• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه از همکاری در فروش کسب درامد کنیم؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
من یکی از سایتهای +10000 آی پی بازدید روزانه داره گاها 12 تا 16 هزار هم هست و یکی دیگش 2000 آی پی داره اما با یکی از سایتهای همکاری در فروش همینجا یه مدت کار کردم راضی کننده نبود و بعد از گرون شدن پست که دیگه اصلا فروش نداشت.
البته اون زمانم که داشت این چیزی که دوستان میگن ماهی چند صد هزار و میلیون و اینا در میاد نمیومد شاید خیلی بود 40 هزار تومان دیگه اگه میترکوند این مبلغ بود
حالا کسی پیشنهادی نداره چه کاری بکنیم که از این سیستما توی سایت پول در بیاد و فروش کنیم؟

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
آقایون دوستانی که میگفتن میشه ماهی بالا یه میلیون از سیستم همکاری در فروش با بازدید 10 هزار در آورد کجان؟ من بازدیدم بیش از 10 هزار هم هست بازم هیچی در نمیاد کسی نیست بگه ما چیکار کنیم؟ یه میلیونم نخواستم نصفشم در بیاد خوبه کلا 100 هزارم تومنم یه ماه در نمیاد یه میلیون که هیچ البته به تازگی با پی پرسل شروع کردم از دیروز این سیستم هم با اینکه قیمتاش خوبه اما بازم بازدیدکننده فقط میبنه ولی نمیخره!!
میگن سیستم پایگان اگه از سایت من ببینه بره سایت دیگه ای بخره به منم درصد میدن درسته؟
بقیه سیستمها چرا اینجوری نیست؟

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
سایت های دانلود هستن یک عکس بزرگ از محصول با توضیحات کامل می زارن تو صفحه اصلی و همه صفحات اون طور شاید جواب بده.
البته یه خورده ظاهر سایت بد می شه.

Last edited:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
آقایون دوستانی که میگفتن میشه ماهی بالا یه میلیون از سیستم همکاری در فروش با بازدید 10 هزار در آورد کجان؟ من بازدیدم بیش از 10 هزار هم هست بازم هیچی در نمیاد کسی نیست بگه ما چیکار کنیم؟ یه میلیونم نخواستم نصفشم در بیاد خوبه کلا 100 هزارم تومنم یه ماه در نمیاد یه میلیون که هیچ البته به تازگی با پی پرسل شروع کردم از دیروز این سیستم هم با اینکه قیمتاش خوبه اما بازم بازدیدکننده فقط میبنه ولی نمیخره!!
میگن سیستم پایگان اگه از سایت من ببینه بره سایت دیگه ای بخره به منم درصد میدن درسته؟
بقیه سیستمها چرا اینجوری نیست؟
مواردی که رعایت نکردید
پست ثابت در بالای سایت و در پایین مطالب
پست و گذاشتن بنر محصولات بروز
شما عینک ریبن گذاشتید
این محصول فروش داره ولی نه اون فروشی که شما فکر میکنید الان پاور بالانس مد که انواع رو از گردنبند و مچبند و دستبند ما داریم که تک هست و کسی هم نداره
استفاده از بنر 120*240 رندم در منو بغل سایت
پارک دامنه و یا لینک دادم به کل محصولات شاپ که تاثیر بالایی داره
در اخر هم انتخاب عکس و توضیحات مناسب
این هار انجام بدید تا تغییرات رو حس کنید
+ اینکه بازدید به صورت ای پی به من بگید تا ببینیم چقدر فروش باید داشته باشید
یک هم صبر کنید ظرف چند روز نمیشه نتیجه گیری کرد

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
مواردی که رعایت نکردید
پست ثابت در بالای سایت و در پایین مطالب
پست و گذاشتن بنر محصولات بروز
شما عینک ریبن گذاشتید
این محصول فروش داره ولی نه اون فروشی که شما فکر میکنید الان پاور بالانس مد که انواع رو از گردنبند و مچبند و دستبند ما داریم که تک هست و کسی هم نداره
استفاده از بنر 120*240 رندم در منو بغل سایت
پارک دامنه و یا لینک دادم به کل محصولات شاپ که تاثیر بالایی داره
در اخر هم انتخاب عکس و توضیحات مناسب
این هار انجام بدید تا تغییرات رو حس کنید
+ اینکه بازدید به صورت ای پی به من بگید تا ببینیم چقدر فروش باید داشته باشید
یک هم صبر کنید ظرف چند روز نمیشه نتیجه گیری کرد
پست پایین گذاشتم بالا نمیشه گذاشت به دلیل تبلیغات کنار به دلیل تبلیغات نمیشه بنر گذاشت عینک ریبن گذاشتم چون تابستون حس کردم شاید فروشش خوب باشه پارک دامنه رو بی خیال یه بار تست کردم جواب نداده لینک کل محصولات که توضیحی نداره فکر نکنم جوابی بده ولی یه کم تبلیغات لینک باکسیم تموم بشه میذارم تست میکنم بازدید آی پی گفتم که حداقل روزی 10 هزار آی پی الان مثلا امروز ساعت 11.22 صبح تا این لحظه 8000 آی پی بوده با این وضع امروز مثلا میشه 16000 آی پی ولی فروشی نداریم بنر ریبن رو عوض میکنم مچ بند یا گردنبند رو میذارم بنرشو
بازم تونستید کمک بکنید فک نمیکنم با این آی پی هیچ فروش جالب باشه

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
بر خلاف سیاستهای سایت ما دو بنر تبلیغاتی از دستبند و گرده بند پاوربالانس انتهای تمام مطالب به همراه یه پست ثابت قرار دادیم از الآن ببینیم چی میشه بازم پیشنهاد و کمکی میتونید لطفا بگید

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
خوب پس این که گفتیم ملیون و شما در نمیارید از اینجاست که شما هم روش خودتون رو در پیش گرفتید
یک نیگاه به سایت میهن دانلود بندازید چنتا پلن تبلیغاتی داره ؟
همشون رو پر کرده
شما الان پست ثابت رو گذاشتید در زیر ترین نقطه که از هز 1000 تا 1 نفرم نمیره اون پایین
حالا اگه بالا باشه چی همه مجبورن اول نیگاه کنن و بعد برن اون پایین
عینک هم عالیه الان
ولی اینا الان توی بورسن
ریبن وبفری
پلیس 8311
اینهارو به صورت پست ثابت امتحان کنید
کسی از دوستان اگه نظر من ایرادی داره ممنون میشم بگن

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
خوب پس این که گفتیم ملیون و شما در نمیارید از اینجاست که شما هم روش خودتون رو در پیش گرفتید
یک نیگاه به سایت میهن دانلود بندازید چنتا پلن تبلیغاتی داره ؟
همشون رو پر کرده
شما الان پست ثابت رو گذاشتید در زیر ترین نقطه که از هز 1000 تا 1 نفرم نمیره اون پایین
حالا اگه بالا باشه چی همه مجبورن اول نیگاه کنن و بعد برن اون پایین
عینک هم عالیه الان
ولی اینا الان توی بورسن
ریبن وبفری
پلیس 8311
اینهارو به صورت پست ثابت امتحان کنید
کسی از دوستان اگه نظر من ایرادی داره ممنون میشم بگن
گفتم که کلا بی خیال عینک شدم همون گردنبند و دستبند رو گذاشتم
دوست من اسمتونم نمیدونم چیه من اگه این پست ثابت رو بیارم بالا بذارم تبلیغات بالا دیده نمیشه همه شاکی میشن ظاهر سایت هم جالب نیست به جای پست اول طرف پست تبلیغاتی ببینه
عینک هم که مجدد میگم چون گفتید گردنبند و مچ بند بهتر بنرهاش رو گذاشتم بنرهایی هم که اونجا زیر مطالب گذاشتم بهترین جاست زمانی تبلیغات سایت بانکی اونجا بسیار زیاد از کلیک خور و دید شدنش راضی بودن حالا نمیدونم ما چه شانسی داریم که فروشی نمیکنیم

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
یکم صبر کنید و در ضمن گفتم اون محصول نگفتم فقط اون سلیقه ها متفاوته از همه محصولات استفاده کنید در ضمینه های مختلف

