سلام آقا من مدتی در اینستاگرام بودم به هیچ وجه نتونستم ازش اونطور که باید لذت ببرم و نفرت بیش از پیشم باعث شد بیام بیرون چون بعضی پیجها آدم :general502:ش در میاد ...:general710:
چندتا از چیزهایی که این مدت من دیدم :
مثلآ یارو عکس جوجشو میزاره این بچه منه ،
حالا کامنت های کلیشه ای که همه میزارن :
داغش نبینی ..
بزرگ شه ..
نمیدونم چی اینا چیه چقــــــــدر لوس بازی !
حالا طرف صفحه شخصیش عکس هاش گذاشته :
:general703::general705::general707:
:general211: اینا چیه خوب یکبار چهره مبارکت رو دیدیم میخواد بگه من جذابم هروز با یه پیراهن یا یه غم گدایی تو چشماش پیداس ...
چرا ما از هر چیز استفاده میکنیم تا :general502: در بیاد چرا واغعآ چرا واقعآ ..
طرف چشماش سبزه خدا رحم کنه ،
چندتا عکس زنگوله بزی میزاره هزارتا دختر مدرسه ای دورش جمع میشن ،
یکی میگه ژووون
یکی میگه : عزیزم
یکی دیگه : چشمات زیباست عشقم ..
حالا طرف با شلوار کردیش میاد گوشی برمیداره مینویسه ، مرررررررررررسی من قربون همتون برم :general607:
نمیدونم دنیا چیز بخت ساسی مانکی اینا دارن زندگیشون میکنن ..
طرف لبش رو پروتز میکنه میزاره رو پیجش یعنی من زیبام فالورهاش بالا بره لایک بگیره بابا خسته بابا مرلین مونرو :general211:
حالا میری پیج های دیار فرنگ :
طرف با خانوادش یک عکس دسته جمعی گذاشته ، یا عکسی با دوستانش دور هم رفتن پیک نیک ..
چیرا آخه چیرا ااااا
مردم ما بلد نیستن چقدر استفاده کنن ، چطور استفاده کنن ،
طرف 6 ساعت عینهو بوووز سرش کرده تو این لنگ دمپایی اصلآ پلک نمیزنه بابام زخم بستر میگیری ها چشات میترکه ، یهویی عینهو یه اولاخ که داغش کردن هرهرهرههه میخنده چی شد!
یا بعضی ها یه عکس هایی از خصوصی ترین بخش های زندگیشون میزارن بعد توقع دارند کسی سواستفاده نکنه آدم دلش میسوزه از اینکه دید بعضی ها تا نوک بینیشونه :general110:
ولی یه چیز جالب من فهمیدم 80% شخصیت اصلی افراد در پیجشون نمایان هستش چرا که در عالم بیرون یک اقا و خانم خوب باشن .
خلاصه من هرکاری میکنم نمیتونم خودمو با زندگی مصرف گرایی و عروسک صفتی وقف بدم ...:general710::general711::general607: