• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارو کاسبی علی اکسپرسی ها خوابید...

به نظر شما آیا مجددا خرید کالا از علی اکسپرس برای ایران امکان پذیر خواهد شد؟

• Total voters
    148

b3da1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که اکانتشون وریفای شده چطوری این کار رو کردن؟ من هرچی پاسپورت میفرستم شماره اکانت وب مانی و گواهینامه و ... اکانتم و رد میکنن!
پیغامی هم که برام میاد در رابطه با آدرس پستی منزل هست. چطوری میشه به اینا فهموند که کجاست آدرس منزل

Please upload the identity document and an additional Proof of Address at the same time (in once uploading) . The Proof of Address shall indicate your current residential address and could be a bank statement or utility bill under your name. This address indicated in your Proof of Address shall be the same as the one in your profile, and Proof of Address shall be issued within three months.

b3da1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که اکانتشون وریفای شده چطوری این کار رو کردن؟ من هرچی پاسپورت میفرستم شماره اکانت وب مانی و گواهینامه و ... اکانتم و رد میکنن!
پیغامی هم که برام میاد در رابطه با آدرس پستی منزل هست. چطوری میشه به اینا فهموند که کجاست آدرس منزل

Please upload the identity document and an additional Proof of Address at the same time (in once uploading) . The Proof of Address shall indicate your current residential address and could be a bank statement or utility bill under your name. This address indicated in your Proof of Address shall be the same as the one in your profile, and Proof of Address shall be issued within three months.

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
عزیز میگه پاسپورت و قبض برق یا گاز یا دفترچه بانکی واسه وریفای آدرس همزمان با مدارک هویتی پاسپورت باید آپلود بشه.در ضمن تاریخ قبض ها نباید از 3 ماه بیشتر باشه.برای تهیه قبض به اسم خودتون و به زبان انگلیسی میتونید با ما تماس بگیرید.

brellian

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من حدود 115 دلار وبمانی دارم که واسه خرید از علی اکسپرس خریدم (از سریرکارت)، کسی لازم نداره به قیمت مناسب تر از بازار بفروشم ؟
از اونجایی که مشکل پرداخت معلوم نیس کی حل بشه ترجیح میدم از طریق دیگه ای خرید کنم...
چند ؟

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
دوستان خبری شد ؟
کسی تونسته سفارش بده ؟

kurt790

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان من حدود 115 دلار وبمانی دارم که واسه خرید از علی اکسپرس خریدم (از سریرکارت)، کسی لازم نداره به قیمت مناسب تر از بازار بفروشم ؟
از اونجایی که مشکل پرداخت معلوم نیس کی حل بشه ترجیح میدم از طریق دیگه ای خرید کنم...
اگر تمايل به فروش وبمانى داريد ، تماس بگيريد.
تلگرام :
https://telegram.me/ijalilian
با تشكر

alishabani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان
کسی با سایت banggood مشکل پیدا نکرده اصلا بالا نمی یاد نه تو pc نه تو موبایل ؟

cas11

Registered User
لایک‌ها
10
با ساپورت مالیشون در علی پی چت کردم . این چیزا رو گفت . دیگه نمیدونم . حیفشه این سایتو از دست بدیم . همه چی موجود داره

We truly appreciate your understanding while we deal with a highly important issue since we are ensuring safety and legitimacy of our services here.
14:34 me
T1IVXXXb0bXXXXXXXX.gif

I did login
Cla 14:34
1vtePUqyi7.png

Thank you for logging in.
14:35 me
T1IVXXXb0bXXXXXXXX.gif

:)
Cla 14:35
1vtePUqyi7.png

Rest assured that it has nothing to do with Iran sanctions or any political issues.
Cla 14:35
1vtePUqyi7.png

It's just that we are having payment system issue not just in Iran.
Cla 14:36
1vtePUqyi7.png

I sincerely hope that this information will ease your mind. You may contact us again to give you an update.
14:36 me
T1IVXXXb0bXXXXXXXX.gif

So why if i choose ship to another countries , your payment system works well
Cla 14:37
1vtePUqyi7.png

As much as I would like to check that further, I am unable to access additional details about your security issue.
14:37 me
T1IVXXXb0bXXXXXXXX.gif

what you recommend me about this issue
Cla 14:39
1vtePUqyi7.png

I am really sorry for this. I can't imagine how inconvenient is this for you. Please contact us again may contact us again to give you an update on this.
14:39 me
T1IVXXXb0bXXXXXXXX.gif

anyway thanks for your time
Cla 14:40
1vtePUqyi7.png

I hope this issue will be fixed the soonest possible time. Is there anything else I can help you with?
14:40 me
T1IVXXXb0bXXXXXXXX.gif

have a good day Cla!

cas11

Registered User
لایک‌ها
10
کشورهایی که جواب نمیده ایران و سوریه و سودان هست حتی عراق جنگزده هم با این سایت مشکلی نداره!!
حالا مطمینم این مساله مربوط به قانون مزخرف جدید آمریکا مبنی بر تحریم سفر به ایران و سوریه و سودان هست
این ساپورتهای علی پی هم یا اطلاع ندارند یا عمدا چیزی نمیگن تا گزارش منفی کاربرها برای سایت رد نشه

100% مطمینم

Last edited:

Persian-Masoud

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
737
قطعا مشکل سیستم پرداخت نیست و مربوط به کشورهای تروریست پرور هست,هیچ دید مثبتی نسبت به حل مشکل ندارم, بازار آمریکا هم اولویت داره,
تا از ایران یک خرید ثبت میشه از آمریکا ۱۰۰۰ تا ثبت میشه

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
قطعا مشکل سیستم پرداخت نیست و مربوط به کشورهای تروریست پرور هست,هیچ دید مثبتی نسبت به حل مشکل ندارم, بازار آمریکا هم اولویت داره,
تا از ایران یک خرید ثبت میشه از آمریکا ۱۰۰۰ تا ثبت میشه
اولا بهتره به جای کلمه ی کشور از کلمه ی **** و دولت استفاده کنین دوست عزیز.
دوما چه فرقی هست بین کسی که با اطلاعاتی که رسانه های طرف مخالف تزریق میکنن، جمع بندی و قضاوت میکنه با کسی که طبق رسانه های داخلی همین حرکت رو انجام میده؟
کلا اگر به ماهیت رسانه و رسالت رسانه پی ببریم، تا در متن اون قضیه نباشیم، حاضر به حکم کردن نخواهیم بود. (چه رسانه ی داخلی و چه رسانه ی خارجی)

در اینکه **** ما چه سیاست های خارجی ای اتخاذ میکنه و اینکه چه مقدار این سیاست ها، ذاتا با حق فاصله داره و چه مقدار از نظر ابرقدرت ها با حقی که طبق منافع خودشون در نظر میگیرن، فاصله هست، جای بحث زیادی هست و اینجا جاش نیست.

اما یه نکته: در مورد ایالات متحده؛ نظامی که آزادی و لیبرالیستی رو جزو ارزش های اصلی خودش میدونه، من به صورت مستقیم در متن این قصیه قرار گرفتم که آزادی خرید رو از مردم ایران (مردمی که خیلیاشون هم آهنگ **** نیستن) سلب کرده. حالا این خرید مربوط به مسائل حیاتی مثل دارو باشه و یا مربوط به کالاهایی که من و شما از چین میخریم.
بدون شک قوانین خزانه داری امریکا میتونه تخصیص هایی رو در رابطه با آحاد مردم یک کشور مثل ایران داشته باشه، ولی افسوس که اهداف باعث توجیه وسیله ها شده، هرچند این وسیله ها به قیمت دور زدن ارزش های اصلی و اولی خودشون تموم بشه.

ebrahimi12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام بر دوستان
کسی با سایت banggood مشکل پیدا نکرده اصلا بالا نمی یاد نه تو pc نه تو موبایل ؟
فکر کنم به خاطر پروتکل HTTPS باشه و گرنه با آی پی به غیر از ایران وصل بشی جواب میده .

