• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چیرا واقعآ چیرا اینا چیه تو اینستا گرام

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
یا بعضی ها یه عکس هایی از خصوصی ترین بخش های زندگیشون میزارن بعد توقع دارند کسی سواستفاده نکنه آدم دلش میسوزه از اینکه دید بعضی ها تا نوک بینیشونه :general110:
خیلی جالبه هینا اگه یدونه عکس بدون آرایششون توی فضای مجازی پخش بشه سریع تز روش عن فکریشون گل میکنه و دم از قوانین حریم خصوصی و ... سر میدن! :general105:

بعد از اینور با هزار قلم آرایش و ظاهری نیمه پورنو عکس میگیرن و آپلود میکنند توی اینستاگرام! اما اینجا براشون کلاس داره ...

شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام سیاستی دارند که اشخاص پوچ مغز با دستان خود تمامی اطلاعات شخصی خود همانند موقعیت مکانی و عکس های شخصی و خیلی چیزهای دیگه رو راحت در اختیار این شبکه ها قرار میدهند× در واقع این موضوع سال ها مهندسی روان شناسی شده! و در حال جمع آوری دیتابیس طبقه بندی شده از اطلاعات همه ی انسان ها هستند!

نتیجه ی آخر در مورد این نوع از انسان ها اینکه دچار جهالت مدرن شده اند!

Last edited:

Try

Registered User
لایک‌ها
466
حتی من یه عکس دیدم دختره داشت حلیم میخورد نوشته بود همین الان از سر کوچه گرفتم :eek:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سخت نگیر و شل کن ،توکلت بر خدا

لایک‌ها
635
خیلی جالبه هینا اگه یدونه عکس بدون آرایششون توی فضای مجازی پخش بشه سریع تز روش عن فکریشون گل میکنه و دم از قوانین حریم خصوصی و ... سر میدن! :general105:

بعد از اینور با هزار قلم آرایش و ظاهری نمیه پورنو عکس میگیرن و آپلود میکنند توی اینستاگرام! اما اینجا براشون کلاس داره ...

شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام سیاستی دارند که اشخاص پوچ مغز با دستان خود تمامی اطلاعات شخصی خود همانند موقعیت مکانی و عکس های شخصی و خیلی چیزهای دیگه رو راحت در اختیار این شبکه ها قرار میدهند× در واقع این موضوع سال ها مهندسی روان شناسی شده! و در حال جمع آوری دیتابیس طبقه بندی شده از اطلاعات همه ی انسان ها هستند!

نتیجه ی آخر در مورد این نوع از انسان ها اینکه دچار جهالت مدرن شده اند!
جناب شما زیاد پای سخنرانیای رائفی پور و حسن عباسی میشینی نه ؟

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281

جرمایا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
229
عین پیرزنای غر غرو ...:D

خب انتظار داری تو این شرایط مملکت جوونا برن بادی جامپینگ یا کرج آب بازی ؟ یا برن کوه دسته جمعی ... یاد شایدم پارتی فارغ التحصیلی !

جناب اینا همش نتیجه محدودیته...

ایرانی جماعت همیشه می خواد بی فرهنگی خودش رو به پای محدودیت بنویسه . تا انتقادی میشه میگن مردم محدودن ! تفریح ندارن ! چکار کنن ! انگار آدم نباید شخصیت و عزت نفس داشته باشه .
مثکه هرکی تفریح نداره باید بره یه گوشی بگیره دستش از صبح تا شب یا باهم قرار دسته جمعی بزارن حمله کنن به فلان بازیگر یا خواننده فحش خواهر مادر بدن ! یا از صبح تا شب به قول اون دوستمون هر یک ساعت یه عکس از خودشون بگیرن بزارن رو پیج . نه برادر من این بی فرهنگی ملت و مردم شماست که این موارد رو به وجود میاره نه نبودن تفریح .
مراسم خاک سپاری و عزاداریه . فلان بازیگر یا فوتبالیست داره گریه میکنه مردم کله شون رو گرفتن جفتش میخندن عکس سلفی میندازن ! این نشون میده مشکل محدودیت نیست عزیز من . این ملت تیمارستانی ان

ملتی که میرن پیج فلان بازیگر فحش خواهر مادر بهش میدن که فلان فلان شده بی پدر و مادر چرا عمل زیبایی نمی کنی از محدودیت به اینجا رسیده ؟!

