• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارو کاسبی علی اکسپرسی ها خوابید...

به نظر شما آیا مجددا خرید کالا از علی اکسپرس برای ایران امکان پذیر خواهد شد؟

• Total voters
    148

ma.karimi76

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان درسته علی اکسپرس فعلا مشکل داره از کسانی که قبلا با این سایت کار کردن چندتا سوال دارم
من جنس را انتخاب کردم با هزینه ارسال میشه 3000 دلار آیا هزینه ایی جز این باید بدم ؟
وزن این دستگاه 300 کیلو گرم هست ، گمرکی می خوره ، حدودا چقدر کسی اطلاع داره ؟
میشه مثلا با دلار 3500 حساب کنید ببینید من کلا چقدر باید پول بدم تا این جنس به دست من برسه
ممنون میشوم پاسخ دهید در ضمن من خودم حساب ندارم یکی از آشناها قراره از آمریکا پرداخت را انجام بده امکان داره
بستگی به نوع جنس داره و اینکه تو گمرک بررسی بشه.
دلارم که هی داره گرون میشه میخای بخری الان بخر گرونترم میشه دستگاه تقریبا 11.000.000 تومان میشه.

karbarevije

Registered User
لایک‌ها
1
"دوستان درسته علی اکسپرس فعلا مشکل داره از کسانی که قبلا با این سایت کار کردن چندتا سوال دارم
من جنس را انتخاب کردم با هزینه ارسال میشه 3000 دلار آیا هزینه ایی جز این باید بدم ؟
وزن این دستگاه 300 کیلو گرم هست ، گمرکی می خوره ، حدودا چقدر کسی اطلاع داره ؟
میشه مثلا با دلار 3500 حساب کنید ببینید من کلا چقدر باید پول بدم تا این جنس به دست من برسه
ممنون میشوم پاسخ دهید در ضمن من خودم حساب ندارم یکی از آشناها قراره از آمریکا پرداخت را انجام بده امکان داره "

دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند ممنون می شوم:)

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
شما بجز هزینه اجناس+ هزینه حمل، پول دیگری به فروشنده نباید بپردازید.
گمرکی 100 درصد میخوره و حقوق گمرکیش بستگی به دستگاه داره. عوارضی هم شامل هزینه حمل میشه که در ایران گرفته میشه. 9 درصد م مالیات بر ارزش افزوده است. هزینه حقوق گمرکی بر مبنای دلار دولتی محاسبه میشه.
هر کالایی یک کد تعرفه گمرکی داره (HS code)، شما اچ اس کد جنس رو از فروشنده بگیر، به من بگو، من دقیقا میگم چقدر هزینه میشه

gtaiv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان من خیل از نظراتتون رو خوندم ، چرا همش امریکا رو مقصر میدونید یکم منطقی باشید و دلیل رو از ریشه اصلیش پیدا کنید که چرا تحریمیم...! تفکر پلیز...
در ادامه بگم خدمت اون دوستمون که برای ورود کالا دردسرها باید بکشی... ابتدا که باید هزینشو خارج از کشور پرداخت کنی طبق دلار روز + هزینه بانکی پرداخت حالا بستگی داره از کدوم بانک پرداخت کنی. من خودم با وسترن یونیون 1000 دلار رو از کردستان عراق حواله زدم 50 دلار هم هزینه حواله شد.
بعدش یه تجربه بگم خدمتتون بهیچ وجه از پست ارامکس استفاده نکنید که دزد ترین و بی مسئولیت ترین پست هستن البته توی ایران مخصوصا تهران. برای کالای من اولا داغون کرده بودن کالا رو باز دم طرف چینی گرم که قطعه یدکی فرستاده بود ! دوما برای دستگاه با اون قیمت که همش بزور 3.5 میلون شده بود از من 1.5 هزینه گمرکی گرفتن یک هفته تمام گمرک ایران رو زیررو کردم هیچکس پاسخگوی این هزینه زیاد نبود در آخر مجبور به پرداخت شدم.ای کوفتشون بشه مثل گوشت سک حرومشون باشه....
حالا فکر کنید کالا اومده گمرک اگه پایین 50 دلار باشه میگن هزینه نداره اگه بالای 50 باشه 100% گمرکی داره .بعد اگه کالا رو داغون نکرده باشنش میاد تازه از اینجا غارت شروع میشه باید هزینه حلال احمر رو هم بدی که 6% هستش من وارد اونیکی هزینه های اشخاص اسمشو نیار نمیشم. خلاصه بنظر شخص بنده اصلا بصرفه نیست...
اگه به یه تاجر بگی برات وارد کننه خیلی بهتره...

