• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چيكار كنم تا در عرض چند روز 3 كيلو چاق شم+ چاق شدن ضروري

cafe-naderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
عزيزم پودر افلاطون اصلا استفاده نكن باعث پوك شدن لگن ميشه و به شدت خطرناكه.فلجت ميكنه.من به چشم چندين مورد ديدم.حتي فكرشم نكن.از من به شما نصيحت.

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
عزيزم پودر افلاطون اصلا استفاده نكن باعث پوك شدن لگن ميشه و به شدت خطرناكه.فلجت ميكنه.من به چشم چندين مورد ديدم.حتي فكرشم نكن.از من به شما نصيحت.

سلام کاملا تایید میشه.پور افلاطون مصرف نکن.باعث از بین رفت سلولهای لگن میشه و لگن را کاملا پوچ میکنه و به ستون فقرات اسیب میرسونه.و در اخر باعث قطع نخاع و یا فلج کمر به پایین میشه.به شدت مضره.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
دوستان خواستگاره چند ساله كه منو ميبينه (فاميله) چه لاغرو چه توپر ميدونه كه چه شكليم فقط ميخواستم واسه عقد كه فيلم و عكس فلان تو كاره صورتم پر باشه :blush: ولي راهكارهاتون خيلي موثر بوده حدود 800 گرم به وزنم اضافه شده :lol:
تزريق ژلم كه دوستان ميگيد 1 سال پيش زد سرم رفتم دكتره گفت صورتت طبيعيه و تزريق ژل و بوتاكس واسه چين و چروكاست و گونه هم داري نميشه گونه تزريق كنيم

راستي پودر افلاطون چيه؟ از كجا بايد بخرم؟
خب اینکه دیگه دوشواری نداره

عکسا رو فتوشاپ میکنن برات
فیلمشم بگو با لنز fish eye بگیره که چاق تر دیده بشی
crazy.gif

ROYAL BOY

Registered User
لایک‌ها
570
سلام کاملا تایید میشه.پور افلاطون مصرف نکن.باعث از بین رفت سلولهای لگن میشه و لگن را کاملا پوچ میکنه و به ستون فقرات اسیب میرسونه.و در اخر باعث قطع نخاع و یا فلج کمر به پایین میشه.به شدت مضره.

.................
tiredsmiley.gif

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
پودر افلاطون نخور خواهر من این پودرا همه ش بیخوده به اسم گیاهی میدن ولی کورتون داره.
من تجربه ی شخصی خودمو میگم:
شما میخوای صورتتو پر کنی این راه خوبیه و البته بی ضرر.
شما تشریف میبری داروخونه دو تا شیر خشک میخری به عبارت هر کدوم 7500تومن یه بسته قرص مخمر ابجو(برای سلامت پوست و ناخن و مو به کار میره ولی اشتها رو هم زیاد میکنه عارضه ای هم نداره من خودم بیش از 500 تاشو یه موقع خوردم) میخری(اینا بسته به شرکتش قیمتش و تعدادی که توی بسته هست فرق میکنه مثلا تاپ top levure فرانشویه و سی تا توش هست با برچسب سلامت هم عرضه میشه و تایید وزارت بهداشت داره ولی خوب برای اشتها هم میخورن چون ادمو وحشتناک گرسنه میکنه.) شما چون دختری بعد از صبحانه یه دونه بنداز که برای نهار حسابی گرسنه شی یه ساعت بعد از نهار یکی بنداز که برای عصرونه گرسنه شی بعد از عصرنه یکی به خاطر گرسنگی شام و بعد از شام هم برای اینکه اخر شب یه چیزی بخوری.این از نحوه ی بالا بردن اشتها و البته خودش هم تا حدی تاثیر روی لپ دراوردن میذاره.من خودم مینداختم یه ماه بعد فامیلا دیدنم میگتن این همه لپ از کجا اومده بوتاکس کردی؟!!!!!!!!!!!!!!حالا چیز مهم دیگه سه بار تو روز اون شیر خشک رو یعنی ساعت ده صبح 5 بعد از ظهر و 11 شب (وعده قبل خواب مهمه) هر بار سه تا 6 تا از اون قاشقایی که تو شیر خشک هست بردار بریز کف دستت لیس بزن(اینا جدیه و بیشوخی) و حالامعجون پرانرژی اگه تونستی یه دونه موز بنداز تو یک و نیم لیوان شیر 3 قاشق (منظور قاشق خود شیرخشکه)شیر خشک اضافه کنه + دو سه تا خرما و یه مقدار گردو و یه مقدار پورد نارگیل(این دو تای اخری رو هم نریختی عیب نداره ولی این مقوی تره) بریز تو مخلوط کن یه دقیقه با هم مخلوط شه یه لیوان عصر بخور یه لیوان قبل خواب.

