cafe-naderi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 29
- لایکها
- 13
عزيزم پودر افلاطون اصلا استفاده نكن باعث پوك شدن لگن ميشه و به شدت خطرناكه.فلجت ميكنه.من به چشم چندين مورد ديدم.حتي فكرشم نكن.از من به شما نصيحت.
عزيزم پودر افلاطون اصلا استفاده نكن باعث پوك شدن لگن ميشه و به شدت خطرناكه.فلجت ميكنه.من به چشم چندين مورد ديدم.حتي فكرشم نكن.از من به شما نصيحت.
خب اینکه دیگه دوشواری ندارهدوستان خواستگاره چند ساله كه منو ميبينه (فاميله) چه لاغرو چه توپر ميدونه كه چه شكليم فقط ميخواستم واسه عقد كه فيلم و عكس فلان تو كاره صورتم پر باشه :blush: ولي راهكارهاتون خيلي موثر بوده حدود 800 گرم به وزنم اضافه شده :lol:
تزريق ژلم كه دوستان ميگيد 1 سال پيش زد سرم رفتم دكتره گفت صورتت طبيعيه و تزريق ژل و بوتاكس واسه چين و چروكاست و گونه هم داري نميشه گونه تزريق كنيم
راستي پودر افلاطون چيه؟ از كجا بايد بخرم؟
سلام کاملا تایید میشه.پور افلاطون مصرف نکن.باعث از بین رفت سلولهای لگن میشه و لگن را کاملا پوچ میکنه و به ستون فقرات اسیب میرسونه.و در اخر باعث قطع نخاع و یا فلج کمر به پایین میشه.به شدت مضره.
محسن واردی ها کلک!خب اینکه دیگه دوشواری نداره
عکسا رو فتوشاپ میکنن برات
فیلمشم بگو با لنز fish eye بگیره که چاق تر دیده بشی
پودر افلاطون نخور خواهر من این پودرا همه ش بیخوده به اسم گیاهی میدن ولی کورتون داره.
من تجربه ی شخصی خودمو میگم:
شما میخوای صورتتو پر کنی این راه خوبیه و البته بی ضرر.
شما تشریف میبری داروخونه دو تا شیر خشک میخری به عبارت هر کدوم 7500تومن یه بسته قرص مخمر ابجو(برای سلامت پوست و ناخن و مو به کار میره ولی اشتها رو هم زیاد میکنه عارضه ای هم نداره من خودم بیش از 500 تاشو یه موقع خوردم) میخری(اینا بسته به شرکتش قیمتش و تعدادی که توی بسته هست فرق میکنه مثلا تاپ top levure فرانشویه و سی تا توش هست با برچسب سلامت هم عرضه میشه و تایید وزارت بهداشت داره ولی خوب برای اشتها هم میخورن چون ادمو وحشتناک گرسنه میکنه.) شما چون دختری بعد از صبحانه یه دونه بنداز که برای نهار حسابی گرسنه شی یه ساعت بعد از نهار یکی بنداز که برای عصرونه گرسنه شی بعد از عصرنه یکی به خاطر گرشنگی شام و بعد از شام هم برای اینکه اخر شب یه چیزی بخوری.این از نحوه ی بالا بردن اشتها و البته خودش هم تا حدی تاثیر روی لپ دراوردن میذاره.من خودم مینداختم یه ماه بعد فامیلا دیدنم میگتن این همه لپ از کجا اومده بوتاکس کردی؟!!!!!!!!!!!!!!حالا چیز مهم دیگه سه بار تو روز اون شیر خشک رو یعنی ساعت ده صبح 5 بعد از ظهر و 11 شب (وعده قبل خواب مهمه) هر بار سه تا 6 تا از اون قاشقایی که تو شیر خشک هست بردار بریز کف دستت لیس بزن(اینا جدیه و بیشوخی) و حالامعجون پرانرژی اگه تونستی یه دونه موز بنداز تو یک و نیم لیوان شیر 5 قاشق شیر خشک اضافه کنه + دو سه تا خرما و یه مقدار گردو و یه مقدار پورد نارگیل بریز تو مخلوط کن یه دقیقه با هم مخلوط شه یه لیوان عصر بخور یه لیوان قبل خواب.
اینا رو انجام دادی لپ درنیاوردی و وزنت بالا نرفت بیا همینجا به من فحش بده.
اگه پورد افلاطون و بومبا و با این اسامی یا قرصی مثل دکورت و .. هم بهت دادن بریز اشغالدان همینجوری.
اینا تجربه خودم بود فقط مواظب شکم اوردن باش حتما دراز نشست فراموش نشه به تعداد بالا.
یادش بخیر چند وقته پیش همچین معجونی درست کردم و 1 لیوانشو دادم به یه بنده خدایی خورد و فرداش رفت دکتردادا دستور چاقیه یا معجون؟ اگه طرف گرم مزاج نباشه همش جوش میشه و مشکلای دیگه.......
مشروبت الکلی مصرف کن . هم مصرفش راحته و مثل آبه و هم پره کربوهیدرات و قنده . یک نصفه استکان = 9 عدد نان . 9 تا نون رو نمی تونی به این راحتی وارد شکم کنی ولی اینطوری راحت میره شکم . فکر کن یک لیوان کامل بخوری . 18 تا نون میشه . حالا شما دوتا بخور . ( نانوایی تعطیل شد)
خب اینکه دیگه دوشواری نداره
عکسا رو فتوشاپ میکنن برات
فیلمشم بگو با لنز fish eye بگیره که چاق تر دیده بشی
محسن واردی ها کلک!
مثن فیلمبردار
چشم دوستان همتون دعوتين البته عروسي يه سال ديگس
همه گفته هاتنو ليست كردم اميدوارم تو اين يه روز باقي مونده بيمارستاني نشيم بريم اورژانس از تك تك دوستان ممنون
دوستان تو اين سه روز 2 كيلو به وزنم اضاف شد نميدونم وزن چيزاييه كه خوردم يا وزن خودمه
فردا شب طرف مياد وااااااااااااي يه عالمه كار داريم كه انجام بديم
باشه من که میام.فقط این urmia کجا هه؟
عروسيو كرج ميگيريم براش باغ تدارك ديدن اروميه خبري نيست داداشم
چشم دوستان همتون دعوتين البته عروسي يه سال ديگس
همه گفته هاتنو ليست كردم اميدوارم تو اين يه روز باقي مونده بيمارستاني نشيم بريم اورژانس از تك تك دوستان ممنون
دوستان تو اين سه روز 2 كيلو به وزنم اضاف شد نميدونم وزن چيزاييه كه خوردم يا وزن خودمه
فردا شب طرف مياد وااااااااااااي يه عالمه كار داريم كه انجام بديم
فردا شب کنسل شده فراره هفته دیگه بیایم
آهان ماچ قشنگرو بده بیاد آقا مبارکه ایشالله به پای هم پیر شید
دوستان اين جا چه تعارفي تيكه پاره كردن :lol: فكر كنم بايستي يه عروسي جداگونه واسه بروبچ پي تي بگيريم امشب قراره بيان خدااااااااااااااااااااااااااحافظ ازااااااااااااااااااادي - مجردييييييييييييييييييييي:happy: