• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارشناسان راهنمایی کنند لطفا: بهترین راه یادگیری زبان برای شروع چیه؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بله درسته کم کم فیلم های خارجی هم با زیر نویس انگلیسی ببینید خیلی عالیه.لیسنینگ رو خوب میکنه که هیچی باعث تقویت اسپیکینگ هم میشه باعث میشه یک سری slang و اصطلاح هم یاد بگیرید
بنظرم فیلم بهتره از سریاله ولی خودم بیشتر سریال میبینم :دی (از نظر تقویت زبان)

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
بله درسته کم کم فیلم های خارجی هم با زیر نویس انگلیسی ببینید خیلی عالیه.لیسنینگ رو خوب میکنه که هیچی باعث تقویت اسپیکینگ هم میشه باعث میشه یک سری slang و اصطلاح هم یاد بگیرید
بنظرم فیلم بهتره از سریاله ولی خودم بیشتر سریال میبینم :دی (از نظر تقویت زبان)
من هر 2 رو میبینم :D

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
این هم یه روش خوب واسه تقویته speaking..حتما استفاده میکنم.اما اول باید پایم رو قوی کنم بعد اینا..درسته؟؟

اره رفیق اول یه مدت کلاس برو کنارش اون کتابای وُکَب رو کار بکن تو کلاسم میری رودروایسی نکن که فقط تماشاچی باشی! هرچی میتونی حرف بزن حتی غلط جملتُ بگو تا درست بشه
میدونی بهترین تمرین زبان صحبت کردن! اغلب ماها کسی رو نداریم باهاش صحبت کنیم و تمرین بشه! من واسه اینکار با خودم صحبت میکردم! :دی
تو مسیر مدرسه خونه هرجا که بودم با خودم انگلیسی میگفتم الان کجا دارم میرد می خوام چکار کنم اگه فلان شد چکار کنم.... این واسه من بهترین تمرین زبان بوده! هرچند مشکوک به دیوانگی میشدم گاهی! :D

Last edited:

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
بهترین راه برای تقویت اسپیکینگ و لیسنینگ سریال های خانوادگی یا سوپ اپراست؛ خیلی از مسائل روزمره زندگی رو میتونید توش ببینید، با فرهنگشون آشنا میشید، کمتر توش از زبان توهین آمیز استفاده می شه، با لحن انگلیسی آشنا میشید (آهنگ صدا: مثلا در هنگام پرسش، تعجب، کنایه و ...) من خیلی ها رو میشناسم سوادشون تو انگلیسی بسیار بالاست لهجشون هم عالیه اما هنوز با لحن فارسی انگلیسی صحبت میکنن، زبان اکثر این سریال ها بر خلاف خیلی از فیلمها به روزه.
در کل سریال از فیلم برای تقویت زبان خیلی بهتره مثلا زبان و لهجه و لحن یه فیلم کلاسیک دیگه الان استفاده ای نداره، یا مثلا زبان مردم روستا یا زبان اعضای یه باند خلاف کار یا زبانی که توی دربار صحبت میشه به درد کلاس زبان نمیخوره

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
اره رفیق اول یه مدت کلاس برو کنارش اون کتابای وُکَب رو کار بکن تو کلاسم میری رودروایسی نکن که فقط تماشاچی باشی! هرچی میتونی حرف بزن حتی غلط جملتُ بگو تا درست بشه
میدونی بهترین تمرین زبان صحبت کردن! اغلب ماها کسی رو نداریم باهاش صحبت کنیم و تمرین بشه! من واسه اینکار با خودم صحبت میکردم! :دی
تو مسیر مدرسه خونه هرجا که بودم با خودم انگلیسی میگفتم الان کجا دارم میرد می خوام چکار کنم اگه فلان شد چکار کنم.... این واسه من بهترین تمرین زبان بوده! هرچند مشکوک به دیوانگی میشدم گاهی! :D
جدی میگی؟؟؟چه کار سختی انجام میدادی..مولی مطمینم الان زباتن توپ شده.
بهترین راه برای تقویت اسپیکینگ و لیسنینگ سریال های خانوادگی یا سوپ اپراست؛ خیلی از مسائل روزمره زندگی رو میتونید توش ببینید، با فرهنگشون آشنا میشید، کمتر توش از زبان توهین آمیز استفاده می شه، با لحن انگلیسی آشنا میشید (آهنگ صدا: مثلا در هنگام پرسش، تعجب، کنایه و ...) من خیلی ها رو میشناسم سوادشون تو انگلیسی بسیار بالاست لهجشون هم عالیه اما هنوز با لحن فارسی انگلیسی صحبت میکنن، زبان اکثر این سریال ها بر خلاف خیلی از فیلمها به روزه.
در کل سریال از فیلم برای تقویت زبان خیلی بهتره مثلا زبان و لهجه و لحن یه فیلم کلاسیک دیگه الان استفاده ای نداره، یا مثلا زبان مردم روستا یا زبان اعضای یه باند خلاف کار یا زبانی که توی دربار صحبت میشه به درد کلاس زبان نمیخوره
دقیقا حرفتون درست و قانع کنندست..بسیار مفید بود حرفاتون.ممنون از شما

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
آره رفیق هرچی‌ می‌تونی حرف بزن تا حسابی‌ را بیفتی

راستی‌ واسه شروع بهترین حرکت فکر می‌کنم کارتون دیدن

مثلا کارتون باربی یا هرچیز دیگه ای

میدونی زبان کارتونا خیلی‌ شفاف و صریح و بدون لهجه خاصیه!

