• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگی دریافت چک از گوگل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
لطفا یکم بیشتر توضیح بدین، شما چطور چک رو دریافت میکنین و به چه علت میگین نقد کردنش سخته؟
سلام
برای دریافت چک و تایید ادرس توسط گوگل یه سرویس میل فرواردینگ و سیم کارت بین المللی که سر جمع 100 تومنم نمیشه کارو راه میندازن
سرویس میل هم ukpostbox.com خوبه ادرس انگلیس میده و یکی از پکیج هاش مجانیه و هزینه ی نگه داری نداره و فقط در صورت دریافت نامه پول میگیره که عالیه

ولی برای نقد کردن: از اونجایی که از ایران به این راحتیا نمیشه نقد کرد و اگرم بشه 2 3 ماه زمان می بره باید داد شرکتا که اعتمادی بهشون نیست
من خودم تو adbrite حساب دارم 20 دلارم درامد دارم منتها درخواست چک ندادم چون می دونم به این راحتیا نقد نمیشه

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
برای دریافت چک و تایید ادرس توسط گوگل یه سرویس میل فرواردینگ و سیم کارت بین المللی که سر جمع 100 تومنم نمیشه کارو راه میندازن
سرویس میل هم ukpostbox.com خوبه ادرس انگلیس میده و یکی از پکیج هاش مجانیه و هزینه ی نگه داری نداره و فقط در صورت دریافت نامه پول میگیره که عالیه

ولی برای نقد کردن: از اونجایی که از ایران به این راحتیا نمیشه نقد کرد و اگرم بشه 2 3 ماه زمان می بره باید داد شرکتا که اعتمادی بهشون نیست
من خودم تو adbrite حساب دارم 20 دلارم درامد دارم منتها درخواست چک ندادم چون می دونم به این راحتیا نقد نمیشه

البته علاوه بر موارد بالا که گفتین در صورتیکه بخواین با شرکت های Mail Forwarding خارجی کار کنین احتیاج به ویزا کارت هم هست تا پول اون شرکت ها رو بدین.

از سرویسی هم که معرفی کردید ممنون، به نظر سرویس خوبی میاد :specool:
اینطور که من فهمیدم این سایت یه سرویس داره به اسم Pay As You Go که دیگه لازم به پرداخت ماهیانه نیست و هر وقت که بسته برسه پولش رو میدی (برای چک ها تقریبا 10 دلار) و اونا برات پست میکنن فقط بعد از چه مدت با سرویس Pay As You Go چک به دستت میرسه؟

اگر سرویسی مشابهی رو بشه برای آمریکا پیدا کنیم که فوق العادست.

ضمنا این چک های AdBrite و... توی دبی نقد میشه؟

راستی شما برای چی با این شرکت zagrox کار نمیکنی؟

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
رسیدن بسته به نوع پست انتخابی شما داره
از 4 5 دلار تا 100 دلار!
سرویس مشابه واسه امریکا می خوای واسه چی؟ انگلستان مگه چشه؟ جزو 3 کشور برتر دنیا که هست، همه جا قبولش دارن !
هزینه پست به اسیا کمتره و ...
چک ادبرایت رو هم نمیدونم ولی 99% نقد میشه چیز خاصی نیست فقط اشنا میخواد تو دبی
بنده کلا به این شرکت ها زیاد اعتماد ندارم
خیلیا هستن یه ماه کار می کنن بعدش جیم میشن میرن

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
از 4 5 دلار تا 100 دلار!
سرویس مشابه واسه امریکا می خوای واسه چی؟ انگلستان مگه چشه؟ جزو 3 کشور برتر دنیا که هست، همه جا قبولش دارن !

مسلما اینطوره، ولی اولا خیلی از سایت ها که پرداخت های بالاتری دارن فقط با آمریکا کار میکنن ثانیا سایت هایی هم که انگلیس رو قبول میکنن offer کمتری برای انگلیس دارن در صورتیکه برای آمریکا بیشترین میزان offer رو دارن.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
مسلما اینطوره، ولی اولا خیلی از سایت ها که پرداخت های بالاتری دارن فقط با آمریکا کار میکنن ثانیا سایت هایی هم که انگلیس رو قبول میکنن offer کمتری برای انگلیس دارن در صورتیکه برای آمریکا بیشترین میزان offer رو دارن.
والا من هر سایتی دیدم واسه امریکا/کانادا/اینگلیس افر هاشون یکی بوده
حالا این همه سایت که با اینگلیس کار می کنن
حتما باید اونی باشه که فقط با امریکا کار می کنه؟ :)

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان توجه بفرمایید:

PaymentIran [...]* از آب درآمد. در فعالیتهای اینترنتی خوب مراقب همه جوانب باشید و تا تضمین محکمی بر دریافت پولتون به شما ندادند به هیچ وجه پول، چک و غیره به کسی ندید.

