• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه از همکاری در فروش کسب درامد کنیم؟

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
درست میگید بنده کلی خرج کردم کلی وقتم رو گذاشتم رسیدم به اینجا اگه میخواستم همون اول میرفتم پول به گوگل میدادم دیگه
درضمن من یه محصول گذاشتم آوردم صفحه اول گوگل ولی بازم فروش نمیکنه!! دیگه نمیدونم چیکار کنم
با این حرف ها کلی نا امید شدیم. ما رو باش که تازه می خواستیم بزنیم تو کاره همکاری در فروش:(

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
درست میگید بنده کلی خرج کردم کلی وقتم رو گذاشتم رسیدم به اینجا اگه میخواستم همون اول میرفتم پول به گوگل میدادم دیگه
درضمن من یه محصول گذاشتم آوردم صفحه اول گوگل ولی بازم فروش نمیکنه!! دیگه نمیدونم چیکار کنم

با این حرف ها کلی نا امید شدیم. ما رو باش که تازه می خواستیم بزنیم تو کاره همکاری در فروش:(

دوستان عزیز یکم هم صبر رو چاشنی کار کنید
درضمن باید پلن های تبلیغاتیتون رو پر کنید

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
آقا ناامید چیه؟ شما امید داشته باش شاید این شانس منه شما خوب کار میکنی من سیستم همکاری در فروش رو نمیخوام خراب کنم این شانس من هست نه شما
دوستان عزیز یکم هم صبر رو چاشنی کار کنید
درضمن باید پلن های تبلیغاتیتون رو پر کنید
من پنلهایی که جا داشتم رو گذاشتم حالا هرچی خدا بخواد اگر دوستان کار دیگه ای میدونن بگن من انجام بدم تا فروش کنم
ممنون

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
آقا حالا شما چه گیری دادی به همکاری در فروش :blink:

خودت میگی کلیک داری خوب برو سراغ سیستم کلیکی :

- هم صفحه های سایتت کمتر شلوغ میشه

- هم احتمالا درآمدت بیشتر میشه

یه تست بکن ضرر نداره

موفق باشی ;)

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
آقا حالا شما چه گیری دادی به همکاری در فروش :blink:

خودت میگی کلیک داری خوب برو سراغ سیستم کلیکی :

- هم صفحه های سایتت کمتر شلوغ میشه

- هم احتمالا درآمدت بیشتر میشه

یه تست بکن ضرر نداره

موفق باشی ;)
نه سیستم کلیکی که اصلا یه بار پولمو خوردن بسه من یه بار یه چیز و امتحان کنم ضرر کنم دیگه دورش نمیرم درضمن سیستمهای کلیکی همه کلیکها رو نمیشمرن در کل ضرره همکاری در فروشم تست میکنیم ببینیم چی میشه دوستانم اگه راهی بلد باشن همینجا میگن

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
نه سیستم کلیکی که اصلا یه بار پولمو خوردن بسه من یه بار یه چیز و امتحان کنم ضرر کنم دیگه دورش نمیرم درضمن سیستمهای کلیکی همه کلیکها رو نمیشمرن در کل ضرره همکاری در فروشم تست میکنیم ببینیم چی میشه دوستانم اگه راهی بلد باشن همینجا میگن

سیستم کلیکی امیر خان (ادز سنتر 24) پیشنهاد میشه . .

تصویه اش به موقع هست و نمی بینم دوستان ناراضی باشن . .

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
تو سایتهای ایستگاه یا پیامسرا عضو بشو اگر در سیستم هماری در فروش کار میکنی سپس توضیحات محصولات را بنویس و شماره تلفن خودت و لینک خرید پستی محصول بگذار. حداقل حداقل تو یکسال 400 هزار تومان میفروشی اگر خیلی دیگه ناشی باشی. بعدا خودت یاد میگیری از نت چگونه پول در بیاری.سایتت رو به من بده ببینم. شاید کل فضای تبلیغاتی شما را اجاره کردم.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
تو سایتهای ایستگاه یا پیامسرا عضو بشو اگر در سیستم هماری در فروش کار میکنی سپس توضیحات محصولات را بنویس و شماره تلفن خودت و لینک خرید پستی محصول بگذار. حداقل حداقل تو یکسال 400 هزار تومان میفروشی اگر خیلی دیگه ناشی باشی. بعدا خودت یاد میگیری از نت چگونه پول در بیاری.سایتت رو به من بده ببینم. شاید کل فضای تبلیغاتی شما را اجاره کردم.
اونجام گذاشتم نشده
شما که ادرس من رو میدونید www.tehran98.com

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
چی شد دوست عزیز؟؟ تغییرات نتیجه داد؟
تا حدودی بله
البته خودشونم باید بیان بگن
در کل یک نتیجه گیری هم میشه کردن بازدید کننده سایت های تفریحی کیفیت پایین تری دارن

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
چی شد دوست عزیز؟؟ تغییرات نتیجه داد؟
بله کمی تا قسمتی!!
اون چیزی که میگن نبود ولی بی فروشم نبوده در کل به این نتیجه رسیدم باید بفهمی بازدیدکننده هات چی بیشتر می پسندن

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
بله کمی تا قسمتی!!
اون چیزی که میگن نبود ولی بی فروشم نبوده در کل به این نتیجه رسیدم باید بفهمی بازدیدکننده هات چی بیشتر می پسندن

توی حوضه فان یوزرا چی میپسندن؟؟ :)

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
ساعت زنانه شيك! و اين قبيل چيزا

آره فک کنم چون اکثر یوزرا دخترن ولی خوب چیزای دیگه هم رو بورسه واسه فان . . ازین دوستمون میخواسم بپرسم که مثلا کدوم کالا فروش بیشتری داره

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
اونجام گذاشتم نشده
شما که ادرس من رو میدونید www.tehran98.com
نمیدونم تعداد IP رو بر چه اساسی میگید!
ولی سایتتون خیلی IP داشته باشه روزانه 2-5 هزارتا (با توجه به الکسا)!

در رابطه با تبلیغ، باید ببینید چی رو میپسندن کاربرها! چی قیمتش مناسبه، (تو چه رنج قیمتی میپسندن یوزرها)، چه تبلیغی رو کجای سایت بذارید بیشتر تو دیده و ...
فهمیدن این موارد هم یا با آزمایش و خطاست یا از یکی که سایت مشابه داره و این اطلاعات رو داره.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

در رابطه با تبلیغ، باید ببینید چی رو میپسندن کاربرها! چی قیمتش مناسبه، (تو چه رنج قیمتی میپسندن یوزرها)، چه تبلیغی رو کجای سایت بذارید بیشتر تو دیده و ...
فهمیدن این موارد هم یا با آزمایش و خطاست یا از یکی که سایت مشابه داره و این اطلاعات رو داره.

اینقدر مطمئن سخن نگویید :rolleyes: . آی پی 2 هزار برای رتبه 2 هزار ایرانه نه 200 ایران :happy:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399

دوست عزیز اگه من که 290 ایران هستم 2000 یا 5000 بازدید دارم 500 ایران 200 بازدید داره بقیم ول معطلن چون کلا بازدید ندارن!!! نمیدونم چطور این حرف رو زدید ولی بنده 16000+ آی در روز بازدید دارم از تعداد آنلاین روز هم میتونید متوجه بشید.
موفق باشید

بالا