• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگی دریافت چک از گوگل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
سلام

کسی شرکتی رو داخل ایران میشناسه که چک بعضی شرکت ها مثل گوگل رو از آمریکا دریافت کنه و مثلا به یه آدرسی توی دوبی انتقال بده؟

با سپاس

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
خودتون باید آشنا داشته باشین شرکتی نمیاد این کارو بکنه به خاطر مشکلات و دردسرهایی که داره.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
خودتون باید آشنا داشته باشین شرکتی نمیاد این کارو بکنه به خاطر مشکلات و دردسرهایی که داره.

شرکت هایی هستن که پول شما رو دریافت میکنن و یک کارمزدی کسر میکنن و به حساب تون داخل ایران میریزن نمونه اش هم http://www.paymentiran.com ولی به کلاهبردار بودن یا نبودنشون شک دارم :questionm

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
شرکت هایی هستن که پول شما رو دریافت میکنن و یک کارمزدی کسر میکنن و به حساب تون داخل ایران میریزن نمونه اش هم http://www.paymentiran.com ولی به کلاهبردار بودن یا نبودنشون شک دارم :questionm

سلام
به هر حال اگه راه حل مطمئن دیگه ای در دسترس نباشه، آدم چاره ای جز آزمایش و بررسی این روش ها نداره! :)
خدافظ :)

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

سلام
آقا این خدمات ادسنس من تو سایتش ندیدم! خدمات ادوردز ارائه میده!
خدافظ

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
به هر حال اگه راه حل مطمئن دیگه ای در دسترس نباشه، آدم چاره ای جز آزمایش و بررسی این روش ها نداره! :)
خدافظ :)

گفتنش راحته! :cool:

سلام
آقا این خدمات ادسنس من تو سایتش ندیدم! خدمات ادوردز ارائه میده!
خدافظ

قربان به بخش خدمات برین میبینین همون خط آخر اشاره کرده. ضمنا ادسنس همچین خدمات خاصی نداره من فقط دریافت چک رو میگم حالا ادسنس نه CashCrate به هر حال منظورم دریافته چکه.

Last edited:

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
از امریکا به پی پل و یا حساب تو ایران امکانش هست اما تو دبی بیاد چیکار پول ؟

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
......

Last edited:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

سلام
توجه داشته باشید ، ایشون میخوان از گوگل ادسنس پول بگیرن! ادسنس هم به پی پل واریز نمیکنه متاسفانه :(
خدافظ

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122

سلام
توجه داشته باشید ، ایشون میخوان از گوگل ادسنس پول بگیرن! ادسنس هم به پی پل واریز نمیکنه متاسفانه :(
خدافظ

همونطور که دوستمون گفتن از ادسنس به پی پل پول واریز نمیشه.در حقیقت تا جاییکه من میدونم اکثر این شرکت هایی که چک صادر میکنن به پی پل پرداخت ندارن!

راستش میدونین من در حقیقت قصد ندارم فعلا از ادسنس پولی در بیارم علت اینکه توی پست اول و تیتر تاپیک گفتم گوگل، برای این بود که دوستان منظور من رو بهتر متوجه بشن. همونطور که خودتون میدونین واقعا درآمد سایت های Paid to Click خیلی پایینه ولی در عوض درآمد سایت های Paid to Survey خیلی بالاتره یعنی اصلا قابل مقایسه نیست ولی این سایت ها یک بدی دارن اونم اینه که محدود به چند کشور خاصه (عمدتا آمریکا، کانادا و انگلیس) و چون پرداخت های این سایت ها با چکه هیچ جور نمیشه دورشون زد مگه یک آشنا توی آمریکایی جایی داشته باشی تا چک رو برات از اونجا دریافت کنن. اول برنامم این بود که به سایت هایی مثل PaymentIran بگم چک رو از خارج برام تحویل بگیرن و بعد به حساب من تو ایران بریزن بهشون ایمیل زدم خودشون هم تایید کردن این کارو میکنن ولی حتما بگم چک رو به اسم اون شخص بنویسن (یکی از کارکنان PaymentIran) تا بتونن توی بانک های انگلیس نقدش کنن (چون PaymentIran توی انگلیس فعالیت میکنه) ولی بعد یکم بررسی کردم دیدم امکان کلاهبردار بودم این شرکت ها خیلی زیاده برای همین تصمیم گرفتم آدرس رو به اسم همین شرکت ها توی خارج بنویسم ولی به اسم یکی از دوستام توی دبی تا اونا چک رو به دبی بفرستن و همون دوستم برام نقدش کنه، دیگه اینجوری امکان کلاهبرداری نیست چونکه چک به اسم یک نفر دیگه اس و فقط همون شخص باید بره توی بانک تا نقدش کنه ولی بعد که به همین PaymentIran ایمیل زدم گفتن ما همچین خدماتی ارائه نمیدیم:eek: دلیلش رو ازشون پرسیدم گفتن مسئولیتش رو نمیتونیم قبول کنیم! :blink:

اعتراضم به PaymentIran رو ویرایش کردم، امیدوارم فردا پولم رو واریز کنند وگرنه نه تنها اینجا، بلکه به شرکت VISA هم ایمیل میزنم که اینها تحت عنوان خدمات دارن کلاهبرداری می کنن.

ممنون دوست عزیز، اگه کلاهبردار بود حتما این کارو بکن. باید اسم این شرکت های کلاهبردار توی همین فروم ها ثبت بشه تا آبروشون بره :worried: ولی در مورد Visa فکر نکنم چندان اهمیتی بدن.​

Last edited by a moderator:

zagrox

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

کسی شرکتی رو داخل ایران میشناسه که چک بعضی شرکت ها مثل گوگل رو از آمریکا دریافت کنه و مثلا به یه آدرسی توی دوبی انتقال بده؟

با سپاس

سلام در صورتیکه چک هنوز به نام کسی صادر نشده باشه از طریق نماینده شرکت ما در پنسیلوانیا براتون نقد می کنیم و این جا مبلغ ریالی تحویل می گیرید .

لطفا تماس بگیرید .

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
سلام در صورتیکه چک هنوز به نام کسی صادر نشده باشه از طریق نماینده شرکت ما در پنسیلوانیا براتون نقد می کنیم و این جا مبلغ ریالی تحویل می گیرید .

لطفا تماس بگیرید .

آقا این که شد همون سیستم سایت هایی مثل PaymentIran! ببخشید که این رو میگم ولی من از کجا بدونم که شما کلاهبردار نیستید؟ شما خیلی راحت میتونید چک رو دریافت کنید و به حساب من نریزین!
من میخوام چک رو برام از آمریکا دریافت کنید و بفرستید به دبی. همچین کاری میکنید؟​

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

آقا این که شد همون سیستم سایت هایی مثل PaymentIran! ببخشید که این رو میگم ولی من از کجا بدونم که شما کلاهبردار نیستید؟ شما خیلی راحت میتونید چک رو دریافت کنید و به حساب من نریزین!
من میخوام چک رو برام از آمریکا دریافت کنید و بفرستید به دبی. همچین کاری میکنید؟​

سلام
سیستمی که شما میخوای mail forwarding هست! که خیلی از شرکتا توی کشور های دیگه به شما صندوق پستی میدن و هر نامه ای که به اون صندوق ارسال بشه رو به آدرس مورد درخواست شما ارسال میکنن.
در ضمن شرکت مد نظرتون چک رو مستقیم به امارات نمیفرسته؟
خدافظ

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
البته دریافت چک که خیلی راحته نقد کردنش امکان ناپذیره
تنها راهشم اینه که یکی داشته باشی تو خارج که من ندارم
بنده حاضرم 50% مبلغ چک رو کارمزد بدم ولی در عوض مطمئن باشه که متاسفانه اینطوری نیست

zagrox

Registered User
لایک‌ها
9

سلام دوست عزیز اول اینکه ممکنه اعلام کنید که مبلغ چک چقدره ؟ و اینکه مشکلی واسه ارسال به دبی هم نداریم . ما به شما اعتماد می کنیم ...مبلغ رو اول ما پرداخت می کنیم به شما .

abed19

Registered User
لایک‌ها
1
می‌شه در مورد این Paid to Survey توضیح بدید

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
سیستمی که شما میخوای mail forwarding هست! که خیلی از شرکتا توی کشور های دیگه به شما صندوق پستی میدن و هر نامه ای که به اون صندوق ارسال بشه رو به آدرس مورد درخواست شما ارسال میکنن.
در ضمن شرکت مد نظرتون چک رو مستقیم به امارات نمیفرسته؟
خدافظ

بله آقا میدونم سرویسی که من میخوام Mail Forwarding هست. سرویس Mail Forwarding رو شرکت های زیادی در کشورهای مختلف به شما میدن نمونه اش هم Private Box هست که یه آدرس به شما توی نیوزلند میده و قیمت هاش هم انصافا پاییه به ایران هم بسته ها رو ارسال میکنه ولی به دلایلی که گفتم من یه شرکتی رو میخوام که آدرسی توی آمریکا به ما بده و این شرکت ها هم پول های زیادی میگیرن یعنی شما اگر بخوای از سرویس های اونا استفاده کنی باید ماهینانه یه پولی بدی حالا میخوای توی اون ماه استفاده کن یا نه ولی باید پول رو بدی تا آدرست رو برات نگه دارن یکی از شرکت های خوب توی آمریکا در این زمینه USA2ME هست.
ولی بازم میگم، برای ما که هنوز پولی از این راه به دست نیاوردیم همچین قیمت هایی زیاده.

البته دریافت چک که خیلی راحته نقد کردنش امکان ناپذیره
تنها راهشم اینه که یکی داشته باشی تو خارج که من ندارم
بنده حاضرم 50% مبلغ چک رو کارمزد بدم ولی در عوض مطمئن باشه که متاسفانه اینطوری نیست

لطفا یکم بیشتر توضیح بدین، شما چطور چک رو دریافت میکنین و به چه علت میگین نقد کردنش سخته؟

سلام دوست عزیز اول اینکه ممکنه اعلام کنید که مبلغ چک چقدره ؟ و اینکه مشکلی واسه ارسال به دبی هم نداریم . ما به شما اعتماد می کنیم ...مبلغ رو اول ما پرداخت می کنیم به شما .

آقا من مبلغ چک رو نمیگم به دبی ارسال کنید خود چک رو میگم. اگر خود چک رو هم ارسال میکنید کارمزدش چقدره؟ضمنا من الان نمیدونم مبلغ چک چقدره من که هنوز چکی ندارم.

می‌شه در مورد این Paid to Survey توضیح بدید

سایت های (Paid to Click (PTC مثل آنباکس یا نئوباکس برای کلیک کردن روی آگهی ها یه مبلغ محدودی رو به شما میدن و معنی اسم اونا هم همون طور که میدونید میشه پرداخت به ازای کلیک ولی سایت هایPaid to Survey (PTS)s که معنی اسم اونا میشه پرداخت به ازای نظرسنجی به شما در ازای پرکردن فرم های نظرسنجی پول پرداخت میکنن، پرداخت های اونا به ازای هر نظر سنجی هم متغیره بعضی فرم ها تا 40 دلار هم پرداخت دارن علت اینکه پرداخت ها زیاده اولا اینه که محدود به چند کشور خاصه (اکثرا آمریکا ولی خیلی بخوان کوتاه بیان کانادا و انگلیس رو هم قبول میکنن) ثانیا در برابر سایت های کلیکی شما واقعا داری یک کاری انجام میدی. آخه کلیک کردن هم شد کار؟
امیدوارم فهمیده باشین ولی با چند تا سرچ توی اینترنت اطلاعات بیشتری دستگیرتون میشه.​

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا