همچنین بنگ گودgeabest هم که وب مانی رو روی ایرانیا بست
اگر بتونی یه اکانت وبمانی روسی گیر بیاری، میتونی از بنگ گود خرید بزنی.
راه دیگش یاندکس مانی هست که باید حساب روسی داشته باشی، در غیر این صورت خرید با واسطه با توجه به قیمتش نمی صرفه.
همچنین بنگ گودgeabest هم که وب مانی رو روی ایرانیا بست
سلامسلام...
بالاخره بنده تونستم از علی اکسپرس به مقصد ایران مستقیما خرید ثبت کنم.البته الان 3 ماهه که این کار رو انجام میدم.فقط یه قلق کوچولو داره
یکی از ریویهام با تاریخ گذاشتم که چند روز پیش به دستم رسید...
معمولاً آدرس رو جای دیگهای میزنند بعداً توی چت و... به فروشنده میگن بفرسته ایران. یا از قبلش توی چت و... به فروشنده میگن ما میزنیم فلان جا ولی شما بفرست ایران.سلام
آقا اگه راهی بلدی به منم بگو، من چند روزه که دارم با ویزا کارت های مختلف تست میکنم. نمیتونم پرداخت کنم. امروز یکم سرچ کردم دیدم خیلی وقته که این مشکل هست و من بیخبر. شانس گند منم یه بار یهچیزی رو تو زندگیم لازم داشتم، اونم تو این سایت هست و قیمتشم 3 دلاره.
تورو خدا اگه راهی بلدی بگو. نمیخوام از طریق سایت های خرید ایرانی اقدام کنم
خیلی ممنونم.معمولاً آدرس رو جای دیگهای میزنند بعداً توی چت و... به فروشنده میگن بفرسته ایران. یا از قبلش توی چت و... به فروشنده میگن ما میزنیم فلان جا ولی شما بفرست ایران.
کلّابا روش توافق با فروشنده، حتّی سایت آمریکایی اقامت AirBnB را هم دور میزنند.
تفاوت قیمت تنها در هزینه حمل خواهد بود. اولاً بهتره از کالاهایی خرید کنید که حمل و نقل رایگان دارند. در این حالت دیگه مشکلی واسه این مورد پیش نمیاد.خیلی ممنونم.
من چه آدرسی بزنم که قیمتش بالا نره ؟
چه به فروشنده بگم ؟ آخه تا حالا اصلا نه از این سایت نه هیچ سایت خارجی خرید نکردم. سایت علی بابا هم که کلا عمده هست اصلا نفهمیم چی به چیه. دو قلم جنس میخوایم گیر کردیم :general503:
دیشب برای فروشنده متن فرستادمف امروز جواب داد که ایران برای معامله امنیت لازم رو نداره و نمیتونه برای ایران ارسال کنه.تفاوت قیمت تنها در هزینه حمل خواهد بود. اولاً بهتره از کالاهایی خرید کنید که حمل و نقل رایگان دارند. در این حالت دیگه مشکلی واسه این مورد پیش نمیاد.
همچنین اگر حمل کالایی رایگان نیست، شما بهتره همین کشورهای اطراف خودمون(امارات و ترکیه) را انتخاب کنید که قیمتش با حمل به ایران تقریباً مساوی هست. بعد کم و زیادش رو با فروشنده طی کنید.
اگه باره اولته می خوای بخری .بعد از اینکه فروشنده را پیدا کردی. 50% ممکن هست بعد از پرداخت. سفارشت کنسلم بشه و ازت مدارک هم بخوان. مدارکت جور باشه. اسکن کارت و اسکن کارت شناسایی فردی که به اسمش میخری.دیشب برای فروشنده متن فرستادمف امروز جواب داد که ایران برای معامله امنیت لازم رو نداره و نمیتونه برای ایران ارسال کنه.
باید بگردم دنبال یه فروشنده دیگه
بله بار اولمه، به 3 تا فروشنده پیام دادم، همشون میگن نمیتونیم بسته رو برای ایران بفرستیم و عذرخواهی میکنن.اگه باره اولته می خوای بخری .بعد از اینکه فروشنده را پیدا کردی. 50% ممکن هست بعد از پرداخت. سفارشت کنسلم بشه و ازت مدارک هم بخوان. مدارکت جور باشه. اسکن کارت و اسکن کارت شناسایی فردی که به اسمش میخری.
tinydeal چی؟ مشکل نداره؟سلام...
بنده یه مدت مشغله کاری داشتم نبودم.در مورد خرید از علی اکسپرس بنده تا همین الان دارم بدون مشکل خرید ثبت میکنم.یه راح حل داره اما اگر همه گیر بشه این راه هم بسته میشه. به همین خاطر کسی هم بدونه هیچوفت اطلاع رسانی نمیکنه. من کلا از تمام دوستان عذر میخام. در مورد خرید از بنگ گود یا گیربست کلا شماره حسابهای وبمانی که از ایران باشه قبول نمیکنن و باید حساب وبمانی به شخص روسی تبار باشه. در صورت داشتن حساب وب مانی روسی هم امکان خرید باز هم نیست چون فقط در صورتی درگاه وبمانی برای شما باز میشه که آدرس شیپینگ رو روسیه بزنید که در این صورت سفارشتون به روسیه میره. ولی اینم یک راه داره راحت میشه خرید ثبت کرد. بنده به شخصه نمیتونم دوستان رو راهنمایی کنم دلیلشم عرض کردم. با عرض پوزش مجدد