به نقل از balabala :جی میل نمیزاره exe برای نامه ها اتچ کنم؟ هیچ راهی میشناسید؟
من یه راه می شناسم فایلت رو zip کن بعد پسوند فایل رو عوض کن مثلا به جای zip بگذاز piz و attach کن حالا دیگه جیمیل نمی فهمه من خودم چند بار فرستادم .
به نقل از balabala :جی میل نمیزاره exe برای نامه ها اتچ کنم؟ هیچ راهی میشناسید؟
ميگن عقل خوب چيزيه! خوب اگه قرار باشه كه ما پسوند فايل زيپ رو عوض كنيم ، ميشينيم پسوند خود فايل exe رو عوض مي كنيم و خلاص!به نقل از mojtabax :من یه راه می شناسم فایلت رو zip کن بعد پسوند فایل رو عوض کن مثلا به جای zip بگذاز piz و attach کن حالا دیگه جیمیل نمی فهمه من خودم چند بار فرستادم .
برنامه NC رو اجراکن رو فایلی که میخای بفرستی F6 رو بزن بعد تایپ کن omd.* بعد فایل رو بفرست و به کسی که میخواد بازش کنه بگو پسوندشو به exe تغیر بده اگه omd رو هم نمیفرسته هر چی دوست داریش بکن مثل: zip,rar,mp3,mpg,jpg و مزخرفات دیگه.به نقل از balabala :جی میل نمیزاره exe برای نامه ها اتچ کنم؟ هیچ راهی میشناسید؟
میدونم میشه اکستنش رو عوض کرد ولی همونطور که قبلا گفتم درست نیست به کسایی که باهاشون کار دارم هی بگم این و این و این رو رینیم کن بعد اجرا کنم مخصوصا که طرف شرکتی چیزی از خارج باشه! بعدم من شاید روزی 10 بار فقط برای یکیشون بخوام exe بفرستم اونوقت پیر هر دومون در میاد که!!! :wacko: من اصلا جی میل رو گذاشتم کنار، یاهور رو عشقس.به نقل از omid_1985 :برنامه NC رو اجراکن رو فایلی که میخای بفرستی F6 رو بزن بعد تایپ کن omd.* بعد فایل رو بفرست و به کسی که میخواد بازش کنه بگو پسوندشو به exe تغیر بده اگه omd رو هم نمیفرسته هر چی دوست داریش بکن مثل: zip,rar,mp3,mpg,jpg و مزخرفات دیگه.
ببينم! مگه ما بلا نسبت خريم كه بريم تو اين دوره زمونه با NC فايلهامون رو rename كنيم! تازه من نفهميدم كه چرا mod ؟؟به نقل از omid_1985 :برنامه NC رو اجراکن رو فایلی که میخای بفرستی F6 رو بزن بعد تایپ کن omd.* بعد فایل رو بفرست و به کسی که میخواد بازش کنه بگو پسوندشو به exe تغیر بده اگه omd رو هم نمیفرسته هر چی دوست داریش بکن مثل: zip,rar,mp3,mpg,jpg و مزخرفات دیگه.
من امنیت نمیخوام! من سرویس میخوام!به نقل از Lover_Suspended :این از امنیت بالای جیمیله
یک علت دیگش هم می شه اینو گفت که نمی تونه اطمینان 100 در 100 بده که کسی هک نشه
همین که سیستم آنتی ویروس نداره و به همین خاطر exe رو قبول نمی کنه ... اینم خودش ارزش داره!!!!به نقل از tablighat :سگ جي ميل به ياهو شرف داره !!!!
همين كه 3 سوت اتچ ميكنه و وسط راه گيج نميزنه ... همين كه هميشه ميل را ميفرسته و مثل ياهو دوباره به صفحه كامپوز برنميگرده كه بخواي دوباره متنتو تايپ كني ... خودش ارزش داره !!!!!!! :happy:
!:blink: ؟ ya.ali :blink: ؟به نقل از abaratian :چرا اینقد پیچیدش می کنین؟ پسوند فایل رو به یه چیز چرند تغیر بده راحت قبول می کنه. من خودم چون اسمم علی هست پسوند فایلمو می کنم .ali و راحت میفرستم. به همین سادگی!
فقط توی ایمیل باید به طرف بگی قبل از استفاده پسوند رو برگردونه
اینم یک مشکل دیگشه. توی یاهو سالی به 12 ماه اسپم نداشتم، توی گوگل هر روز 10 تا واسم میاد!!؟!!به نقل از Amir_business :اين آسپم ها كشتن منو چطوري بايد جلوشون رو بگيرم.
روي Not Spom هم كليك ميكنم باز هم هيچي به هيچي
بخدا راست میگم! من یه آدرس دارم هنوز توش یدونه ایمیل هم نیامده ولی پر اسپمه! البته فکر کنم برای رند بودن اسمش هم باشه!به نقل از mahdi206 :خداييش اينو من تكذيب مي كنم! من تو جيميل از پارسال تا حالا كلا 10 تا اسپم هم نداشتم! البته دليلش واضحه! چون زياد اين ايميل رو جايي معرفي نكردم!
نمیدونم کسی این پیشنهاد رو داده یا نه. من همیشه فایل رو اینجوری اتچ می کنم: filename.renametoexe
دیگه امیدوارم گیرنده عاقل باشه