• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگی دریافت چک از گوگل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
دوست عزیز ...بهتره پست ها رو دقیق تر مطالعه کنید . من از شرکت خاصی پشتیبانی نکردم ...این یوزری که چکشون رو میخوان نقد کنند در رابطه با شرکت بنده نظر خواهی کرده بودند و اسم شرکت من را آوردن ...و دوست دیگه در جواب بدون مطالعه در رابطه ما ... ما رو با شرکتی که scam هست یکجا به حساب آوردند ...بنده فرمایشات شما را راجع به سایتی که نوشته بودید خواندم و هیچ جای پستم از اون شرکت ها پشتیبانی نکردم . و هر اقدامی که انجام دادید در باره آنها کاملا درست بوده ...:)

و مورد دیگه اینکه بر چسب زدن به همدیگه خیلی راحته ....اما در کل این اصلا کار درستی نیست . و شما هم بهتره در مورد زاگرس بیشتر مطالعه کنید . ما نیازی به ساختن یوزر جدید نداریم و دیر یا زود پروفایل کاری هر شرکت توسط مشتری هاش معلوم میشه :)

موفق باشید​

اولا من که کاملا به ایشون حق میدم. وقتی شما درست جواب ما رو نمیدی بقیه نباید به شما شک کنن؟! من از شما سوال میکنم چک رو میفرستین دبی یا نه؟ شما در جوابش میگین: "مشکلی واسه ارسال به دبی هم نداریم . ما به شما اعتماد می کنیم ...مبلغ رو اول ما پرداخت می کنیم به شما ." بابا اینجا پدر خودمون رو در آوردیم که Mail Forwarding میخوام باز شما میگی اول مبلغ رو ما به حساب شما میریزیم!
ثانیا مگه ایشون چی گفته؟! فقط نظر شخصی خودش رو بیان کرده، به شما که نگفته کلاهبردار! (البته خود ایشون بهتره بیاد قضیه رو روشن تر کنه. این فقط برداشت من بود)

مبلغ رو اول ما پرداخت می کنیم به شما .

راستی چی شد بحث رو عوض کردین؟

همین جا اعلام میکنید که اگر همچین کاری نکردید کلاهبردار محسوب میشید و بقیه میتونن از شما شکایت کنن؟

نه آقا ما که چیزی نمیبینیم. بهتره برین از sehramiz سوال کنین که میبینه یا نه؟! اگر شما ببینین فقط یک نفر هست که میبیینه و اونم sehramiz :D

اون دوستمون از شرکت ما سوال پرسیدن که خدمات Mail Forwarding رو انجام میدیم و ما هم اعلام کردیم که خیر چنین سرویسی ارائه نمیشود و هیچ صحبتی از اسم روی چک نبوده است.

ولی ذکر یک نکته لازمه و اون اینه که شما به شدت مایل به عناد ورزی هستین :)

به به! آقا دوماد خودشون اومدن! شما از کجا خبر دار شدین؟!

دوشنبه، 17 ژانویه سال 2011 ساعت 09:59:03 برای بنده نوشته بودین:
"چک باید به نامه که به شما اعلام میشود کشیده شود."
نکته: البته منظور ایشون "نامی" بود به جای "نامه"

و بقیه داستان رو که دوستان خودشون میدونن توی پست 13 ذکر شده

حالا کم کم دارم مطمئن میشم، علاوه بر حرف های ضد و نقیض دروغ هم میگین.

بنده حسینی هستم نیازی به گذاشتن ... نیست.
ادب شما نشاندهندهء بسیاری مسائل هستش نیازی به بحث در موردش نیست.

اون دوستمون هم فکر کنم خودشون میتونن در این مورد نظر بدن و شما در جایگاهی نیستید که در مورد مطالب ایشون نظر بدین.

با عرض معذرت از شما، فکر میکنم که منظور ایشون از ....... کلاهبردار بود!

ضمنا آقا نگذارین که همه چیز رو بگیم! اسم شما حسین حاجی محمدی هست. اسمتون رو هم فراموش کردین؟!

ضمنا هر کسی میتونه نظرش رو بگه و نظر ایشون با نظر من توی این زمینه در یک راستایه.

راستی توی این تاپیک چقدر طرفدار پیدا کردین: http://forum.persiantools.com/t184565.html

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
بنده حسینی هستم نیازی به گذاشتن ... نیست.
ادب شما نشاندهندهء بسیاری مسائل هستش نیازی به بحث در موردش نیست.

اون دوستمون هم فکر کنم خودشون میتونن در این مورد نظر بدن و شما در جایگاهی نیستید که در مورد مطالب ایشون نظر بدین.

ببین چه کسایی دم از ادب میزنن. باز هم حیف که اون مکالمه تلفنی رو ضبط ندارم وگرنه همه میفهمیدن ادبت چقدر هست.

اون دوستمون هم از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط بوده لذا شما از رابطه بین من و ایشون هیچ اطلاعی ندارید. اینقدر هم جلز و ولز نکنید تا به وقتش به حساب شما رسیدگی بشه.

PaymentIran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به! آقا دوماد خودشون اومدن! شما از کجا خبر دار شدین؟!

دوشنبه، 17 ژانویه سال 2011 ساعت 09:59:03 برای بنده نوشته بودین:
"چک باید به نامه که به شما اعلام میشود کشیده شود."
نکته: البته منظور ایشون "نامی" بود به جای "نامه"

و بقیه داستان رو که دوستان خودشون میدونن توی پست 13 ذکر شده

حالا کم کم دارم مطمئن میشم، علاوه بر حرف های ضد و نقیض دروغ هم میگین.

شما پرسیدین که برای نقد نمودن چک به چه صورت باید اقدام شود؟
ما به شما پاسخ دادیم چک باید به نامی که با شما اعلام میشود صدر شود تا قابل نقد کردن باشد.
سپس شما خواستید که ما برای شما چک را ارسال کنیم، به شما اعلام شد که ما خدمات Mail Forwarding n نداریم. در این جملات چه حرف ضد و نقیضی هست؟
اگر به دستور شما عمل میشد و هرطور شما دستور میفرمودین اطلاعت میشد الان ما بهترین بودیم؟ ;)

با عرض معذرت از شما، فکر میکنم که منظور ایشون از ....... بود!

ضمنا آقا نگذارین که همه چیز رو بگیم! اسم شما حسین حاجی محمدی هست. اسمتون رو هم فراموش کردین؟!

ضمنا هر کسی میتونه نظرش رو بگه و نظر ایشون با نظر من توی این زمینه در یک راستایه.

نمیدونم کار شما در چه زمینه ای هستش، ولی قبل از پاسخ سوالی داشتم ازتون؟ یکی در شاخهء کاری شما بیاد در یک جایی بدون آگاهی شما پستی قرار بده علیه شما بدون اینکه به شما اطلاع داده باشه و امکان دفاع از خودتون رو نداشته باشین، این امر پسندیدست؟
ضمنا شما که از ما سرویسی دریافت نکرده اید چگونه به راحتی ما را متهم میکنید؟

پ.ن. بنده آقای حاجی محمدی نیستم و همانطور که عرض کردم فامیلی بنده حسینی است.

Last edited:

PaymentIran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین چه کسایی دم از ادب میزنن. باز هم حیف که اون مکالمه تلفنی رو ضبط ندارم وگرنه همه میفهمیدن ادبت چقدر هست.

اون دوستمون هم از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط بوده لذا شما از رابطه بین من و ایشون هیچ اطلاعی ندارید. اینقدر هم جلز و ولز نکنید تا به وقتش به حساب شما رسیدگی بشه.

من اطلاعی ندارم در کجا به شما بی ادبی شده که شما دائما این موضوع را دستمایه کردین ولی عنادورزی شما کاملا روشن و واضحه و بدون هیچ دلیل و منطقی مسائلی را ارائه میدین که صحت نداره.

zagrox

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز جدا داره این موضوع خیلی جالب میشه ...
آقای محترم بنده گفتم براتون انجام میدم ....چون من هم در امارات و هم در آمریکا حساب بانکی دارم . و میخواستم که به شما اینجا ریال بدم و چک رو نقد کنم .... و اصلا هنوز هم نمی دونم که این چک چه مبلغی هست ... اگه به این شکل تمایل دارید . این شماره تماس من 02144809438 و 09191305006 با من تماس بگیرید .

خواهش می کنم اینجا انقدر موضوع رو پیچیده نکنید این کار شماست و ما خواستیم کمکتون کنیم . تاپیک شما شکل میدان جنگ شده بیشتر تا یک تاپیک !!!!

Last edited by a moderator:

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
اگر به دستور شما عمل میشد و هرطور شما دستور میفرمودین اطلاعت میشد الان ما بهترین بودیم؟ ;)

نه بنده ارباب شما هستم که بخوام به شما دستور بدم، نه شما کلفت منی که بخوای اطاعت کنی!

شما برای خدماتی که ارائه میدی پول میگیری و کیفیت خدمات بهترین بودن رو تعیین میکنه

یکی در شاخهء کاری شما بیاد در یک جایی بدون آگاهی شما پستی قرار بده علیه شما بدون اینکه به شما اطلاع داده باشه و امکان دفاع از خودتون رو نداشته باشین، این امر پسندیدست؟
ضمنا شما که از ما سرویسی دریافت نکرده اید چگونه به راحتی ما را متهم میکنید؟

شکر خدا توی کشور روحانی زیاد داریم! بفرمایین از اونا سوال کنید چه امری پیسندیده هست چه امری نیست؟!

بنده حوزه علمیه نرفتم و سوادم اینقدر نیست!

ولی اگر شما خبر نداشتین، چه طوری اومدین توی این تاپیک و اون تاپیک دیگه پشت سر هم پست دادین؟!

ضمنا شما از کجا میدونید که بنده از سرویس های شما استفاده نکردم؟! همون تلفن انگلیس برای هفت پشتمون بس بود، خدا به داد بقیه اش برسه :thumbsdow

دوست عزیز جدا داره این موضوع خیلی جالب میشه ...
آقای محترم بنده گفتم براتون انجام میدم ....چون من هم در امارات و هم در آمریکا حساب بانکی دارم . و میخواستم که به شما اینجا ریال بدم و چک رو نقد کنم .... و اصلا هنوز هم نمی دونم که این چک چه مبلغی هست ... اگه به این شکل تمایل دارید . این شماره تماس من 02144809438 و 09191305006 با من تماس بگیرید .

خواهش می کنم اینجا انقدر موضوع رو پیچیده نکنید این کار شماست و ما خواستیم کمکتون کنیم . تاپیک شما شکل میدان جنگ شده بیشتر تا یک تاپیک !!!!

آژانس تبلیغات الکترونیکی زاگرس
http://zagrox.com
021-44809438
http://go2paypal.com
[email protected]

آقا برای بار هزارم:grrr: من نمیخوام چک رو برام نقد کنید، بگذاریدش توی پاکت نامه بفرستینش دبی. تا حالا سایت Mail Forwarding توی عمرتون دیدین؟!

بله، به لطف دوستانی مثل شما بایدم این تاپیک میدان جنگ بشه!​

PaymentIran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نه بنده ارباب شما هستم که بخوام به شما دستور بدم، نه شما کلفت منی که بخوای اطاعت کنی!

شما برای خدماتی که ارائه میدی پول میگیری و کیفیت خدمات بهترین بودن رو تعیین میکنه

شکر خدا توی کشور روحانی زیاد داریم! بفرمایین از اونا سوال کنید چه امری پیسندیده هست چه امری نیست؟!

ولی اگر شما خبر نداشتین، چه طوری اومدین توی این تاپیک و اون تاپیک دیگه پشت سر هم پست دادین؟!

ضمنا شما از کجا میدونید که بنده از سرویس های شما استفاده نکردم؟! همون تلفن انگلیس برای هفت پشتمون بس بود، خدا به داد بقیه اش برسه :thumbsdow

آقا برای بار هزارم:grrr: من نمیخوام چک رو برام نقد کنید، بگذاریدش توی پاکت نامه بفرستینش دبی. تا حالا سایت Mail Forwarding توی عمرتون دیدین؟!

1- از طریق یکی از دوستان از این تاپیک ها مطلع شدیم
2- سرویس Mail Forwarding از هر نقطه ای دریافت کنید قراردادی برای شما ارسال میکنند که به شما اعلام میشه نباید پول، چک و طلا از طریقشون ارسال کنین مگر اینکه به صورت محلی باشه
3- ارسال چک به آدرس شما دارای ریسک است زیرا در صورتی که به هر دلیلی بستهء ارسالی با شمکلی مواجه شود مسئولیت آن بر عهدهء ما خواهد بود، به همین دلیل چنین سرویسی توسط ما ارائه نشده است.
4- تنها جایی که در حال حاظر این سرویس انتقال وجه را انجام میدهد davincivirtual.com میباشد که قبل از افتتاح حساب با آنها حتما این موضو که قصد دارید چکی ارسال کنید را اعلام نمایید.
5- تلفن انگلیس یک سرویس رایگانه و شما بابتش هزینه ای پرداخت نکردید، همچنین با توجه به مشکلات مخابراتی در داخل در بعضی موارد با مشکل مواجه میشه!

امیدوارم از این طریق مشکلتون حل بشه و کارتون راه بیافته

zagrox

Registered User
لایک‌ها
9

دوست عزیز ....

این چک رو میتونیم براتون بیمه کنیم و اکسپرس بفرستیم دبی .

به فرض اگه مبلغ چک 1000 $ باشه 65 $ بیمه + هزینه اکسپرس 55$ + کارمزد شرکت ما 35$

سه روزه هم میرسه امارات ... میتونه در ضمن تقاضای دریافت فقط با امضا شخص دریافت کننده باشه و در صورتی که معرف شما نبود برمیگرده به USA

Last edited by a moderator:

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
چرا دعوا می کنید
من اول از همه بگم که منظور من با شرکت خاصی نبوده
و دوستان با سابقه میدونن چقدر شرکت ها بودن که همین حرف ها رو زدن اخرشم رفتن و پشت مشتریها شون رو خالی گذاشتند
حالا اگه شرکت شما شرکت درستیه باید با زمان ثابت کنید نه این که اعتبارتون رو با دعوا و ... زیر سوال ببرید
الان خیلی شرکت ها هستند که اولش جایگاه شمارو داشتند ولی با گذشت زمان اعتبارشون زیاد شد و الان همه بهشون اطمینان دارن، حالا شما که تو ای فروم تازه کار هستی باید سعی کنی اون چند تا مشتریت رو راضی نگه داری تا بقیه بهت اعتماد کنن، زوری که نیست

در ضمن این یه سرویس میل فورواردینگ دوست دارم بدونم کجاش نوشته که چک و اینا نمی تونید بفرستید

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

همونطور که دوستمون گفتن از ادسنس به پی پل پول واریز نمیشه.در حقیقت تا جاییکه من میدونم اکثر این شرکت هایی که چک صادر میکنن به پی پل پرداخت ندارن!

راستش میدونین من در حقیقت قصد ندارم فعلا از ادسنس پولی در بیارم علت اینکه توی پست اول و تیتر تاپیک گفتم گوگل، برای این بود که دوستان منظور من رو بهتر متوجه بشن. همونطور که خودتون میدونین واقعا درآمد سایت های Paid to Click خیلی پایینه ولی در عوض درآمد سایت های Paid to Survey خیلی بالاتره یعنی اصلا قابل مقایسه نیست ولی این سایت ها یک بدی دارن اونم اینه که محدود به چند کشور خاصه (عمدتا آمریکا، کانادا و انگلیس) و چون پرداخت های این سایت ها با چکه هیچ جور نمیشه دورشون زد مگه یک آشنا توی آمریکایی جایی داشته باشی تا چک رو برات از اونجا دریافت کنن. اول برنامم این بود که به سایت هایی مثل PaymentIran بگم چک رو از خارج برام تحویل بگیرن و بعد به حساب من تو ایران بریزن بهشون ایمیل زدم خودشون هم تایید کردن این کارو میکنن ولی حتما بگم چک رو به اسم اون شخص بنویسن (یکی از کارکنان PaymentIran) تا بتونن توی بانک های انگلیس نقدش کنن (چون PaymentIran توی انگلیس فعالیت میکنه) ولی بعد یکم بررسی کردم دیدم امکان کلاهبردار بودم این شرکت ها خیلی زیاده برای همین تصمیم گرفتم آدرس رو به اسم همین شرکت ها توی خارج بنویسم ولی به اسم یکی از دوستام توی دبی تا اونا چک رو به دبی بفرستن و همون دوستم برام نقدش کنه، دیگه اینجوری امکان کلاهبرداری نیست چونکه چک به اسم یک نفر دیگه اس و فقط همون شخص باید بره توی بانک تا نقدش کنه ولی بعد که به همین PaymentIran ایمیل زدم گفتن ما همچین خدماتی ارائه نمیدیم:eek: دلیلش رو ازشون پرسیدم گفتن مسئولیتش رو نمیتونیم قبول کنیم! :blink:

ممنون دوست عزیز، اگه کلاهبردار بود حتما این کارو بکن. باید اسم این شرکت های کلاهبردار توی همین فروم ها ثبت بشه تا آبروشون بره :worried: ولی در مورد Visa فکر نکنم چندان اهمیتی بدن.​
پستتون ادیت شد
اینجا محل تبلیغ نیست

zagrox

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
چرا دعوا می کنید
من اول از همه بگم که منظور من با شرکت خاصی نبوده
و دوستان با سابقه میدونن چقدر شرکت ها بودن که همین حرف ها رو زدن اخرشم رفتن و پشت مشتریها شون رو خالی گذاشتند
حالا اگه شرکت شما شرکت درستیه باید با زمان ثابت کنید نه این که اعتبارتون رو با دعوا و ... زیر سوال ببرید
الان خیلی شرکت ها هستند که اولش جایگاه شمارو داشتند ولی با گذشت زمان اعتبارشون زیاد شد و الان همه بهشون اطمینان دارن، حالا شما که تو ای فروم تازه کار هستی باید سعی کنی اون چند تا مشتریت رو راضی نگه داری تا بقیه بهت اعتماد کنن، زوری که نیست

در ضمن این یه سرویس میل فورواردینگ دوست دارم بدونم کجاش نوشته که چک و اینا نمی تونید بفرستید

والا ما با کسی دعوا نداریم اینجا ولی ظاهرن دوستان خیلی خیلی تجربه های تلخ داشتن و لحن و برخوردشون با خشونت ....

ما هم همینو گفتیم به دوستان که مشتربهامون قضاوت خواهند کرد ... اما ماشالله اینجا همه پیش داوری می کنند .

من مشتری هام رو دارم و خدا رو شکر مشکلی هم نداریم با هاشون و اگه اینجا هم زیاد پست نزاشتم دلیل بر تازه کار بودن ما نیست !:D

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
طبق تماسی که با بنده گرفته شد من قول دادم که از این زمان به بعد پستی علیه PaymentIran ارسال نکنم و قرار شد تا روز دوشنبه پول من برگشت داده بشه و من هم در عوض پست هام رو ادیت کنم.
امیدوارم چنین چیزی اتفاق بیفته چون اگر محقق نشه حق شکایت از شما برای من محفوظ هست.

موید باشید...

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
رامین جان شما هم علیه PaymentIran پستی ننویس و ریپلای نده تا دیگه هیچ بهانه ای نباشه.

