من كه هرچي تلاش ميكنم چيزي ياد نميگيرم
me too
من كه هرچي تلاش ميكنم چيزي ياد نميگيرم
فارکس که خیلی سخت هست :دی ولی تو فروم سرمایه و تجارت 2-3 نفر رو دیدم که 3 میلیون در ماه سود خالصشون هست و شاید با زیر 1-2 میلیون هم شروع کردند..
من قبل از ریاست استاد احمدی نزاد یه کم تو بورس ایرانی سر در می اوردم و تا حدود 5-10% در روز امکان بالا یا پایین رفتن قیمتها بود یعنی 1 نفر که شانس داشت میتونست 1 روز 10% از پولش رو سود کنه (ضرر هم به همچنین ) الان در صد ها حدود 2 هست که فایده نداره...
اگر براش وقت بزاری و بهش به عنوان یه شغل نگاه کنی ! مثل هر کاری دیگه ای نیاز به اموزش و تمرین دارهسلام بر تمام دوستان
کسی تو بچه ها الان داره فارکس کار میکنه؟
فارکس می تونه شغل پردرامدی باشه
دوستان
فارکس که ممنوع اعلام شده
مگر کسی الان تو ایران می تونه فارکس کار کنه؟
یکی بیاد و یه جمع بندی از این سه صفخه بکنه![]()
نتیجه اینکه اقایان فارکس خوبه اماد خم تجربه میخواد هم بیرون ایران باید باشی بهتر
ولی بیان همون نمایندگی بهتون از شرکت های مخلتف بدم
دامنه هم بگیرد یه فروشگاه عالی
کارکنید خیرشو هم ببینید
فرصت کسب درآمد و دریافت نمایندگی
2- اگر با شركت هاي ايران ماركت ؛ پرداخت و... صحبت كنيد كلي اميدوارتون مي كنند كه چنين است و چنان ! ولي هيچكدوم به شما نمي كن چطور بازاريابي كنيد ؛ چه محصولاتي بفروشيد و...
3- اگر بخواين مثل 99 درصد فروشگاههاي ايران ؛ يك سري محصول كه همه جا ريخته رو ارائه كنيد ؛ رسما پيشنهاد مي كنم اينكار رو نكنيد ! ولي اگر احساس مي كنيد محصول خاص و بفروشي داريد ؛ بسم الله !
سلام
آیا به نظر شما ایی بوک های ترچمه شده توسط خودم در زمینه ی لاغری تناسب اندام **** های مدیترانه ای , استوایی , **** طول عمر ژاپن و ..... به عنوان محصول خاص جهت فروش به حساب میاد؟