• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارو کاسبی علی اکسپرسی ها خوابید...

به نظر شما آیا مجددا خرید کالا از علی اکسپرس برای ایران امکان پذیر خواهد شد؟

• Total voters
    148

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی عزیزانی که اینجا نظر دادن وخیلی چیزا به من یاد دادن در پست هاشون.
من میخام یه دستگاه برای تعمیرات لپ تاپ وارد کنم که توی سایت علی اکسپری موجوده ،ولی بدلیل زدو بندی که گمرک ایران (3پا) با علی اکسپرس کرده معامله با افراد عادی جامعه که ما باشیم دیگه صورت نمیگیره...
در آخر اینو بگم خدمت عزیزان که حالا حالا ها علی اکسپرس برای ما تعطیله... و از اونجایی که ما توی کوردستان عراق فامیل داریم خرید رو با وب مانی انجام دادم و ادرس و شماره فامیلمون رو وارد کردم.کالا که دستم رسید همینجا خبرتون میکنم .شما هم بهتره این کارو بکنید و یکی رو اونجا پیدا کنید.ضمنا کوردستان عراق هزینه گمرک نمیگیره... مچکرننننن روحا..... :|
داداش فقط منطقه ی کردستان هزینه ی گمرکی نمیگیره یا شهرهایی مثل بصره و نجف هم شامل میشه؟
من به یکی از این فروشنده ها آدرس عراق (نجف) رو دادم، طرف گفت هیچ ضمانتی برای دریافت محصول نمیکنه!

gtaiv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داداش فقط منطقه ی کردستان هزینه ی گمرکی نمیگیره یا شهرهایی مثل بصره و نجف هم شامل میشه؟
من به یکی از این فروشنده ها آدرس عراق (نجف) رو دادم، طرف گفت هیچ ضمانتی برای دریافت محصول نمیکنه!

والا عزیز اونجوری که من فهمیدم گمرکشون هزینه گمرکی نمیگیره. منتها شهرهای که عراقی هستن بدلیل جنگ داخلی و نبود قانون درست حسابی و .... اصلا معلوم نیست کالا به دست کی میرسه که بعدش برسه دست طرف شما!!!
بنابراین به هیچ وجه آدرس شهرای عراقی رو نده.
حالا اگه کسی رو توی این شهرها (اربیل-سلیمانیه-دهوک-خانقین-کرکوک)که جز بزرگترین شهرای کردستان هستن داری، آدرس و کد پستی و شماره طرف رو توی علی اکسپرس وارد کن خریدو به راحتی انجام بده بعد برای وارد کردن به ایران هم راهای زیادی وجود داره .اگه قانونی بخای بیاری برای کالای بالای 50 دلار ازت گمرکی میگیرن و یکمی دردسر ترخیص هم داری.ولی اگه غیر قانونی بخای بیاری راحت تره من داداشم راننده کامیونه خیلی از کوردستان برام جنس اورده داخل ایران بدون گمرکی و این حرفا.(برای نمونه یه بار گیربکس کامل MAN رو اونجا خریدیم 3000 دلار و بدون گمرک آوردیمش اینجا که نزدیک 30 ملیون قیمتش تو ایران بود...)
برای این که خیالت راحت باشه اینو میگم کوردستان عراق قانون داره و اداره جاتش خیلی منظمن من خودم 3 بار رفتم کوردستان یه بار که کامیون رو از وسط شهر بردیم پلیس خاست جریمه کنه به داداشم گفتم بهش رشوه بده ولمون کنه گفت هیچی نگو حتی اسمشم ببری میندازنمون زندان مگه فکر کردی اینجا ایرانه :D ... خلاصه دمشون گرم داداشم باشون حرف زد بخدا حتی جرییمه هم نکردن....

