فلسفه ی کلمه ی شوتی چی هستش؟گاچاق میکنن باهاش.
فلسفه ی کلمه ی شوتی چی هستش؟گاچاق میکنن باهاش.
نمیدونم ولی چند وقت پیشا یه مقاله خوندم، در مورد راننده های زن که شوتی میروندن. جالب بود ولی خب سخته براشون جونشون کف دستشونه دیگهفلسفه ی کلمه ی شوتی چی هستش؟
راننده های جوانانی مثل @amir7310فلسفه ی کلمه ی شوتی چی هستش؟
قاچاق بر هستناتفاقا من هم این شوتی ها رو دیدم اما خوب چون خودم کلی پیج مربوط به خودرو فالو میکنم برام طبیعی بوده، داستانشون چیه؟ خودشون ماشین رو میارن بالا ؟
مشاهده پیوست 1123458
اگر پایینِ عکس را کراپ کنی، میشود شبیه میلیونها عکسی که تا حالا از تاجمحل ثبت شده باشکوه، زیبا و آرامشبخش... اما جِیکوب ریگلین در این عکس عمدا بِیغولههای اطراف تاجمحل را کراپ نکرده. او به ما و میلیاردها آدمی که هرگز پایشان به تاجمحل نخواهد رسید این فرصت را داده تا بفهمیم تاجمحل فقط این عکسهای خوشگلی که تا حالا دیدهایم نیست...
خیلی از ما به یک جِیکوبِ درون نیاز داریم. یکی که به ما یادآوری کند چیزی که در اینستاگرامِ آدمها میبینیم زندگیِ کراپشدهی آنهاست. که هیچ زندگیای مثل تاجمحل تماما شکوه و زیبایی و آرامش نیست. که در زندگیِ هر آدمی بِیغولههایی هم هست که همیشه کراپ میشوند. و عاقلانهتر اینست که زندگیِ کراپشدهی دیگران را با زندگیِ کراپنشدهی خودمان مقایسه نکنیم...
فلسفه ی کلمه ی شوتی چی هستش؟
شنیده بودم میگن پتانسیلشو دارن که من بعید میدونم هند واقعا اشغاله یک درصدم فکر کن امریکا بزاره همچین اتفاقی بیوفتهچند وقت پیش نخست وزیرشون گفته بود تا سال 2025 امریکا رو کنار میزنیم و میشیم دومین اقتصاد بزرگ جهان. واقعا این کار با این همه فقر و فساد در هند شدنیه؟:general210:
زنجان یه منظقه هست پر این ماشینهای شوتی همشونم به خاطر موقعیت شهر زنجان تو کار قاچاق هستن
معنی کلمه شوتی رو از خودشونم پرسیدم نمیدونستن
یکی از این سسخولا هست یه سری پست تقدیر و تشکر میذاره و خیلی محترمانه متن مینویسه زیرشون بعد استوری عرق خوری میذاره یه استوری پریشب زده بود ما به عشق بچه خوشگلا میرفتیم مدرسه یه جا دیگه شعر سسکی میذاره اصلا یه وضعیه :general304:فاز اونایی که از عرق خوری استوری میذارن چیه
بعضی استوری های کاربران اینستا واقعا جلف و به قول این دوستمون دهاتیانه هست
این کاکا سیاه دیده یون سفید و خوبی داری که فالو کرده :general304:دیدم یکی منو فالو کرده..
پیجشو باز کردم ببین این شخص کیست؟
مشاهده پیوست 1128654
و دیدم ایشان هستند...
مشاهده پیوست 1128655
ایشان بلاک اند آنبلاک شدند:general705:
البته فن پیج هست
دیدم یکی منو فالو کرده..
مشاهده پیوست 1128654
و دیدم ایشان هستند...
مشاهده پیوست 1128655
البته فن پیج هست
این کاکا سیا دوباره منو فالو کرد :|دیدم یکی منو فالو کرده..
مشاهده پیوست 1128654
و دیدم ایشان هستند...
مشاهده پیوست 1128655
البته فن پیج هست
واقعا نشنیدیشوتی دیگه چیه؟:general208: