iGeek
Registered User
دوست عزیز ...بهتره پست ها رو دقیق تر مطالعه کنید . من از شرکت خاصی پشتیبانی نکردم ...این یوزری که چکشون رو میخوان نقد کنند در رابطه با شرکت بنده نظر خواهی کرده بودند و اسم شرکت من را آوردن ...و دوست دیگه در جواب بدون مطالعه در رابطه ما ... ما رو با شرکتی که scam هست یکجا به حساب آوردند ...بنده فرمایشات شما را راجع به سایتی که نوشته بودید خواندم و هیچ جای پستم از اون شرکت ها پشتیبانی نکردم . و هر اقدامی که انجام دادید در باره آنها کاملا درست بوده ...
و مورد دیگه اینکه بر چسب زدن به همدیگه خیلی راحته ....اما در کل این اصلا کار درستی نیست . و شما هم بهتره در مورد زاگرس بیشتر مطالعه کنید . ما نیازی به ساختن یوزر جدید نداریم و دیر یا زود پروفایل کاری هر شرکت توسط مشتری هاش معلوم میشه
موفق باشید
اولا من که کاملا به ایشون حق میدم. وقتی شما درست جواب ما رو نمیدی بقیه نباید به شما شک کنن؟! من از شما سوال میکنم چک رو میفرستین دبی یا نه؟ شما در جوابش میگین: "مشکلی واسه ارسال به دبی هم نداریم . ما به شما اعتماد می کنیم ...مبلغ رو اول ما پرداخت می کنیم به شما ." بابا اینجا پدر خودمون رو در آوردیم که Mail Forwarding میخوام باز شما میگی اول مبلغ رو ما به حساب شما میریزیم!
ثانیا مگه ایشون چی گفته؟! فقط نظر شخصی خودش رو بیان کرده، به شما که نگفته کلاهبردار! (البته خود ایشون بهتره بیاد قضیه رو روشن تر کنه. این فقط برداشت من بود)
مبلغ رو اول ما پرداخت می کنیم به شما .
راستی چی شد بحث رو عوض کردین؟
همین جا اعلام میکنید که اگر همچین کاری نکردید کلاهبردار محسوب میشید و بقیه میتونن از شما شکایت کنن؟
عجیبه !
نه آقا ما که چیزی نمیبینیم. بهتره برین از sehramiz سوال کنین که میبینه یا نه؟! اگر شما ببینین فقط یک نفر هست که میبیینه و اونم sehramiz
اون دوستمون از شرکت ما سوال پرسیدن که خدمات Mail Forwarding رو انجام میدیم و ما هم اعلام کردیم که خیر چنین سرویسی ارائه نمیشود و هیچ صحبتی از اسم روی چک نبوده است.
ولی ذکر یک نکته لازمه و اون اینه که شما به شدت مایل به عناد ورزی هستین
به به! آقا دوماد خودشون اومدن! شما از کجا خبر دار شدین؟!
دوشنبه، 17 ژانویه سال 2011 ساعت 09:59:03 برای بنده نوشته بودین:
"چک باید به نامه که به شما اعلام میشود کشیده شود."
نکته: البته منظور ایشون "نامی" بود به جای "نامه"
و بقیه داستان رو که دوستان خودشون میدونن توی پست 13 ذکر شده
حالا کم کم دارم مطمئن میشم، علاوه بر حرف های ضد و نقیض دروغ هم میگین.
بنده حسینی هستم نیازی به گذاشتن ... نیست.
ادب شما نشاندهندهء بسیاری مسائل هستش نیازی به بحث در موردش نیست.
اون دوستمون هم فکر کنم خودشون میتونن در این مورد نظر بدن و شما در جایگاهی نیستید که در مورد مطالب ایشون نظر بدین.
با عرض معذرت از شما، فکر میکنم که منظور ایشون از ....... کلاهبردار بود!
ضمنا آقا نگذارین که همه چیز رو بگیم! اسم شما حسین حاجی محمدی هست. اسمتون رو هم فراموش کردین؟!
ضمنا هر کسی میتونه نظرش رو بگه و نظر ایشون با نظر من توی این زمینه در یک راستایه.
راستی توی این تاپیک چقدر طرفدار پیدا کردین: http://forum.persiantools.com/t184565.html