• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه شكلی exe اتچ کنم؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از mahdi206 :
همينه! بابا بتا هم يه مدت خاصي داره ، نه يك سال و نيم! ديگه هر تستي اينا ميخواستن انجام بدن تا حالا ميتونستن بكنن من نميدونم اينا چيكار دارن ميكنن! اركاتشون هم هنوز بتا هست!

شایدهم بتا جزو اسم برنامه/سرویسشونه :blink: :blink: کلاسه دیگه: بتا!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
قضیه بدتر از این حرفاست!

همین الان می خواستم از یاهو به یه آدرس gmail یک نامه که exe اتچ داره بفرستم. برام mail failure اومد که بخاطر داشتن اتچ نامعتبر از طرف gmail نمیتونه نامه رو به مقصد برسونه! :wacko:

یعنی این مشکل دوطرفه هست. gmail تمام درهارو رو به exe بسته! خیلی جالبه! خوب معلومه که این شکلی می تونه 2GB فضا بده! همش text ! خوب میگیره همه نامه هارو فشرده میکنه! هیچ binary هم تو نامه ها نیست پس با حداکثر تراکم فشرده میشن! فکر نکنم 2GB text رو اگر با همین winzip خودمون فشردش کنیم بیشتر از 500MB بشه! :hmm:

نظر شما چیه؟...

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از afshiun_dks :
خوب zip يا rar كن....
يه نگاهي به پستهاي قبلي اين تاپيك مينداختين مي فهميدين كه ما عقلمون به اين چيزها مي رسيد و نشد!

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از balabala :
قضیه بدتر از این حرفاست!

همین الان می خواستم از یاهو به یه آدرس gmail یک نامه که exe اتچ داره بفرستم. برام mail failure اومد که بخاطر داشتن اتچ نامعتبر از طرف gmail نمیتونه نامه رو به مقصد برسونه! :wacko:

یعنی این مشکل دوطرفه هست. gmail تمام درهارو رو به exe بسته! خیلی جالبه! خوب معلومه که این شکلی می تونه 2GB فضا بده! همش text ! خوب میگیره همه نامه هارو فشرده میکنه! هیچ binary هم تو نامه ها نیست پس با حداکثر تراکم فشرده میشن! فکر نکنم 2GB text رو اگر با همین winzip خودمون فشردش کنیم بیشتر از 500MB بشه! :hmm:

نظر شما چیه؟...
خیر سرم تازه این تاپیک رو دیدم!!!!
ولی عجب نامردی می کنه این جیمیل ها!!! من که ازش خوشم نمیومد، حالا هم بدتر شد!!

در ضمن :

دقت داشته باشین جیمیل هنوز بتا هست !! همینطور دقت داشته باشید که علت 1 gb شدن بقیه سرویسهای ایمیل هم اومدن جیمیل بوده و گرنه تا صد سال هم همونطور میموندن ! سرعت بالاش هم که واضحه !

ببخشید ولی ما توی خیابون نمونده بودیم و پول خریدن چند گیگا بایت فضا برای ایمیل و امکانات دیگه رو داشتیم و تازه اتفاقا این جیمیل اصول اولیه تجارت که تجرات سالم و مخصوصا پایین کشیدن قیمت رو که غیر قانونی هست رو رعایت نکرده!!
تازه همچین سرعت بالایی هم نداره که آدم دلش خوش باشه، یاهو هم شرعتش همچین کم نیست. تازه سرعت فقط در حالت چند ثانیه ایی بدرد می خوره، وگرنه کوتاه تر از چند ثانیه اصلا ارزش نداره!!

در هر صورت دامپینگ گوگل و به همراهش جی میل رو محکوم می کنیم!!!! (ببینم توی آمریکا مگه با دامپینگ مبارزه نمی کنند!!؟)

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از balabala :
بنظرم pop3 اصلا چیزی نیست که آدم بخواد بخاطرش از جیمیل استفاده کنه. یاهو با این اینترفیس زیبا و کاراش و امنیت و سرعتش بدون pop3 یش هم عالیه. در ضمن اگر خیلی pop3 رو میخواهید (اونم مجانی، بغیر از سرویس یاهو) ........
اگر pop3 یاهو را می خواهی. برو یک اکانت در mail.yahoo.co.uk بگیر. یاهو انگلیس هنوز pop3 را به طور مجانی ارائه میده.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از vmf :
خیر سرم تازه این تاپیک رو دیدم!!!!
ولی عجب نامردی می کنه این جیمیل ها!!! من که ازش خوشم نمیومد، حالا هم بدتر شد!!

در ضمن :

ببخشید ولی ما توی خیابون نمونده بودیم و پول خریدن چند گیگا بایت فضا برای ایمیل و امکانات دیگه رو داشتیم و تازه اتفاقا این جیمیل اصول اولیه تجارت که تجرات سالم و مخصوصا پایین کشیدن قیمت رو که غیر قانونی هست رو رعایت نکرده!!
تازه همچین سرعت بالایی هم نداره که آدم دلش خوش باشه، یاهو هم شرعتش همچین کم نیست. تازه سرعت فقط در حالت چند ثانیه ایی بدرد می خوره، وگرنه کوتاه تر از چند ثانیه اصلا ارزش نداره!!

در هر صورت دامپینگ گوگل و به همراهش جی میل رو محکوم می کنیم!!!! (ببینم توی آمریکا مگه با دامپینگ مبارزه نمی کنند!!؟)
به به! ميبينم كه وحيدخان هم شدن اهل نبش قبر تاپيكها!
راستي تمامي نظرات شما پيرامون جيميل تاييد مي شود!

