• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه کاری رو برای کسب درآمد در منزل پیشنهاد میکنید؟

parsa2011

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
نه چون فردا همه اش تو اینترنت کپی میشه و به صورت مفتی تو سایتها قرار می گیره

اگه تبدیل به سی دی بشه چطور؟ میشه به فروشش امید وار بود؟
یا اگه یک وبلاگ رایگان بزنم از تبلیغاتش میشه درآمد داشت؟ مثلا تو بلاگ اسپات بزنم و از ادسنز تبلیغ بزارم؟

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
نگاه به تاریخشون بزن July 29th, 2012, 05:16 PM
6ماه پیشه!!!!!!!!!!!!!

parsa2011

Registered User
لایک‌ها
21
اگه تبدیل به سی دی بشه چطور؟ میشه به فروشش امید وار بود؟
یا اگه یک وبلاگ رایگان بزنم از تبلیغاتش میشه درآمد داشت؟ مثلا تو بلاگ اسپات بزنم و از ادسنز تبلیغ بزارم؟
کسی نظری نداره؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
من 15 سال سابقه در اینترنت دارم . قبلا با گوگل کار می کردم و روزانه 500 دلار درامد داشتم !
دوستانی که مایل هستند لطفا به من پیغام خصوصی بفرستند تا یک روش واقعا خوب رو بهشون بگم.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
وووه ۵۰۰دلار روزانه:eek:هزینه معرفی ایده چه مقداره ؟
////
دوستان مسخره بازی چیه اینجا . من الان پست باید بعد از ۱. روز تایید بشه اینجا ؟

Last edited:

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
کلا من هر کی رو دیدم تو فارکس یا نابود شده یا اولش ضرر دهی داشته ریسکش بالاست مگر خبره باشی که دیگه داستانش جداست

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
کلا من هر کی رو دیدم تو فارکس یا نابود شده یا اولش ضرر دهی داشته ریسکش بالاست مگر خبره باشی که دیگه داستانش جداست
فارکس و هایپ واقعا مزخرف ترین بازار ها هستن که فقط یه ذره سود می کنی و تا اخر عمرت ضرر هات از ذهن ت پاک نمی شه!

yasinshoper

Registered User
لایک‌ها
162
به نظر من می تونید با یه وبلاگ رایگان شروع به کسب درآمد کنید ! یه وبلاگ میزنید و با سیستم های همکاری در فروش معتبر ( که اینجا معرفی شدن ) همکاری کنید ( با وبلاگ های دیگه تبادل لینک کنید و لینکتون رو جاهای مختلف معرفی کنید تا بازدیدتون بالا بره ، بازدید بیشتر قاعدتا خرید بیشتر .
بعد از یه مدت که مقداری پورسانت گرفتید می تونید هزینه راه اندازی یک سایت ( با وردپرس ) رو به دست بیارید و سایت رو راه اندازی کنید و باز هم محصولات سیستم های همکاری در فروش معتبر رو برای فروش قرار بدید . این روند شاید حدود یکسال طول بکشه ولی مطمئنم می تونید به یه درآمد ثابت برسید البته باز هم بستگی به پشتکار ، صبر و تلاش خودتون داره .
پیشنهاد من : | فروشگاه اینترنتی یاسین مارکت |
ثبت نام : | ثبت نام در سيستم همكاري تبليغاتي و كسب درآمد فروشگاه اینترنتی یاسین مارکت |

livecoder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بنده توصیه میکنم اگر قصد دارید کاری را در حوزه کودک در بیرون از منزل در فضای سرپوشیده انجام بدین کسب و کار خانه بازی بهترین گزینه برای شماست.

بالا