Gamemaster
کاربر تازه وارد
کسی سایتایی که به ایران شیب دارن و داره؟
از هر جا بود
از هر جا بود
بالای 100 دلار هم میاد در خونه. مامور پست پول گمرک و پست رو میگیره (برای من اینطور بود.. البته برای چند سال پیش)گوشی و لوازم الکترونیکی بالای 100 دلار میره گمرک پست شهرتون ، نامه میزنن درب منزل بیاید تشریفات ترخیص رو انجام بدید . به همون ادرس که تو نامه میزنن مراجعه میکنید و تشریف میبرید گمرک پست - اول بسم اله یه 20 تومن پست ازتون میگیره ، ارزیاب نشسته اونجا خیلی با ادب میرید پیشش ، بسته رو جلو روی خودتون باز میکنن مدلشو تو اینترنت میبینن چند دلاره یا از خودتون میپرسن ، که معمولا تو همون اینترنت می بینن - 50 دلار اولش معاف از مالیاتی ، اگر هم پرسید قبلا بسته اومدی ترخیص کنی شما انکار میکنی . بقیه 50 دلار تا قیمت گوشی رو با ارز 3200 تومنی 15-16 درصدشو میگیرن - که معمولا برای بسته 100 دلاری واقعی که تو اینترنت سرچ کنند باشه 35 هزارتومن گمرکی میگیرن .
نه. هزینه پست زیاد شده. 19800 تومن نیستخیر
19800 هزینه پسته . باقیش هزینه ترخیص گمرکه 15200 گمرک بیچاره گرفته .!!
نوش جونشون گمرک کم کم داره رو روال می افته . خریدار راضی گمرک راضی گور بابای ناراضی ( منظور قاچاقچی ها هستند )
پست ارامکس عالیه و خیلی سریع میاد ظرف حداکثر 7 روز میرسه دستت . نفرات خودشونم میاره ، اما هزینه گمرکیش حساب کتاب ندارهمیخوام یه گوشی بخرم از چین با پست ارامکس اکسپرس ، زده سه تا ۷ روز کاری ۵.۵۵ دلار ، میخوام ببینم واقعا همینقدر طول میکشه و اینکه از ارامکس زیاد خوب نشنیدم صحت داره ؟
در خرید قبلیم از یه سایت دیگه چینی یکماهه اومد با پست عادی و رایگان ، مامور پست ۳۵ تومن هزینه پست فقط گرفت فکر کنم سرمو کلاه گذاشتن چون دوستان میگفتن باید کمتر بشه ، یه برگه نشون داد نوشته بود پست خارجه ۳۲ تومن ، دو تومنم مالیات !!
چجوری خب؟با بدبختی
به راحتیچجوری بعضی دوستان هنوز از علی اکسپرس خرید میکنن؟
میشه به اشتراک بزارین ما هم بتونیم خرید کنیم؟به راحتی
به راحتی
میشه به اشتراک بزارین ما هم بتونیم خرید کنیم؟
براحتی یعنی چی؟
مگه تحریم نکرده بود ؟ تحریم برداشته؟
میخوام یه گوشی بخرم از چین با پست ارامکس اکسپرس ، زده سه تا ۷ روز کاری ۵.۵۵ دلار ، میخوام ببینم واقعا همینقدر طول میکشه و اینکه از ارامکس زیاد خوب نشنیدم صحت داره ؟
در خرید قبلیم از یه سایت دیگه چینی یکماهه اومد با پست عادی و رایگان ، مامور پست ۳۵ تومن هزینه پست فقط گرفت فکر کنم سرمو کلاه گذاشتن چون دوستان میگفتن باید کمتر بشه ، یه برگه نشون داد نوشته بود پست خارجه ۳۲ تومن ، دو تومنم مالیات !!
پست ارامکس عالیه و خیلی سریع میاد ظرف حداکثر 7 روز میرسه دستت . نفرات خودشونم میاره ، اما هزینه گمرکیش حساب کتاب نداره
من 10 تا lenovo k3 note با اختلاف زمانی 10 روز به 10 روز خریدم . از 3 تای اول هیچی نگرفتن دو سه تاشو 60 تومن گرفتن دوتا اخریاشو 200 هزارتومن بابت هرگوشی گرفتن زنگ زنگ اعتراض کردم گفت ارزیاب گمرک امام اینطوری زده !!!!!!!!!!! زنگ زدم گمرک امام گفت همچین چیزی نیست دوباره به ارامکس زنگ زدم که گمرک امام اینطوری گفته شروع کرد به شرورو گفتن !
منم دیگه ازاون روز با ارامکس کار نکردم .
سلام.خیر موردی ندارهآیا علی اکسپرس برای اکانت هایی که ساخته میشه ، مدارک مطالبه میکنه؟
اگه از ایران باشی گیر میده و تو پرداخت و این حرفا مشکل به وجود میاره؟ منظورم برای ارسال به ایران نیست که اون رو میدونم اجازه نمیده. منظورم اینه که یک اکانت با هویت و آی پی ایرانی ساخته بشه ولی شیپینگ آدرسش رو یک کشور دیگه(مثلاً روسیه) انتخاب کنیم و پرداخت رو با وبمانی انجام بدیم. آیا موردی داره؟
مشکلی نیست راحت میتونید خریداتونو به کشور دیگه بفرستین مثله کار الان ماآیا علی اکسپرس برای اکانت هایی که ساخته میشه ، مدارک مطالبه میکنه؟
اگه از ایران باشی گیر میده و تو پرداخت و این حرفا مشکل به وجود میاره؟ منظورم برای ارسال به ایران نیست که اون رو میدونم اجازه نمیده. منظورم اینه که یک اکانت با هویت و آی پی ایرانی ساخته بشه ولی شیپینگ آدرسش رو یک کشور دیگه(مثلاً روسیه) انتخاب کنیم و پرداخت رو با وبمانی انجام بدیم. آیا موردی داره؟
ما هم از همین روش استفاده میکنیم اما کار به جای ناجور رسیده و دیگه صفحه پرداخت وب مانی باز نمیشهتنها راه خرید از علی اکسپرس که من انجام دادم و جواب گرفتم . ثبت نام با یه یوزر جدید و قبل پرداخت با فروشنده باید صحبت کنید مثلا شما آدرس فِیک جز ایران بدید بعد که پرداخت رو انجام دادید آدرس جدید رو برای فروشنده ارسال کنید