• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه کاری رو برای کسب درآمد در منزل پیشنهاد میکنید؟

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فارکس که خیلی سخت هست :دی ولی تو فروم سرمایه و تجارت 2-3 نفر رو دیدم که 3 میلیون در ماه سود خالصشون هست و شاید با زیر 1-2 میلیون هم شروع کردند..

من قبل از ریاست استاد احمدی نزاد یه کم تو بورس ایرانی سر در می اوردم و تا حدود 5-10% در روز امکان بالا یا پایین رفتن قیمتها بود یعنی 1 نفر که شانس داشت میتونست 1 روز 10% از پولش رو سود کنه (ضرر هم به همچنین ) الان در صد ها حدود 2 هست که فایده نداره...

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
فارکس که خیلی سخت هست :دی ولی تو فروم سرمایه و تجارت 2-3 نفر رو دیدم که 3 میلیون در ماه سود خالصشون هست و شاید با زیر 1-2 میلیون هم شروع کردند..

من قبل از ریاست استاد احمدی نزاد یه کم تو بورس ایرانی سر در می اوردم و تا حدود 5-10% در روز امکان بالا یا پایین رفتن قیمتها بود یعنی 1 نفر که شانس داشت میتونست 1 روز 10% از پولش رو سود کنه (ضرر هم به همچنین ) الان در صد ها حدود 2 هست که فایده نداره...

این حاج محمود یه بلای سر بورس آورد که فک کنم فقط با ظهور امام زمان کمرش راست میشه :lol:

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
والا تا اونجايي كه من مي دونم براي موفقيت در بورس (چه ايران چه فاركس) شما در 2 صورت موفق خواهيد بود :
1- سرمايه بالا + اطلاعات كافي
2- سرمايه متوسط + وقت زياد + اطلاعات كافي

يعني به هيچ وجه نميشه با 2 ميليون سرمايه و يكبار خريد ؛ سر سال سرمايه رو چند برابر كرد (اگر پارامتر شانس رو حذف كنيم) ضمنا كساني كه به اصطلاح بورس باز هستند بعد از مدتي به شكل عجيبي از كار و زندگي مي افتن و به شكل بيمار گونه اي معتادش ميشن (نمونه عيني موجود هست!)

و اما در مورد فروشگاه اينترنتي :
راستش فروشگاه بستگي داره شما به چه صورت بهش نگاه كني :
1- به عنوان كار دوم با سرمايه كم
2- به عنوان كار دوم با سرمايه زياد

اگر مورد اول رو انتخاب كني ؛ بعد از چندماه دلزده ميشي ؛ چون سغارشاتت خيلي كمن و خوب شركت ها هم در بهترين حالت 50 درصد فروشت رو پيش خودشون نگه مي دارن ! بنده العان 2 ساله كه ديگه با پرداخت كار نمي كنم و چيزي حدود 2 ميليون ازشون طلب دارم !
گزينه دوم هم كه عملا نمي تونه وجود داشته باشه ! چون در صورت سرمايه گذاري ؛ شما ديگه وقتي براي كار اول نخواهي داشت ! ضمنا عنايت داشته باشيد كه العان ديگه مصل 4 سال پيش نيست كه با يك سري محصول و تبليغات دم دستي بتوني محصول رو بفروشي . امروزه هم خريداران حرفه اي شدند و ساپورت مي خوان و هم فروشنده هاي زيادي (احتمالا با كيفيت بهتر) وجود دارن كه مي تونن گوي رقابت رو از شما بقاپن !

و اما تجربيان بنده :
1- تا 2 ماه اصلا نه به فكر سود باشيد ونه به فكر بازگشت سرمايه ! يه چيزي هم موجود بايد داشته باشيد براي تامين هزينه در اين 2 ماه
2- اگر با شركت هاي ايران ماركت ؛ پرداخت و... صحبت كنيد كلي اميدوارتون مي كنند كه چنين است و چنان ! ولي هيچكدوم به شما نمي كن چطور بازاريابي كنيد ؛ چه محصولاتي بفروشيد و...
3- اگر بخواين مثل 99 درصد فروشگاههاي ايران ؛ يك سري محصول كه همه جا ريخته رو ارائه كنيد ؛ رسما پيشنهاد مي كنم اينكار رو نكنيد ! ولي اگر احساس مي كنيد محصول خاص و بفروشي داريد ؛ بسم الله !

در مجموع پيشنهاد ورود به اين عرصه رو به كسي نكرده و نمي كنم ! اميدوارم اينقدر روشنفكر باشيد كه فكر نكيند حسادت و... دخيله ! ماشالله اينقدر فروشگاه داريم كه 100 تا ديگه هم هيچ تاثير منفي يا مثبتي روي كار بنده و بقيه فروشگاهها نمي گذاره. ولي واقعا يك سري مسائل و مشكلات هست كه فقط افرادي كه دارن كار مي كنن مي دونن از چه قراره !
البته اينترنت؛ بازار خوبيه براي كسب درامد ؛ ولي باور كنيد فقط محدود به فروشگاه اينترنتي نميشه !
شما اگه يه سايت يا حتي وبلاگ داشته باشيد كه بتونيد روش خوب كار كنيد و بازديد كننده زياد كسب كنيد ؛ مي تونيد از راه تبليغات درآمد بيشتري داشته باشيد با زحمت و البته سرمايه كمتر

پ.ن : كمي هم مطالعه البته !

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
راجع به بازار یاب تلفنی اگر مهارت داشته باشه و زن باشه! خوبه، خیلی ها تو خونشون دفتر می زنند و بازاریابی می کنند! کسی که دفتر بازار یاب مراجعه نمی کنه!
سایت هایی مثل پارسی کدرز و یا گت فری لنسر هم بد نیست
من کسی رو می شناسم که برنامه می گرفت می نوشت اونم با سی پلاس پلاس!

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
من فارکس رو اصلا پیشنهاد نمی کنم . مگر اینکه بپذیری حالا حالا ها خبری از سود نیست. تلاش زیادی لازم داره . مطالعه زیادی می خواد . حوصله و وقت فراوونی می خواد . استعداد هم شدیدا لازمه . بعد از اقلا 1 سال کار کردن و احتمالا کلی ضرر دادن ایشاللا می افتی رو سود.

mohamadhunter

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
15
سلام بر تمام دوستان
کسی تو بچه ها الان داره فارکس کار میکنه؟

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
من کار میکنم.
اما سمتش نیا

حداقل دوسال باید کارکنی مطالعه کنی تا بتونی سود بگیری از بازار . قوق العاده پر ریسکه . تو چند دقیقه ممکنه سرمایت صفر بشه و .و و و

موفق باشی .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
سلام بر تمام دوستان
کسی تو بچه ها الان داره فارکس کار میکنه؟
فارکس می تونه شغل پردرامدی باشه
اگر براش وقت بزاری و بهش به عنوان یه شغل نگاه کنی ! مثل هر کاری دیگه ای نیاز به اموزش و تمرین داره

ببین اونی که میگه تو چند دقیقه ممکنه سرمایه ات صفر بشه مطمئنا پوزیشن هاش بدون استاپ هست اگر استاپ داشته باشه امکان نداره کسی کال بشه !
خواهشن اشتباهات خودتون رو به بازار تحمیل نکنید !
همین دیروز با یه سخنرانی بازار تو یک ساعت 200 پیپ جابه جا شد هر کسی استاپ داشت پوزیشنش با ضرر بسته شد
فقط اونهایی که پوزیشن بدون استاپ با حجم زیاد نسبت به سرمایه داشتن کال شدن که طبیعی هست

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
دوستان
فارکس که ممنوع اعلام شده
مگر کسی الان تو ایران می تونه فارکس کار کنه؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان
فارکس که ممنوع اعلام شده
مگر کسی الان تو ایران می تونه فارکس کار کنه؟

همه اونایی که کار میکردن به کارشون ادامه میدن
ممنوعیت باعث شد این شرکتهایی به ظاهر فارکسی جمع بشن که به نظر من بهتر هم شد
چون خیلی از این شرکتها کلاه بردار بودند

AzarKhan

Registered User
لایک‌ها
0
یکی بیاد و یه جمع بندی از این سه صفخه بکنه
snitch.gif

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
یکی بیاد و یه جمع بندی از این سه صفخه بکنه
snitch.gif

نتیجه اینکه اقایان فارکس خوبه اماد خم تجربه میخواد هم بیرون ایران باید باشی بهتر
ولی بیان همون نمایندگی بهتون از شرکت های مخلتف بدم
دامنه هم بگیرد یه فروشگاه عالی
کارکنید خیرشو هم ببینید
فرصت کسب درآمد و دریافت نمایندگی

AzarKhan

Registered User
لایک‌ها
0
نتیجه اینکه اقایان فارکس خوبه اماد خم تجربه میخواد هم بیرون ایران باید باشی بهتر
ولی بیان همون نمایندگی بهتون از شرکت های مخلتف بدم
دامنه هم بگیرد یه فروشگاه عالی
کارکنید خیرشو هم ببینید
فرصت کسب درآمد و دریافت نمایندگی

ممنون:rolleyes:

جالب بود مرسی:happy:

mehdi massajor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید.من مهدی27 بلوارکشاورز تهران هستم.دوسال هست که ماساژ درمانی و ریلکسیشن سوئدی با روغن در منزل انجام میدم.چه منزل خود چه مشتریها.با گزراندن دو سه جلسه پیش خودم یاد میگیرید.حدود 50 تا مشتری ثابت دارم و حدود ماهی یک میلیون درمیارم.درخدمتم برای توضیح و راهنایی بیشتر 09397575287

parsa2011

Registered User
لایک‌ها
21
2- اگر با شركت هاي ايران ماركت ؛ پرداخت و... صحبت كنيد كلي اميدوارتون مي كنند كه چنين است و چنان ! ولي هيچكدوم به شما نمي كن چطور بازاريابي كنيد ؛ چه محصولاتي بفروشيد و...
3- اگر بخواين مثل 99 درصد فروشگاههاي ايران ؛ يك سري محصول كه همه جا ريخته رو ارائه كنيد ؛ رسما پيشنهاد مي كنم اينكار رو نكنيد ! ولي اگر احساس مي كنيد محصول خاص و بفروشي داريد ؛ بسم الله !

سلام

آیا به نظر شما ایی بوک های ترچمه شده توسط خودم در زمینه ی لاغری تناسب اندام **** های مدیترانه ای , استوایی , **** طول عمر ژاپن و ..... به عنوان محصول خاص جهت فروش به حساب میاد؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام

آیا به نظر شما ایی بوک های ترچمه شده توسط خودم در زمینه ی لاغری تناسب اندام **** های مدیترانه ای , استوایی , **** طول عمر ژاپن و ..... به عنوان محصول خاص جهت فروش به حساب میاد؟

سلام
نه چون فردا همه اش تو اینترنت کپی میشه و به صورت مفتی تو سایتها قرار می گیره

بالا