روح سگ ولگرد
Registered User
یه سر بزن اینجا جواب می گیری
persianmotor.net
persianmotor.net
سلام
بچهها من از www.bazarmotor.com خرید کردم واقعأ عالی بود. بعضی وقتا قیمتها دیر آپدیت میش اونم بخاطر بازار بد ایران. یه چیز جالب اینه که اونا نمایندگی رسمی تیزرو و پیش از ۱۴ شرکت موتور در ایران دارند. من تو بازار موتور تحقیقم کردم آدمای خوش نامی هستند. بابا واسه من خیلی راحت بود موتورمو انتخاب کردم و دم خونم تحویل گرفتم. تازه به من گفتن اگه میخوام میتونم بیام موتورو خودم تحویل بگیرم. ولی چون حالش نبود گفتن بیارن دره خونه یه هزینه کمی هم واس پیکش دادم. در کلّ بگم واقعأ این سایت تنها سایت مرجع کامل تمام موتورسیکلت در تمام ایران هست.
www.bazarmotor.com
ZXR6 هم خوبه ها
ZX ممنوع شده خورده تو سرش از 4-5 میلیون به بالا قیمتش شده 1-2 میلیون ...
خوب از اول هم ممنوع بود .الان 250 هم پلاک نمیشه .باید مثلا توی کارت بزنه 248-9 تا پلاک کننZX ممنوع شده خورده تو سرش از 4-5 میلیون به بالا قیمتش شده 1-2 میلیون
علی چی داری؟البته موتور ما که کلا ممنوعه(400 سی سی)!!!!!...ولی با هات موافقم!!!!
با سلام
دوستان تاپیک خوبی درست کردید
جدا با این وضعیت موتور بهترین وسیله است البته سهمیه بنزین 1 لیتر در روز هم کم است
حالا باز خوبه شما موتورسواری بلد هستین
من دلم میخواد یک موتور تهیه کنم اما موتورسواری بلد نیستم از همه بدتر نمیدونم کجا میشه یاد گرفت آخه چرا در یک مملکت جایی برای آموزش موتورسواری نباید باشه