gtaiv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این فکر جدیدا به سرم زد برای کسایی که میخان همیشه کالا وارد کنن.
بنظرم اگه بتونید یه بار خودتون برید کوردستان عراق بعد اونجا کسایی که کالا میفرستن به شهرای مثل بانه و مریوان و جوانرود، اونجا باهاشون مذاکره کنید و آدرس و مشخصاتشونو بگیرید که اونا تحویل گیرنده کالای شما توی کوردستان عراق بشن و بعد از طریق کولبرها یا ماشینای ق ا چ ا ق کالا رو بفرستن ایران براتون. نمیگم ریسک نداره ولی بهرحال فکری بود که به ذهنم رسید...

cas11

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی عزیزانی که اینجا نظر دادن وخیلی چیزا به من یاد دادن در پست هاشون.
من میخام یه دستگاه برای تعمیرات لپ تاپ وارد کنم که توی سایت علی اکسپری موجوده ،ولی بدلیل زدو بندی که گمرک ایران (3پا) با علی اکسپرس کرده معامله با افراد عادی جامعه که ما باشیم دیگه صورت نمیگیره... :|

علی اکسپرس چرت و پرت گفته ربطی به گمرک نداره روزانه هزاران بسته از کشورای مختلف میرسه گمرک .. چه ربطی داره .. گمرک تعرفه داره قانون داره .. مساله فقط تحریمه

gtaiv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب داداش عزیزم شما بفرما دلیل تحریم کاربران ایرانی چیه؟چرا علی اکسپرس مارو تحریم کرده؟؟ من خودم به فروشنده گفتم آدرس خارج ایران رو میدم تو بفرست ایران به ادرسی که تو مسیج بهت میدم،گفت این کار خطرناکه...منم مجبور شدم به ادرس فامیلمون بفرستم که کوردستان عراقه. حالا شما اگه دلیل تحریم رو میدونی بگو ما هم بدونیم بهرحال نظر شما هرچی که باشه برای من عزیزه. دروود بر تو.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
دوستان تا الان پنج شیش تا احتمال رو خاطرنشان کردن.

نسل سوخته به همین میگن دیگه
اونقدر سوخته که حتی نمیدونی از کجا سوختی!

cas11

Registered User
لایک‌ها
10
دلیلش خواست آمریکا بوده هیچ ربطی به گمرک ایران نداره
آمریکا ادعا کرده ایران برای دور زدن تحریمها از علی بابا و ای بی استفاده میکرده مقاله هاشون بزبان انگلیسی در اینترنت هست سرچ کنید پیدا میکنید و در ادامه آمریکا از علی بابا خواسته که درهاشو بروی ایران ببنده

tukanet

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان عزیز
علی اکسپرس حدود یک سال پیش بازار آمریکا رو یکی از اهداف اصلی خودش قرار داد و در همین راستا انباری برای محصولات پرفروش و فروشندگان با فروش بالا در آمریکا در نظر گرفت (که اگر مشاهده کرده باشید برخی کالاها آپشن ارسال از خود آمریکا رو دارند) و در قدم بعدی اقدام به ثبت رسمی شرکت و برند علی اکسپرس نمودند و در پی این کار دست به فروش سهام و جذب سرمایه از بازار آمریکا زدند. بالطبع شرکتی که در ایالات متحده فعالیت میکند باید قوانین تجاری و قوانین خزانه داری را هم رعایت کند که نتیجه آن عدم همکاری با ساکنین کشورهایی مثل ایران هست. فعلا تنها راه خرید از سایت های مجموعه علی اکسپرس، استفاده از سایت های واسطه مثل yoybuy و ... هست که البته هزینه خرید شما مقداری بالاتر خواهد رفت و دیگر مثل قبل برای امور تجاری سودآور نیست.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
دوستان عزیز
علی اکسپرس حدود یک سال پیش بازار آمریکا رو یکی از اهداف اصلی خودش قرار داد و در همین راستا انباری برای محصولات پرفروش و فروشندگان با فروش بالا در آمریکا در نظر گرفت (که اگر مشاهده کرده باشید برخی کالاها آپشن ارسال از خود آمریکا رو دارند) و در قدم بعدی اقدام به ثبت رسمی شرکت و برند علی اکسپرس نمودند و در پی این کار دست به فروش سهام و جذب سرمایه از بازار آمریکا زدند. بالطبع شرکتی که در ایالات متحده فعالیت میکند باید قوانین تجاری و قوانین خزانه داری را هم رعایت کند که نتیجه آن عدم همکاری با ساکنین کشورهایی مثل ایران هست. فعلا تنها راه خرید از سایت های مجموعه علی اکسپرس، استفاده از سایت های واسطه مثل yoybuy و ... هست که البته هزینه خرید شما مقداری بالاتر خواهد رفت و دیگر مثل قبل برای امور تجاری سودآور نیست.
پس چرا قسمت پشتیبانیشون عین آدم نمیگه تحریمید؟
می ترسن مشتری هایی که دیگه امکان خرید ندارن رو از دست بدن؟!

BIG-BANG

Registered User
لایک‌ها
60
پس چرا قسمت پشتیبانیشون عین آدم نمیگه تحریمید؟
می ترسن مشتری هایی که دیگه امکان خرید ندارن رو از دست بدن؟!
عزیز قسمت پشتیبانی رباته و کلا خبر نداره که چی به چیه و اصلا جواب درستی نمیده و جواب هاش هم کاملا نشون میده که رباته چون به همه یه جواب میده

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Alamode

Registered User
لایک‌ها
137
عزیز قسمت پشتیبانی رباته و کلا خبر نداره که چی به چیه و اصلا جواب درستی نمیده و جواب هاش هم کاملا نشون میده که رباته چون به همه یه جواب میده

تکلیف چیه حالا؟
سایت های دیگه هم که زیاد جالب نیستن

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413

قربانت گردم اونقدرها هم اوشکول نیستم دیگه.
دوستان، این دو تا اسکرین شات رو با دقت مطالعه کنن:

Untitled1.jpg Untitled2.jpg

به خاطر بیگ بنگ مجبور شدم ازش عذرخواهی کنم:D

اونطور که مشخصه طرف یک سری اطلاعات درست درمون داشت و گمرک رو تقصیرکار میدونست.
ولی بازم نمیشه صددرصد مطمئن شد. فکر میکنم قصیه ی سوختگی هنوز ادامه داره.

Last edited:

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
در حال حاضر کدوم سایتای چین مستقیم (مثل علی اکسپرس قدیم) به ایران ارسال دارن؟

tukanet

Registered User
لایک‌ها
21
قربانت گردم اونقدرها هم اوشکول نیستم دیگه.
دوستان، این دو تا اسکرین شات رو با دقت مطالعه کنن:

مشاهده پیوست 926285 مشاهده پیوست 926286

به خاطر بیگ بنگ مجبور شدم ازش عذرخواهی کنم:D

اونطور که مشخصه طرف یک سری اطلاعات درست درمون داشت و گمرک رو تقصیرکار میدونست.
ولی بازم نمیشه صددرصد مطمئن شد. فکر میکنم قصیه ی سوختگی هنوز ادامه داره.

تصور نمیکنم این یک پاسخ صحیح باشه، اگر گمرک ایران قصد تحریم و ایجاد محدودیت داشت همینجا اعمال میکرد
یعنی گمرک ایران با علی اکسپرس تماس گرفته گفته که به ایران جنس نفرستید؟ واقعا منطقی نیست ...
از طرفی روزهای اول اعلام می کردند که این مشکل به خاطر آپدیت سیستم پرداختشون هست و حالا دلیل دیگری می آورند
نکته دیگر اینکه همزمان با ایران کشور های سوریه و کره جنوبی هم دچار این مشکل شده اند ، آیا گمرک ایران اونجا هم دخالتی داشته !؟

ebrahimi12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ارسال به ایران به فروشنده کالا مربوطه . شما ابتدا با فروشنده تماس بگیرید و موضوع تحریم روی بهش بگید و ازش سوال کنید آیا به ایران ارسال میکنه و شما آدرس ارسال رو در پیام سفارش می نویسید ،اگه قبول کرد در قسمت آدرس اصلی یک کشور دیگه رو درج کنید (اگه واقعی باشه بهتره) تا بتونید پرداخت کنید و بعد از پرداخت در قسمت پیام سفارش آدرس ایران رو بدید . همواره با فروشنده در ارتباط باشید تا ارسال انجام شود. من همین اواخر یک کالا رو به همین روش خریدم .
فقط یادتون باشه کالایی که قصد خریدش رو دارید پستی معتبر داشته باشه مثل DHL یا TNT و ... اگه ارسال رایگان باشه دیگه چه بهتر .
موفق باشید.

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
تصور نمیکنم این یک پاسخ صحیح باشه، اگر گمرک ایران قصد تحریم و ایجاد محدودیت داشت همینجا اعمال میکرد
یعنی گمرک ایران با علی اکسپرس تماس گرفته گفته که به ایران جنس نفرستید؟ واقعا منطقی نیست ...
از طرفی روزهای اول اعلام می کردند که این مشکل به خاطر آپدیت سیستم پرداختشون هست و حالا دلیل دیگری می آورند
نکته دیگر اینکه همزمان با ایران کشور های سوریه و کره جنوبی هم دچار این مشکل شده اند ، آیا گمرک ایران اونجا هم دخالتی داشته !؟
من فکر میکنم واقعیت همینه که این بنده خدا گفته... البته نه به این شکل که گمرک ایران با علی اکسپرس تماس گرفته ...... گمرک ایران برای واردات پستی، قوانین شفافی نداره. من حدس میزنم که تعدادی از ایرانی هایی که از علی اکسپرس خرید کردن، بعد از دیدن هزینه ای که باید بابت حقوق گمرکی بدن، جنس رو تحویل نگرفتن و با استفاده از سیستم اسکروی علی اکسپرس، پولشون رو هم پس گرفتن. جنس ها در گمرک ایران مونده و فروشنده هم پول خریدار رو پس داده. اونا هم دیدن که ادامه این روند به ضرر فروشنده هاشونه، کلا ارسال به ایران رو تعطیل کردن
ارسال به ایران به فروشنده کالا مربوطه . شما ابتدا با فروشنده تماس بگیرید و موضوع تحریم روی بهش بگید و ازش سوال کنید آیا به ایران ارسال میکنه و شما آدرس ارسال رو در پیام سفارش می نویسید ،اگه قبول کرد در قسمت آدرس اصلی یک کشور دیگه رو درج کنید (اگه واقعی باشه بهتره) تا بتونید پرداخت کنید و بعد از پرداخت در قسمت پیام سفارش آدرس ایران رو بدید . همواره با فروشنده در ارتباط باشید تا ارسال انجام شود. من همین اواخر یک کالا رو به همین روش خریدم .
فقط یادتون باشه کالایی که قصد خریدش رو دارید پستی معتبر داشته باشه مثل DHL یا TNT و ... اگه ارسال رایگان باشه دیگه چه بهتر .
موفق باشید.
آقا علت اصلی استفاده از علی اکسپرس سیستم Escrow این سایته. اگر فروشنده قبول کنه که سفارش با یه آدرس خارجی در سایت ثبت بشه، و جنس رو به یه آدرس در ایران بفرسته، در واقع این ریسک رو قبول کرده که اگر من خریدار نوعی نخوام پولش رو بدم، اون هیچ مدرکی نداره که ثابت کنه جنس رو برای من فرستاده. چون رسید پستیش با آدرس ثبت سفارش مغایرت داره
حالا اگر من باهاش صحبت کنم که من نیازی به استفاده از سیستم اسکروی علی اکسپرس ندارم و پول رو مستقیما به حسابش واریز میکنم، و فقط ثبت سفارش از طریق سیستم علی اکسپرسه، اونوقت این ریسک رو من متقبل شدم.... هیچ فروشنده ای با این روش دوم مشکلی نداره، اما روش اول رو خیلی از فروشنده ها زیر بارش نمیرن

meysam_1866

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فکر میکنم واقعیت همینه که این بنده خدا گفته... البته نه به این شکل که گمرک ایران با علی اکسپرس تماس گرفته ...... گمرک ایران برای واردات پستی، قوانین شفافی نداره. من حدس میزنم که تعدادی از ایرانی هایی که از علی اکسپرس خرید کردن، بعد از دیدن هزینه ای که باید بابت حقوق گمرکی بدن، جنس رو تحویل نگرفتن و با استفاده از سیستم اسکروی علی اکسپرس، پولشون رو هم پس گرفتن. جنس ها در گمرک ایران مونده و فروشنده هم پول خریدار رو پس داده. اونا هم دیدن که ادامه این روند به ضرر فروشنده هاشونه، کلا ارسال به ایران رو تعطیل کردن

آقا علت اصلی استفاده از علی اکسپرس سیستم Escrow این سایته. اگر فروشنده قبول کنه که سفارش با یه آدرس خارجی در سایت ثبت بشه، و جنس رو به یه آدرس در ایران بفرسته، در واقع این ریسک رو قبول کرده که اگر من خریدار نوعی نخوام پولش رو بدم، اون هیچ مدرکی نداره که ثابت کنه جنس رو برای من فرستاده. چون رسید پستیش با آدرس ثبت سفارش مغایرت داره
حالا اگر من باهاش صحبت کنم که من نیازی به استفاده از سیستم اسکروی علی اکسپرس ندارم و پول رو مستقیما به حسابش واریز میکنم، و فقط ثبت سفارش از طریق سیستم علی اکسپرسه، اونوقت این ریسک رو من متقبل شدم.... هیچ فروشنده ای با این روش دوم مشکلی نداره، اما روش اول رو خیلی از فروشنده ها زیر بارش نمیرن

من همین صحبت رو با یکی از فروشنده ها کردم بعد قرار شد با وب مانی پرداخت کنم و 10 دلار اضافه پرداخت بدم .دیدم شماره وب مانی داده که به اون شماره پرداخت کنم به نظرتون چیکار کنم؟

9527

Registered User
لایک‌ها
104
من همین صحبت رو با یکی از فروشنده ها کردم بعد قرار شد با وب مانی پرداخت کنم و 10 دلار اضافه پرداخت بدم .دیدم شماره وب مانی داده که به اون شماره پرداخت کنم به نظرتون چیکار کنم؟

سلام. به هیچ عنوان پرداخت نکن و قبول نکن.فروشنده زیاده...

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
من فکر میکنم که یه عده خاص که احتمالا بخش بزرگی از واردات دستشونه گفتن الان تحریما برداشته شه دیگه ملت از هرجا دلشون میخواد جنس میخرن و لذا احتمالا پست و گمرک و ... رو تحت فشار گذاشتن تا کلا جلوی این نوع واردات گرفته بشه ! اگر مثل سایر کشورهای درست و درمون هرچقدر خواستی در سال بتونی جنس از خارج بخری و مالیات و ... رو کامل بدی اونوقت دلالان عزیز چیکار کنن ؟!

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
من فکر میکنم که یه عده خاص که احتمالا بخش بزرگی از واردات دستشونه گفتن الان تحریما برداشته شه دیگه ملت از هرجا دلشون میخواد جنس میخرن و لذا احتمالا پست و گمرک و ... رو تحت فشار گذاشتن تا کلا جلوی این نوع واردات گرفته بشه ! اگر مثل سایر کشورهای درست و درمون هرچقدر خواستی در سال بتونی جنس از خارج بخری و مالیات و ... رو کامل بدی اونوقت دلالان عزیز چیکار کنن ؟!
به جای اینکه از تولیدکننده حمایت بشه، از دلال حمایت میشه، حتی به قیمت گرفتن حق خرید آزاد مردم.
بیخودی که درجا و عقبگرد نمیزنیم.

بالا