• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه LED بگیرم؟

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان
یک LED با کیفیت Full HD میخوام بگیرم. امکانات جانبی اش زیاد مهم نیست.
چی بگیرم؟ چه مدلی پیشنهاد می دید؟
چون وقت ندارم بازار رو بگردم و مدل خوب و مناسب پیدا کنم از دوستان همیشه در صحنه:rolleyes: کمک میخوام که تجربه خرید داشتند...
بین 42 تا 52 اینچ مد نظرم هست. قیمت هم تا 2 میلیون

فقط کیفیت واسم مهم هست
مرسی

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان کسی نیست کمکی کنه ؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
وقتی کیفیت میخوای و امکانات برات مهم نیست، یعنی سونی. دیگه حاشیه نداره! :happy:

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان مدل خاصی نیست معرفی کنید به من؟
چون بازار LED داغ هست همه دارند تبلیغ می کنند ظاهرا واسه فروش. نیاز به یه انتخاب حرفه ای دارم

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوستان مدل خاصی نیست معرفی کنید به من؟
چون بازار LED داغ هست همه دارند تبلیغ می کنند ظاهرا واسه فروش. نیاز به یه انتخاب حرفه ای دارم

برای سونی میتوانید به سایت زیر مراجعه کنید:

نمایندگی فروش سونی

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
سلام دوستان
یک LED با کیفیت Full HD میخوام بگیرم. امکانات جانبی اش زیاد مهم نیست.
چی بگیرم؟ چه مدلی پیشنهاد می دید؟
چون وقت ندارم بازار رو بگردم و مدل خوب و مناسب پیدا کنم از دوستان همیشه در صحنه:rolleyes: کمک میخوام که تجربه خرید داشتند...
بین 42 تا 52 اینچ مد نظرم هست. قیمت هم تا 2 میلیون

فقط کیفیت واسم مهم هست
مرسی

ببین عزیز
الا به خاطر تحریم تلویزیون خیلی گرون شده
شما هم یه چیز بی عیب و نقص می خوای
پس باید بری سراغ برندای ژپنی مثل شارپ و سونی و پاناسونیک
الان با پوات می تونی بری سراغ سری EX سونی که کیفیتتش خوبه
من شخصا LE8300 شارپ رو هم پیشنهاد می کنم
تو پلاسما ها هم panasonic vt20 خوبه که به پولش ما نیمخوره

یزدانی

Registered User
لایک‌ها
20
.....................

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
سلام. در مرحله اول شارپ - بعد از اون پاناسونیک و سونی. فقط رو سونی دقت کن . تلویزیون های متفرقه هم داره

این قضیه متفرقه سونی رو برامون بگو ببینیم چی به ما چپوندن :lol:

من همین امرو یه 46 سونی گرفتم
بدون گارانتی ازین بانه ای ها

تو دفترجه زده EX520 ولی رو کارتن EX52 نوشته
1750 برامون آبخورد

کیفتش حالا زوده بگم خوبه یا نه اما یه چیز که خیلی من روش حساسم کنترل هستش
که خوبه هر وری میگیری کار میکنه
مهمترین ایراد سونی همچنان پابرجاس
اینو برا خونه بابام گرفتم و اگه برا خودم بود اصلا سراغ سونی نمیرفتم

سونی انصاری کار میکنه و شما رو مجبور میکنه برا لوازم بعدی هم برا سازگاری کامل بری سراغ برند خودش
همین الانم یه هارد اکسترنال وصل کردم جدول فایلیش NTFS بود نشناختش فیلم با فرمت MKV هم پخش نکرد

خلاصه اگه دنبال یه چیز خوب هستی از جنس های تو ایران E30 از پاناسونیک تو ریویو های جهانی من چک کردم بالاتر از بقیه بود
منتها 42 اینچش 1800 در میاد تازه این اسمارته و سه بعدی نیس
بعدش میاد رو سری های بالا 700 از سونی

خلاصه اینکه تو مقایسه های جهانی اول پاناسونیک بود بعد توشیبا بعد سونی و ال جی و سامسونگ
من سایز 42 سری اسمارت رو مقایسه هاش رو چک کردم دنبال تری دی نبودم
یه چیز جالب هم اینکه برا اولین بار دیدم ال جی رو بالاتر از سامسونگ زده بود

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
سلام. در مرحله اول شارپ - بعد از اون پاناسونیک و سونی. فقط رو سونی دقت کن . تلویزیون های متفرقه هم داره

این قضیه متفرقه سونی رو برامون بگو ببینیم چی به ما چپوندن :lol:

من همین امرو یه 46 سونی گرفتم
بدون گارانتی ازین بانه ای ها

تو دفترجه زده EX520 ولی رو کارتن EX52 نوشته
1750 برامون آبخورد

کیفتش حالا زوده بگم خوبه یا نه اما یه چیز که خیلی من روش حساسم کنترل هستش
که خوبه هر وری میگیری کار میکنه
مهمترین ایراد سونی همچنان پابرجاس
اینو برا خونه بابام گرفتم و اگه برا خودم بود اصلا سراغ سونی نمیرفتم

سونی انصاری کار میکنه و شما رو مجبور میکنه برا لوازم بعدی هم برا سازگاری کامل بری سراغ برند خودش
همین الانم یه هارد اکسترنال وصل کردم جدول فایلیش NTFS بود نشناختش فیلم با فرمت MKV هم پخش نکرد

خلاصه اگه دنبال یه چیز خوب هستی از جنس های تو ایران E30 از پاناسونیک تو ریویو های جهانی من چک کردم بالاتر از بقیه بود
منتها 42 اینچش 1800 در میاد تازه این اسمارته و سه بعدی نیس
بعدش میاد رو سری های بالا 700 از سونی

خلاصه اینکه تو مقایسه های جهانی اول پاناسونیک بود بعد توشیبا بعد سونی و ال جی و سامسونگ
من سایز 42 سری اسمارت رو مقایسه هاش رو چک کردم دنبال تری دی نبودم
یه چیز جالب هم اینکه برا اولین بار دیدم ال جی رو بالاتر از سامسونگ زده بود

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
بانه تنها جنسی که به ندرت تقلبیش توی بازار هست تلویزیونشه. البته کاش پاناسونیک میخریدید که معرکه هستند ولی بازم سونی خوبه بد نیست.

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40
اگه بودجت همینه و led میخوای فقط شارپ مدل le8300
اگه پلاسما میخوای فقط پاناسونیک مدل st30 یا vt30
اگه میتونی یکم بودجت رو اضافه کنی سونی چون تلویزیونهای پنل ژاپنی سونی خیلی گرونتره . مثل سری hx مدل hx925
هر سه تای اینها توی کیفیت تصویر بینظیرن .

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
تاييد ميشه...
سوني خوبه...
ولي نمايندگي سمسونگ هم يه سر بزني بد نيست !

دوست عزیز طرفدار سامسونگ! :)

من حدود سه هفته پیش یه ماشین لباسشویی سامسونگ گرفتم به قیمت حدود 1200 تومان! از وقتی نصب شد از درپوش فیلتر تخلیه آب میداد! تا الآن حتی پودر داخل ماشین ریخته نشده و منتظر یه تیکه پلاستیک از سام سرویس هستم!!!

التفات دارید که قطعه مورد نظر من یه تیکه پلاستیکه، هیچ میدونید اگه پنل یا یه بورد تلویزیون سامسونگ خراب بشه چقدر توی آب نمک می مونید تا براتون تعویض کنن؟!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
این پستتون خیلی بی ربط بود !

مگه من به کسی توصیه کردم لباسشویی سمسونگ بخره !؟ من خودم لباسشویی Bosch خریدم برای خونه !

شما که انقدر سونی دوست دارید طرفدار سونی هستید، ماشین لباسشوییتون رو هم سونی میخریدید :دی

سمسونگ رو چه به ماشین لبسشویی !

سمسونگ فقط در زمینه تلیویزیون از بقیه بهتره ! در بقیه زمینه ها از بقیه عقب تره ! ;)

لباسشویی: بوش

صوتی: پایونییر

کولر: او جنرال

دیگه .. عرض کنم خدمتتون که :

گوشی: اپل

کاپشن: فیشر :دی

فریزر: لیبر

گارانتی: گلد ایران !

و... الی آخر...

حالا شماهم نگران نباش ! 2بار زنگ بزن کلید کن، میان ردیف میکنند ! (ماشین لباسشویی یک محصول متفرقه هست... ممکنه بعضی قطعاتش راحت گیر نیاد)

درعوض خدمات پس از فروشش عالیه ! اگه تلویزیون میخریدی، انقدر زنگ میزدند و میومدند خونتون آموزش میدادند که کلافه میشدید...

درضمن: متاسفم که این مشکل براتون پیش اومده... ایشالا به زودی حل میشه...

