• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه موتوری بخرم ؟

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
سلام

بچه‌ها من از www.bazarmotor.com خرید کردم واقعأ عالی‌ بود. بعضی‌ وقتا قیمت‌ها دیر آپدیت میش اونم بخاطر بازار بد ایران. یه چیز جالب اینه که اونا نمایندگی‌ رسمی‌ تیزرو و پیش از ۱۴ شرکت موتور در ایران دارند. من تو بازار موتور تحقیقم کردم آدمای خوش نامی‌ هستند. بابا واسه من خیلی‌ راحت بود موتورمو انتخاب کردم و دم خونم تحویل گرفتم. تازه به من گفتن اگه می‌خوام می‌تونم بیام موتورو خودم تحویل بگیرم. ولی‌ چون حالش نبود گفتن بیارن دره خونه یه هزینه کمی‌ هم واس پیکش دادم. در کلّ بگم واقعأ این سایت تنها سایت مرجع کامل تمام موتورسیکلت در تمام ایران هست.:D

www.bazarmotor.com

همین الان ثبت نام کرده و اومده تا تبلیغ کنه :lol::lol::lol:

عجب مملکتی

mehdiase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره

عزیز دل‌ انگیز تاریخ عضویت من در پرشین فورم ببین بد این حرفو بزن. من از تو تو این فروم قدیمی‌ تر هستم. چرا ما ایرانیها فقط در تلاشیم بیهوده همدیگرو ضایعه کنیم. برای چی‌؟ اگر هم به فرض اینکه تو راست بگی‌ و من برای تبلیغ این حرفارو زدم. تو میتونی‌ بری اون چیزیرو که من گفتم امتحان کنی‌ و بگی‌ نه این درست نبود. نه اینکه بیای وقت بذاری منو به مسخره بگیری بدون هیچ دلیلی‌. احترام گذاشتن احترام میاره نه بی‌ احترامی. یاد بگیریم کنار هم با دوستی‌ و محبت رفتار کنیم. من واقعیتو گفتم خواه تو پند گیر خواه ملا ل.

saeid rope

Registered User
لایک‌ها
6
ZXR6 هم خوبه ها:D
phpThumb.php

ZX ممنوع شده خورده تو سرش از 4-5 میلیون به بالا قیمتش شده 1-2 میلیون ...

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
با سلام

اگه پولت ميرسيد مـــوتـــور بـرقــي مي خريدي ( به امضاء من هم يه نگاه بكن ) ، ديگه عالي مي شد .

بهر حال موتور هر چي كم حجم تر باشه مصرفش هم كمتر است

و هرچه از تكنولوژي هاي جديدتر استفاده كنه هم همينطور.

رسولي

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
ببین میتونی پولسار یا پالس پیدا کنی.

milad-kh

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
ZX ممنوع شده خورده تو سرش از 4-5 میلیون به بالا قیمتش شده 1-2 میلیون
خوب از اول هم ممنوع بود .الان 250 هم پلاک نمیشه .باید مثلا توی کارت بزنه 248-9 تا پلاک کنن
البته موتور ما که کلا ممنوعه(400 سی سی)!!!!!...ولی با هات موافقم!!!!
علی چی داری؟
یه rr 1000 2008 repsol دارم .میخوام بیارم تهران رد کنمش .کجا بریم؟

milad-kh

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
استارتر عزیز شما از همین 125 ها بگیر یا یه موتور بی کلاچ .دومی مصرف و هزینشم پایینه.خوشگل هم هست

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان تاپیک خوبی درست کردید
جدا با این وضعیت موتور بهترین وسیله است البته سهمیه بنزین 1 لیتر در روز هم کم است
حالا باز خوبه شما موتورسواری بلد هستین
من دلم میخواد یک موتور تهیه کنم اما موتورسواری بلد نیستم از همه بدتر نمیدونم کجا میشه یاد گرفت آخه چرا در یک مملکت جایی برای آموزش موتورسواری نباید باشه

تنها جایی که موتور رو به صورت اصولی یاد میده و بعدشم گواهینامه ش رو میده، یه آموزشگاه رانندگی به اسم آموزشگاه فانوس هستش ( تو کوهک، نیرو دریایی ==> رسالت )
اینم شمارش که خودم بر داشتم و تو 118 ثبت نشده؛
77226229
77226013

بالا