Persian-Masoud

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
737
اولا بهتره به جای کلمه ی کشور از کلمه ی **** و دولت استفاده کنین دوست عزیز.
دوما چه فرقی هست بین کسی که با اطلاعاتی که رسانه های طرف مخالف تزریق میکنن، جمع بندی و قضاوت میکنه با کسی که طبق رسانه های داخلی همین حرکت رو انجام میده؟
کلا اگر به ماهیت رسانه و رسالت رسانه پی ببریم، تا در متن اون قضیه نباشیم، حاضر به حکم کردن نخواهیم بود. (چه رسانه ی داخلی و چه رسانه ی خارجی)

در اینکه **** ما چه سیاست های خارجی ای اتخاذ میکنه و اینکه چه مقدار این سیاست ها، ذاتا با حق فاصله داره و چه مقدار از نظر ابرقدرت ها با حقی که طبق منافع خودشون در نظر میگیرن، فاصله هست، جای بحث زیادی هست و اینجا جاش نیست.

اما یه نکته: در مورد ایالات متحده؛ نظامی که آزادی و لیبرالیستی رو جزو ارزش های اصلی خودش میدونه، من به صورت مستقیم در متن این قصیه قرار گرفتم که آزادی خرید رو از مردم ایران (مردمی که خیلیاشون هم آهنگ **** نیستن) سلب کرده. حالا این خرید مربوط به مسائل حیاتی مثل دارو باشه و یا مربوط به کالاهایی که من و شما از چین میخریم.
بدون شک قوانین خزانه داری امریکا میتونه تخصیص هایی رو در رابطه با آحاد مردم یک کشور مثل ایران داشته باشه، ولی افسوس که اهداف باعث توجیه وسیله ها شده، هرچند این وسیله ها به قیمت دور زدن ارزش های اصلی و اولی خودشون تموم بشه.
مخالفم, از دید ایالات متحده اکثریت مردم حامی حکومت ایران هستن پس اونها هم لایق تحریمن, به همین سادگی

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
مخالفم, از دید ایالات متحده اکثریت مردم حامی حکومت ایران هستن پس اونها هم لایق تحریمن, به همین سادگی
خیلی هم ساده نیست
اولا با در اختیار داشتن امکانات فوق پیشرفته ی جاسوسی، آمار فوق العاده دقیقی از ضریب چشمگیر نارضایتی دارن.
دوما حتی اگر 100 درصد مردم هم حامی حکومت باشن، باز هم اگر از زاویه ی یک کشور مدعی و مجری حقوق بشر به قضیه نگاه بشه، حرکت توجیه پذیری نیست.
فرق هست بین اعمال محدودیت برای یک حکومت و بین سلب آزادی از مردم حامی اون حکومت. فکر نمیکنم دانلود کردن یک درایور یا خرید اجناس جزئی از فروشگاه اینترنتی، برای حکومت ما نفعی داشته باشه.

اهداف خاصی رو از انجام این رفتارهای غیرقابل توجیه دنبال میکنن که بعضا هم به نتیجه رسیده، موفقیت از این بهتر که شما به عنوان یک ایرانی که از این قضیه ضرر هم دیدین، دنبال بهانه برای توجیه رفتارشون هستین؟!
شما که از سیاست های غیرانسانی این ابرقدرت دفاع میکنین، حاضرین خون اون هموطن بیماری که در دوران اوج تحریم، به دلیل عدم دسترسی به داروی حیاتی، جونشو از دست داده، گردن بگیرین؟ لابد الان تقصیر رو گردن سیاست های خارجی اشتباه حکومت خودمون می اندازین. اصلا چطوره نسخه ی این حکومت تروریست پرور و بالتبع مردم حامیش رو با چندتا بمب هیدروژنی و اتمی پیچید؟
نهایتش مسبب اصلی رو حکومت و اکثریت مردم حامی میدونیم دیگه؟ میدونستی طبق ایدئولوژی لیبرالیسم، حق حیات و آزادی در تمام ابعادش، در عرض هم قرار میگیرن؟