اینا رو انجام دادی لپ درنیاوردی و وزنت بالا نرفت بیا همینجا به من فحش بده.
اگه پورد افلاطون و بومبا و با این اسامی یا قرصی مثل دکورت و .. هم بهت دادن بریز اشغالدان همینجوری.
اینا تجربه خودم بود فقط مواظب شکم اوردن باش حتما دراز نشست فراموش نشه به تعداد بالا.

اگه هم چاق شدی ما رو هم عروسی دعوت کن :)

Last edited:

ROYAL BOY

Registered User
لایک‌ها
570
پودر افلاطون نخور خواهر من این پودرا همه ش بیخوده به اسم گیاهی میدن ولی کورتون داره.
من تجربه ی شخصی خودمو میگم:
شما میخوای صورتتو پر کنی این راه خوبیه و البته بی ضرر.
شما تشریف میبری داروخونه دو تا شیر خشک میخری به عبارت هر کدوم 7500تومن یه بسته قرص مخمر ابجو(برای سلامت پوست و ناخن و مو به کار میره ولی اشتها رو هم زیاد میکنه عارضه ای هم نداره من خودم بیش از 500 تاشو یه موقع خوردم) میخری(اینا بسته به شرکتش قیمتش و تعدادی که توی بسته هست فرق میکنه مثلا تاپ top levure فرانشویه و سی تا توش هست با برچسب سلامت هم عرضه میشه و تایید وزارت بهداشت داره ولی خوب برای اشتها هم میخورن چون ادمو وحشتناک گرسنه میکنه.) شما چون دختری بعد از صبحانه یه دونه بنداز که برای نهار حسابی گرسنه شی یه ساعت بعد از نهار یکی بنداز که برای عصرونه گرسنه شی بعد از عصرنه یکی به خاطر گرشنگی شام و بعد از شام هم برای اینکه اخر شب یه چیزی بخوری.این از نحوه ی بالا بردن اشتها و البته خودش هم تا حدی تاثیر روی لپ دراوردن میذاره.من خودم مینداختم یه ماه بعد فامیلا دیدنم میگتن این همه لپ از کجا اومده بوتاکس کردی؟!!!!!!!!!!!!!!حالا چیز مهم دیگه سه بار تو روز اون شیر خشک رو یعنی ساعت ده صبح 5 بعد از ظهر و 11 شب (وعده قبل خواب مهمه) هر بار سه تا 6 تا از اون قاشقایی که تو شیر خشک هست بردار بریز کف دستت لیس بزن(اینا جدیه و بیشوخی) و حالامعجون پرانرژی اگه تونستی یه دونه موز بنداز تو یک و نیم لیوان شیر 5 قاشق شیر خشک اضافه کنه + دو سه تا خرما و یه مقدار گردو و یه مقدار پورد نارگیل بریز تو مخلوط کن یه دقیقه با هم مخلوط شه یه لیوان عصر بخور یه لیوان قبل خواب.

اینا رو انجام دادی لپ درنیاوردی و وزنت بالا نرفت بیا همینجا به من فحش بده.
اگه پورد افلاطون و بومبا و با این اسامی یا قرصی مثل دکورت و .. هم بهت دادن بریز اشغالدان همینجوری.
اینا تجربه خودم بود فقط مواظب شکم اوردن باش حتما دراز نشست فراموش نشه به تعداد بالا.

