عرض کنم که امروز بدترین روز از نوع گوگلی برای من بود!
5 نفر جی میل داشتن و از من درخواست برنامه کردن. من پیرم درومد به تک تکشون گفتم آقا بیخیال جی میل. یکیشون میگفت لطفا بفرستید شاید برای من بیاد! ده هک! اونوقت میگفتم میتونی رینیم کنی میگفت اکستنشن دیگه چیه!؟!
یکی دو تاشون با این قابلیت جدید جی میل - که به جای اینکه بشینه مشکلاش رو برطرف کنه هرروز یه چیز چرت میده بیرون - اسم و دومین رو عوض کرده بودن منه بدبخت 3 4 بار هی میل می فرستادم اونا میگفتن پس چی شد. تا آخر بولک رو دیدم...بله پر از فیلره!
خلاصه دوس داشتم این رییس گوگل رو پیدا میکردم، آخ ..... !! حالیش میکردم با بلا یکی شوخی نکنه.
بابا کی میگه ماکروسافت فلانه و نمیدونم یاهو بیساره؟! آخه یه شبه که نباید ره صد ساله رفت. فسقلی تا از سرچ انجینش تعریف کردن، همچین خیال کرده که دیگه خدای اینترنت شده.
بخدا اگر این گوگل رو هینجوری ول کنیم رشد کنه میاد مثل مسئولای خودمون کل جاهایی که از پسشون بر نمیاد رو یا فیلتر میکنه یا بخاطر سرمایگذاری نکردن و بی لیاقت بودن میگه بخاطر مسائل امنیتی اصلا لازم نیست باشه بدردت نمیخوره. آخه مرتیکه.....
بابا این چه وضعیه؟ بیاید یه کاری بکنیم. حالاهم که بهش کار نداریم هی کار واسه ما درسست میکنه. ای مردشوره این گوگل رو ببرن!