پاینده باشی

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
شما که از سیاست های غیرانسانی این ابرقدرت دفاع میکنین، حاضرین خون اون هموطن بیماری که در دوران اوج تحریم، به دلیل عدم دسترسی به داروی حیاتی، جونشو از دست داده، گردن بگیرین؟ لابد الان تقصیر رو گردن سیاست های خارجی اشتباه حکومت خودمون می اندازین. اصلا چطوره نسخه ی این حکومت تروریست پرور و بالتبع مردم حامیش رو با چندتا بمب هیدروژنی و اتمی پیچید؟
جنگه آقا. توی جنگ که حلوا خیرات نمیکنن :D اونا هم هیچوقت نگفتن که ما نمیذاریم آب توی دل مردم ایران تکون بخوره، خیلی اگر لطف کنن میگن سعی میکنیم در جنگ هامون، کمترین ضربه به مردم عیر نظامی بخوره .... قطعا اونا ترجیح میدن که جون یه ایرانی بخاطر کمبود دارو به خطر بیفته و به دولتش فشار بیاره ، بجای اینکه جون یه سرباز امریکایی در نبرد مستقیم به خطر بیفته;)
دولت اونا حافظ و حامی منافع مردم خودشه. نمیشه از این کارشون ایراد گرفت. شاید از نقطه نظر بشردوستانه کارشون درست نباشه، اما از دیدگاه امریکادوستانه کارشون کاملا صحیحه:D ... کارشون با قوانین بین المللی هم ناسازگار نیست. جنس خودشونه، سیستم مالی خودشونه، دلشون میخواد به ایرانی سرویس ندن:p من و شما هم اگر دلمون بخواد، میتونیم نفتمون رو به اونا نفروشیم :D
مظلوم نمایی توی جنگ فایده ای نداره. نمیشه که ما بریم در آرژانتین بمب بذاریم یا سفیر عربستان رو ترور کنیم؛ بعدش نوبت خودمون که شد، بگیم شما بخاطر حقوق بشر و انساندوستی، ما رو نکشید:p

پ.ن: من بیشتر از همه دارم از این تحریم ها ضربه می خورم، میخوام بگم کاسب تحریم نیستم:D ... اما حقیقت رو نمیشه نگفت. مقصر ما هستیم:rolleyes:

Last edited:

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
فکر نمی کنم الان قوانین هیچ کشوری منع کرده باشه علی اکسپرسو که کتونی به ایرانیا بفروشه یا نه اما یه داستان دیگه هست به نظرم و اون متاسفانه نیود شفافیت قوانین و ضمانت اجرا هست اینقدر در بحث کسب و کار و خدمات لازم و ضروری مرتبط با اون داستان زیاده که اونا ترجیح می دن یه چیز بی ربط رو بهانه کنن کار وکاسبی رو بخابونن تا شایدیه مقدار با ثبات تر بشه وضعیت کسب و کار تا بدونن چه سیاست کاری رو باید مثلا در مورد ارسال کالا نحوه گارانتی یا عودت کالا خدمات پست چگونگی پرداخت ها تراکنش های مالی و از همه مهمتر ثبات قیمت ارسالی کالا داشته باشن شرکتی مثل علی اکسپرس و یا نه هر شرکتی فرق نمی کنه حتی خود ما هم همینطوریم و قاعده کار تجاری در دنیای امروز چنین چیزی رو حکم می کنه بخصوص در بحث تجارت خارجی که هر شرکتی باید بتونه نظارت بلقوه و بلفعلی داشته باشه در مورد نحوه و چگونگی انجام معامله با خریدارش و شرکای تجاریش و همینطور مشخص بودن راه کسب و کار و این نیاز به ثبات شفاف سازی و مشخص بودن وضعیت تجارت و معامله و بازارهای پولی و مالی در هردو طرف معامله داره

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
بعید میدونم علی اکسپرس درست بشه. ما هم داریم دست و پا شکسته ازش سفارش میزنیم واقعا کار سخت شده دوستان عزیز

satmarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
بعد از علی اکسپرس به سایت banggood شیفت دادم ولی الان ی ماهی هست که صفحه سایت باز نمیشه!!!!
با قندشکن هم وصل میشم نمیتونم پرداخت داشته باشم؟؟؟
این سایت هم ایران رو محروم کرد؟؟؟؟؟؟؟

بالا