4435212_620.jpg

لایک‌ها
635
ایرانی جماعت همیشه می خواد بی فرهنگی خودش رو به پای محدودیت بنویسه . تا انتقادی میشه میگن مردم محدودن ! تفریح ندارن ! چکار کنن ! انگار آدم نباید شخصیت و عزت نفس داشته باشه .
مثکه هرکی تفریح نداره باید بره یه گوشی بگیره دستش از صبح تا شب یا باهم قرار دسته جمعی بزارن حمله کنن به فلان بازیگر یا خواننده فحش خواهر مادر بدن ! یا از صبح تا شب به قول اون دوستمون هر یک ساعت یه عکس از خودشون بگیرن بزارن رو پیج . نه برادر من این بی فرهنگی ملت و مردم شماست که این موارد رو به وجود میاره نه نبودن تفریح .
مراسم خاک سپاری و عزاداریه . فلان بازیگر یا فوتبالیست داره گریه میکنه مردم کله شون رو گرفتن جفتش میخندن عکس سلفی میندازن ! این نشون میده مشکل محدودیت نیست عزیز من . این ملت تیمارستانی ان

ملتی که میرن پیج فلان بازیگر فحش خواهر مادر بهش میدن که فلان فلان شده بی پدر و مادر چرا عمل زیبایی نمی کنی از محدودیت به اینجا رسیده ؟!

4435212_620.jpg
اره عزیزم
محدودیت انسان رو عقده ای بار میاره ک یه جایی این عقده تخلیه میشه ربطی به فرهنگ و جبر جغرافیایی نداره.
اینو فلاسفه مشهوری چون دیل کارنگی / کانت / رنه دکارت /فروید/ مارکس هم اذعان کردن.

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374

عاقا من اینا رو چند بار دیگه تو همین انجمن و تو پی سی ولد هم گفتم ولکن ملت فکر میکنن شما از **** پول میگیری اینا رو بگی.

الان خیلی ها فکر میکنن فقط عکس لختی شون و اطلاعات بانکی شون تو نت پخش نشه, دیگه باقی اطلاعاتشون به درد کسی نمیخوره.

بعد از یه طرف هم شایعه راه میندازن که مواظب باشید دوربین گوشی تون یواشکی از شما فیلم و عکس نگیره یا به اصطلاح از شما جاسوسی نکنه. ملت جاسوسی رو در همین میبینن و خلاص! در حالیکه این اطلاعات خام هستند و به درد نمیخورن.

تک تک تحرکات شما در اینترنت ثبت و ضبط میشه. به خصوص اطلاعات اکانت شما در گوگل و فیس بوک به نحو بسیار حرفه ای طبقه بندی میشه. الان هم که دیدید هر کاری میخواین بکنین از شما میخواد وارد اکانت گوگل یا فیسبوک بشین. حتی اگر اکانت گوگل تون رو عوض کنید و یکی دیگه بسازید و از نو شروع کنید باز هم متوجه میشن و اطلاعات جدید شما داخل همون پرونده قبلی میره.

بسیاری فکر میکنن اگر اکانت گوگل رو حذف کنن به طور کامل حذف میشه. در حالیکه این طور نیست و موقعی که حذف میکنید فقط اکانت شما دیگه در دسترس نیست وگرنه در پشت صحنه اطلاعات شما همچنان در سرورها محفوظ هستش.

راهش استفاده نکردن نیست! دیگه الان نمیشه از سرویس گوگل استفاده نکرد. راهش اینه آدم مواظب باشه.

این رو یکی تو پی سی ولد فرستاده بود: تو یه بازدیدی که اوباما از یه مدرسه داشته یکی از بچه ها میپرسه چطور رییس جمهور بشیم اوباما میگه:

I want everybody here to be careful about what you post on Facebook, because in the YouTube age whatever you do, it will be pulled up again later somewhere in your life. That’s number one

این عکس هم در پی سی ولد فرستاده شده بود:

tel.png

اطلاعات متنی بسیار مستعد طبقه بندی شدن هستن. اما اطلاعات عکس و فیلمی اینطور نیستن. کار شبکه های اجتماعی مثل اینستا ساده کردن دسته بندی عکس هاست.

