نسخه ۷ و CS یک ویرایش ME داره که برای فارسی نویسی هیچ مشکلی نداره، ولی برای CS2 هنوز ME اش نیومده.
اون نسخه ای که روی اون سایت هستش ، نسخه آزمایشی هست و به هیچ صورتی Active نمیشه ! من نسخه کامل Adobe Photoshop CS2 ME را دارم اگر دوستان خواستن بگین تا آپلود کنم براتون ...ولی الان دیدم که ظاهرا اومده: http://www.winsoft.fr/products/Photo...photoshop.html
من تو بازار ندیده بودم!
تنها راه دیگه استفاده از فارسی ساز هایی مثل شتاب، مریم، پروین و ... هستش که من به شما شتاب را پیشنهاد میکنم ...خب به جز نسخه me چی ؟؟ من دسترسی بهش ندارم ... قبلا" هم تو نسخه معمولیش با همین فونتهای ویندوز مینوشتم ... الان نمیشه
نیکی و پرسش پرهام جان؟!به نقل از par_ham :اون نسخه ای که روی اون سایت هستش ، نسخه آزمایشی هست و به هیچ صورتی Active نمیشه ! من نسخه کامل Adobe Photoshop CS2 ME را دارم اگر دوستان خواستن بگین تا آپلود کنم براتون ...
یکم فرصت بدید ، یک تاپیک جدید قرار میدم و براتون لینک ها را پس از اینکه آپلود شد قرار میدم تا شما عزیزان هم استفاده کنید ...نیکی و پرسش پرهام جان؟!
دمت گرم این لینک دانلود شتاب رو هم بده :blush: جای دوری نمیره ... اون دنیا تلافی میکنیمبه نقل از par_ham :تنها راه دیگه استفاده از فارسی ساز هایی مثل شتاب، مریم، پروین و ... هستش که من به شما شتاب را پیشنهاد میکنم ...
خب لینک دانلود مریم رو داری ؟؟ :blink:به نقل از par_ham :اون دیگه مشکل من نیست دوست عزیز ...