• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارو کاسبی علی اکسپرسی ها خوابید...

به نظر شما آیا مجددا خرید کالا از علی اکسپرس برای ایران امکان پذیر خواهد شد؟

• Total voters
    148

behnam1974

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان سایت گمرک یه قسمتی داره که بخشنامه ها رو گذاشته:
http://www.irica.gov.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1fb0d42a-dd5f-4966-b647-642fe5a1b2f8
این قسمتش به روز هست؟؟ چون اصلا هرچی گشتم همچین بخشنامه ای که گفتن توش نیست!!!
سلام
ببینید اول اینکه ظاهرا این تاپیک مختص مشکل اخیر پرداخت علی اکسپرس است ظاهرا و تاپیک دیگری مربوط به مشکلات پستی و گمرکی وجود داره.
اما در مورد مشکل شما باید بگم که نخیر مزخرف دارن میگن ایشون.
اما با توجه به اینکه اونجا شاید کلانشهر نیست و اگر چنانچه متناوبا و شخصا رفت و آمد به گمرک دارید بهتر است ناچارا با این معذرت میخوام آشغال ها مدارا کنید چرا که کافیه که به بهانه و بر حسب تکراری بودن بسته های شما وصله تجاری بودن جریان بچسپانند و از تحویل با پروسه معمول خودداری کنند، اما اگر بسته های شما به اسامی گوناگون است و مبلغ آنها نیز کاملا قابل دفاع است هیچ مشکلی ندارید.
من صرفنظر از ارزش بسته، بسته هایی که بنا به تجربه خودم میدونم به هیچ عنوان گیر نمیکنه و حضرات بهیچ وجه نه حوصله و نه تخصص براورد و ارزیابیش رو ندارند رو به اسامی افراد بی دست و پا و عادی خرید میکنم و معدود چیز هایی که شاید حس بکنم ممکن است ممکن است بهانه کنند را به اسم افرادی که اگر لازم به مراجعه حظوری شد بتوانند معذرت میخوام تنبانشان را پرچم کنند خرید میکنم. خارج از این دو مقوله هم باشد سعی میکنم شیپینگ فی بدم و با پست های اکسپرس بخرم و در محل طبق پته پرداخت کنم که روی نحس اینها رو بکل نبینم.

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
سلام
ببینید اول اینکه ظاهرا این تاپیک مختص مشکل اخیر پرداخت علی اکسپرس است ظاهرا و تاپیک دیگری مربوط به مشکلات پستی و گمرکی وجود داره.
اما در مورد مشکل شما باید بگم که نخیر مزخرف دارن میگن ایشون.
اما با توجه به اینکه اونجا شاید کلانشهر نیست و اگر چنانچه متناوبا و شخصا رفت و آمد به گمرک دارید بهتر است ناچارا با این معذرت میخوام آشغال ها مدارا کنید چرا که کافیه که به بهانه و بر حسب تکراری بودن بسته های شما وصله تجاری بودن جریان بچسپانند و از تحویل با پروسه معمول خودداری کنند، اما اگر بسته های شما به اسامی گوناگون است و مبلغ آنها نیز کاملا قابل دفاع است هیچ مشکلی ندارید.
من صرفنظر از ارزش بسته، بسته هایی که بنا به تجربه خودم میدونم به هیچ عنوان گیر نمیکنه و حضرات بهیچ وجه نه حوصله و نه تخصص براورد و ارزیابیش رو ندارند رو به اسامی افراد بی دست و پا و عادی خرید میکنم و معدود چیز هایی که شاید حس بکنم ممکن است ممکن است بهانه کنند را به اسم افرادی که اگر لازم به مراجعه حظوری شد بتوانند معذرت میخوام تنبانشان را پرچم کنند خرید میکنم. خارج از این دو مقوله هم باشد سعی میکنم شیپینگ فی بدم و با پست های اکسپرس بخرم و در محل طبق پته پرداخت کنم که روی نحس اینها رو بکل نبینم.
بله درست میگین. منم خریدام ارزونن بیشتر کفشو لباسن به نام دوستامو خانواده میزنم اصلا به یه اسم زیاد خرید نمیکنم. تو سایت گمرک هم شکایت کردمو توضیح دادم