شما هر چی در گوگل سرچ کنید, هر آن چه در فیس بوک پست و لایک کنید, هر چه در اینستا فالو کنید هر آن چه در تلگرام میفرستید به صورت حرفه ای طبقه بندی میشه و در سرورها نگه داشته میشه. این اطلاعات به درد نمیخورن تا روز مبادا! یه روزی این پرونده ها بیرون کشیده میشه و علیه شما استفاده میشه.

یکی از راهها آوردن سرور تلگرام به داخله که درخواست دادن و تلگرام تا یکسال آینده باید جواب بده.

باز هم تاکید میکنم راه حل استفاده نکردن نیست. من اینها رو برای گوش زد گفتم. راهش درست استفاده کردن هست. کسی به من پول نداده اینها رو بگم.
باز هم تاکید میکنم راه حل استفاده نکردن نیست. من اینها رو برای گوش زد گفتم. راهش درست استفاده کردن هست. کسی به من پول نداده اینها رو بگم.

من خودم از گوگل و تلگرام استفاده میکنم چون جایگزین ندارن. کسی به من پول نداده اینا رو بگم.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
این شبکه های اجتماعی خیلی خوب بود، اگر فرهنگ استفاده ازش وجود داشت.
اصلا شبکه اجتماعی به کنار... همین پی تی خودمون:D من در انجمن خارجی عضوم، پ.خ دوم خیلی راحت و بدون دغدغه خودم رو به طرف معرفی میکنم، اینجا جرئت نمیکنم ایمیلم رو به کسی بدم:general509:
در یوتیوب، نوجوون امریکایی و انگلیسی خیلی راحت با مشخصات واقعی، فیلم از توی خونه شون میذارن، همه ( همه ملت های متمدن) هم تشویقشون میکنن.آخرش هم جاستین بیبر میشه:D.. اینجا طرف اگر پسر باشه، 100 تا پدوفیل دنبالش راه میفتن:D، اگر دختر باشه، 100 تا مصطفی، فیلمش رو با عناوین زشت منتشر میکنن: " فیلم لو رفته از خوابگاه دختران فلان !" " در مدارس ایران چه می گذرد ؟" "دختر فراری در خانه فساد "

جرمایا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
229
عاقا من اینا رو چند بار دیگه تو همین انجمن و تو پی سی ولد هم گفتم ولکن ملت فکر میکنن شما از **** پول میگیری اینا رو بگی.

الان خیلی ها فکر میکنن فقط عکس لختی شون و اطلاعات بانکی شون تو نت پخش نشه, دیگه باقی اطلاعاتشون به درد کسی نمیخوره.

بعد از یه طرف هم شایعه راه میندازن که مواظب باشید دوربین گوشی تون یواشکی از شما فیلم و عکس نگیره یا به اصطلاح از شما جاسوسی نکنه. ملت جاسوسی رو در همین میبینن و خلاص! در حالیکه این اطلاعات خام هستند و به درد نمیخورن.

ما اگر شما دانشمندان امت اسلام را نداشتیم چگونه توطئه های استکبار را خنثی می کردیم ؟

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
این شبکه های اجتماعی خیلی خوب بود، اگر فرهنگ استفاده ازش وجود داشت.
اصلا شبکه اجتماعی به کنار... همین پی تی خودمون:D من در انجمن خارجی عضوم، پ.خ دوم خیلی راحت و بدون دغدغه خودم رو به طرف معرفی میکنم، اینجا جرئت نمیکنم ایمیلم رو به کسی بدم:general509:
در یوتیوب، نوجوون امریکایی و انگلیسی خیلی راحت با مشخصات واقعی، فیلم از توی خونه شون میذارن، همه ( همه ملت های متمدن) هم تشویقشون میکنن.آخرش هم جاستین بیبر میشه:D.. اینجا طرف اگر پسر باشه، 100 تا پدوفیل دنبالش راه میفتن:D، اگر دختر باشه، 100 تا مصطفی، فیلمش رو با عناوین زشت منتشر میکنن: " فیلم لو رفته از خوابگاه دختران فلان !" " در مدارس ایران چه می گذرد ؟" "دختر فراری در خانه فساد "

افی یه بار گفتی فهمیدم دیگه, چرا با یوزرهای جدید پست میفرستی (2 یوزر بالا).

