• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارو کاسبی علی اکسپرسی ها خوابید...

به نظر شما آیا مجددا خرید کالا از علی اکسپرس برای ایران امکان پذیر خواهد شد؟

• Total voters
    148

David4None

Registered User
لایک‌ها
8
اصولا سایتی بخواد ایران و تحریم کنه نمیاد فقط قسمت پرداخت و ببنده یا آی پی ایران و به کل میبنده که سایت باز نشه یا ایران و از لیست کشورهای سایتش حذف میکنه و یا یوزر های ایرانی و بلاک میکنه که طی این چندساله زیاد دیدیم تمام این بحث های تحریم فقط گمانه زنی هست و هیچ خبری از تحریم نیست چین هیچ وقت ایران و تحریم نمیکنه (قوی ترین متحد های ایران چین و روسیه هستن ) بخواد تحریم کنه یک فروشگاه اینترنتی به تنهایی این کارو نمیکنه

نظر شخصی من اینه بعد از فستیوال 11 .11 خیلی از پست ها گیر کردن و دیر رسیدن و تا حالا نرسیدن اینجور که خود علی اکسپرس توی قسمت مدیریت اکانت نوشته

Your goods might come a bit later than usual. This is because the logistics companies and customs are processing a large amount of parcels due to the 11.11 Global Shopping Festival and the upcoming holiday season. We’d like to have your patience to wait for the goods instead of open a dispute immediately. You can click ‘open dispute’ before Purchase Protection deadline. Please go to order page view all the details.

همین طورم بخاطر کریسمس احتمالش هست کشور های درجه دو و سه و بخاطر ترافیک بالای ارسال و پشتیبانی بسته باشن تا بتونن به کشورهای درجه یک که در اولویت هستن و سود بیشتری براشون داره خدمات ارائه کنن که احتمالا تا یک ماه دیگه معلوم میشه

تا ببینیم چی میشه :|

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
همین طورم بخاطر کریسمس احتمالش هست کشور های درجه دو و سه و بخاطر ترافیک بالای ارسال و پشتیبانی بسته باشن تا بتونن به کشورهای درجه یک که در اولویت هستن و سود بیشتری براشون داره خدمات ارائه کنن که احتمالا تا یک ماه دیگه معلوم میشه

تا ببینیم چی میشه :|
o_O

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
خدمت دوستانی که خوزستان هستنو بابت اون قضیه که اهواز بسته ها چینو ترخیص نمیکرد نگران بودن عرض کنم که مشکل حل شده, نتونستن گیر بدن بیخیال شدنو بسته ها رو ترخیص کردن, منم امروز رفتم بستم رو گرفتم

Sent from my iPhone using Tapatalk

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
دوستان خبری نشد ؟
کسی وریفای کرده اکانتش رو ؟

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
خدمت دوستانی که خوزستان هستنو بابت اون قضیه که اهواز بسته ها چینو ترخیص نمیکرد نگران بودن عرض کنم که مشکل حل شده, نتونستن گیر بدن بیخیال شدنو بسته ها رو ترخیص کردن, منم امروز رفتم بستم رو گرفتم

سلام
از پست گرفتین یا گمرک؟ چقدر گمرکی بریده بودن؟

mr.moham9d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15

ebrahimi12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من به پیشنهاد یکی از فروشنده های علی اکسپرس یه کاری کردم که اوکی هم شد. گفت یه کشور دیگه رو انتخاب کن موقع سفارش، که بتونی پرداخت کنی. منم همین کارو کردم سفارشمو به آدرس امریکا زدم بعد که پرداخت شدو اوکی شد آدرس درست رو بهش دادم. به نظرم اونایی که میگن میتونیم خرید کنیم هم همین کارو انجام میدن لابد!
من این پیشنهاد رو به فروشنده دادم و گفت ایده خوبیه . ولی من تا بحال ار سایت Aliexpress خرید نداشتم میشه مراحل رو بیشتر توضیح بدید؟

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
من این پیشنهاد رو به فروشنده دادم و گفت ایده خوبیه . ولی من تا بحال ار سایت Aliexpress خرید نداشتم میشه مراحل رو بیشتر توضیح بدید؟
کار خاصی نداره، موقع ثبت آدرس كشور ديگه مثلا امريكا رو انتخاب ميكنين. بعد به فرشنده آدرس ايرانو ميدين، البته مسئوليت هرچيزي با خودتونه چون احتمال اشتباه هست، پس خيلى دقت كنيدو از اينكه فروشنده كار درست رو انجام ميده مطمئن شيد.

ebrahimi12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کار خاصی نداره، موقع ثبت آدرس كشور ديگه مثلا امريكا رو انتخاب ميكنين. بعد به فرشنده آدرس ايرانو ميدين، البته مسئوليت هرچيزي با خودتونه چون احتمال اشتباه هست، پس خيلى دقت كنيدو از اينكه فروشنده كار درست رو انجام ميده مطمئن شيد.