ممنونم ازت. :)

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
2- سرویس Mail Forwarding از هر نقطه ای دریافت کنید قراردادی برای شما ارسال میکنند که به شما اعلام میشه نباید پول، چک و طلا از طریقشون ارسال کنین مگر اینکه به صورت محلی باشه
3- ارسال چک به آدرس شما دارای ریسک است زیرا در صورتی که به هر دلیلی بستهء ارسالی با شمکلی مواجه شود مسئولیت آن بر عهدهء ما خواهد بود، به همین دلیل چنین سرویسی توسط ما ارائه نشده است.
4- تنها جایی که در حال حاظر این سرویس انتقال وجه را انجام میدهد davincivirtual.com میباشد که قبل از افتتاح حساب با آنها حتما این موضو که قصد دارید چکی ارسال کنید را اعلام نمایید.

شما همون جواب آقای viruser رو بدی انگار جواب منو دادی.

کی همچین قوانینی وضع کرده؟

ضمن اینکه این شرکت zagrox همچین سرویسی رو میگه میده و تا حالا که از این جور شرط هایی که شما میگی تعیین
نکرده!

در این جملات چه حرف ضد و نقیضی هست؟

طبق تماسی که با بنده گرفته شد من قول دادم که از این زمان به بعد پستی علیه PaymentIran ارسال نکنم و قرار شد تا روز دوشنبه پول من برگشت داده بشه و من هم در عوض پست هام رو ادیت کنم.

webdev جان منم خوشحالم که آخر مشکلت حل شد ولی بعضی قضایا هنوز باید روشن بشه.

آقای PaymentIran حالا فهمیدین حرف ضد و نقیض یعنی چی؟ اوج حرف های ضد و نقیض حضرت عالی توی این تاپیک معلوم میشه. شما که محق بودی!

اگر بازم نفهمیدین کجاش ضد و نقیضه بگین یه تاپیک بزنیم اول حرف ضد و نقیض رو تعریف کنیم!

پذیرفتن یه اشتباه و تلاش در جهت رفع اون اشتباه خیلی بهتر از نپذیرفتن اشتباهه.

به نظرم امروز به اندازه کافی آبرو داری کردین، بقیه اش باشه برای فردا!​

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
مبلغ رو اول ما پرداخت می کنیم به شما .

این یکی رو فراموش کردم بنویسم، البته یکبار نوشتم ولی جناب زاگرس جواب ندادن.

شما همین جا ضمانت میکنید که اگر این کار رو نکردید کلاهبردار محسوب میشین و ما میتونیم از شما شکایت کنیم؟

اگر جواب ندید یعنی قبول ندارید و فقط لاف زدین.

zagrox

Registered User
لایک‌ها
9
این یکی رو فراموش کردم بنویسم، البته یکبار نوشتم ولی جناب زاگرس جواب ندادن.

شما همین جا ضمانت میکنید که اگر این کار رو نکردید کلاهبردار محسوب میشین و ما میتونیم از شما شکایت کنیم؟

اگر جواب ندید یعنی قبول ندارید و فقط لاف زدین.

:D دوست عزیز من سر حرفم هستم ! آدرس رو هم که بهت دادم ...زنگ بزن به من ....میتونم برات انجام بدم !

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
خوب، از دید من این تاپیک بسته است اگر کسی کاری چیزی داشت PM بده.

به نظر من چیزی رو که میخواستم از این تاپیک به دست اومد و مهمتر از اون اینه که برای خیلی از افراد مشخص شد که

کلاهبرداری به این سادگیا نیست و شاید این تاپیک زنگ خطری برای کلاهبردار ها بوده باشه (لازم به ذکره که من به هیچ

کدوم از افرادی که توی این تاپیک پست دادن برچسب کلاهبرداری نمیزنم و هیچ شخص خاصی رو مورد خطاب قرار نمیدم،

به صورت کلی میگم)

در نهایت اگر در جریان این تاپیک به کسی بی احترامی شده همین جا ازش معذرت میخوام و امیدوارم که ما رو ببخشه :D

از همه دوستانی که در جریان این تاپیک مشارکت داشتن تشکر میکنم

موفق باشید :thumbsup:​

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا