• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه از یک سیستم همکاری در فروش درامد بالایی کسب نماییم؟ چگونه کسب درآمد نماییم!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سیستم شما ارسالی هاش خوبه-؟با میهن استور کار میکنم ولی اصلا راضی نیستم.
با میهن استور هم کار کن سیستم خوبیه مطمین است. از دوستان بنده هست .... در مورد ارسالی ها دست سیستم میهن استور و یا ما نیست. از موقعی که گت وی امده سیستم های واسط پستی یک الی دوبار در هفته بروز رسانی میکنند که شما فکر میکنید میهن استور دیر ارسال میکند.
پیشنهاد میکنم اگر میخواهید با ما فعالیت کنید با میهن استور هم ادامه بدهید که درامدتان از هر دو سیستم داشته باشید.
با توجه به اینکه اعتقاد دارم روزی ما دست خدا است به شما پیشنهاد میکنم با پایگان و برمودا نیز فعالیت کنید تا در مجموع به یک درامد مناسبی برسید.
موفق باشید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
میگم 8 سال سابقه آخر پست نوشته ولی قالب خیلی ببخشید ولی مسخره ای دارید هر دفعه خواستم کد تبلیغاتی همکاری در فروشتون رو بزارم بی خیال میشم :confused:
راستی الان خواستم وارد شم ولی نتونستم فراموشی رمز عبور زدم میگه "ایمیل وارد شده اشتباه است" o_O
دسته بندی محصولات هم که چی بگم والله تو بخش میوه جات محصول ماشین گذاشتین! :general607:
سلام خسته نباشید...
به نظر شما ebay قالبش قشنگتر است یا دیجی کالا؟ به نظر شما قالب ساده امازون قشنگتر است یا فرضا ایسام؟؟؟ طبیعتا دیجی کالا و ایسام... اما چرا ما قالب خودمان را ارتقا ندادیم؟ یعنی با این همه فروش به نظرت پول یک قالب چه قدر میشود فوقش یک میلیون یا دو میلیون... اما چرا با ارتقا ندادیم این قسمت از بخش رو؟؟؟
در ادامه صحبتت گفتید کد تبلیغاتی همکاری در فروش رو بردارم.... به نظر اگر بازدید صد هزار تا هم داشته باشی با این نگرش فروش نخواهی داشت.. چون دیگر دوران فروش از طریق بازدید بالا تمام شد !!!
فروش شده یک تکنولوژی.... اگر درامد شما فرض ماهی دو میلیون یا ده میلیون هم باشه با بازدید بالا اگر تکنولوژی فروش رو بلد باشید باید صد میلیون در بیاورید....
من دوست دارم شما با ما کار کنید باعث افتخار است... اما با برداشتم کد های تبلیغاتی شما فروشی نخواهی داشت....

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
راستی الان خواستم وارد شم ولی نتونستم فراموشی رمز عبور زدم میگه "ایمیل وارد شده اشتباه است" o_O
یکم حساسیت فایروال بالا رفته تو این چند روزه که برطرف میکنیم... ممنون از لحاظ پیگیری شما
دسته بندی محصولات هم که چی بگم والله تو بخش میوه جات محصول ماشین گذاشتین! :general607:
بعضی موقع ها مجبوریم این کارو انجام بدهیم.... دلیلش هم چند حالت داره. بحث فیلترینگ... بحث فروش بر اساس نیازی که طراحی کردیم... و .....

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
با هر دلیلی که داشته باشین ولی بهتره بروز برین جلو به هر حال صلاح چی چی را چی چی داند.(یادم رفت ضرالمثلش رو)
چون فروش در این قالب بالا است از همین استفاده کرده ایم...
مطمئن باشید با نظم دادن به قالب فروش بیشتر میشه نه اینطوری کاربر وارد میشه گیج و گوج میشه فقط یه محصول که واسش اومده رو سفارش میده ولی میهن استور رو ببینید وقتی کدش رو میزارم یکی یه سفارش میده بعضی وقت ها تو پلنم میرم میبینم یه نفر 11 تا سفارش داده اونم چی تو 1 ساعت یعنی چی یعنی نظم داشته قالب و به راحتی یکم تو فروشگاه چرخیده :general206:
باز به هر حال صلاح چی چی را چی چی داند.(یادم رفت ضرالمثلش رو)
از بابت کلمه مسخره هم معذرت میخوام.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
با هر دلیلی که داشته باشین ولی بهتره بروز برین جلو به هر حال صلاح چی چی را چی چی داند.(یادم رفت ضرالمثلش رو)

مطمئن باشید با نظم دادن به قالب فروش بیشتر میشه نه اینطوری کاربر وارد میشه گیج و گوج میشه فقط یه محصول که واسش اومده رو سفارش میده ولی میهن استور رو ببینید وقتی کدش رو میزارم یکی یه سفارش میده بعضی وقت ها تو پلنم میرم میبینم یه نفر 11 تا سفارش داده اونم چی تو 1 ساعت یعنی چی یعنی نظم داشته قالب و به راحتی یکم تو فروشگاه چرخیده :general206:
باز به هر حال صلاح چی چی را چی چی داند.(یادم رفت ضرالمثلش رو)
از بابت کلمه مسخره هم معذرت میخوام.
فکر کنم این بوده صلاح مملکت خویش خسروان دانند یه همیچین مایه هایی بوده :دی
اون قالبی که مد نظر شما است رو به من بدهید بررسی کنم:general503:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
یک چیزی رو دلم نیامد بگم ولی اگر نگم عقده ای میشم :D
تو همین یکساله تو همین انجمن کسانی که تو سیستم همکاری در فروش ما کار میکردند پس از اینکه میلیونی در میاورند با قیمت بالا که مخ من هم سوت میکشید فروشگاهشان را میفروختند و سپس دوباره سه ماهه یک فروشگاه دیگه راه اندازی میکردد دوباره به همان درامد میرساندند!!!! اگر تو این انجمن یا خدمات وبمستری یا دامین سایت و یا وبلاگ رفته باشید حتما مشاهده کردید!!!
فقط هم با سیستم ما به این درامد میرسند!!! نکته کلیدیه!!! بگم به فنا میریم :دی:general410::general705::general503:

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
میگم این سیستم پیامکی تون کار می کنه یا نه؟
منظورم همونی که بعد سفارش پیام میده

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
پست اول را نیز بخوانید!!
وقت خودتان را هدر ندهید ... بیشترین درامدی که از یک سیستم همکاری در فروش میشود کسب کرد سیستم همکاری در فروش ایران امیر خواهد بود ؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اکثر سیستم های همکاری در فروش رو من بررسی کرده ام که بیشتر محصولات لوکس دارند.... به نظر شما محصولات لوکس بیشتر فروش دارند یا محصولاتی که مردم نیاز دارند؟؟؟
ما در سیستم خودمان محصولاتی تعبیه کرده ایم که بیشتر مردم به آن نیاز دارند! و در کنارش از محصولات لوکس نیز بهره برده ایم که وبمسترهایی که تمایل دارند از آنها استفاده کنند....
یکبار برای همیشه یک فروشگاه ایجاد کنید و seo کنید خودتان را راحت کنید... آقای خودتان باشید! رییس خودتان باشید....
هر محصولی که فروش بیشتری دارید میتوانید درخواست بدهید که پورسانتش رو تا جایی که بتوانیم برای شما بالا ببریم . حالا هی دست رو دست بگذار عقب بمان!
در سال ۱۳۷۱ کامادور داشتم
در سال ۱۳۷۵ با کامپیوتر اشنا شدم. سیستم های تحت داس. بعد ویندوز ۳.۱ سپس ویندوز ۹۵ و ....
در سال ۱۳۸۳ من نیز یک وبمستر بودم و کسب درامد ۱۰۰۰ تومان برای من یک رویا بود... اما اکنون با کمک و مشورت دوستان و همیاری آنها و تلاش توانستم و البته کمی شانس یک شرکت نسبتا بزرگ داشته باشم... من یک فرد ثروتمند نبودم! به قولی از کوچه پس کوچه های پایین شهر شروع کردم! درد اکثر شما نوجوان ها و جوان ها را میدانم!
آموزش هایی که در بالا داده شد تجربه ۱۵ سال فعالیت در نت و پرداخت هزینه های سنگین مالی و زمانی بود...
اکنون در آموزش های بالا ۱۰ درصد راه را آموزش دادم... اگر بخواهی واقعا کسب درامد کنی و خیلی تلاش کردی نتیجه نگرفتی کارهای بالا رو انجام بده و بعد از آن ۹۰ درصد مابقی رو بعد از تلاش شما یواش یواش به شما خواهم گفت...

