• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه از همکاری در فروش کسب درامد کنیم؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
اختیار دارید
الان 2 نفر از همکاران فروش بالایی از گوگل دادن
کی ورد زیاد هست پیدا میکنم بهتون نشون میدم
فرقی در فروش نداره از فروشگاه اصلی یا دامنه پاک شده باشه
نمیدونم والا ما یه بار 100 تومن خرج کردیم ولی گوگل سودی نداشت حالا فکری با حال سایت بکنید با همین 10 هزار ای پی روزانه فرذوش داشته باشیم گوگل بماند

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اول ازهمه برا خودت يه شاپ بزن
بايد تجربه داشته باشي و پشت كار
اطلاعاتم بايد به روز باشه يعني بدونه چي كجا فروش ميره با چه قيمتي
كدوم سيستم ارزونتره كدوم گرون تر و....

اگه اينكاره باشي خيلي راحت ميشه پول خوبي در اورد

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
اول ازهمه برا خودت يه شاپ بزن
بايد تجربه داشته باشي و پشت كار
اطلاعاتم بايد به روز باشه يعني بدونه چي كجا فروش ميره با چه قيمتي
كدوم سيستم ارزونتره كدوم گرون تر و....
اگه اينكاره باشي خيلي راحت ميشه پول خوبي در اورد
شاپ اگه منظورتون از شاپ اینه که محصولات از خودم باشه که بنده سال 84 این کار رو کردم ولی شرکت رهنمای اصفهان که باهاش قرارداد داشتیم پولمون رو بالا کشید.دیگم طرفش نمیریم
اگه منظورتون شاپ برای همکاری در فروش هست که قیمتای همین پی پرسل نسبتا در بعضی موارد بهتر از بقیه هست ولی نمیدونم چیکار بکنم که بازدیدکننده ها بخرن پست گذاشتم بنرم گذاشتم نمیدونم دیگه باید چیکار کرد

JojoNick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم تجارت الکترونیک دهکده جهانی با بیش از 5 سال سابقه در زمینه تجارت الکترونیک و با در اختیار داشتن بزرگترین پرتال فروشگاهی ایران با بیش از 60000 عنوان محصول متنوع و پر فروش، معتبرترین سیستم همکاری در فروش را در بین تمام سیستمهای مشابه ایرانی داشته و با عنایت به همکاری با بزرگترین سایت ها و گروه های اینترنتی ایران در این بخش، همواره سعی بر این دارد تا با ارائه امکانات متنوع و عملکرد شفاف در محیطی سالم به ارائه خدمات خود بپردازد.

سیستم تجارت الکترونیک دهکده جهانی تنها شرکتی است که پورسانت 80% از محصولات در حال ارسال را به فروشنده یا بازاریاب پرداخت می نماید. در صورتی که در دیگر شرکتهای ارائه دهنده خدمات خرید پستی، فقط بابت محصولات توزیع شده پرداخت پورسانت صورت می گیرد.

تمامي امور ارسال سفارش و پشتيباني محصولات به عهده شركت دهکده جهانی مي باشد. عضویت اکثر وبمسترها و صاحبان گروههای اینترنتی معروف در دهکده جهانی، پرداخت به موقع ، پشتیبانی فنی مناسب، دادن امکانات بی نظیر و متعدد، امکان کسب در آمد بدون هیچ نگرانی را فراهم نموده است. بدون شک شما می توانید همکاری با دهکده جهانی و درآمد ناشی از آن را مانند درآمد یک شغل ثابت بدایند و روی آن حساب باز کنید.

این سایت براساس میزان کلیک کاربران کار نمی‌کند، بلکه براساس میزان خرید محصولات عمل می کند. به عبارت دیگر ممکن است که سایت شما بازدید زیادی نداشته باشد ولی با خرید یک محصول از طریق سایت شما و پورسانتی که از این راه دریافت می کنید درآمد قابل توجهی عاید شما می شود. قطعاً این بهترین راهکار حال حاضر برای کسب درآمد اینترنی می باشد. خدمت دیگری که دهکده جهانی ارائه کرده است که مشابه دیگری در محیط مجازی ندارد، امکان ایجاد فروشگاه مجازی تنها با قرار دادن یک کد جاوا اسکریپت می باشد. شما می‌توانید تنها با قرار دادن یک کد جاوا اسکریپت یک فروشگاه مجازی برای خود بسازید. بدون شک در پس پرده این همکاری بین غولهای اینترنت ایران ودهکده جهانی، تجربه چندین ساله کسب درآمد در اینترنت و یک تحلیل دقیق از روشهای مختلف افزایش درآمد وجود دارد.

