ممنون داریوش جان
با این قیمتایی که دادی یکم نا امیدمان کردی
راستش بودجم بیشتر از 700/800 نیست
یه موتور می خوام که مصرفش پایین باشه ( به خاطر سهمیه بندی بنزین ) و در عین حال هر روز مجبور نباشی یه قطعه شا عوض کنی یا تو تعمیرگاه بری
تو. صف بنزین بودم ( 1 هفته پیش ) از ساعت 2 بعد از ظهر تا 3/30 تو صف بنزین بودم تو اون گرما ! یارو موتوریه که داشت بنزین می زد گفت 1 ساعت شد تو صف واسادی؟ گفتم آرم گفت من ماشینا گذاشتم خونه با موتور ! موتور بهتریناما یک نصیحت جدی . اگر واقعا به موتور نیاز نداری نگیر چون خطرش خیلی زیاد هست و اصلا با ماشین قابل مقایسه نیست .
واقعا وسيله عالي هست اين موتور.تو. صف بنزین بودم ( 1 هفته پیش ) از ساعت 2 بعد از ظهر تا 3/30 تو صف بنزین بودم تو اون گرما ! یارو موتوریه که داشت بنزین می زد گفت 1 ساعت شد تو صف واسادی؟ گفتم آرم گفت من ماشینا گذاشتم خونه با موتور ! موتور بهترین
وسیله باهاش می تونی تو طرح بری زیاد تر از ماشین راه بری تو صف بنزین وای نیسی و .... بعد دیدم کارت سوخت
خودش مال یه پراید بود !
بدجوری خاطرخاه موتور شدم . باهاش میشه تو طرح رفت - تو ترافیک نمی مونی - کمتر پول بنزین میدی - جا پارک
همیشه پیدا میشه و ...
خلاصه چیزه ردیفیه
ولی چندتا از دوستام موتور Race داشتن و نگرفتنشون!
منم بلد نیستم !حالا باز خوبه شما موتورسواری بلد هستین
من دلم میخواد یک موتور تهیه کنم اما موتورسواری بلد نیستم از همه بدتر نمیدونم کجا میشه یاد گرفت آخه چرا در یک مملکت جایی برای آموزش موتورسواری نباید باشه
Today 07:48 AM
شما سایت رو کنترل کردید
یعنی از نمایندگی خود شرکت بخریم بهتر است