amirh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
کسی تجربه خرید از علی بابا رو داره ؟ نمیشه جایگزینش کرد؟

karbarevije

Registered User
لایک‌ها
1
شما بجز هزینه اجناس+ هزینه حمل، پول دیگری به فروشنده نباید بپردازید.
گمرکی 100 درصد میخوره و حقوق گمرکیش بستگی به دستگاه داره. عوارضی هم شامل هزینه حمل میشه که در ایران گرفته میشه. 9 درصد م مالیات بر ارزش افزوده است. هزینه حقوق گمرکی بر مبنای دلار دولتی محاسبه میشه.
هر کالایی یک کد تعرفه گمرکی داره (HS code)، شما اچ اس کد جنس رو از فروشنده بگیر، به من بگو، من دقیقا میگم چقدر هزینه میشه
ممنون بابت پاسخ ولی من هر چی گشتم نتونستم hs کد را پیدا کنم حالا نمیشه حدودا بگید با توجه به تجربه ایی که دارید این دستگاه که 3000 دلار قیمت داره و حدود 300 کیلو وزنشه چقدر میشه

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
ممنون بابت پاسخ ولی من هر چی گشتم نتونستم hs کد را پیدا کنم حالا نمیشه حدودا بگید با توجه به تجربه ایی که دارید این دستگاه که 3000 دلار قیمت داره و حدود 300 کیلو وزنشه چقدر میشه
اچ اس کد رو باید از فروشنده بگیرید. بعضی ها در پروفورما اینویسشون هم درج میکنن.
حقوق گمرکی، درصدیه و به نوع کالا بستگی داره. اصلا نمیشه حدودی و تقریبی گفت. ربط مستقیم به وزن کالا هم نداره( البته 10 درصد از هزینه حمل به عنوان عوارض گرفته میشه)
اگر از یک ترخیصکار حرفه ای بپرسید، با گفتن اسم دستگاه، اچ اس کد رو پیدا میکنه و از توی کتاب تعرفه بهتون حقوق گمرکی رو میگه. من ترخیصکار نیستم، لذا بدون داشتن اچ اس کد برام سخته که توی کتاب بگردم:D

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
دوستان آیا علی اکسپرس هنوز امکان پرداخت رو برای آدرسهای ایران بسته یا باز شده؟
من حتی شنیدم مخابرات این سایت رو فیلتر کرده. صحت داره؟

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
دوستان آیا علی اکسپرس هنوز امکان پرداخت رو برای آدرسهای ایران بسته یا باز شده؟
من حتی شنیدم مخابرات این سایت رو فیلتر کرده. صحت داره؟
دوست عزیز میتونی از سایتهای دیگه مثل dx و banggood و ... استفاده کنید.
معمولا هم پستشون رایگانه. من همین دو روز پیش سفارش دادم فرستادن.
اگه جنسی که میخواید خیلی خاص نباشه حتما پیدا میکنید اگرچه جنسی که من سفارش دادم خاص بود

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
DHgate جایگزین خوبی برای علی اکسپرس هست.
خیلی از فروشنده های علی اکسپرس اونجا هم استور دارن و تقریبا همه چیزو پبدا میکنی.
GearBest هم هست از نظر قیمت به نظرم از بنگ گود بهتره.