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
نه دیگه... دقت نکردید... من به سامسونگ کاری ندارم، روی صحبتم با سام سرویس هست... تلویزیون و لباسشویی و ... رو همشون رو سام سرویس گارانتی کرده. شرکتی که یه تیکه پلاستیک رو نمیتونه تامین کنه، شما ازش انتظار دارید مثلا پنل lcd رو سریع بیاد تعویض کنه؟

مثلا همین گلدیران... 4 تا فیلتر جاروبرقی سفارش دادم 11 تومن ریختم به حسابشون، 2 بار جنس فرستادن که هزینه ارسالشون همون 11 تومن شد... یعنی قطعات رو مجانی فرستادن! تا این حد رضایت مشتری براشون مهمه! حالا سام سرویس اصلا به چیزش هم حساب نمیکنه و حتی اپراتورهای تهران به مقام بالاترشون هم وصل نمیکنن که مشکل رو بشنون! :wacko:

خیلی ممنون از شما، ولی اینطور که من توی این سه هفته دیدم، حالا حالا ها باید به ساز سام سرویس برقصم!

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
این استدلال شما مثل این می مونه که بگیم چون پفک نمکی مینو بده پس حتما بیسکوییت هاش هم بده. حالا چون یه قطعه پلاستیکی ماشین لباسشویی توی دست و بالشون نبوده دلیل نمیشه در مورد قطعات تلویزیونشون هم اینجوری باشه. بعدش هم من با شناختی که از شما توی پست های قبلیتون داشتم، شما علاقه خاصی به سونی دارید پس اگر روزی بازرگانی ایران توی خدمات پس از فروشش ضعیف عمل کرد، درسته بگیم ای مردم سونی نخرید؟ مگر چند درصد از موارد نیاز به گارانتی پیدا می کنند؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
این استدلال شما مثل این می مونه که بگیم چون پفک نمکی مینو بده پس حتما بیسکوییت هاش هم بده. حالا چون یه قطعه پلاستیکی ماشین لباسشویی توی دست و بالشون نبوده دلیل نمیشه در مورد قطعات تلویزیونشون هم اینجوری باشه. بعدش هم من با شناختی که از شما توی پست های قبلیتون داشتم، شما علاقه خاصی به سونی دارید پس اگر روزی بازرگانی ایران توی خدمات پس از فروشش ضعیف عمل کرد، درسته بگیم ای مردم سونی نخرید؟ مگر چند درصد از موارد نیاز به گارانتی پیدا می کنند؟

اون قطعه توی دست و بالشون نبوده، نمیتوانن دستگاه رو تعویض کنن؟ یا پولشو پس بدن؟ یا از یه دستگاه نو توی انبار باز کنن به من بدن و وقتی قطعه وارد شد ببندن روی اون؟ وقتی زنگ میزنی سام سرویس، فقط و فقط به اپراتور وصل میشی و هرچی هم تقاضا میکنی که به یه مقام بالاتر حتی سوپروایزر وصل شی، اصلا توجه نمیکنن. مشتری مداری سام سرویس 0 هست، و اگر از طریق سام سرویس گلی به سر کسی زده بشه، از طرف شرکت خدماتی واسطه بوده!

من علاقه ای به سونی ندارم، تنها وسیله مارک سونی من هم یه تلویزیون lcd مونتاژ ایرانه!! بارها برای دوستانی مثل شما - که عجولانه قضاوت میکنند و فکر میکنند آنچه در یک جمله خواندند وحی منزل است - گفتم که سونی بگیرید چون پول کیفیت و خراب نشدن رو دارید میدید! در حالی که 10% از امکانات سامسونگ رو هم نداره! اینکه من پیشنهاد میکنم سونی بگیرید، صرفا یه پیشنهاده مثل شما که میگید سامسونگ بگیرید... ولی اینکه کسی بگه نه حق با سام سرویسه و ... جای بسی تفکر داره!!

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
من از این بابت گفتم شما علاقه به سونی دارید که یادمه می گفتید کیفیت سونی رو هیچ برند دیگه ای نداره (در حالی که استدلال من این بود که نمیشه با یک چوب یک برند رو قبول کرد باقی رو رد کرد. مخصوصا این دوره زمونه که رقابت شدید شده). من غیر از سامسونگ بارها شده ال جی رو به خاطر قیمت کم و کیفیت مناسبش پیشنهاد دادم. در ضمن اصلا با سام سرویس هیچ کاری ندارم چون تجربه ای نداشتم باهاشون و تلویزیونم هم که سامسونگ هست بانه ای هست. بحث اصلی من این بود که استدلال شما غلطه و الا گارانتی در ایران کلا حکم کشک رو داره و اصلا نمیشه روش حساب کرد. به هر حال اگر هم من قبلا از مدلی دفاع کردم (من هیچ وقت از برندی دفاع نکردم) با استدلال بوده ولی ندیدم تا حالا شما استدلالی در مورد برتری سونی آورده باشید جز اینکه با کیفیت و بادوام تره.

بالا