امّا برتری دهکده جهانی نسبت به سیستمهای مشابه چیست؟

1. پرداخت تا 60 درصد از فروش محصولات به عنوان پورسانت
2. وجود محصولات متنوع و مهمتر از آن پر طرفدار و پر فروش در فروشگاهها (بیش از 60000 عنوان محصول)
3. تسویه حساب کاملا شفاف و منظم
4.واریز 100 درصد سفارشات توزیع شده و 80 درصد سفارشات در حال ارسال در هر تسویه حساب (امکانی که فقط و فقط در دهکده جهانی وجود داشته و هیچ یک از سیستمهای مشابه هیچ مبلغی از سفارشات در حال ارسال را پرداخت نمی کنند)
5. امکانات بسیار متنوع برای تبلیغ محصولات مختلف از جمله تبلیغات به صورت لینک باکسهای انتخابی ، استفاده از بنرهای تبلیغاتی محصولات مختلف به شکل تصادفی ، امکان ساخت یک فروسگاه کوچک با کدهای تبلیغاتی و دهها امکان جدید و بی نظیر دیگر
6. واگذاری یک فروشگاه رایگان شامل تمام محصولات با قابلیت به روز شدن به صورت اتوماتیک به تمام وب مستر های برتر
7. امکان رهگیری لحظه به لحظه سفارشات ثبت شده در پنل با استفاده از گزارشات گرافیکی و با استفاده از نمودارهای ستونی
8. گزارشات کامل و دقیق بر اساس میزان فروش و کالاهای فروخته شده وب مستر و تمام زیر مجموعه ها
9. پنج سال سابقه درخشان در زمینه تجارت الکترونیک ...

این واقعاً فرصتی بی نظیر است، تفاوت سیستم تجارت الکترونیک دهکده جهانی را از نزدیک لمس کنید. کافی است برای مدت کوتاهی همکاری با دهکده جهانی و درآمد فوق العاده ای که در انتظار شماست را امتحان کنید!
فرصت را از دست ندهید و همین حالا برای عضویت در دهکده جهانی اقدام کنید. فقط چند کلیک با عضویت در ستاپ و پیوستن به جمع وب مسترهای برجسته ایرانی فاصله دارید.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
به توصیه دوستان کد لینک باکس هم قرار گرفت این موارد چند روز قرار میدم اگه جوابی نداد یعنی فروش و این چیزا واقعا الکیه که میگن ماهی کلی در میاد از این حرفا

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
بستگی به سایت و صفحه ای که خریدار به اونجا مراجعه می کنه هم داره ، مثلا توضیحاتی که در مورد محصول داده میشه یا قیمت یا اطمینان خاطر و...
من با اکثر سیستم های همکاری در فروش کار کردم و فقط تو پایگان تونستم فروش داشته باشم ، الان هم با پایگان دارم همکاری میکنم و تقریباً راضیم ازش...البته توی سایتم تبلیغات نمی ذارم ولی جاهای دیگه تبلیغات می کنم ضمن اینکه من هم مثل شما به گوگل آگهی دادم اما ضرر کردم...

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
بستگی به سایت و صفحه ای که خریدار به اونجا مراجعه می کنه هم داره ، مثلا توضیحاتی که در مورد محصول داده میشه یا قیمت یا اطمینان خاطر و...
من با اکثر سیستم های همکاری در فروش کار کردم و فقط تو پایگان تونستم فروش داشته باشم ، الان هم با پایگان دارم همکاری میکنم و تقریباً راضیم ازش...البته توی سایتم تبلیغات نمی ذارم ولی جاهای دیگه تبلیغات می کنم ضمن اینکه من هم مثل شما به گوگل آگهی دادم اما ضرر کردم...
من پایگان ثبت نام کردم ایمیل تایید نیومد بهشون زنگ زدم گفتن میفرستیم بازم نیومد دیگه من منتشون رو برای همکاری که نمیکشم!! تبلیغات گوگل هم چون اینجا دوستان هی میگفتن منم تبلیغ کردم اما هیچ فایده ای که نداشت پول خودمونم نیومد پی پرسل دوستان میگن خوبه فعلا همه ازش گذاشتم ببینم فروش میکنه یا نه قیمت بعضی محصولاتش بدک نیست پایگان میگن اگه بیاد سایت من ببینه بره جای دیگه بخره بازم به من یه درصدی تعلق میگیره درسته؟ یکم عجیبه ولی آخه همه با پایگان میگن فروش داشتیم هرکی بوده گفته با پایگان فروشم خوبه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
شاپ اگه منظورتون از شاپ اینه که محصولات از خودم باشه که بنده سال 84 این کار رو کردم ولی شرکت رهنمای اصفهان که باهاش قرارداد داشتیم پولمون رو بالا کشید.دیگم طرفش نمیریم
اگه منظورتون شاپ برای همکاری در فروش هست که قیمتای همین پی پرسل نسبتا در بعضی موارد بهتر از بقیه هست ولی نمیدونم چیکار بکنم که بازدیدکننده ها بخرن پست گذاشتم بنرم گذاشتم نمیدونم دیگه باید چیکار کرد