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
DHgate جایگزین خوبی برای علی اکسپرس هست.
خیلی از فروشنده های علی اکسپرس اونجا هم استور دارن و تقریبا همه چیزو پبدا میکنی.
GearBest هم هست از نظر قیمت به نظرم از بنگ گود بهتره.
شما چطوری از dhgate خرید میکنید؟
سایت خودش که فیلتره و حتی با قندشکن کامل لود نمیشه. از طریق اپ هم امکان پرداخت با وبمانی نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
سایت خودش که فیلتره و حتی با قندشکن کامل لود نمیشه. از طریق اپ هم امکان پرداخت با وبمانی نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام با مستر کارت
ولی پیشنهاد میدم نخرید

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر آدرس شیپینگ روسیه باشه، درگاه وبمانی فعال میشه، اما با آدرس ایران باید ویزا یا مستر کارت داشته باشین البته فکر کنم پرفکت مانی هم قبول میکنه، امیدوارم مثل بنگ گود اونا هم این مشکل رو حل کنن.
پشتیبانی DHgate خیلی از علی اکسپرس بهتره، کاملا جوابگو هستن نه اینکه مثل علی اکسپرس یه مشت دروغ تحویلت بدن.
و اینکه قندشکنت کنده باید عوضش کنی یدونه تیزشو بگیری.
یکی از مشکلات بنگ گود اینه که انبار های مختلفی تو چین داره و اگر بخوایم چند تا جنس متفاوت سفارش بدیم، از اونجایی که هر انباری پکیج جدا میفرسته باید برای هر کدوم 20 تومن بسلفیم، ولی گیربست همه ی اجناس رو تو یه پکیج میفرسته.
سلام با مستر کارت
ولی پیشنهاد میدم نخرید
چرا؟
دو تا لینک زیر رو با هم مقایسه کنین:
https://www.trustpilot.com/review/www.dhgate.com
و
https://www.trustpilot.com/review/www.aliexpress.com

Last edited:

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
DHGATE سیستم پولی اسکریل رو پشتیبانی میکنه. اسکریل هم مثل وبمانی است و راحت میتونید خرید بزنید
شیپینگ به آدرس ایران هم داره
فقط نمیدونستم تو ایران شیلتر شده!!!
دوستام کسی احیانا چیزی خواست سفارش بده برای پرداخت در خدمت هستم

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
از طریق اپ هم امکان پرداخت با وبمانی نیست
داداش یه کلک رشتی پیدا کردم، اینطوری میشه با وبمانی خرید زد::D
برین تو قسمت My DHgate و بعد هم تب DHpay رو انتخاب کنین، از اینجا میشه با انتخاب گزینه ی ترنسفر رفت تو صفحه ی شارژ اکانت DHpay، تو این قسمت کشور رو روسیه انتخاب کنین تا درگاه وبمانی فعال بشه.
حتما قبلش برای DHpay پسورد انتخاب کنین و اینکه حداقل موجودی برای خرید از طریق DHpay ده دلار هست. وقتی حساب شارژ باشه میشه تو صفحه ی پرداخت برای محصول از گزینه ی پرداخت از طریق DHpay استفاده نمود.

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
داداش یه کلک رشتی پیدا کردم، اینطوری میشه با وبمانی خرید زد::D
برین تو قسمت My DHgate و بعد هم تب DHpay رو انتخاب کنین، از اینجا میشه با انتخاب گزینه ی ترنسفر رفت تو صفحه ی شارژ اکانت DHpay، تو این قسمت کشور رو روسیه انتخاب کنین تا درگاه وبمانی فعال بشه.
حتما قبلش برای DHpay پسورد انتخاب کنین و اینکه حداقل موجودی برای خرید از طریق DHpay ده دلار هست. وقتی حساب شارژ باشه میشه تو صفحه ی پرداخت برای محصول از گزینه ی پرداخت از طریق DHpay استفاده نمود.
ممنون از راهنماییت
خیلی روش خوب و راحتیه
مرسی که وقت گذاشتی

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

بالا