرم برای خرید اقدام کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

دوربین 6d دوربین بسیار خوبیه برای عکاسی که بنظرم اصلا قابل قیاس با بلک مجیک پکت سایزش نیست ،

بلک مجیک پکت سایز یه مشکل کوچولو داره که صفحه اسکرینش تاچ نیست و منوی که استفاده کردن براش برای سری های تاچش هست

و مشکل دیگری که داره فقط رو مموری های سن کیفیت بی نظریش رو به روخ می کشه و با سایر مموری های ارزان قیمت اصلا کیفیت قابل توجه ی نداره
همچنین رنج ایزوی محدودی هم داره که اگه درست یادم باشه دیفالت روی 800 تنظیم شده و دو استپ پایین تر و بالا تر رو کلا ساپورت می کنه
و برای فیلم برداری در روز حتما باید ND فیلتر روش نصب کنید و فقط هم روی 800 با حداقل نویز فیلم برداری می کنه .
منهای تمامی مواردبالا تمامی امکانات سری های بالاتر خودش رو داره .
که همین امر داد خیلی ها رو در اورده . ولی خوب اگه بلک مجیک بگیرید دیگه نمی تونید باهاش عکاسی کنید ولی با دوربین کانون مد نظرتون می تونید هم عکاسی خوبی کنید هم فیلم برداری

در مورد گارانتی من اعتقادی بهش ندارم و اگه راستشو رو بخوای من اصلا نمی دونم معنیش چیه تو ایران .

اما این سری کنان منهای شباهت های بسیاری با مدل قوی تر خود یعنی 5d mark iii از ضعف های بسیار زیاد رنج می برد که تو فیلم برداری می تواند برای شما مشکل ساز شود

11 نقطه ی فکوس و یک کراس پوینت
تک اسلاته بودن مموری که هجم پایین تری برای ریکورد در اختیار شما می زارد
نبود جویستیک برای انتخاب نقطه فکوس
بدنه شبیه 5d اما با جنس ارزان تر دکمه های 60D و ویو فایندر کمتر از 100%
دکمه ی dof جای بدی قرار گرفته براست ریت 4~5 و در نهایت محافظ هوای که به خوبی 5d نیست
نویز هم از 6400 به بالا هم شروع به نویز های بد می کنه

توش wifi و gps هم داره .

قبل از خرید 6D یک نگاهی به d3s قدیمی و یا d610 نیکون هم بندازید .

Last edited:

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
سلام دوستان عزیز یه راهنمایی هم منو بکنید
من قبلا یه دوربین Sx230 کانن داشتم که معلوم نشد چه بلایی سرش اومد گم گردم یا دزدیدن حالا هیچی
الان تصمیم دارم یه دوربین بخرم تو همین سری کانن دوربین sx280 چشم رو گرفته لطفا نظراتتون رو در مورد این دوربین بگین و یا اگه پیشنهاد بهتری تو این رنج قیمت دارین معرفی کنید ممنون
و دوستانی که درمورد دوربین فیلم برداری هم اطلاعاتی دارن و تو این کارن یه دوربین فیلم برداری فول اچ دی هم معرفی کنید تو رنج 1.500
به خاطر کاری میخوام دوربین فیلم برداری بخرم که حدوداً میخوام باهاش بصورت مداوم تا 1 ساعت فیلم بگیرم بنظرتون این اس ایکس 280 کارم رو راه میندازه یا یه دوربین فیلم برداری بخرم بهتره
درمورد دوربین فیلم برداری هم اگه ممکنه تو قیمت 1 تومن تا 1.500 دوربین معرفی کنید ممنون

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
والا تمام این مزیت هایی که در مورد کانون گفتی D5200 هم داره میکروفون استریو صفحه اسکرین چرخشی ، و اگه برای فیلم برداری تو اون سری 700D به خاطر صفحه ی تاچ باعث می شه که فکوس بهتری بگیرید و لرزش های احتمالی برای تغییر نقطه ی فکوس به حداقل می رسه .
d5300 هم فقط ماژول وایرلس توش اضافه شده و چند تا وایت بالانس اگه نه تغییر انچنانی با سری قبلیش نکرده که البته می گند که پروسسورش به نسل جدید ارتقاع یافته که می گند کیفیت عکسش به D7100 بسیار نزدیکه درحالی که برای d5200 هم همین حرفو رو می زدن .

در انتخاب D3200 کاملا با شما هم عقیده هستم بهترین دوربین برای استارت هاست و الخصوص d3300 که برای این هم می گند سنسورش D7100 می باشد .
فکوس سریع استفاده از لنز جدید 18-55 vrii که خیلی سبک تر از قبل شده و بدنه ی پلاستیکی مقاوم باتری خوب .

و مابقی پولی که باقی می مونه رو ترجیه می دم که یک لنز 55 1.8D بخرم و یک باتری گریپ
بله درسته است اما رنج دوربین هایی که انتخاب کرده بودند کمتر از 2 تومان بود که 650D رو ذکر کردم که البته اکثر امکانات 700D و 650D مشترک است .
همان ال سی دی چرخشی لمسی ، همان رزولوشن و همان سنسور و در اصل وجه اضافی پرداختی فقط صرف بهتر کردن پردازنده و محکم کردن بدنه شده است .
برای همین در حال حاضر از بین کنون ها 650D بهتر است .

اما درباره D5300 فقط یونیت WU-1a اضافه نشده ، سنسور افزایش داشته و به علاوه پردازنده به نسل جدید ارتقا یافته .
حتی امکان تایم لپس که حداقل امکان شگفت انگیزی برای شخص خودم هست اضافه شده است .
البته نمی دانم لنز کیت 18-55 جدید که برای D3300 قرار گرفته برای این مدل هم قرار داده شده است یا خیر به هر حال با تمام این موارد نظر من D5300 هست چون قیمت یک یونیت وایرلس 60 دلار که در ایران نایاب است حدود 200 هزار تومان است+1800 هزینه D5200 می شود 2 میلیون .پس به صرفه تر است دوربین رده بالای این سطح(D5300) با این اختلاف ناچیز تهیه شود تا رده پایین تر آن .

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
کلا d3300 افزایش چشمگیری داشته از همه نظر اما d5300 کلا یک پرورسور به نصل چهارم ارتقاع پیدا کرده و همون ماژول ها
همچین منتظر ارتقاع خیلی بیشتری مثل d5100 به 5200 داشتم که نشد .

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
کلا d3300 افزایش چشمگیری داشته از همه نظر اما d5300 کلا یک پرورسور به نصل چهارم ارتقاع پیدا کرده و همون ماژول ها
همچین منتظر ارتقاع خیلی بیشتری مثل d5100 به 5200 داشتم که نشد .
دقیقا صحیح فرمودید .
بنظر من بدین دلیل است که از سال 2012 که D3200 معرفی شد تقریبا بعد از 2 سال کمپانی نیکون dslr مبتدی رده 3000 را معرفی کرد ، این در حالی است که در همین مدت نیکون دو دوربین از رده 5000 را معرفی کرده است و واضح است سیر صعودی یک پله ای نبوده و دو پله ای بوده است .
به هر حال چیزی که برایم واضح است امسال سال نیکون است .
چرا که نیکون با معرفی دوربین D5300 و D3300 در حالی که (از نظر من) کنون به بن بست dslr مبتدی اش رسیده است موفق بوده است .

chapdast64

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام و عرض ادب خدمت اساتيد و دوستان محترم.
با حدود 800 تومن هزينه بهترين پيشنهاد شما براي يك دوربين كامپكت براي استفاده روزمره و خانوادگي چيه؟فيلم هم واسم مهمه.
-سوني HX10 فقط فلاشش يكم اذيتم ميكنه(wx300/wx200 هم تو ذهنم ميچرخه).

-كنون SX280 HS كه قيمتش عاليه اما باطريش مشكل داره و زود خاموش ميشه.
_كنون s110 چطوره؟
چقدر مدت زمان فيلمبرداري جواب ميده باتريشون؟
ايا HD با Full HD اونقدر تفاوت كيفيت داره يا بيشتر حربه تبليغاتيه؟
كاش نمونه ي فيلم هاشون موجود بود....
در اخر هم توصيه شما واسه خريد جمهوري ؟ نمايندگي؟ يا سايت اينترنتي(دي جي كالا و...)؟
پيشاپيش ممنون مشاوره هاتون دوستان.;)

Last edited:

