• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چيكار كنم تا در عرض چند روز 3 كيلو چاق شم+ چاق شدن ضروري

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
اینطوری که خوشحالی معلومه اونی که رو میخاستی پیدا کردی.ای شیطون.........:blush:.خوب پسررو کلش کردی ناقلا:p پیشاپیش تبریک

اره پسررو خيلي دوس دارم به خاطرش 3 سال صبر كرده بودم سه سال از دور همديگرو ميخواستيم ولي نميتونستيم به هم بگيم :rolleyes: ممنون ايشا.. قسمت خودتون

ROYAL BOY

Registered User
لایک‌ها
570
اره پسررو خيلي دوس دارم به خاطرش 3 سال صبر كرده بودم سه سال از دور همديگرو ميخواستيم ولي نميتونستيم به هم بگيم :rolleyes: ممنون ايشا.. قسمت خودتون

تقدیره عزیز.چه میشه کرد.
ما ازین شانسا نداریم.اینقدر مغرورم که تاحالا چشام به دختر نیفتاده چه برسه به این که بخایم همو پیدا کنیم:p مگه دختره منو پیدا کنه:happy:

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
تقدیره عزیز.چه میشه کرد.
ما ازین شانسا نداریم.اینقدر مغرورم که تاحالا چشام به دختر نیفتاده چه برسه به این که بخایم همو پیدا کنیم:p مگه دختره منو پیدا کنه:happy:
اين غرور باعث شد سه سال از كسي كه دوستش دارم جدا بمونم:(

ROYAL BOY

Registered User
لایک‌ها
570
اين غرور باعث شد سه سال از كسي كه دوستش دارم جدا بمونم:(

همون بهتر غرور داشتی وگرنه رابطتتون در حد یک دوستی تموم میشد.یه تجربه کوچولو دارم که اولین و اخرین اشتباهم شد.

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
همون بهتر غرور داشتی وگرنه رابطتتون در حد یک دوستی تموم میشد.یه تجربه کوچولو دارم که اولین و اخرین اشتباهم شد.

ما با هم دوست نبوديم طرف فاميلمون دورمون بود كه سالي دو تا سه بار همديگرو ميديم چون دوتامون مغرور بوديم سمت همديگه نميرفتيم ولي از دور از هم خوشممون ميومد :rolleyes:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خب دیگه تاپیکو احساسی نکنین بگو برات تاپیکو ببندن:D

ROYAL BOY

Registered User
لایک‌ها
570
ما با هم دوست نبوديم طرف فاميلمون دورمون بود كه سالي دو تا سه بار همديگرو ميديم چون دوتامون مغرور بوديم سمت همديگه نميرفتيم ولي از دور از هم خوشممون ميومد :rolleyes:

احسنت کار درستی بود.خدا...:confused:....حا..:(...فظ:jealous:دوست مجرد من.اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه:eek:hno:

بسه دیگه خیلی رمانتیک شد.خز شد:p
بیا اینم دانلود کن حالشو ببر موزیک ویدئو جدید PSY به نام Gentleman
بای بای:wub:

THE HATCHER

Registered User
لایک‌ها
102
ابلیمو با عسل قاطی کن بخور!!!

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
استارتر چاق شد یا نه؟

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
سلام دوستان نه بابا بي خيال چاق شدن شديم طرف (شوهرم) نگو اصلا دوست نداره كه چاق بشم بلكه لاغر دوس داشت همين كه ديده بود به خواهرش گفته بود چاق نشه ها همين جوري خوبه :rolleyes: ما هم بي خيال شديم الانم وزنم همون 54 قبليه تازه اون يه كيلويي كه چاق شده بودمم از دست رفت:)

Last edited:

ROYAL BOY

Registered User
لایک‌ها
570
سلام دوستان نه بابا بي خيال چاق شدن شديم طرف (شوهرم) نگو اصلا دوست نداره كه چاق بشم بلكه لاغر دوس داشت همين كه ديده بود به خواهرش گفته بود چاق نشه ها همين جوري خوبه :rolleyes: ما هم بي خيال شديم الانم وزنم همون 54 قبلي تازه اون يه كيلويي كه چاق شد هبودمم از دست رفت:)

نکنه این تاپکو دیده؟؟؟؟؟؟؟:blink:؟؟؟؟؟؟نیاد تو پی تی!!!!!!!!!!:eek:!!!!!!به وزیر جنگ گفته که بت بگه؟؟؟؟؟:lol:

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
نکنه این تاپکو دیده؟؟؟؟؟؟؟:blink:؟؟؟؟؟؟نیاد تو پی تی!!!!!!!!!!:eek:!!!!!!به وزیر جنگ گفته که بت بگه؟؟؟؟؟:lol:

اتفاقا اونروز داشتيم با هم تو پي تي ميگشتيم ميگفت اين تاپيكه چيه عنوانشو خوند گفت بريم ببينيم توش چيه گفتم اونجا در مورد يه بنده خداست كه ميخواست سه روزه چاق بشه:D

ROYAL BOY

Registered User
لایک‌ها
570
اتفاقا اونروز داشتيم با هم تو پي تي ميگشتيم ميگفت اين تاپيكه چيه عنوانشو خوند گفت بريم ببينيم توش چيه گفتم اونجا در مورد يه بنده خداست كه ميخواست سه روزه چاق بشه:D

من که نبودم:whistle:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
بهتره وقتتونو با این حرفا هدر ندید

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964

بعد از خوندن نظرات نظری نداد :دی؟

بالا