ممنون ولی چطوری بعد از سفارش آدرس اصلی رو به فروشنده بدیم ؟

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
مثلا من آدرسو اينجور زدم. جز انتخاب امريكا هيچ چيز ديگه نزدمو توي تمام قسمتها گفتم آدرس اشتباهه و به پيامهاي زير سفارش توجه كنين. اينجورى بهتره كار از محكم كارى عيب نميكنه. موفق باشين.
5c328a7a07e3e3c4e91248bfcc829c26.jpg

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
مثلا من آدرسو اينجور زدم. جز انتخاب امريكا هيچ چيز ديگه نزدمو توي تمام قسمتها گفتم آدرس اشتباهه و به پيامهاي زير سفارش توجه كنين. اينجورى بهتره كار از محكم كارى عيب نميكنه. موفق باشين.
5c328a7a07e3e3c4e91248bfcc829c26.jpg

مشکل اینجاست که فروشنده نمیتونه کار خاصی بکنه چون سیستم پست چین و علی اکسپرس به هم وصل هستن. اینا وقتی سفارشی میگیرن فقط شماره سفارش رو میبرن پست اونجا تو سیستم میزنن طبق چیزی که تو علی اکسپرس ثبت شده روی یه برچسب آدرس گیرنده و فرستنده چاپ میشه دیگه خودشون نمیتونن تغییرش بدن.

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
مشکل اینجاست که فروشنده نمیتونه کار خاصی بکنه چون سیستم پست چین و علی اکسپرس به هم وصل هستن. اینا وقتی سفارشی میگیرن فقط شماره سفارش رو میبرن پست اونجا تو سیستم میزنن طبق چیزی که تو علی اکسپرس ثبت شده روی یه برچسب آدرس گیرنده و فرستنده چاپ میشه دیگه خودشون نمیتونن تغییرش بدن.
نه اصلا اینطور نیست. فقط پست خود علی اکسپرس اینجوره. من بارها سفارش رو بدون آدرس ثبت كردمو توى پيامهاى سفارشم آدرس درست رو دادمو به اون آدرس فرستادن واسم.

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
اين يه نمونش كه بدون آدرس ثبت كردمو دقيقا به آدرسى كه توى پيامها دادم ارسال كردن

5979333ffb892e9aade9aab8c77c9e7a.jpg

Amir_ZiV

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اين يه نمونش كه بدون آدرس ثبت كردمو دقيقا به آدرسى كه توى پيامها دادم ارسال كردن

5979333ffb892e9aade9aab8c77c9e7a.jpg
واقعا میشه اینطوری خرید زد ؟ من یه سویشزرت میخواستم و اولین خریدمم ازین سایته ولی میترسم بازم..:general505::general505:

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
واقعا میشه اینطوری خرید زد ؟ من یه سویشزرت میخواستم و اولین خریدمم ازین سایته ولی میترسم بازم..:general505::general505:
میشه ولی به شرط اینکه فروشنده کامل متوجه شه و اشتباه نکنه. مسئولیتش با خودتونه

hadi-kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این کار ریسک داره. اگر فروشنده ریگی توی کفش‌ش داشته باشه و بسته شما رو ارسال نکنه، به دردسر می‌اوفتید. احتمال زیاد روند شکایت و رسیدگی به اون هم به درستی پیش نره. پیشنهاد من اینه که با فروشنده‌هایی که قبلا باهاشون کار کردید و می‌دونید توی کارشون کلک نیست و همه‌چیزشون از کیفیت کالا تا روش ارسال پست و نحوه برخودشون درست بوده و راضی بودید، با اون‌ها این روند رو طی کنید. دوستانی هم که تازه می‌خوان شروع کنند بدونند که اولا زمان بدی رو برای شروع انتخاب کردند. دوما برای هر بسته‌ای که از خارج براتون برسه ۱۹۵۰۰تومان ناقابل باید به پست بدید. پس چیزی نخرید که ارزش این هزینه رو نداشته باشه.

بالا