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
هر وبمستری که با ما فعالیت میکنه دارای سرمایه عظیمی است که رایگان در اختیار دارد.
زیرا برای فروش یک کالا در حجم عظیم نیاز به یک دفتر کار, سرمایه برای خرید اجناس و انبار داری, پرسنل و نیروی کار مکفی اعم از مسول فروش-پشتیبانی- مدیر سرور - حسابداری - مسول خرید - پشتبانی تهیه محصولات.... تجهیزات و مسول اداری و... خیلی چیزهای دیگر که به رایگان با یک ثبت نام در اختیار اوست....
شاید برای یک فروشگاه خصوصی با یک الی دو نفر اداره شود اما یک سیستم همکاری در فروش که با ۵۰۰ بازاریاب فعال که اگر میانگین روزانه فعال ها یک الی دو سفارش داشته باشند هزار سفارش در روز حداقل به ۳۰ نیروی کار نیازمند است...

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
داداش بابت نکاتی که گفتی سپاسگزارم
بنده یه سایت وردپرسی دارم که محصولات همکاری در فروش رو توش وارد کرده بودم با توضیحات اختصاصی،
الان سه سالی از قدمت سایت میگذره.
اما طی این سه سال حتی یک خرید هم از طریق سایت انجام نشده.
بازدید مفید هم روزانه 200 الی 300 ای پی ثبت میشد.
جدیداً تصمیم گرفتم ووکامرس بریزم و محصولات طوری قرار بدم که در سایت خودم ثبت بشه و بعدا خودم دستی در سیستمهای همکاری در فروش ثبت کنم.
و این فرایند در حال انجام هست.
ایا پیشنهادی دارین برای یازدید و فروش بیشتر؟
ضمناً اگر محصولی پیشنهادی دارید ممنون میشم در پیام خصوصی مطرح کنید. تشکر.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
داداش بابت نکاتی که گفتی سپاسگزارم
بنده یه سایت وردپرسی دارم که محصولات همکاری در فروش رو توش وارد کرده بودم با توضیحات اختصاصی،
الان سه سالی از قدمت سایت میگذره.
اما طی این سه سال حتی یک خرید هم از طریق سایت انجام نشده.
بازدید مفید هم روزانه 200 الی 300 ای پی ثبت میشد.
جدیداً تصمیم گرفتم ووکامرس بریزم و محصولات طوری قرار بدم که در سایت خودم ثبت بشه و بعدا خودم دستی در سیستمهای همکاری در فروش ثبت کنم.
و این فرایند در حال انجام هست.
ایا پیشنهادی دارین برای یازدید و فروش بیشتر؟
ضمناً اگر محصولی پیشنهادی دارید ممنون میشم در پیام خصوصی مطرح کنید. تشکر.
ادرس سایت رو برام پخ کن که فروش نداشته تا بهت بگم چه کنی

بالا