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
یکم صبر کنید و در ضمن گفتم اون محصول نگفتم فقط اون سلیقه ها متفاوته از همه محصولات استفاده کنید در ضمینه های مختلف
باشه صب میکنم چند روز ولی نمیشه که 30 تا بنر گذاشت شما پر فروش ترین که توی سایت تفریحی و خبر و عکس جواب میده بهم بگید بذارم من دسبند و مچ بند گذاشتم تا ببینیم فروش میکنه یا خیر حالا شما بگید چی بذارم؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
خب شما بزار پست های تبلیغاتی رو رندوم نشون بده . گرچه من هر وقت تو این سایتها میبینیم پست اول تبلیغاتی هست کلی چیز میگم به مدیرش :D
بازدید هاتون از موتورجستجوپ میان یا از این پاپ آپ و اینجور جاها ؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
خب شما بزار پست های تبلیغاتی رو رندوم نشون بده . گرچه من هر وقت تو این سایتها میبینیم پست اول تبلیغاتی هست کلی چیز میگم به مدیرش :D
بازدید هاتون از موتورجستجوپ میان یا از این پاپ آپ و اینجور جاها ؟
بازدید از همه مدل داریم 30 درصد گاهی 50 درصد موتور جستجو بسته به مناسبت و مطلبا داره ولی پست اول بذارم باعث اذیت بازدیدکننده میشه کهه جالب نیست

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
آقا گفتی بازدیدمو بگم میگید چند تا در روز فروش دارم من مثلا امروز تا الآن که ظهر هست 10000 آی پی داشتم ولی فروشی نبوده یعنی از 10 هزار نفر یه نفرم هیچ توجهی به بنرها نکرده البته کلیک کردن ولی خرید خیر میگن پایگان اگه مثلا تهران98 کلیک کنه بره سایت دیگه بعد از چند روز بخره باز به من درصد میدن درسته؟

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
آقا گفتی بازدیدمو بگم میگید چند تا در روز فروش دارم من مثلا امروز تا الآن که ظهر هست 10000 آی پی داشتم ولی فروشی نبوده یعنی از 10 هزار نفر یه نفرم هیچ توجهی به بنرها نکرده البته کلیک کردن ولی خرید خیر میگن پایگان اگه مثلا تهران98 کلیک کنه بره سایت دیگه بعد از چند روز بخره باز به من درصد میدن درسته؟
هیچ فرقی نداره این سیستمی نداریم که خریدار رو تا چند رو دتکت کنه ج پارک دومین که من پیشنهاد دادم و قبول نکردید
الان از دامنه فری هم میتونید استفاده کنید
میتونید یک وبلاگ بزنید و حتی خریدار رو به اونجا معرفی کنید

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
هیچ فرقی نداره این سیستمی نداریم که خریدار رو تا چند رو دتکت کنه ج پارک دومین که من پیشنهاد دادم و قبول نکردید
الان از دامنه فری هم میتونید استفاده کنید
میتونید یک وبلاگ بزنید و حتی خریدار رو به اونجا معرفی کنید
پارک دامین قبلا امتحان کردم فرقی نکرده و جواب نداده خیلیا بدون پارک دامین هم میگن فروششون خیلی بالاست وبلاگ بزنم یا نزنم چه فرقی میکنه؟ اگه بیان فروشگاه شمام که فرقی نداره داره؟ اگه برای گوگل هم میگید که انقدر فروشگاه اینترنتی هست که بنده با دو روز فروشگاه زدن نتیجه اول نمیام که فروشم از گوگل بره بالا درضمن توی گوگل تبلیغ هم دادم باز جواب نداد پول خودمم بر نگشت!!

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
پارک دامین قبلا امتحان کردم فرقی نکرده و جواب نداده خیلیا بدون پارک دامین هم میگن فروششون خیلی بالاست وبلاگ بزنم یا نزنم چه فرقی میکنه؟ اگه بیان فروشگاه شمام که فرقی نداره داره؟ اگه برای گوگل هم میگید که انقدر فروشگاه اینترنتی هست که بنده با دو روز فروشگاه زدن نتیجه اول نمیام که فروشم از گوگل بره بالا درضمن توی گوگل تبلیغ هم دادم باز جواب نداد پول خودمم بر نگشت!!
اختیار دارید
الان 2 نفر از همکاران فروش بالایی از گوگل دادن
کی ورد زیاد هست پیدا میکنم بهتون نشون میدم
فرقی در فروش نداره از فروشگاه اصلی یا دامنه پاک شده باشه

بالا