یادش بخیر چند وقته پیش همچین معجونی درست کردم و 1 لیوانشو دادم به یه بنده خدایی خورد و فرداش رفت دکتر:Dدادا دستور چاقیه یا معجون؟ اگه طرف گرم مزاج نباشه همش جوش میشه و مشکلای دیگه.......:rolleyes:

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
یادش بخیر چند وقته پیش همچین معجونی درست کردم و 1 لیوانشو دادم به یه بنده خدایی خورد و فرداش رفت دکتر:Dدادا دستور چاقیه یا معجون؟ اگه طرف گرم مزاج نباشه همش جوش میشه و مشکلای دیگه.......:rolleyes:

اون معجون خودش شدیدا چاق میکنه کالری بالایی داره.برای چی طرف دکتر رفت؟!!!!!!!!!احتمالا مشکل معده و روده داشته و به شیر و ..حساسیت داشته اگه نه من خودم اون موقع زیاد میخوردم الانم تفریحی گاهی میزنم به بدن با اینکه بدنم مستعده جوش زدنه و تو 24 سالگی هنوز صورتم جوش میزنه با این هیچ مشکلی ندارم چون طبیعیه و میدونم دارم چی میخورم و هیچ کدوم ضرر ندارن.مگه اینکه معده ی طرف به شیر حساس باشه.

ایشون هم اگه مستعد جوش زدن هستن چون اون معجون گرمه میتونن حذفش کنن و فقط به همون شیرخشک و مخمر بسنده کنن یا یه لیوان تو روز مصرف کنن.این تجربیات من بود که روی چند نفر دیگه هم بی مشکل جواب داد.تو یه سایت بدنسازی هم بچه ها این روشو استفاده میکردن(اونایی که به مکملای بازار شک دارن و نمیخوان تقلبی مصرف کنن این جور معجونا رو ترجیح میدن) و همه جواب گرفتن.

شیرخشک + مخمر شدیدا برای لپ دراوردن موثره

برای جلوگیری از جوش زدن و پاک شدن کبد هم عرق کاسنی توصیه میشه یک استکان نیم ساعت قبل نهار یک استکان قبل از شام.

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
مشروبت الکلی مصرف کن . هم مصرفش راحته و مثل آبه و هم پره کربوهیدرات و قنده . یک نصفه استکان = 9 عدد نان . 9 تا نون رو نمی تونی به این راحتی وارد شکم کنی ولی اینطوری راحت میره شکم . فکر کن یک لیوان کامل بخوری . 18 تا نون میشه . حالا شما دوتا بخور . ( نانوایی تعطیل شد)

این قصه هارو کی گفته؟ چرا نشر اکاذیب میکنید؟

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
چشم دوستان همتون دعوتين البته عروسي يه سال ديگس:rolleyes:
همه گفته هاتنو ليست كردم اميدوارم تو اين يه روز باقي مونده بيمارستاني نشيم بريم اورژانس:D از تك تك دوستان ممنون
دوستان تو اين سه روز 2 كيلو به وزنم اضاف شد نميدونم وزن چيزاييه كه خوردم يا وزن خودمه:p
فردا شب طرف مياد وااااااااااااي يه عالمه كار داريم كه انجام بديم:eek:

ROYAL BOY

Registered User
لایک‌ها
570
همه گفته هاتنو ليست كردم اميدوارم تو اين يه روز باقي مونده بيمارستاني نشيم بريم اورژانس:D از تك تك دوستان ممنون
دوستان تو اين سه روز 2 كيلو به وزنم اضاف شد نميدونم وزن چيزاييه كه خوردم يا وزن خودمه:p

باشه من که میام.فقط این urmia کجا هه؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

فردا شب کنسل شده قراره هفته دیگه بیایم:D

Last edited:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
دوستان اين جا چه تعارفي تيكه پاره كردن :lol: فكر كنم بايستي يه عروسي جداگونه واسه بروبچ پي تي بگيريم :D امشب قراره بيان خدااااااااااااااااااااااااااحافظ ازااااااااااااااااااادي - مجردييييييييييييييييييييي:happy:

ROYAL BOY

Registered User
لایک‌ها
570
دوستان اين جا چه تعارفي تيكه پاره كردن :lol: فكر كنم بايستي يه عروسي جداگونه واسه بروبچ پي تي بگيريم :D امشب قراره بيان خدااااااااااااااااااااااااااحافظ ازااااااااااااااااااادي - مجردييييييييييييييييييييي:happy:

اینطوری که خوشحالی معلومه اونی که رو میخاستی پیدا کردی.ای شیطون.........:blush:.خوب پسررو کلش کردی ناقلا:p پیشاپیش تبریک

بالا