Lover_Suspended

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جیمیل می گذاره اتچ کنی اما نه فایل هایی که یک برنامه رو ادیت کنند یا استرکت داشته باشند
اونم برای امنیت بیشتر
چرا زیپشون نمی کنی؟

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
من تاحالا چندبار با Gmail فایل exe فرستادم و گرفتم! را حلش خیلی خیلی ساده ست! فقط کافیه Extension رو به یه چیز دیگه مثل jpg تبدیل کنی! دیگه گیر نمیده! :D :happy: کلا یه چیزه الکی هم بد نیست! مثلا من zip ها رو به piz تغییر میدم! :lol:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از SonyStyle :
من تاحالا چندبار با Gmail فایل exe فرستادم و گرفتم! را حلش خیلی خیلی ساده ست! فقط کافیه Extension رو به یه چیز دیگه مثل jpg تبدیل کنی! دیگه گیر نمیده! :D :happy: کلا یه چیزه الکی هم بد نیست! مثلا من zip ها رو به piz تغییر میدم! :lol:
عزيز من! من كه نميتونم به همه طرفام بگم شما بيايد فلان و فلان وفلان فايل رو تغيير نام بديد!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
خسته نباشيد! همون طور كه balabala گفت هميشه طرف آدم اينطوري نيست كه امكانش باشه همچين كاري كرد. به هر حال همچنان اين ضعف به قوت خود باقيست و متاسفانه گوگل راهي بهتر از حذف اين قابليت براي افزايش امنيت پيدا نكرده است.

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از balabala :
عزيز من! من كه نميتونم به همه طرفام بگم شما بيايد فلان و فلان وفلان فايل رو تغيير نام بديد!

چرا نشه خب؟؟ :blink: آخر mail یه PS بذار: فایل رو به فلان پسوند Rename کنید! بنظر من که مشکلی نداره!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از SonyStyle :
چرا نشه خب؟؟ :blink: آخر mail یه PS بذار: فایل رو به فلان پسوند Rename کنید! بنظر من که مشکلی نداره!
حرفاي مهدي206 رو مشاهده كنيد. :rolleyes:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از SonyStyle :
خب بستگي به طرف شما داره. خيلي مواقع نميشه. هميشه كه طرف دوست صميمي آدم نيست كه بشه بهش گفت پسوندش رو عوض كن. وقتي موضوع ايميل در حد رسمي بشه اون وقت اين كار يه جور بي اجترامي به طرف مقابل ممكنه حساب بشه!

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از balabala :
حرفاي مهدي206 رو مشاهده كنيد. :rolleyes:
هر از چند گاهي يكي مياد يه جور توجيه كنه ما دوتايي خوب بهش گير ميديم ها!
15.gif

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
عرض کنم که امروز بدترین روز از نوع گوگلی برای من بود!
5.gif

5 نفر جی میل داشتن و از من درخواست برنامه کردن. من پیرم درومد به تک تکشون گفتم آقا بیخیال جی میل. یکیشون میگفت لطفا بفرستید شاید برای من بیاد! ده هک! اونوقت میگفتم میتونی رینیم کنی میگفت اکستنشن دیگه چیه!؟!
یکی دو تاشون با این قابلیت جدید جی میل - که به جای اینکه بشینه مشکلاش رو برطرف کنه هرروز یه چیز چرت میده بیرون - اسم و دومین رو عوض کرده بودن منه بدبخت 3 4 بار هی میل می فرستادم اونا میگفتن پس چی شد. تا آخر بولک رو دیدم...بله پر از فیلره!

5.gif
5.gif
5.gif

خلاصه دوس داشتم این رییس گوگل رو پیدا میکردم، آخ ..... !! حالیش میکردم با بلا یکی شوخی نکنه.

بابا کی میگه ماکروسافت فلانه و نمیدونم یاهو بیساره؟! آخه یه شبه که نباید ره صد ساله رفت. فسقلی تا از سرچ انجینش تعریف کردن، همچین خیال کرده که دیگه خدای اینترنت شده.

بخدا اگر این گوگل رو هینجوری ول کنیم رشد کنه میاد مثل مسئولای خودمون کل جاهایی که از پسشون بر نمیاد رو یا فیلتر میکنه یا بخاطر سرمایگذاری نکردن و بی لیاقت بودن میگه بخاطر مسائل امنیتی اصلا لازم نیست باشه بدردت نمیخوره. آخه مرتیکه.....

بابا این چه وضعیه؟ بیاید یه کاری بکنیم. حالاهم که بهش کار نداریم هی کار واسه ما درسست میکنه. ای مردشوره این گوگل رو ببرن!

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
من دقیقا این مشكل رو موقع فرستادن تمرین برای استادم داشتم !! من فایل exe رو نمی تونستم بفرستم اونم می گفت كه تنبل ، عرضه نداشتن این رو كامپایل كنی بعد واسه من بفرستی كه من نخوام 3 ساعت بشنیم كامپایل كنم !!!!
حالا از من قسم و آیه كه بابا این جی میل كره خر ! نمی ذاره بفرستم !!!!
فقط شاید یك چیز این جی میل خوب بود كه بقیه میل ها رو مجبور كرد كه فضاشون را الكی افزایش بدن !! كه این میون هات میل كمترین ضرر رو كرد !!

بالا