اگه یه کارتون ببینی‌ با یه فیلم یا سریال مقایسه کنی‌ میبینی‌ چقد شفافو خوب صحبت می‌کنن

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
منم کانون زبان رو اصلا قبول ندارم اون یکی دو سالی که رفتم فقط گرامر مسخره یاد ادم میدن هیچی هم اخرش یاد نمیگیری یک ماه با متد نصرت و سی دی هاش جلو رفتم زبانم بهتر شد تا با کانون

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
دوستان دیگه تاپیک جدید نزدم و همینجا میپرسم که جمع اساتید جمعه :D

دوستان آموزشگاه ها فک نکنم زیاد فرق داشته باشن چون در نهایت یه مطلب رو میگن دیگه درسته؟! من نظرم بود برم کانون شعبه جم چون زیاد تعریفشو شنیده بودم ولی بعضی از دوستان نمیدونم چرا بد میگن!

سفیرم به نسبت معروفه اما یک سری ها هم از اون بد میگن! در کل نظر شما چیه؟ من فک میکنم خود آدم بتونه با مطالعه منابع آزاد زبان رو یاد بگیره و نیازی به کلاس نباشه نظر شما چیه؟:rolleyes:

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
دوستان دیگه تاپیک جدید نزدم و همینجا میپرسم که جمع اساتید جمعه :D

دوستان آموزشگاه ها فک نکنم زیاد فرق داشته باشن چون در نهایت یه مطلب رو میگن دیگه درسته؟! من نظرم بود برم کانون شعبه جم چون زیاد تعریفشو شنیده بودم ولی بعضی از دوستان نمیدونم چرا بد میگن!

سفیرم به نسبت معروفه اما یک سری ها هم از اون بد میگن! در کل نظر شما چیه؟ من فک میکنم خود آدم بتونه با مطالعه منابع آزاد زبان رو یاد بگیره و نیازی به کلاس نباشه نظر شما چیه؟:rolleyes:
از من میشنوی پول و وقتت رو برای این آموزشگاه های پول پرست هدر نده خودت بشین کار کن البته هدف مند و با برنامه

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
آره رفیق هرچی‌ می‌تونی حرف بزن تا حسابی‌ را بیفتی

راستی‌ واسه شروع بهترین حرکت فکر می‌کنم کارتون دیدن

مثلا کارتون باربی یا هرچیز دیگه ای

میدونی زبان کارتونا خیلی‌ شفاف و صریح و بدون لهجه خاصیه!

اگه یه کارتون ببینی‌ با یه فیلم یا سریال مقایسه کنی‌ میبینی‌ چقد شفافو خوب صحبت می‌کنن
دقیقا سعید جان..خیلی حرفای جالبی میزنی..واقعا کاربردین حرفات

...........................................................................................................

دوستان امروز رفتم آموزشگاه آیلتس بهشون گفتم واسه basic چه کتابی تدریس میکنید.گفتن 3تا کتاب کمبریج..حالا به نظره شما این کتابا واسه شروع خوبن؟؟؟؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا یه چیزی میگم همیشه خاطرت باشه تو کلاس زبان تا میتونی چرت و پرت بگو و حرف بزن من چون خودم آدم کم حرفی ام اسپیکینگم ضعیف بود ولی بعضی ها بودن چرت و پرت میگفتن سر همین راه افتادن.(یعنی من کلا اگه یه چیزی یادگرفتم همین چرت و پرت گفتنه :دی) خلاصه ما هم امروز آزمون اسپیکینگ آیلتس داریم برامون دعا کنید که تاپیک خوبی بیفته که نیفته خود کشی میکنم :دی

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
آقا یه چیزی میگم همیشه خاطرت باشه تو کلاس زبان تا میتونی چرت و پرت بگو و حرف بزن من چون خودم آدم کم حرفی ام اسپیکینگم ضعیف بود ولی بعضی ها بودن چرت و پرت میگفتن سر همین راه افتادن.(یعنی من کلا اگه یه چیزی یادگرفتم همین چرت و پرت گفتنه :دی) خلاصه ما هم امروز آزمون اسپیکینگ آیلتس داریم برامون دعا کنید که تاپیک خوبی بیفته که نیفته خود کشی میکنم :دی
ایشالا که میترکونی امروز..موفق باشی:)

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592

موفق باشی.بعدا بیا اینجا از تجربه امتحانت بگو

ارسال شده از p6200 با استفاده از تپاتالک 4

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
عاقا کسی در مورد کتابای کمبریج نمیدونه مارو راهنمایی کنه؟؟!

Sent from my C6602 using Tapatalk 4 Beta

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
دوستان واسه شروع به نظرتون بهترین کتابا واسه خوندن چی هستن؟؟؟

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
کلاس رفتم آیلتس چند روزه دیگه باید تعیین سطح بدم..بعدش میرم بیسیک 1..گفت 3تا کتاب کمبریج رو درس میدیم اولش..ولی استاداش عالین..خوبه به نظرت؟؟

کدوم کتاب کمبریج؟؟؟ نمیدونید؟ بعد تو چند وقت یاددمیدن؟! چند روزه کلاس در هفته؟

بالا