جرمایا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
229
افی یه بار گفتی فهمیدم دیگه, چرا با یوزرهای جدید پست میفرستی (2 یوزر بالا).

لیکن هر اسبی در این انجمن فهمید بنده همون بهنام500 هستم شما هنوز هم بنده رو با افتک اشتباه میگیری ؟

جرمایا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
229
اگه تو یوزر دوم 500 دی منم مولتی یوزرر سنگ ولگردم:general106::general708:

لیکن خدا لعنت کند شادمغز را . کدوم یوزر دوم . به خاطر لجبازی مدیران این سیزدهمین آی دی بنده هستش که البته شک ندارم تا دقایقی دیگه اینم بن میشه .

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
کی این مردم می خوان بفهمن که از چیزی که خوششون نمیاد استفاده نکنند؟

برای مثال من از صدا و قیافه شجریان خوشم نمیاد, صداش مثل چوب خشک میمونه در نتیجه هیچ وقت وارد پیجش نمیشم و هیچ کامنتی هم نمیدم ولی از صدای سلطان پاپ استاد تتلو خوشم میاید :general504: و وارد پیجش میشم و کامنت هم برای این استاد بزرگوار میگذارم. :D
این یک بحث جدا هست, کاری هم به شخصیت داغون و نیمه دیوانه تتلو ندارم :D ولی یک آهنگ تتلو از لحاظ تکنیک و دانش موسیقی به کل کارهای شجریان می ارزد حاضرم این رو به کسی که آهنگ سازی بلد باشد اثبات کنم :general601:
چیزی که میخوام بگم این هست که برای شما ملت همیشه در صحنه حق انتخاب وجود دارد از چیزی که دوست ندارید دوری کنید ( مثل شجریان :p ) لازم نیست برید تو پیج کسی که خوشتان نمیاد و بی ادبی کنید و یا کل شبکه اجتماعی رو زیر سوال ببرید

اگر ما پس فردا خواستیم اینستاگرام هواداران افتک رو افتتاح کنیم دیگه نباید از این داستانها داشته باشیم :cool:

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374

برای مثال من از صدا و قیافه شجریان خوشم نمیاد, صداش مثل چوب خشک میمونه در نتیجه هیچ وقت وارد پیجش نمیشم و هیچ کامنتی هم نمیدم ولی از صدای سلطان پاپ استاد تتلو خوشم میاید :general504: و وارد پیجش میشم و کامنت هم برای این استاد بزرگوار میگذارم. :D
این یک بحث جدا هست, کاری هم به شخصیت داغون و نیمه دیوانه تتلو ندارم :D ولی یک آهنگ تتلو از لحاظ تکنیک و دانش موسیقی به کل کارهای شجریان می ارزد حاضرم این رو به کسی که آهنگ سازی بلد باشد اثبات کنم :general601:
چیزی که میخوام بگم این هست که برای شما ملت همیشه در صحنه حق انتخاب وجود دارد از چیزی که دوست ندارید دوری کنید ( مثل شجریان :p ) لازم نیست برید تو پیج کسی که خوشتان نمیاد و بی ادبی کنید و یا کل شبکه اجتماعی رو زیر سوال ببرید

اگر ما پس فردا خواستیم اینستاگرام هواداران افتک رو افتتاح کنیم دیگه نباید از این داستانها داشته باشیم :cool:

یعنی این پست رو باید gel بگیرن بچسبونن سر در پی تی.

لایک‌ها
635

و جایزه شخم بلورین تعلق میگیرد به کامنت این بنده خدا بابت مقایسه دو سینگر در عرصه خوانندگی!

بالا