از ما گفتن بود... و باز هم از بعضی ها نشنیدن.

* طبق قوانین فروم نمیتونم اون صفت کثیف رو برای شخص یا شرکتی ذکر کنم.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
والا من هر سایتی دیدم واسه امریکا/کانادا/اینگلیس افر هاشون یکی بوده
حالا این همه سایت که با اینگلیس کار می کنن
حتما باید اونی باشه که فقط با امریکا کار می کنه؟ :)

نه منظور من این بود که اگر آمریکا باشه بهتره ولی انگلیس هم خوبه:thumbsup:

مثلا برای اینکه مطمئن بشی سایت های Vindale Research و Survey Strategy رو یک نگاهی بنداز میبینی. این دو سایت فقط با آمریکا کار میکنن.

البته سایت دوم خودش Survey نداره و سایت های PTS رو پیدا میکنه ولی سایت هایی که پیدا میکنه بازم عمدتا فقط با آمریکا کار میکنن.

دوستان توجه بفرمایید:

PaymentIran [...]* از آب درآمد. در فعالیتهای اینترنتی خوب مراقب همه جوانب باشید و تا تضمین محکمی بر دریافت پولتون به شما ندادند به هیچ وجه پول، چک و غیره به کسی ندید.

آقا حرف شما برای ما که سنده :happy: ولی برای سایرین لطفا دلیلش رو بنویس و بگو قضیه چی بوده؟ برای همون ویزا کارت؟

راستی چرا یک تاپیک نداریم که همین شرکت های کلاهبردار داخلی رو معرفی کنیم؟!

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
آقا حرف شما برای ما که سنده :happy: ولی برای سایرین لطفا دلیلش رو بنویس و بگو قضیه چی بوده؟ برای همون ویزا کارت؟

فکر کنم تو گفتگوی آزاد تاپیک منو ندیدید. تو بخش گفتگوی آزاد دو سه صفحه ورق بزنید پیدا می کنید. داستان فقط سر اون موردی که شما گفتی نبوده. یکی دیگه از بچه های همین فروم هم بعد از زدن اون تاپیک پی ام داد و فهمیدم از ایشون سر Google Adwords بـــعله...

علی به کمرش بزنه که تا زمان واریز پول هر دفعه بهش تلفن میزدم بجای خداحافظی میگفت "یاعلی..."

راستی چرا یک تاپیک نداریم که همین شرکت های کلاهبردار داخلی رو معرفی کنیم؟!

این هم خلاف قوانین فروم هست هم خلاف قوانین کشور. اگر بدون سند و مدرک به کسی تهمت بزنید جرم محسوب میشه لذا من هم تا قانون حکم محکومیت این خدا نشناس رو نده مجبورم سربسته صحبت کنم.

zagrox

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
از 4 5 دلار تا 100 دلار!

دوست عزیز نظر و اعتماد داشتن و نداشتن شما به یک شرکت کاملا قابل احترام هست با توجه به سابقه کاری اون شرکت و بحث رضایت مشتری هاش ولی شما زمانیکه اسم یک شرکت خاص برده میشه و هنوز پروفایل کاری اونها رو دقیق مطالعه نکردین فکر نمی کنید که برچسبی که زدید نا عادلانه بود ؟؟

sehramiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز نظر و اعتماد داشتن و نداشتن شما به یک شرکت کاملا قابل احترام هست با توجه به سابقه کاری اون شرکت و بحث رضایت مشتری هاش ولی شما زمانیکه اسم یک شرکت خاص برده میشه و هنوز پروفایل کاری اونها رو دقیق مطالعه نکردین فکر نمی کنید که برچسبی که زدید نا عادلانه بود ؟؟

زاگرس درست میگن . من هم موافقم . اول تحقیق باید کرد در مورد هر چیزی بعد نطر داد. 1 طرفه به قاضی نباید رفت ابروی هر کس سرمایه اون محسوب میشه.

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
عجب!! یعنی یکی پول شما رو بگیره بعد خدماتی باباتش ارائه نده این از نظر شما عادلانه هست؟! و اگه کسی که scam شدم بیاد بقیه رو مطلع کنه داره حرف ناعادلانه میزنه...

بعد زدن اون تاپیک توی بخش آزاد یکی دیگه از دوستان همین فروم پی ام داد که اون هم scam شده بود و دنبال این بود که با عامل اصلی در انگلیس تماس بگیره. توصیه می کنم برید اون تاپیک رو بخونید...

هر کسی هم دوست داره می تونه از خدمات هر شرکتی از جمله اونی که کلاه منو برداشته استفاده کنه، این فقط وظیفه من بود که در اینجا به سایرین اطلاع بدم که این مجموعه چقدر [...] و [...] هستند.

خدمت شما آقا/خانم zagros هم عرض کنم که بجای ساختن یوزر جدید sehramiz و پشتیبانی از این شرکت ها و افراد مجهول الهویه با quote کردن پست خودتون بهتره برید دنبال حقیقت باشید و چشماتون رو بهتر باز کنید تا ببینید در حرف ها و اعمال این افراد چقدر تناقض وجود داره. اون تاپیک رو هم حتماً بخونید تا ببینید که من 25 صفحه برای حرف های خودم مدارک محکمه پسند دارم که به دلیل برگشت داده شدن پول بنده دادخواستم تحویل مراجع قضایی نشد. اما هنوز کارم با این فرد تموم نشده...

و باز از ما گفتن بود، و از بعضی ها نشنیدن...

Last edited:

zagrox

Registered User
لایک‌ها
9
عجب!! یعنی یکی پول شما رو بگیره بعد خدماتی باباتش ارائه نده این از نظر شما عادلانه هست؟! و اگه کسی که scam شدم بیاد بقیه رو مطلع کنه داره حرف ناعادلانه میزنه...

بعد زدن اون تاپیک توی بخش آزاد یکی دیگه از دوستان همین فروم پی ام داد که اون هم scam شده بود و دنبال این بود که با عامل اصلی در انگلیس تماس بگیره. توصیه می کنم برید اون تاپیک رو بخونید...

هر کسی هم دوست داره می تونه از خدمات هر شرکتی از جمله اونی که کلاه منو برداشته استفاده کنه، این فقط وظیفه من بود که در اینجا به سایرین اطلاع بدم که این مجموعه چقدر [...] و [...] هستند.

خدمت شما آقا/خانم zagros هم عرض کنم که بجای ساختن یوزر جدید sehramiz و پشتیبانی از این شرکت ها و افراد مجهول الهویه با quote کردن پست خودتون بهتره برید دنبال حقیقت باشید و چشماتون رو بهتر باز کنید تا ببینید در حرف ها و اعمال این افراد چقدر تناقض وجود داره. اون تاپیک رو هم حتماً بخونید تا ببینید که من 25 صفحه برای حرف های خودم مدارک محکمه پسند دارم که به دلیل برگشت داده شدن پول بنده دادخواستم تحویل مراجع قضایی نشد. اما هنوز کارم با این فرد تموم نشده...

و باز از ما گفتن بود، و از بعضی ها نشنیدن...

دوست عزیز ...بهتره پست ها رو دقیق تر مطالعه کنید . من از شرکت خاصی پشتیبانی نکردم ...این یوزری که چکشون رو میخوان نقد کنند در رابطه با شرکت بنده نظر خواهی کرده بودند و اسم شرکت من را آوردن ...و دوست دیگه در جواب بدون مطالعه در رابطه ما ... ما رو با شرکتی که scam هست یکجا به حساب آوردند ...بنده فرمایشات شما را راجع به سایتی که نوشته بودید خواندم و هیچ جای پستم از اون شرکت ها پشتیبانی نکردم . و هر اقدامی که انجام دادید در باره آنها کاملا درست بوده ...:)

و مورد دیگه اینکه بر چسب زدن به همدیگه خیلی راحته ....اما در کل این اصلا کار درستی نیست . و شما هم بهتره در مورد زاگرس بیشتر مطالعه کنید . ما نیازی به ساختن یوزر جدید نداریم و دیر یا زود پروفایل کاری هر شرکت توسط مشتری هاش معلوم میشه :)

موفق باشید​

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز ...بهتره پست ها رو دقیق تر مطالعه کنید . من از شرکت خاصی پشتیبانی نکردم ...این یوزری که چکشون رو میخوان نقد کنند در رابطه با شرکت بنده نظر خواهی کرده بودند و اسم شرکت من را آوردن ...و دوست دیگه در جواب بدون مطالعه در رابطه ما ... ما رو با شرکتی که scam هست یکجا به حساب آوردند ...بنده فرمایشات شما را راجع به سایتی که نوشته بودید خواندم و هیچ جای پستم از اون شرکت ها پشتیبانی نکردم . و هر اقدامی که انجام دادید در باره آنها کاملا درست بوده ...:)

و مورد دیگه اینکه بر چسب زدن به همدیگه خیلی راحته ....اما در کل این اصلا کار درستی نیست . و شما هم بهتره در مورد زاگرس بیشتر مطالعه کنید . ما نیازی به ساختن یوزر جدید نداریم و دیر یا زود پروفایل کاری هر شرکت توسط مشتری هاش معلوم میشه :)

موفق باشید​

سلام دوست عزیز اول اینکه ممکنه اعلام کنید که مبلغ چک چقدره ؟ و اینکه مشکلی واسه ارسال به دبی هم نداریم . ما به شما اعتماد می کنیم ...مبلغ رو اول ما پرداخت می کنیم به شما .

من یکبار دیگه تاپیک رو از اول خوندم اما اسم و آدرسی از شرکت شما ندیدم اما اگر شما مطابق گفته بالا اول پول رو به صورت ریالی به مشتری تحویل میدید و بعداً دلار رو در قالب چک یا هر چیز دیگری میگیرد من خودم از این به بعد هر چی دلار داشتم میام به شما میفروشم و پیشنهاد می کنم بقیه هم بیان 100% از خدمات شما استفاده کنند.:) آدم دلارش رو همون روز حتی به 950 نقد کنه بهتر از اینه که 14 روز بعد از پرداخت پول بخواد برای هر دلار 1020 بگیره (تازه اون هم اگر طرف یا شرکت کلاهبردار از آب درنیاد).

اول برنامم این بود که به سایت هایی مثل PaymentIran بگم چک رو از خارج برام تحویل بگیرن و بعد به حساب من تو ایران بریزن بهشون ایمیل زدم خودشون هم تایید کردن این کارو میکنن ولی حتما بگم چک رو به اسم اون شخص بنویسن (یکی از کارکنان PaymentIran) تا بتونن توی بانک های انگلیس نقدش کنن (چون PaymentIran توی انگلیس فعالیت میکنه) ولی بعد یکم بررسی کردم دیدم امکان کلاهبردار بودم این شرکت ها خیلی زیاده برای همین تصمیم گرفتم آدرس رو به اسم همین شرکت ها توی خارج بنویسم ولی به اسم یکی از دوستام توی دبی تا اونا چک رو به دبی بفرستن و همون دوستم برام نقدش کنه، دیگه اینجوری امکان کلاهبرداری نیست چونکه چک به اسم یک نفر دیگه اس و فقط همون شخص باید بره توی بانک تا نقدش کنه ولی بعد که به همین PaymentIran ایمیل زدم گفتن ما همچین خدماتی ارائه نمیدیم:eek: دلیلش رو ازشون پرسیدم گفتن مسئولیتش رو نمیتونیم قبول کنیم! :blink:

طی مرور این تاپیک دیدم رامین یه چیز جالب نوشته گفتم بقیه هم یکبار دیگه بخونن و ببین این آقا فقط تا وقتی بوی چک و دلار به مشامش میرسه پیگر کار هست. پیگیری هم فقط تا زمانی که پولو بگیره ادامه داره، بعد از اون دیگه باید بدویی دنبال پولت...

zagrox

Registered User
لایک‌ها
9
من یکبار دیگه تاپیک رو از اول خوندم اما اسم و آدرسی از شرکت شما ندیدم اما اگر شما مطابق گفته بالا اول پول رو به صورت ریالی به مشتری تحویل میدید و بعداً دلار رو در قالب چک یا هر چیز دیگری میگیرد من خودم از این به بعد هر چی دلار داشتم میام به شما میفروشم و پیشنهاد می کنم بقیه هم بیان 100% از خدمات شما استفاده کنند.:) آدم دلارش رو همون روز حتی به 950 نقد کنه بهتر از اینه که 14 روز بعد از پرداخت پول بخواد برای هر دلار 1020 بگیره (تازه اون هم اگر طرف یا شرکت کلاهبردار از آب درنیاد).

طی مرور این تاپیک دیدم رامین یه چیز جالب نوشته گفتم بقیه هم یکبار دیگه بخونن و ببین این آقا فقط تا وقتی بوی چک و دلار به مشامش میرسه پیگر کار هست. پیگیری هم فقط تا زمانی که پولو بگیره ادامه داره، بعد از اون دیگه باید بدویی دنبال پولت...