منظورم اينه شاپ بزن محصولات همكاري در فروش بزار
به هيچ عنوان به سايتاي همكاري در فروشم لينك نده!
بعدم شما كه 10000 تا بازديد از گوگل داري براي شاپ روزي 200 تا بازديد از گوگل بگيري مفيد درامدت از چيزي كه فكر ميكنيم بيشتر ميشه!
همينجا كسايي هستند! كه در امدشون از همكاري در فروش رفم خيلي بالاييه!

تجربه+پشت كار=سود عالي
:D

ه قیمت بعضی محصولاتش بدک نیست پایگان میگن اگه بیاد سایت من ببینه بره جای دیگه بخره بازم به من یه درصدی تعلق میگیره درسته؟ یکم عجیبه ولی آخه همه با پایگان میگن فروش داشتیم هرکی بوده گفته با پایگان فروشم خوبه
پايگان 80 درصد ارسال شده ميده
ولي قيمتا بالاست اكثرا!
فقط اگه از لينك خريد شما بخره به شما پورسانت ميده!
يه اعصاب خوردكني هم داره به اسم انتظار كالا!

Last edited:

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
اوکی اون رو هم مد نظر قرار میدم درضمن بنده نگفتم 10 هزار از گوگل دارم 10 هزار بازدید دارم گوگل + جاهای دیگه
درضمن شاپ بازدید گرفتن براش با سایت تفریحی فرق داره
ولی به هر حال سعی میکنم به این حرف شمام عمل کنم فقط یکی بگه من چیکار کنم فعلا با همین سایت تفریحی فروش داشته باشم؟

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
اختیار دارید
الان 2 نفر از همکاران فروش بالایی از گوگل دادن
کی ورد زیاد هست پیدا میکنم بهتون نشون میدم
فرقی در فروش نداره از فروشگاه اصلی یا دامنه پاک شده باشه

فقط گوگل؟
میشه این کی ورد هارو به ما هم نشون بدی؟

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
منظورم اينه شاپ بزن محصولات همكاري در فروش بزار
به هيچ عنوان به سايتاي همكاري در فروشم لينك نده!
بعدم شما كه 10000 تا بازديد از گوگل داري براي شاپ روزي 200 تا بازديد از گوگل بگيري مفيد درامدت از چيزي كه فكر ميكنيم بيشتر ميشه!
همينجا كسايي هستند! كه در امدشون از همكاري در فروش رفم خيلي بالاييه!

تجربه+پشت كار=سود عالي
:D

پايگان 80 درصد ارسال شده ميده
ولي قيمتا بالاست اكثرا!
فقط اگه از لينك خريد شما بخره به شما پورسانت ميده!
يه اعصاب خوردكني هم داره به اسم انتظار كالا!
ایشون خودش نمونه بارز که درامد بیشتر از منه با همکاری در فروش باورر کنید

فقط گوگل؟
میشه این کی ورد هارو به ما هم نشون بدی؟

فردا بررسی میکنم وقت کنم میزارم حتما

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
ایشون خودش نمونه بارز که درامد بیشتر از منه با همکاری در فروش باورر کنید

فردا بررسی میکنم وقت کنم میزارم حتما
خوب آخه من میخوام بدونم چطور میتونم از همین سایت تفریحی از همکاری در فروش کسب درامد کنم راه های دیگه رو کاری ندارم در این زمینه کمک کنید لطفا

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
خوب آخه من میخوام بدونم چطور میتونم از همین سایت تفریحی از همکاری در فروش کسب درامد کنم راه های دیگه رو کاری ندارم در این زمینه کمک کنید لطفا
تا اونجایی که بتونیم حتما کمک میکنیم

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
مشکل بنده این هست که همه مدل تبلیغی گذاشتم از جمله پست و بنر و لینکدونی که در بالاترین نقطه سایت هست کلیک دارم ولی فروش اصلا ندارم با اینکه بازدیدمم بالای 10 هزار آی پی هست ولی بازم فروشی ندارم نکته برای من این هست که اونایی که میگن ما با این بازدید میتونیم فلان قدر فروش کنیم چیکار میکنن؟ لطفا دوستان همکار کمک رسانی کنن ممنون

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
مشکل بنده این هست که همه مدل تبلیغی گذاشتم از جمله پست و بنر و لینکدونی که در بالاترین نقطه سایت هست کلیک دارم ولی فروش اصلا ندارم با اینکه بازدیدمم بالای 10 هزار آی پی هست ولی بازم فروشی ندارم نکته برای من این هست که اونایی که میگن ما با این بازدید میتونیم فلان قدر فروش کنیم چیکار میکنن؟ لطفا دوستان همکار کمک رسانی کنن ممنون

عزیز شما میتونی تا یک هفته صبر کنید این مواردی رو که انجام دادید فعلا بزارید اگر بعد از یک هفته بازدهی نداشت اونوقت دنبال راه و ایده بهتر باش.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
عزیز شما میتونی تا یک هفته صبر کنید این مواردی رو که انجام دادید فعلا بزارید اگر بعد از یک هفته بازدهی نداشت اونوقت دنبال راه و ایده بهتر باش.
گذاشتنش که گفتم یه هفته تست میکنم ولی خواستم اگه ایده بهتری داشتن دوستان بگن انجام بدیم تا حتما فروش کنیم مثل بقیه دوستان که به قول خودشون فروش بالایی دارن

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
نمونه فردی که یک میلیون پول تبلیغات گوگلش میشود.
من خودم 100 هزار تومان پول گوگل بدهم به هیچ عنوان سودی نمیکنم. اما اگر یک میلیون پول تبلیغات بدهم ممکن است یک روز 2 رز مشتری نباشه اما یک دفعه مشتری پیدا بشه 10 میلیون خرید کنه!! اینو مدیران حرفه ای فروشگاهها کاملا درک میکنند. نمونه از عکس ها که با کیفیت از صفحه دکستاپ گرفته شد. با کیفیت بالا که هیچ شک و شبهه ای توش نباشه.
با برنامه فتوشاپ هم حجمش رو روی 12 گذاشتم . چون برنامه paint حجم عکس رو خیلی کم میکنه.
i502852_forosh.JPG

و پرداختی ها از اردیبهشت ماه
i502853_forosh1.jpg

و
i502854_forosh3.jpg

بازدید روزانه این فروشگاه فقط 1000 تاست. اون هم از گوگل اونلی
پس بازدید هدفمند مهم است نه بازدید الکی.هر1000 نفر فقط به قصدخرید میآیند.در صورتی که در سایت شما اکثرا برای تفریح میایند.نه خرید.

موفق باشید.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
جناب ایران امیر مثل اینکه فراموش کردید حرفای خودتون رو که میگفتید 100 هزار تومن بده 300 میگیره بنده هم دادم و پول خودمم نیومد چه برسه به 100 بنده دیگه پول ندارم بدم گوگل داشته باشمم دیگه یه بار امتحان کردم دفعه دومی نداره
شما دقیقا درست میگی گوگل سود زیادی داره برای بنده نداره فقط!
درضمن همه دوستان معتقدن سایت هر موضوعی باشه با بازدید این میزان که بنده دارم مطمئنا روزانه فروشش خوبه نه 0 بنده میخوام راهی پیشنهاد بدید که با همین سایت فروش کنم اگر فروش نمکنه راحت بگید بنرها و پست ثابت رو بردارم برم دنبالم همون تبلیغات گرفتن از شرکتها
موفق باشی

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
بازدید روزانه این فروشگاه فقط 1000 تاست. اون هم از گوگل اونلی
پس بازدید هدفمند مهم است نه بازدید الکی.هر1000 نفر فقط به قصدخرید میآیند.در صورتی که در سایت شما اکثرا برای تفریح میایند.نه خرید.

موفق باشید.

ایشون این همه زحمت برای سایتش نکشیده که آخرش ول کن بره سراغ تبلیغات گوگلی ;) :rolleyes:

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
ایشون این همه زحمت برای سایتش نکشیده که آخرش ول کن بره سراغ تبلیغات گوگلی ;) :rolleyes:
درست میگید بنده کلی خرج کردم کلی وقتم رو گذاشتم رسیدم به اینجا اگه میخواستم همون اول میرفتم پول به گوگل میدادم دیگه
درضمن من یه محصول گذاشتم آوردم صفحه اول گوگل ولی بازم فروش نمیکنه!! دیگه نمیدونم چیکار کنم

بالا