Sent from my iPhone using Tapatalk

ebrahimi12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کسی میدونه چطوری میشه تو سایت Alipay اکانت رو وریفای کرد آخه من یک هفته است که مدارک رو براشون فرستادم ولی هنوز حالت Pending هست ؟! :general405::general710:
احتمالاً به همین خاطر، پرداخت ایرانی ها رو قبول نمی کنه :general210:

ebrahimi12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ضمناً کسی نمیدونه چطوری میشه این تحریم جدید رو دور زد من میخوام یه کالا از سایت Aliexpress بخرم که فقط تو همین سایت داره . خودم کارت و موجودی برای خرید دارم:cool:

behnam1974

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کسی میدونه چطوری میشه تو سایت Alipay اکانت رو وریفای کرد آخه من یک هفته است که مدارک رو براشون فرستادم ولی هنوز حالت Pending هست ؟! :general405::general710:
احتمالاً به همین خاطر، پرداخت ایرانی ها رو قبول نمی کنه :general210:
الان وریفای شده ها هم همین مشکل رو دارن و نمیتونن خرید کنند و مشکل در وریفای نیست، شاید بعد از حل مشکل پندینگ شما هم وریفای شد

bakhtyari

Registered User
لایک‌ها
37
کسی نمیدونه چطوری میشه این تحریم جدید رو دور زد من میخوام یه کالا از سایت Aliexpress بخرم که فقط تو همین سایت داره . خودم کارت و موجودی برای خرید دارم ولی حیف که تحریم شدیم :general507::general503:

چیه کالاتون

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
چه ربطی به بنگگود داره یارو گفته من هرسری تو علی اکسپرس پرداخت میکنم ترس دزدی اطلاعات دارم و بنگگود هم سایتشو اپدیت کردن امنیتش بره بالا . بعدشم هرکی میخواد چیزی بخره برای پرداختش وارد سایت پذیرندش میشه و پرداخت میکنه بعد ربطی به علی اکسپرسو بنگگود داره؟

Last edited:

ebrahimi12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
لطفا اطلاع رسانی شود: خطر سرقت اطلاعات حساب شما در استفاده از سایت بنگ گود
Banggood
لطفا اطلاع رسانی کنید
تایید شده توسط خود پشتیبانی سایت بنگ گود
لینک
https://m.reddit.com/r/Multicopter/comments/2snq2k/we_need_to_talk_banggood_payment_processor/
کسی نمیدونه چطوری میشه این تحریم جدید رو دور زد من میخوام یه کالا از سایت Aliexpress بخرم که فقط تو همین سایت داره . خودم کارت و موجودی برای خرید دارم.

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
کسی نمیدونه چطوری میشه این تحریم جدید رو دور زد من میخوام یه کالا از سایت Aliexpress بخرم که فقط تو همین سایت داره . خودم کارت و موجودی برای خرید دارم.
دوست عزیز اگر تحریم باشیم که دیگه نمیشه دورش زد کالا فیزیکی هست باید ارسال بشه به ایران مگر اینکه به یک آدرس خارج از کشور برای دوستان یا اقوام بفرستید بعد براتون بفرستن ایران

behnam1974

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان خیلی از کشورهای دیگه و افراد دیگه این مشکل را دارند
http://ask.alibaba.com/Q/5000453002.html
این ارور، اروری که ما دریافت میکنیم نیست و این لینک هم به معنای خیلی از کشور ها و افراد نیست.
شما باید ISC_RS_5100102051 را سرچ کنید اونم با تتظیمات past month
به این شکل
https://www.google.com/search?q=ISC_RS_5100102051&ie=utf-8&oe=utf-8#q=ISC_RS_5100102051&tbs=qdr:m

bakhtyari

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان متاسفانه علی اکسپرس امکان place order رو هم روی ایران بست.

یه تاپیک ساختیم برای اعتراض ایرانی ها به علی اکسپرس لطفا مشارکت کنین:
http://forum.persiantools.com/threads/کمپین-ملی-اعتراض-به-تحریم-ایران-توسط-سایت-علی-اکسپرس.755826/
معلوم بود این مدت رو داشتن رو تنگ تر کردن و شدید کردن ممنوعیت خرید برای ما کار میکردن، مارو باش که فکر میکردیم دارن روش کار میکنن که مشکلمون برطرف شه. یک ماه پشتیبانیشون مارو تو اب نمک خابوند که داریم روش کار میکنیم و درست میشه اینم نتیجش مارو مسخره خودشون کردن باید تقاص این توهین و اذیتشون رو بدن حداقل شده با یه لطمه کوچیک به ابروی جهانیشون
توی سایت trustpilot.com ثبت نام کنین دوستان و بهشون ریتینگ خیلی پاییین بدین با توضیح کوتاه این توهینشون تا کل دنیا ببینه و ریتینگ ضایعشون ضایعتر شه،
یه موج هم توی توییتر و اینستا گرام راه بندازیم با هشتگ
#aliexpress
#alibaba
#alipay

فایل های ضمیمه

• IMG_1394-10-11 23:20:05.jpg
    IMG_1394-10-11 23:20:05.jpg
    77.4 KB · نمایش ها: 25