من هم بخاطر این از ایشون سوال کردم که مبلغ چک چقدره که بدونم آیا در آن زمان مشخص امکان پرداخت ریالی به ایشون هست با خیر . که ایشون مبلغ چک رو نمیدونستند .

برای ملاقات حضوری لطفا تماس بگیرید . شماره تماس در زیر امضام هست . :)

webdev

Registered User
لایک‌ها
3

من هم بخاطر این از ایشون سوال کردم که مبلغ چک چقدره که بدونم آیا در آن زمان مشخص امکان پرداخت ریالی به ایشون هست با خیر . که ایشون مبلغ چک رو نمیدونستند .

برای ملاقات حضوری لطفا تماس بگیرید . شماره تماس در زیر امضام هست . :)

اگر شرکت هستید اسم و آدرس دقیق بگذارید، از روی "تهران - پاسداران" تا اسم خیابون، پلاک و شماره واحد نباشه نمیشه کسی رو پیدا کرد. تو پست شما امضایی دیده نمیشه دوست من. :)

PaymentIran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اون دوستمون از شرکت ما سوال پرسیدن که خدمات Mail Forwarding رو انجام میدیم و ما هم اعلام کردیم که خیر چنین سرویسی ارائه نمیشود و هیچ صحبتی از اسم روی چک نبوده است.

ولی ذکر یک نکته لازمه و اون اینه که شما به شدت مایل به عناد ورزی هستین :)

zagrox

Registered User
لایک‌ها
9
اگر شرکت هستید اسم و آدرس دقیق بگذارید، از روی "تهران - پاسداران" تا اسم خیابون، پلاک و شماره واحد نباشه نمیشه کسی رو پیدا کرد. تو پست شما امضایی دیده نمیشه دوست من. :)

:)......تلفن من این پایین دیده نمیشه ؟ :blink:​

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
:)......تلفن من این پایین دیده نمیشه ؟ :blink:​

نه دوست عزیز، تلفنی دیده نمیشه. :)

اون دوستمون از شرکت ما سوال پرسیدن که خدمات Mail Forwarding رو انجام میدیم و ما هم اعلام کردیم که خیر چنین سرویسی ارائه نمیشود و هیچ صحبتی از اسم روی چک نبوده است.

ولی ذکر یک نکته لازمه و اون اینه که شما به شدت مایل به عناد ورزی هستین :)

حیف که اون مکالمه تلفنی رو ضبط نکردم آقای [...] وگرنه آپلود می کردم همین جا آبروی نداشتتو می بردم. من هم قطعاً نسبت به آدم های [...] مثل شما عناد می ورزم چون با مال دیگران در حال گذران زندگی هستید.

بله اون آقا هم هیچ چیزی درباره چک و اسم روی چک به شما نگفتن، و همه حرفهایی که آقا رامین اینجا نوشته داستان سرایی برای خنده بچه هاست، منم دارم خیال بافی می کنم و توهم زدم. اونی هم که بابت Google Adwords ازش 60 تومن گرفتید و دستشو گذاشتید تو حنا دروغه... ما همه دروغ میگیم و شما راستگویید.

حالا منتظر باش، فعلاً برای قضاوت زوده...

PaymentIran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه دوست عزیز، تلفنی دیده نمیشه. :)

حیف که اون مکالمه تلفنی رو ضبط نکردم آقای [...] وگرنه آپلود می کردم همین جا آبروی نداشتتو می بردم. من هم قطعاً نسبت به آدم های [...] مثل شما عناد می ورزم چون با مال دیگران در حال گذران زندگی هستید.

بله اون آقا هم هیچ چیزی درباره چک و اسم روی چک به شما نگفتن، و همه حرفهایی که آقا رامین اینجا نوشته داستان سرایی برای خنده بچه هاست، منم دارم خیال بافی می کنم و توهم زدم. اونی هم که بابت Google Adwords ازش 60 تومن گرفتید و دستشو گذاشتید تو حنا دروغه... ما همه دروغ میگیم و شما راستگویید.

حالا منتظر باش، فعلاً برای قضاوت زوده...

بنده حسینی هستم نیازی به گذاشتن ... نیست.
ادب شما نشاندهندهء بسیاری مسائل هستش نیازی به بحث در موردش نیست.

اون دوستمون هم فکر کنم خودشون میتونن در این مورد نظر بدن و شما در جایگاهی نیستید که در مورد مطالب ایشون نظر بدین.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا