سلام بر شما
دوستان حرفه ای تر حتما نظر می دهند اما نیازتون رو ببینید چی هست . اگر فیلم برداری هست بین مدل هایی که گفتید کنون به واسطه میکروفون استریو ، ال سی دی چرخشی و فوکوس دقیق تر بهتر است که البته در فیلم برداری 650D از 600D بهتر هست .
اما اگر نیاز عکاسی باشد نظر خود من D3200 است . توانایی بسیار خوبی در عکاسی دارد . D5200 هم مورد خیلی خوبی است اما شخصا مدل جدیدتر این رده یعنی D5300 رو می پسندم که در حال حاضر در بازار با قیمت حدود 2300 به فروش می رسد و نسبت به قیمت 1800 تومانی D5200 از نظر من بهتر و به صرفه تر است .
D5300 به نوعی می توان گفت عصاره D3200 و D5200 است که مشخصات امکاناتش گویای این مسئله است .
به هر حال از میان 3 گزینه شما شخصا D3200 رو انتخاب می کنم و چون در این سطح دوربین اختلاف ها زیاد نیست برای ارتقای تصاویر و فیلم ها ، باقی هزینه را صرف خرید لنز می کنم.
والا تمام این مزیت هایی که در مورد کانون گفتی D5200 هم داره میکروفون استریو صفحه اسکرین چرخشی ، و اگه برای فیلم برداری تو اون سری 700D به خاطر صفحه ی تاچ باعث می شه که فکوس بهتری بگیرید و لرزش های احتمالی برای تغییر نقطه ی فکوس به حداقل می رسه .
d5300 هم فقط ماژول وایرلس توش اضافه شده و چند تا وایت بالانس اگه نه تغییر انچنانی با سری قبلیش نکرده که البته می گند که پروسسورش به نسل جدید ارتقاع یافته که می گند کیفیت عکسش به D7100 بسیار نزدیکه درحالی که برای d5200 هم همین حرفو رو می زدن .
در انتخاب D3200 کاملا با شما هم عقیده هستم بهترین دوربین برای استارت هاست و الخصوص d3300 که برای این هم می گند سنسورش D7100 می باشد .
فکوس سریع استفاده از لنز جدید 18-55 vrii که خیلی سبک تر از قبل شده و بدنه ی پلاستیکی مقاوم باتری خوب .
و مابقی پولی که باقی می مونه رو ترجیه می دم که یک لنز 55 1.8D بخرم و یک باتری گریپ
سلام
عزیز شما با بلک مجیک کار کردید ؟ راستش من تو فکر خریدش هستم منتها همون مدل پاکت سینماش رو
داداشم گارانتی نداره بگیرم به نظر شما ؟
بین 6d و این موندم اگه خدا بخواد یه وام هست بگیرم برای خرید اقدام کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوربین 6d دوربین بسیار خوبیه برای عکاسی که بنظرم اصلا قابل قیاس با بلک مجیک پکت سایزش نیست ،
بلک مجیک پکت سایز یه مشکل کوچولو داره که صفحه اسکرینش تاچ نیست و منوی که استفاده کردن براش برای سری های تاچش هست
و مشکل دیگری که داره فقط رو مموری های سن کیفیت بی نظریش رو به روخ می کشه و با سایر مموری های ارزان قیمت اصلا کیفیت قابل توجه ی نداره
همچنین رنج ایزوی محدودی هم داره که اگه درست یادم باشه دیفالت روی 800 تنظیم شده و دو استپ پایین تر و بالا تر رو کلا ساپورت می کنه
و برای فیلم برداری در روز حتما باید ND فیلتر روش نصب کنید و فقط هم روی 800 با حداقل نویز فیلم برداری می کنه .
منهای تمامی مواردبالا تمامی امکانات سری های بالاتر خودش رو داره .
که همین امر داد خیلی ها رو در اورده . ولی خوب اگه بلک مجیک بگیرید دیگه نمی تونید باهاش عکاسی کنید ولی با دوربین کانون مد نظرتون می تونید هم عکاسی خوبی کنید هم فیلم برداری
در مورد گارانتی من اعتقادی بهش ندارم و اگه راستشو رو بخوای من اصلا نمی دونم معنیش چیه تو ایران .
اما این سری کنان منهای شباهت های بسیاری با مدل قوی تر خود یعنی 5d mark iii از ضعف های بسیار زیاد رنج می برد که تو فیلم برداری می تواند برای شما مشکل ساز شود
11 نقطه ی فکوس و یک کراس پوینت
تک اسلاته بودن مموری که هجم پایین تری برای ریکورد در اختیار شما می زارد
نبود جویستیک برای انتخاب نقطه فکوس
بدنه شبیه 5d اما با جنس ارزان تر دکمه های 60D و ویو فایندر کمتر از 100%
دکمه ی dof جای بدی قرار گرفته براست ریت 4~5 و در نهایت محافظ هوای که به خوبی 5d نیست
نویز هم از 6400 به بالا هم شروع به نویز های بد می کنه
توش wifi و gps هم داره .
قبل از خرید 6D یک نگاهی به d3s قدیمی و یا d610 نیکون هم بندازید .