• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چی بخرم؟!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از 3soot :
ممنون از دقت نظر شما يادم رفت اين نكته رو بگم چون ممكنه افرادي باشند كه اين نكته رو ندونند
بله كاملا با حرف شما موافقم يادتون باشه در بخش ان هشتاد هم به اين نكته يه يوزر خارجي اشاره كرده بود و منم اونو آوردم اينكه اينجا 6630 رو سريعتر نشون ميده دوستان بايد توجه داشته باشند امكاناتي كه در گوشي هست رو بايد مد نظر قرار بدهند حتي يادتون باشه در مورد ان هشتاد نوشته بود برابر است با 6630 ولي طبيعي است اصلا نمي شه كيفيت نمايش و اون حجم از پردازش ان هشتاد رو با 6630 مقايسه كرد و اون انرژي كه سي پي يو مصرف ميكنه براي رندرينگ و پردازش اين حجم از كيفيت .
اين فقط در صورتي قابل قبول است كه دوستان احتياج به امكانات خاص نداشته باشند و سرعت بالا مد نظرشون باشه در نتيجه 6630 گزينه مناسبي است

قطعا 6630 گوشی مناسبیه! ولی این جدولها طوری طراحی شده بود که خواننده میدید 6630 سرعتش و پرفورمنسش خوب شده 6680 بدتر شده ان 70 افتضاح شده ان 90 که دیگه اوته!!!! که بعد خواننده به این نتیجه برسه که نوکیا داره روز به روز بدتر میشه! اما در خوبی 6630 هیچ شکی نیست

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با تشکر از دوستای خوب 3 سوت و داریوش عزیز .. اطلاع رسانی خوبی انجام میدین همیشه... 3 سوت جان یه نکته ای! چرا کنار ادیشن 3 سری 60 ضربدر زده؟!! یعنی اشکال داره؟؟ یا موفق نبوده؟! زد تو ذوق یهو! از داریوش عزیز میخوام اگه 6681 براش تا حالا از نظر نرم افزاری یا سیستم عاملی مشکلی پیش اومده بگه .. // راستی اخرین خبر از جمهوری: ان 70 شده 365 تومن البته نمیدونم گارانتیش چیه .. یعنی اگه ارزونتر شد میارزه بجای 6681 برم ان 70 بگیرم؟ (از همون نظر سرعت و اینا بررسی کنین لطفا)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
با تشکر از دوستای خوب 3 سوت و داریوش عزیز .. اطلاع رسانی خوبی انجام میدین همیشه... 3 سوت جان یه نکته ای! چرا کنار ادیشن 3 سری 60 ضربدر زده؟!! یعنی اشکال داره؟؟ یا موفق نبوده؟! زد تو ذوق یهو! از داریوش عزیز میخوام اگه 6681 براش تا حالا از نظر نرم افزاری یا سیستم عاملی مشکلی پیش اومده بگه .. // راستی اخرین خبر از جمهوری: ان 70 شده 365 تومن البته نمیدونم گارانتیش چیه .. یعنی اگه ارزونتر شد میارزه بجای 6681 برم ان 70 بگیرم؟ (از همون نظر سرعت و اینا بررسی کنین لطفا)

نمیدونم منظورش از اون ضربدر چیه ولی من با این سیستم مشکلی نداشتم . فقط کامپاتیبل نیستند یعنی برنامه ای که روی 6600 اجرا میشه لزوما همون ورژن روی 6680 اجرا نمیشه ولی میشه گفت تقریبا تمام برنامه ها الان دیگه برای هر دو ورژن سیمبین نوشته شده فقط شما باید فایل درست رو روی گوشی اجرا کنید
البته اکثر برنامه ها مشترک برنامه های خاصی اینطوره

به نظر من این N72 ارزون میشه بهتره روش حساب کنی!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
نمیدونم منظورش از اون ضربدر چیه ولی من با این سیستم مشکلی نداشتم . فقط کامپاتیبل نیستند یعنی برنامه ای که روی 6600 اجرا میشه لزوما همون ورژن روی 6680 اجرا نمیشه ولی میشه گفت تقریبا تمام برنامه ها الان دیگه برای هر دو ورژن سیمبین نوشته شده فقط شما باید فایل درست رو روی گوشی اجرا کنید
البته اکثر برنامه ها مشترک برنامه های خاصی اینطوره

به نظر من این N72 ارزون میشه بهتره روش حساب کنی!