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام
دوست عزیز به نظرمن HD & Full HD واقعا با هم تفاوت دارن و اصلا قابل مقایسه نیستند البته فریم ریت تاثیر بیشتری داره خصوصا اگر بخوای فیلم رو تو تلوزیون بزرگ ببینی
در مورد خرید هم اگر سونی خواستی از نمایندگی بیر الان هم جشنواره است قیمتهاش مناسب تره
اما کنون و بقیه رو شاید خرید از دیجی کالا با اینکه اصلا ازش خوشم نمیاد اما در مقابل فروشگاههای جمهوری یا بقیه که با فروش کالای اصلی کلی جنس جانبی رو به زور به خریدار میاندازن در اکثر مواقع شرایط بهتری داره
تا نظر اساتید چی باشه

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
با سلام و عرض ادب خدمت اساتيد و دوستان محترم.
با حدود 800 تومن هزينه بهترين پيشنهاد شما براي يك دوربين كامپكت براي استفاده روزمره و خانوادگي چيه؟فيلم هم واسم مهمه.
-سوني HX10 فقط فلاشش يكم اذيتم ميكنه(wx300/wx200 هم تو ذهنم ميچرخه).

-كنون SX280 HS كه قيمتش عاليه اما باطريش مشكل داره و زود خاموش ميشه.
_كنون s110 چطوره؟
چقدر مدت زمان فيلمبرداري جواب ميده باتريشون؟
ايا HD با Full HD اونقدر تفاوت كيفيت داره يا بيشتر حربه تبليغاتيه؟
كاش نمونه ي فيلم هاشون موجود بود....
در اخر هم توصيه شما واسه خريد جمهوري ؟ نمايندگي؟ يا سايت اينترنتي(دي جي كالا و...)؟
پيشاپيش ممنون مشاوره هاتون دوستان.;)
فقط فقط canon s110 از این اسباب بازیها hx10 و sx280 یه سرو گردن که چه عرض کنم یه تن و سر گردن فاصلشه .

chapdast64

Registered User
لایک‌ها
28
فقط فقط canon s110 از این اسباب بازیها hx10 و sx280 یه سرو گردن که چه عرض کنم یه تن و سر گردن فاصلشه .
با تشكر از شما.نگه داري باطريش مناسبه؟كيفيت فيلم؟از كجا بخرم اصل باشه؟؟؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
نمایندگیهاش با گارانتی آفومار و پارالرمس ندارن ولی یکی از دوستان از مغازه ای تو جمهوری گرفت 670 تومن با گارانتی ایده آل خیلی خیلی هم راضیه چه عکسبرداری چه فیلمبرداری . همون g15 هست که فلش خارجی نمیخوره و کلید تنظیمات رو بدنه نداره و بقیه موردهای فنیش همون g15 هست .
سعی کنین از مغازه معتبر بخرین همونجا هم کامل تست کنین و فقط هم دوربین رو بگیرین و لوازم رو از جای دیگری خرید کنین .

chapdast64

Registered User
لایک‌ها
28
نمایندگیهاش با گارانتی آفومار و پارالرمس ندارن ولی یکی از دوستان از مغازه ای تو جمهوری گرفت 670 تومن با گارانتی ایده آل خیلی خیلی هم راضیه چه عکسبرداری چه فیلمبرداری . همون g15 هست که فلش خارجی نمیخوره و کلید تنظیمات رو بدنه نداره و بقیه موردهای فنیش همون g15 هست .
سعی کنین از مغازه معتبر بخرین همونجا هم کامل تست کنین و فقط هم دوربین رو بگیرین و لوازم رو از جای دیگری خرید کنین .
فروشگاه معتبر؟؟؟؟؟ كجا؟؟؟؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
میتونین از چاره بخرین 700 تومن . منظورم اینه که از این مغازه های الکی نباشه نهایتش اگه دلتون چرکین شد از چاره بخرین که دیگه خیالتون راحت شه .

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
جمهوری های عزیز خدای بنداز های روی کره ی زمین هستند یک سه پاییه که تو اینترنت همه جا زدن 80 تومن این عوضی ها 100 می دن بعد تو مغازه اشون هم تعریف می کنند که این علائدینی ها چقدر دزدن !

کلا از اینترنت بخر قیمتش بشدت مناسب تره واگه دوست داری اول قیمت ها رو تو نت در بیار بعد برو جمهوری هرکی هزار تومن ارزون تر داد بخر هزار بارم چکش کن سریال گارانتی و...

ولی این دوربین
Canon PowerShot S110

عجب چیزای جالبی داره لنزش 24-125 فیلتر nd اف 2 براست ریت هم 10 !

بالا