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
تحریم کرده واقعیت رو قبول کنید :دی
ضمن این که قوانین خزانه داری آمریکا رو با کمپین نمیشه لغو کرد

mr.moham9d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
این ارور، اروری که ما دریافت میکنیم نیست و این لینک هم به معنای خیلی از کشور ها و افراد نیست.
شما باید ISC_RS_5100102051 را سرچ کنید اونم با تتظیمات past month
به این شکل
https://www.google.com/search?q=ISC_RS_5100102051&ie=utf-8&oe=utf-8#q=ISC_RS_5100102051&tbs=qdr:m
دوست عزیز اگر لینک را دقیق مطالعه کنید این بنده گان خدا هم مشکل سیکوریتی دارند راجع به past month هم خدمتتون بگم که این بندگان اجنبی هم مشکلشون راجع به زمان past month است.که به ایرانی خودمون همین ماه پیش است.
JoseDavid EstradaFlorez Level 1 asked 23 days ago
چند نکته راجع به لینک ارسالی بنده که می فرمایید هیچ ربطی نداره و فلان...
"As per regulatory requirements and for the security of your account, please verify your account as following
steps
از ایشون خواسته که جناب علی پی خودشون رو وریفای کنند
Step 1:please copy and open this link https://intl.alipay.com/user/activateEmail.htm to complete your profile information, and then proceed step 2;
ایمیل خودشون رو وریفای کنند
Step 2: Please copy and open this link https://intl.alipay.com/certify/uploadFile.htm to confirm your profile information and upload a photo of your SSN and driver license
پاسپورت رو بفرست تا چک کنیم ببینیم کی هستی ؟
If you have completed this process before, please wait for our review outcome."
اگر مراحل بالا را ارسال کردی صبر کن تا جوابتو بدیم

I do all the steps and my alipay walllet is verified.....but im still get the error, i can´t buy anything.
من علی پی را وریفای کرده ام ولی باز این مشکل را دارم و نمی توانم خرید کنم
please help, David Estrada
David Estrada این دوستان خارجی هستند از کشورهای بیگانه
Rony Triwardhana 9 days ago
i'm having the same problem too, is there a solution for this?
Rony Triwardhana این بنده خدا هم همین طور
مختص ایران نیست و برخی از کشور های دیگه هم تحریم شده اند.دقیق مشخص نیست تحریم است و یا...
بنده اولین ریویو را در سایت trustpilot.com راجع به بی تربیتی علی اکسپرس ثبت نموده ام

Last edited:

behnam1974

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز اگر لینک را دقیق مطالعه کنید این بنده گان خدا هم مشکل سیکوریتی دارند راجع به past month هم خدمتتون بگم که این بندگان اجنبی هم مشکلشون راجع به زمان past month است.که به ایرانی خودمون همین ماه پیش است.
JoseDavid EstradaFlorez Level 1 asked 23 days ago
چند نکته راجع به لینک ارسالی بنده که می فرمایید هیچ ربطی نداره و فلان...
"As per regulatory requirements and for the security of your account, please verify your account as following
steps
از ایشون خواسته که جناب علی پی خودشون رو وریفای کنند
Step 1:please copy and open this link https://intl.alipay.com/user/activateEmail.htm to complete your profile information, and then proceed step 2;
ایمیل خودشون رو وریفای کنند
Step 2: Please copy and open this link https://intl.alipay.com/certify/uploadFile.htm to confirm your profile information and upload a photo of your SSN and driver license
پاسپورت رو بفرست تا چک کنیم ببینیم کی هستی ؟
If you have completed this process before, please wait for our review outcome."
اگر مراحل بالا را ارسال کردی صبر کن تا جوابتو بدیم

I do all the steps and my alipay walllet is verified.....but im still get the error, i can´t buy anything.
من علی پی را وریفای کرده ام ولی باز این مشکل را دارم و نمی توانم خرید کنم
please help, David Estrada
David Estrada این دوستان خارجی هستند از کشورهای بیگانه
Rony Triwardhana 9 days ago
i'm having the same problem too, is there a solution for this?
Rony Triwardhana این بنده خدا هم همین طور
مختص ایران نیست و برخی از کشور های دیگه هم تحریم شده اند.دقیق مشخص نیست تحریم است و یا...
بنده اولین ریویو را در سایت trustpilot.com راجع به بی تربیتی علی اکسپرس ثبت نموده ام
ببینید، شما اگر علاقمند هستید بدونید کدوم کشور ( دقیقا و بصورت کلی و عمومی ) مشکل ما رو دارن باید( فقط ) با شماره ارور کار داشته باشید و دقیقا همون رو سرچ کنید با همون تنظیمات زمان یکماه گذشته و چنانچه نتیجه های متعدد یافتید که مثل ما با همون شماره ارور چندین جای متعدد و چندین صفحه راجع بهش بحث یا گزارش شده بود بدانید آنجا دقیقا همین مشکل ما رو دارند.، ارور با توضیحات سکیوریتی یک ارور کلی است و ساپورت هم سولوشن های مشابه میده اما هر کدومشون داستان مخصوص خودشون رو داره، دقیقا مانند ارورهایی که گوگل پلی میده

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان متاسفانه علی اکسپرس امکان place order رو هم روی ایران بست.
اینا همه اش از برکات رفع تحریم هاست!!! از دوران پساتحریم و پسابرجام و پسا... لذت ببرید!!!!

بالا