دمت گرم واقعا داریوش!! دیدم تاپیک خدا با گوشیهای خداتری که آورده بودی .. جدا به شک انداختی منو ! این ان 72 دقیقا معلومه کی میاد؟؟؟ نکنه تاخیر بوخوره مثه اکثر گوشیای این چن مدت اخیر نوکیا؟ قیمتش چه حدودایی میشه؟؟ خیلی خوشکله!:cool:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :

اون ضربدر رو از لحاظ بحث برنامه نويسي بايد بررسي كرد ربطي به اشكال نداره قضيه اينه :
سمبين سري 60 روايت اول .... بعد سمبين سري 60 روايت دوم اين دو روايت باهم تقريبا همخوني داشتند و به قول برنامه نويس ها با ريكامپايل كردن و كمي تغيير اين برنامه ها براي هر دو قابل اجرا بود اما :

اون ضربدر ميگه ديگه رو كامپتيبل بودن روايت 1 و 2 با سمبين سري 60 روايت سوم حساب نكنيد چون يه تغيير اساسي ايجاد شده و كلا قضيه فرق كرده بعدش گفته كه روايت سوم با توسعه هاي آينده كامپتيبل و منطبق است .
اون ظربدر در حقيقت به معناي انقطاع كامپتيبيليتي ( همخواني و انطباق ) بين سمبين سري 60 روايت 1 و 2 با سري جديد اون يعني 3 هست .
در مورد ان 70 ديدي گفتم ورورد اين مدل هاي جديد تاثيرشو ميزاره
به نظر من صبر كن گوشي بگير كه سمبين سري 60 روايت سوم رو پشتيباني كنه ... ارزش داره

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
دمت گرم واقعا داریوش!! دیدم تاپیک خدا با گوشیهای خداتری که آورده بودی .. جدا به شک انداختی منو ! این ان 72 دقیقا معلومه کی میاد؟؟؟ نکنه تاخیر بوخوره مثه اکثر گوشیای این چن مدت اخیر نوکیا؟ قیمتش چه حدودایی میشه؟؟ خیلی خوشکله!:cool:

روايت سمبين ان 72 منو واقعا متعجب كرد
اگه دقت كني ميبيني كه سمبينش سري 60 ورژن 8.1 است روايت دوم و اين يعني اينكه نوكيا تو سري جديد اين روايت دوم رو باز بكار گرفته و اين به معناي ساپورت اين روايت است .
ا:rolleyes:

http://www.newmobile.nl/eur/en/phone.php?phone_id=194ab6a

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
ان 72 منو واقعا متعجب كرد
اگه دقت كني ميبيني كه سمبينش سري 60 ورژن 8.1 است روايت دوم و اين يعني اينكه نوكيا تو سري جديد اين روايت دوم رو باز بكار گرفته و اين به معناي ساپورت اين روايت است .

داریوش حرف جالب زد! انگار این گوشی رو برای استفاده در ایران اسلامی! ساختن .. امکاناتی که بدرد اینجا نمیخوره رو از روش برداشتن .. ولی اره این واقعا جالب و عجیبه که چطور به سمت ارتقای سیستم عاملش نرفتن .. این گفته شما هم به نظرم درسته که معنای ساپورت بیشتر رو میکنه .. به نظرت صبر کنم؟؟ یا همچنان میگی ادیشن 3 ؟ به شک شدیدی افتادم با دیدن ان 72 :wacko:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
اون ضربدر رو از لحاظ بحث برنامه نويسي بايد بررسي كرد ربطي به اشكال نداره قضيه اينه :
سمبين سري 60 روايت اول .... بعد سمبين سري 60 روايت دوم اين دو روايت باهم تقريبا همخوني داشتند و به قول برنامه نويس ها با ريكامپايل كردن و كمي تغيير اين برنامه ها براي هر دو قابل اجرا بود اما :

اون ضربدر ميگه ديگه رو كامپتيبل بودن روايت 1 و 2 با سمبين سري 60 روايت سوم حساب نكنيد چون يه تغيير اساسي ايجاد شده و كلا قضيه فرق كرده بعدش گفته كه روايت سوم با توسعه هاي آينده كامپتيبل و منطبق است .
اون ظربدر در حقيقت به معناي انقطاع كامپتيبيليتي ( همخواني و انطباق ) بين سمبين سري 60 روايت 1 و 2 با سري جديد اون يعني 3 هست .
در مورد ان 70 ديدي گفتم ورورد اين مدل هاي جديد تاثيرشو ميزاره
به نظر من صبر كن گوشي بگير كه سمبين سري 60 روايت سوم رو پشتيباني كنه ... ارزش داره

ممنون از توضیحات معقول و منطقیت:) در مورد ادیشن 3 درست میگی ولی با این ان 72 چیکار کنم!! نمیشه نخریدش!! ;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :

بعید میدونم تاخیر بخوره. چون سیستم عاملش سیمبین هشته تازه نه هم بود فرقی نمیکرد . تاخیر گوشیهایی مثل ان 91 و ان 80 فقط به خاطر سیستم عامل جدید بود. حتی میکروسافت هم کلی ویندوزهای جدیدش تاخیر میخورد
این گوشیهای جاواست که راحت ساخته میشه و به بازار میاد گوشی های سیمبینی کار ویرایش سیستم عاملشون سخته و حالا که سیمبین 9 اومده بقیه گوشیهای پایه سیمبین 9 بعیده که تاخیر بخورند مگر به خاطر حفظ بازار گوشیهای موجود نوکیا

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از 3soot :
روايت سمبين ان 72 منو واقعا متعجب كرد

http://www.newmobile.nl/eur/en/phone.php?phone_id=194ab6a

یک قیمت معقول کاملا میتونه این رو توجیه کنه. کسانیکه سیمبین 9 بخواهند حتما پول بیشتری میدهند فکر میکنم این گوشی یک قیمت خوبی داشته باشه به جز روزهای اولی که میاد .

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
ممنون از توضیحات معقول و منطقیت:) در مورد ادیشن 3 درست میگی ولی با این ان 72 چیکار کنم!! نمیشه نخریدش!! ;)

اختيار داري دوست عزيز
در مورد علاقت به اين گوشي مي فهمم چي ميگي
به نظر من صبر كن بياد ببينيم چه قيمتي رو براش ميزارن بعد يه مقايسه اي با بقيه ميكنيم و بعد با كمك هم به يك نتيجه قابل قبول خواهيم رسيد

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
اختيار داري دوست عزيز
در مورد علاقت به اين گوشي مي فهمم چي ميگي
به نظر من صبر كن بياد ببينيم چه قيمتي رو براش ميزارن بعد يه مقايسه اي با بقيه ميكنيم و بعد با كمك هم به يك نتيجه قابل قبول خواهيم رسيد

فرمایشت کاملا متین .. حرف حساب جواب نداره :) اینطور که به نظر میاد فعلا صبر در راه نوکیا بزرگترین مجاهدت می باشد:cool:

bagoori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظر آقایون در مورد everex sp360 چیه؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
کلا گوشیهای SmartPhone از ویندوز موبایل خیلی موفق نیستن
من که به شخصه اصلا ازشون خوشم نمیاد

بالا